Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από renegade »

lamosas έγραψε:
renegade έγραψε:[quote="lamosas"
ron-swanson έγραψε:Στο Sport24 έχει αναλυτικά τα στοιχεία της μεταγραφής του Ναρεϊ. 1,5 εκατομμύριο η μεταγραφη συν 200 χιλιαρικα μπόνους επίτευξης στόχων και 450 χιλιαρικα ο παίχτης τον χρόνο για 3 χρόνια.

Άρα όλο το πακέτο κοντά στα 3 εκατομμύρια. Δηλαδή σαν να έπαιρνες εναν ελεύθερο παίκτη με 1 εκατομμύριο τον χρόνο για 3 χρόνια.

Αυτό το γράφω για τις κανουλες που έκλεισαν υποτίθεται.
Πιο φθηνά βγαίνει για το κατομμυριο συμβόλαιο με εφορίες διπλασιάζεται

Sent from my iPhone using Tapatalk
Πλέον όχι.
Με τους νέους φορολογικούς συντελεστές ένα εκατομμύριο καθαρά είναι περίπου 1,3 μεικτά.
Δηλαδή η διαφορά στην τριετία είναι περίπου μισό εκατομμύριο...για αυτό φωνάζει ο Τζόσουα βεδω και ένα μηνα
Έχεις δίκαιο απλά δεν είναι 1.3 είναι 1.5 όποτε βγαίνει μια η αλλη πάνω κάτω. Το πλεονέκτημα είναι ότι αυτό το συμβόλαιο μπορείς να το γλυτώσεις στο μέλλον αν δεν σου βγει ο παίχτης

«Συμβόλαιο αθλητή με καθαρές απολαβές ύψους 1.000.000 ευρώ αντιστοιχούσε σε συνολικό κόστος για την εταιρεία ύψους 2.180.000 ευρώ περίπου με το παλαιό τρόπο φορολόγησης, ενώ με το νέο τρόπο φορολόγησης αντιστοιχεί σε κόστος 1.500.000 ευρώ περίπου, με εξοικονόμηση 680.000 ευρώ.»

Πηγή Sport24

https://www.sport24.gr/football/ti-sima ... 36378.html[/quote]
Η φορολογία είναι στο 22% άρα ο συντελεστής είναι πλέον στο 1.28 τα υπόλοιπα για να φτάσει όπως γράφει το άρθρο σε συντελεστη περίπου 1.5 ειναι το ποσοστό στην ΕΠΟ, έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης και κάτι μαλακίες ακόμα.
Η αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο φορολογικο καθεστώς είναι στην διαφορά του 22% με το 44% που σαν συντελεστές είναι από το 1.78 στο 1.28. Μεγάλη διαφορά.
Η ουσία είναι βέβαια ότι ένα συμβόλαιο του ενός εκατομμυρίου για μία ΠΑΕ της κοστίζει περίπου ενάμιση
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

gika έγραψε:Ο Μπράντον είναι φορ. Και με τον Ολιβέιρα να είναι ο άλλος φορ, θα πάρει από 2.500 χιλιάδες λεπτά εκεί. Αποκλείεται να υπολογίζεται στο 10.

Στο 10 μέχρι στιγμής και με βάση τα φιλικά έχουμε Καντουρί, Σοάρες και μετά ίσως Μπίσεσβαρ, ίσως Αουγκούστο, ίσως Ντάντας κοκ.

Στα πλάγια με Ζιφκοβιτς, Ναρει, Ντέλια από την μία, Σολτέδο, Μπίσεσβαρ, Κουαλιάτα και Ρικάρντο από την άλλη είμαστε υπερπλήρεις.
Το να έχεις στο ροστερ σου Κουαλιατα σοτελδο μπραντον μπισε και καντουρι και να βάζεις στο 10 σοαρες και νταντας εμφανώς εκτός θέσης και οι δύο (καθαρό 8αρι και 6αρι αντίστοιχα) το λες και μαζοχισμο. Για να μην πω ότι ούτε παίρνεις τα αναμενόμενα στη θέση του 10 και χάνεις και τα δυνατά χαρακτηριστικά των παικτών στο κέντρο
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αργεί να ανακοινωθεί ο ναραι να δούμε καμία φανέλα;;;;
Η λίστα ανακοινώθηκε;
Στο φιλικό τι κάνουμε;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

renegade έγραψε:
gika έγραψε:
sn0ufel4 έγραψε: Ε όχι δα
Σύμφωνα με τη σελίδα του στο transfermarkt
https://www.transfermarkt.com/brandon-t ... ler/251680

Και το γεγονός πως ήρθε ως αντι-Τσόλακ,
και το γεγονός ότι ο μόνος άλλος επιθετικός του ροστέρ είναι υγιής on average λίγους μήνες τον χρόνο.

