Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimitrisou

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από Dimitrisou »

DamoN έγραψε:
giapas έγραψε:Δε μπορεί να υπάρξει σύγκριση σε τέτοια θέματα με αυτούς. Έχει ανοίξει πολύ η ψαλίδα.
Τα έχουμε γράψει σε άλλο thread.

Τη δουλειά μας εμείς και πάμε για ότι καλύτερο έρθει.
Η ψαλίδα η ανοιχτή είναι με την ομάδα που είδα σε 6 ευρωπαικους αγώνες (6 όχι 2 να πεις ότι στράβωσε το ένα ματς και έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο στο άλλο ) και στο ματς με την Τρίπολη;
Μάλιστα
Δεν εννοώ αγωνιστική ψαλίδα φίλε. Αυτό το δείχνει μόνο η πράξη και το χορτάρι.
Εννοώ ψαλίδα σε επίπεδο διακίνησης μπατζετ και πρόσβασης σε παίκτες και αγορές.[/quote]
Αυτή η ψαλίδα δεν μπορεί να κλείσει εύκολα και όχι μόνο λόγω χρημάτων .Όταν ο μάνατζερ ξέρει οτι μιλώντας με τον Μαρινάκη έχει να κάνει με 3 ομάδες και μάλιστα διαφορετικών μισθολογικών επιπέδων ,που σημαίνει οτι σπρώχνει πελάτες από όλα τα επίπεδα αμοιβής ,προφανώς θα προτιμήσει να κάνει δουλειά εκεί..και οι παίκτες αν τους λένε ελα μια στον Άρη πχ και αν πας καλά θα ανέβεις επίπεδο και θα πας στον γαύρο και μετά στη Φόρεστ θα το σκεφτούν περισσότερο σαν προοπτική..
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ναι αλλά όλα αυτά δεν γίνονται για να δείξεις ομάδα στο χορτάρι;
Δλδ έχουν ξεφύγει σε όλα όσα λέτε και παρουσιάζουν αυτήν την ομάδα σωστά;
Εμείς τι ακριβώς ζηλεύουμε τώρα ; Δεν έχω πιάσει το νοημα
Dimitrisou

Blackgr4 έγραψε:Αφήνω στην άκρη τα ποσά. Κακώς τα ανέφερα.

Η ουσία είναι πως οι δικές μας μεταγραφές πρέπει να καλύψουν 20 βαθμούς απόσταση, από μια ομάδα που δεν έμεινε άπραγη, αντιθέτως έκανε και εκείνη μεταγραφές.

Ακόμα και αν βγάλουμε ΕΝΤΕΛΏΣ άχρηστες όλες τις μεταγραφές του γαύρου και πάλι θα πρέπει οι:
Κοτάρσκι, Ρικάρντο, Νάσμπεργκ, Νάραϊ, Κουαλιάτα, Ράφα, Κάργας, Ντάντας, Τόμας, Σάστρε, να προσφέρουν αυτά που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ έτσι ώστε να καλύψει τους 20 περσινούς βαθμούς.
Σε αυτό έχεις δίκιο ..αλλά από την άλλη η ομάδα έκανε καλό rebuild τουλάχιστον ποσοτικα, το ποιοτικά θα φανεί στην συνέχεια..αν περνούσαμε πιστεύω θα μπορούσε και να ολοκληρωθεί..και ο γαύρος πχ αν περνούσε δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να πάρει τόσους θα έκρυβε τα προβλήματα και θα έβλεπε του χρόνου..
Dimitrisou

DamoN έγραψε:Ναι αλλά όλα αυτά δεν γίνονται για να δείξεις ομάδα στο χορτάρι;
Δλδ έχουν ξεφύγει σε όλα όσα λέτε και παρουσιάζουν αυτήν την ομάδα σωστά;
Εμείς τι ακριβώς ζηλεύουμε τώρα ; Δεν έχω πιάσει το νοημα
Εγώ προσωπικά τον γαύρο σε τίποτα ..το οτι παίρνει παίκτες μου περνάει αδιάφορο στο γήπεδο θα φανεί τι κάνει..επίσης με αυτόν τον προπονητή πιο πιθανό είναι να κλείσει η ψαλίδα αγωνιστικά παρά να στρώσουν..
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

