Μα εν προκειμενω μιλαμε για ενα παιχτη π του χρονου θα φυγει ουτως ή αλλως ελευθερος και ο οποιος προφανως ειναι εκτος πλανων της ομαδας του. Ο Μιχαηλιδης ουτε στο. τελευταιο χρονο συμβολαιου ειναι, ουτε εκτος πλανων ειναι. Θεωρω οτι ειναι αστοχος ο παραλληλισμός σου.Shadow έγραψε:Ναι και όλες οι άλλες ομάδες "κοιμούνται", μόνο εμείς είμαστε οι έξυπνοι...Gospi έγραψε:Ουτε καν 500.000. Τους δινεις ενα ποσοστο 30% και τον παιρνεις.
Αν δεν γινει κινηση θα ηθελα με σκουληκι να δω τον Βρακα σε καποια φαση ωε αλλαγη αντι να δω τον Μουργκ
Σα να λέμε να ερχόντουσαν τον Ιούνιο να πάρουν τον Μιχαηλίδη, να τον δίναμε τσάμπα κρατώντας ένα 30%...
Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Ομάρ (χάλασε η μεταγραφή του στην Ασκολι) και Μπισε παραμένουν χωρίς ομάδα...
Είμαι σίγουρος ότι ο Ραζβαν αν είχε την ευκαιρία θα έλεγε και στους 2 sign re m@l@kes [FACE WITH TEARS OF JOY]
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είμαι σίγουρος ότι ο Ραζβαν αν είχε την ευκαιρία θα έλεγε και στους 2 sign re m@l@kes [FACE WITH TEARS OF JOY]
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εδω εγω ειμαι ετοιμος να βγω στους δρομους να πανηγυρισω αν ερθει ο Λημνιος...
- ΑποστόληςΑ
joshua έγραψε:Εδω εγω ειμαι ετοιμος να βγω στους δρομους να πανηγυρισω αν ερθει ο Λημνιος...
Πόσο σε καταλαβαίνω...
Θεωρητικα μιλαω.iasoiako έγραψε:Που ακούστηκε για Λημνιό? Πρώτη φορά ακούω
- navigator11
Επειδή μιλάμε για τον Λημνιό , που και ο ίδιος θα έριξε δίχτυα, δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο μυριο να μην τον είχε στα ραντάρ της η ομαδα.
Προφανώς για να μην προχώρησε υπάρχουν λόγοι και όχι ότι δεν τους έκοψε στην ΠΑΕ
Προφανώς για να μην προχώρησε υπάρχουν λόγοι και όχι ότι δεν τους έκοψε στην ΠΑΕ
- nikos_algio
Με κλειστά και εγώ θα τον έπαιρνα. Όταν τα άνοιγα θα είχα το πρόβλημαGospi έγραψε:και εγω
με κλειστα ματια
Και που τα λέω...ακούει κανείς;navigator11 έγραψε:ΧαααχαχαNapoli4 έγραψε:Καντουρί θα έφερνα
Λες;;;
Ισως περιμενουν μηπως μεινει ελευθερος,γιατι δεν εχει νοημα να δωσεις λεφτα για παικτη που δεν υπολογιζεται.Tolaros έγραψε:Επειδή μιλάμε για τον Λημνιό , που και ο ίδιος θα έριξε δίχτυα, δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο μυριο να μην τον είχε στα ραντάρ της η ομαδα.
Σχετικα με τον Κομαν, ακουσα χθες στο ραδιοφωνο αναλυση του παικτη απο εναν Ρουμανο δημοσιογραφο και δεν μου αρεσαν καθολου οσα ακουσα.
Συγκεκριμενα ειπε οτι ο παικτης εχει καλη ταχυτητα, πασα και σουτ, ομως ειναι παικτης που φοβαται την σωματικη επαφη, την αποφευγει, κανει συχνα θεατρο για φαουλ, δεν μπορει να παιξει καθολου με πλατη και το κυριοτερο ειναι οτι δεν εχει καθολου σταθεροτητα στην αποδοση του. Εχει μεγαλα διαστηματα που δεν παιζει καλα. Ειναι παικτης που για να αποδωσει θελει να νιωθει τη στηριξη του προπονητη και του προεδρου και αν τρωει παγκο πεφτει πολυ.
Ειμαστε σιγουροι οτι τον θελουμε; Εσεις που λετε οτι θα κουμπωνε ιδανικα κλπ, τον εχετε δει, τον ξερετε ή απλα φαντασιωσεις;
Συγκεκριμενα ειπε οτι ο παικτης εχει καλη ταχυτητα, πασα και σουτ, ομως ειναι παικτης που φοβαται την σωματικη επαφη, την αποφευγει, κανει συχνα θεατρο για φαουλ, δεν μπορει να παιξει καθολου με πλατη και το κυριοτερο ειναι οτι δεν εχει καθολου σταθεροτητα στην αποδοση του. Εχει μεγαλα διαστηματα που δεν παιζει καλα. Ειναι παικτης που για να αποδωσει θελει να νιωθει τη στηριξη του προπονητη και του προεδρου και αν τρωει παγκο πεφτει πολυ.
Ειμαστε σιγουροι οτι τον θελουμε; Εσεις που λετε οτι θα κουμπωνε ιδανικα κλπ, τον εχετε δει, τον ξερετε ή απλα φαντασιωσεις;