Δεν βλέπω τον Μπράντον, να παίζει κάπου αλλού - εκτός αν έρθει κι άλλος επιθετικός που λογικά αποκλείεται.
Είναι να ξερνας από τα μάτια με κάτι τέτοια.
Welcome to the club. We are OUT of cookies. Too many members.
renegade

Άποψη μου είναι ότι δεν υπάρχουν πάνω από 5 άτομα που γράφουν με αυτόν τον προκλητικό τρόπο όπως ο Γκίκας.
Βέβαια η ζημιά που κάνουν καινο εκνευρισμός που προκαλούν είναι τεράστιος, γιατί αν γράψει κάτι τέτοιο ο Γκίκας άντε να πας να γράψεις μετά ότι η ομάδα δείχνει να έχει θέμα στην θέση του επιθετικού. Θα σε πάρει και σένα η μπάλα. Τι αποτέλεσμα αυτού να μην μπορεί να γίνει μια σωστή και εποικοδομητική συζήτηση όπου οι δύο πλευρές θα παραθέτουν τα επιχειρήματα τους. Αντ αυτού χωρίζετε χωρίς κανένα λόγο το forum σε αισιόδοξους και μίζερους
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

ron-swanson έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:
ron-swanson έγραψε:Στο Sport24 έχει αναλυτικά τα στοιχεία της μεταγραφής του Ναρεϊ. 1,5 εκατομμύριο η μεταγραφη συν 200 χιλιαρικα μπόνους επίτευξης στόχων και 450 χιλιαρικα ο παίχτης τον χρόνο για 3 χρόνια.

Άρα όλο το πακέτο κοντά στα 3 εκατομμύρια. Δηλαδή σαν να έπαιρνες εναν ελεύθερο παίκτη με 1 εκατομμύριο τον χρόνο για 3 χρόνια.

Αυτό το γράφω για τις κανουλες που έκλεισαν υποτίθεται.
Η κάνουλα δεν έκλεισε έτσι γενικά. Έκλεισε από την άποψη πως σταμάτησε η μεγάλη έξτρα εισροή κεφαλαίων για μεταγραφές. Τουλάχιστον οι κινήσεις από τον Ιανουάριο που ήρθε ο Μπότο μέχρι και σήμερα, αυτό δείχνουν.
Αν βάλεις κάτω τα έσοδα, δηλαδή πωλήσεις Σβιντέρσκι, Εσίτι και Τσόλακ είναι κοντά στα 7,6 εκατομμύρια.
Αν βάλεις κάτω τα έξοδα, δηλαδή αγορές Σοάρες, Κοτάρσκι, Κουαλιάτα, Σάστρε, Κάργας, είναι κοντά στα 7 εκατομμύρια.
Με το 1.5 για Νάραϊ, τα έξοδα πάνε κοντά στα 8,5 εκατομμύρια. Το συν πλην δηλαδή δεν είναι μεγάλο. Πάνω κάτω τα νούμερα είναι ίδια. 7.6 έσοδα - 8.5 έξοδα.
Κάποτε μπορεί να τέλειωνες τη μεταγραφική περίοδο και το ισοζύγιο να ήταν μείον 3-4 εκατομμύρια ξέρω γω.
Όπως έγινε το 19/20, το 17/18 και το 15/16.
Αυτό φαίνεται πως για την ώρα έχει τελειώσει.

Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες. Αυτό που λέω εγώ είναι ότι θα μπορούσε πολύ ωραία ο Ιβάν να πει σε Μπότο και Λουτσεσκου: έχετε Α. Ζιβκοβιτς με μεγάλο συμβόλαιο, έχετε Μπισεσβαρ, φέρατε Κουαλιατα, Αντρέ Ρικάρντο, παίζει και στο πλάι ο Μπραντον, ανεβαίνει και ο Κωνσταντελιας, τι τους θέλετε τους Σοτελδο, Narey; Καλά είστε!