κανενα δεν ζηλευω αυτη τη στιγμη...αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι επιτακτικο να ερθει καλος παικτης στο 10...επισης για τον γαυρο αυτο ειναι το μοτιβο του...ο βρσαλικο θεωρητικα ηταν ονομα και δεν υπαρχει δειτε και τα προηγουμενα χρονια ραφινια, βινιαγκρε περυσι με τον εξτρεμ που εδωσαν 5 χαρτια και ξεχναω το ονομα του...καθε χρονο αυτο κανουν μια καραβια παικτες και οτι πιασει...αλλα τωρα που φυγαν οι σταθερες τους 12 γκολ ο μασουρας 14 ο τικινιο κτλ κτλ και αλλαξαν και προπονητη πολυ ευκολα μπορει να εξελιχθει σε μεγαλο τσιρκο φετος...απο οσους πηρε ο μονος που ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα μετρησει ειναι ο μπιελ απο την κοπεγχαγη...ο οποιος εχει ποιοτητα στανταρ...ολοι οι αλλοι τα κλασσικα του γαυρου το 90% θα παρει δρομο το επομενο καλοκαιρι κλασσικα και στο μεσοδιαστημα θα παιχτουν 2-3 μπουκες σε σπιτια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kosths BXL την Πέμ 01 Σεπ 2022, 14:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
cambiaso

Δημοσίευση από cambiaso »

Πιστευω οτι πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι οτι δεν προκειται να ερθει παικτης αυτο μας εχει δειξει τα 2 ισως και 3 τελευταια χρονια ο ΠΑΟΚ.
kosths BXL

cambiaso έγραψε:Πιστευω οτι πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι οτι δεν προκειται να ερθει παικτης αυτο μας εχει δειξει τα 2 ισως και 3 τελευταια χρονια ο ΠΑΟΚ.
το δεν προκειται ειναι μεγαλη κουβεντα...δεν προκειται οταν ο ιδιοκτητης δεσμευτηκε δημοσια μου φαινεται δυσκολο...
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Gospi έγραψε:συζητηση για την συζητηση.
Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΠΑΙΧΤΗ
Τέλος συζητησης.
Ειτε σας καλυπτει ειτε δεν σας καλυπτει, ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ της ομαδας ζητησε παιχτη και σε μια σοβαρη και μεγαλη ομαδα ο παιχτης θα ηταν εδω ΧΘΕΣ.
Και το ζητησε λεκτικα αλλα και στην πραξη,. βαζοντας τον Αουγκουστο π ειναι 6-8 στην θεση 10.
Ολα τα αλλα ειναι αναλυσεις της κακιας ωρας.
Εκτος αν ο Λουτσεσκου ειναι καλος και ξερει τι θελει μονο οταν μας συμφερει.
Αποφασιστε λιγο γιατι ειστε ανακολουθοι μερικοι.
επιβεβαίωσες 100% αυτά που έγραφα πριν :lol:
(btw ο Λουτσέσκου δε ζήτησε παίκτη αλλά παίκτες. Και του έφεραν 10 "χτες". Δουλειά του προπονητή είναι να ζητάει παίκτες, ποτέ δε θα πει "δε θέλω κανέναν". Δουλειά του όμως είναι και να κάνει το καλύτερο με αυτούς που έχει. Και να μην αποκλείεται από τη Λέφσκι με το 1/5 του μπάτζετ μας. Το δεκάρι έφταιγε; )

Εν τω μεταξύ αυτό που τον παίζετε με τις μεταγραφές του γαύρου και παπαγαλίζετε την ερυθρόλευκη προπαγάνδα να το δείτε. Λες και είναι η πρώτη χρονιά που γίνεται αυτό.
Η υπερομάδα του γαύρου δεν είναι που έδιωξε κλωτσηδόν τον προπονηταρά της επειδή έφαγε φλόκο από μια μακαμπι χάνοντας τα 40 μύρια του τσουλού και πέρασε μια κυπριακή με το ζόρι στα πέναλτι; Οι γκαλάκτικος του λιμανιού δεν είναι που έφαγαν φλόκο από τον Αστέρα και ο φατμαν πήγε το πρωί να κλάψει έντρομος στην ΕΠΟ;;; Μηδεν περηφάνεια, μηδέν αξιοπρέπεια αλλά δε γαμεις;
Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον αλλά μέχρι τώρα εμένα δε μου σηκώνεται με τη λιμανίσια ποδοσφαιρική πανδαισία.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Με τη φραση "το ροστερ δεν εχει κλεισει ακομα"
και μετρωντας (οταν γραφτηκε) καμια 35αρια
παιχτες σ αυτο εγω δεν το θεωρω ως δεσμευση
κανενος οτι θα ερθει/ουν παιχτης/ες οπωσδηποτε
οποτε γι αυτο διατηρω και την ψυχραιμια μου!

Το αν ο προπονητης συνεχιζει να ζηταει παιχτη
10αρι η εξτρεμ ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο.-

Οσο παραμενουν τα "βαριδια" χλωμο το βλεπω!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montekristo την Πέμ 01 Σεπ 2022, 14:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Η πραγματικότητα είναι ότι ο Λουτσεσκου ζήτησε παίκτη δεν απατωμαι μετά το ματς με Παναιτωλικό, λέγοντας ότι ένα δεκαρι ή εξτρεμ (εδώ δε μας τα λέει καθαρά) θα ανεβάσει τις ικανότητες του ρόστερ

Και καλά έκανε και ζήτησε ολοι αυτο πιστεύουμε

Εγώ λέω ότι η ομάδα χρειάζεται παίκτη έμπειρο και ποιοτικό. Όχι ταλέντο. Έχει τέτοια.

Επίσης τι πάει να πει χρειάζομαι δεκαρι ή εξτρεμ;; Το ενα ή το άλλο θες ρε μαστορα;
Demir

Δημοσίευση από Demir »

δεν θα παρουμε παικτη.. εχουμε στο 10 αγκουστο, καντουρι, μπισε, κουαλιατα , ντελια,
αριστερα οι ιδιοι και ζιφκο.. μονο αν φυγει μουργκ ζαμπα ισως..
εννοειται οτι χρειαζεται μεσοεπιθετικο με ποιοτητα.. αλλα νο μανει
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

anekfrastos έγραψε:
Τέλος συζητησης.
Ειτε σας καλυπτει ειτε δεν σας καλυπτει, ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ της ομαδας ζητησε παιχτη και σε μια σοβαρη και μεγαλη ομαδα ο παιχτης θα ηταν εδω ΧΘΕΣ.
Και το ζητησε λεκτικα αλλα και στην πραξη,. βαζοντας τον Αουγκουστο π ειναι 6-8 στην θεση 10.
(btw ο Λουτσέσκου δε ζήτησε παίκτη αλλά παίκτες. Και του έφεραν 10 "χτες". Δουλειά του προπονητή είναι να ζητάει παίκτες, ποτέ δε θα πει "δε θέλω κανέναν". Δουλειά του όμως είναι και να κάνει το καλύτερο με αυτούς που έχει. Και να μην αποκλείεται από τη Λέφσκι με το 1/5 του μπάτζετ μας. Το δεκάρι έφταιγε; )

Εν τω μεταξύ αυτό που τον παίζετε με τις μεταγραφές του γαύρου και παπαγαλίζετε την ερυθρόλευκη προπαγάνδα να το δείτε. Λες και είναι η πρώτη χρονιά που γίνεται αυτό.
Η υπερομάδα του γαύρου δεν είναι που έδιωξε κλωτσηδόν τον προπονηταρά της επειδή έφαγε φλόκο από μια μακαμπι χάνοντας τα 40 μύρια του τσουλού και πέρασε μια κυπριακή με το ζόρι στα πέναλτι; Οι γκαλάκτικος του λιμανιού δεν είναι που έφαγαν φλόκο από τον Αστέρα και ο φατμαν πήγε το πρωί να κλάψει έντρομος στην ΕΠΟ;;; Μηδεν περηφάνεια, μηδέν αξιοπρέπεια αλλά δε γαμεις;
Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον αλλά μέχρι τώρα εμένα δε μου σηκώνεται με τη λιμανίσια ποδοσφαιρική πανδαισία.
Τσάμπα πατάς γκάζι. Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να κατανοήσεις αυτά που γράφουν άλλα μέλη και μετά απαντάς με την ησυχία σου.
Κανείς δεν αποκάλεσε γκαλάκτικος τους παίκτες του γαύρου, ούτε υπερομάδα, ούτε είπαμε πως μας σηκώνεται βλέποντας τους να παίζουν.

Εγώ είπα, πως δεν έμειναν μόνο στις δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό. Έφεραν 4-5-6 παίκτες. Το αν είναι καλοί ή όχι θα το δούμε σύντομα νομίζω.
Το μόνο σίγουρο (που βλέπω να μην σχολιάζεται και τόσο πολύ) είναι πως εμείς κυνηγάμε και πρέπει να καλύψουμε 20 βαθμούς, όχι ο γαύρος.
Άρα οι δικές σου μεταγραφές πρέπει να σου τη σηκώνουν και να γίνουν αν όχι γκαλάκτικος, καλύτεροι από πέρσι, όχι οι δικές του.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

anekfrastos έγραψε:
Τέλος συζητησης.

Κοροιδευομαστε μαλλον. Ο Λουτσεσκου μετα του 10 παιχτες που του φεραν ζητησε μετ επιτασεως τουλαχιστον 2 φορες ειτε δεκαρι ειτε αριστερο εξτρεμ. Μπορεις να τα λες οπως θελεις, αλλα μην υποτιμας την νοημοσύνη μας. Το αν θα πρεπει να δουλεψει μ αυτους π εχει, και το αν θα πρεπει να πετυχει μ αυτους που εχει, ειναι μια αλλη συζητηση.
Το θεμα ειναι πως εδω και 3 μεταγραφικες ζηταει εναν μαμημενο παίχτη στο 10 και η ομαδα αδυνατη να του φερει. Αν αυτο δεν ειναι απαραδεκτο, εγω δεν ξερω τι αλλο μπορει να ειναι. Το θεωρω γελοιο να δίνεις 1.8 για προπονητη και να τον εχεις δυο συνεχομενες χρονιες με ροστερ π ειναι στο περιπου καλο και με 1-2 προσθήκες θα ηταν πιο πληρες. Να πω οτι μιλαμε για 5 παιχτες παει κι ερχεται, αλλα εν προκειμενω μιλαμε για 1-2 κωλοπροσθηκες, τις οποιες μαλιστα τις ειχε εξαγγειλει ΚΑΙ ο ΤΔ στην αρχη των μεταγραφων. Αρα καλο ειναι να βλεπουμε την αληθεια και να μην φανταζομαστε πράγματα απλα και μονο για να τα βλεπουμε ολα καλα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Edited.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montekristo την Πέμ 01 Σεπ 2022, 15:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kosths BXL

rainmaker έγραψε:Η πραγματικότητα είναι ότι ο Λουτσεσκου ζήτησε παίκτη δεν απατωμαι μετά το ματς με Παναιτωλικό, λέγοντας ότι ένα δεκαρι ή εξτρεμ (εδώ δε μας τα λέει καθαρά) θα ανεβάσει τις ικανότητες του ρόστερ

Και καλά έκανε και ζήτησε ολοι αυτο πιστεύουμε

Εγώ λέω ότι η ομάδα χρειάζεται παίκτη έμπειρο και ποιοτικό. Όχι ταλέντο. Έχει τέτοια.

Επίσης τι πάει να πει χρειάζομαι δεκαρι ή εξτρεμ;; Το ενα ή το άλλο θες ρε μαστορα;
αυτο πιστευω εχει να κανει με τα στοιχεια που ψαχνει...εμεις λεμε δεκαρι ο λουτσεσκου προφανως εχει στο μυαλο του εναν παικτη που να κανει κινηση με ανεση στα μεσοδιαστηματα...αυτος μπορει να ειναι και ενας αριστερος εκτρεμ με δεξι ποδι και τα βασικα στοιχεια (κλειστο κοντρολ, να βλεπει γηπεδο, ατομικη ενεργεια κτλ)...ο ποντενσε δεν ηταν δεκαρι αλλα αυτο εκανε σε οτι πλευρα και αν τον εβαζε ο μαρτινς...ο σοτελδο το ιδιο ηταν και κατα βαση ξεκινουσε αριστερα...ο τζιοβινκο που ηθελε περυσι το ιδιο...οποτε για αυτο πιστευω οτι δεν κολαει στη θεση απλα θελει καποιον που να του σεταρει το παιχνιδι στο τελευταιο τριτο του γηπεδου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”