Και άμα ήθελε να κλεισει όντως την κανουλα θα μπορούσε να πει: διώξτε πρώτα Μουργκ, Ζαμπα και Τέιλορ που τρώνε χώρο στο μπάτζετ και μετά μιλάμε.
Καλά εννοείται αυτό. Που βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο, η περσινή σεζόν είχε έσοδα από μεταγραφές που δεν είχαμε ξαναδεί στον ΠΑΟΚ και τα έξοδα ήταν ελάχιστα.
Αλλά δικό του είναι το καράβι, μπορεί να κάνει ότι θέλει. Τώρα είμαστε στη φάση ίσα βάρκα ίσα νερά.
Σίγουρα πάντως, ο τρόπος που κινείται εδώ και 2-3 χρόνια, κάνει όλα τα σενάρια για σπατάλες τύπου Καβάνι κλπ να μοιάζουν ακόμα πιο παράλογα και αστεία.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

renegade έγραψε:Άποψη μου είναι ότι δεν υπάρχουν πάνω από 5 άτομα που γράφουν με αυτόν τον προκλητικό τρόπο όπως ο Γκίκας.
Βέβαια η ζημιά που κάνουν καινο εκνευρισμός που προκαλούν είναι τεράστιος, γιατί αν γράψει κάτι τέτοιο ο Γκίκας άντε να πας να γράψεις μετά ότι η ομάδα δείχνει να έχει θέμα στην θέση του επιθετικού. Θα σε πάρει και σένα η μπάλα. Τι αποτέλεσμα αυτού να μην μπορεί να γίνει μια σωστή και εποικοδομητική συζήτηση όπου οι δύο πλευρές θα παραθέτουν τα επιχειρήματα τους. Αντ αυτού χωρίζετε χωρίς κανένα λόγο το forum σε αισιόδοξους και μίζερους
Ειναι προκλητικό να πει κανείς ότι ο Ολιβέιρα 11 στους 12 μήνες είναι απών, ένας Ολιβέιρα που τα χανούμια λέγανε γι' αυτόν ότι λέμε εμείς για τον Καντουρί, και δεν είναι προκλητικά τα δύο τελευταία σου ποστ για ξερατά από τα μάτια και τα σχετικά.

Επιλεκτικά ευαισθητούλης μου γίνεσαι και δεν σε έχω συνηθίσει έτσι.

Αν ο Μπράντον δεν θεωρείται φορ, τότε ξεκινάμε τη σεζόν με μισό καλό επιθετικό. Αυτή είναι η αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Κάθε μέρα οι ίδιοι τα ίδια και τα ίδια και ξανά τα ίδια

Μπας και δεν τα εμπεδώσουμε...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ειμαι υπερ της λυσης να μαζεψει το φορουμ φραγκα 1ον για ΑΜΚ στην ΚΑΕ και 2ον και ζωτικης σημασιας,για διακοπες ενος μηνα σε εξωτικο νησι ανευ ιντερνετ στον αδερφο Γκικα,τις χρειαζεται το παλικαρι πιο πολυ απ καθε εναν,περα απο την πλακα.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

gika έγραψε:
renegade έγραψε:Άποψη μου είναι ότι δεν υπάρχουν πάνω από 5 άτομα που γράφουν με αυτόν τον προκλητικό τρόπο όπως ο Γκίκας.
Ειναι προκλητικό να πει κανείς ότι ο Ολιβέιρα 11 στους 12 μήνες είναι απών, ένας Ολιβέιρα που τα χανούμια λέγανε γι' αυτόν ότι λέμε εμείς για τον Καντουρί, και δεν είναι προκλητικά τα δύο τελευταία σου ποστ για ξερατά από τα μάτια και τα σχετικά.

Αν ο Μπράντον δεν θεωρείται φορ, τότε ξεκινάμε τη σεζόν με μισό καλό επιθετικό. Αυτή είναι η αλήθεια.
Όταν είσαι ένα χρόνο σε μια ομάδα και παθαίνεις έναν τραυματισμό που έχει αποθεραπεία σχεδόν ένα χρόνο τότε ναι είσαι 11 στους δώδεκα έξω .Μήπως έχει και ευπάθεια στα πλευρά και έσπασε μόνο του;τι ακούμε εδώ μέσα…
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Μήπως για να αργεί η ανακοίνωση της λίστας περιμένουνουμε να ολοκληρωθεί του Ναρει ώστε να συμπεριληφθεί;
Αν και έχουμε το δικαίωμα των δύο αλλαγών αργότερα
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Μπορεί και το φιλικό τώρα να κρίνει την λίστα, ποιος ξέρει.
Εδώ ο Μουργκ χατ τρικ έκανε! χαχα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ψύχραιμα, ανεβαίνει κι ο υδράργυρος. Να είμαστε μονοιασμένοι αυτό το διάστημα κι ας αφήσουμε τις μεγαλοστομίες από όποιο στρατόπεδο κι αν προέρχονται. Έρχονται πολύ ενδιαφέρουσες μέρες ρε σεις. Ο πιο θεωρητικά θελκτικός ΠΑΟΚ εδώ και 3 χρόνια χτίζεται. Ας το απολαύσουμε.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

gika έγραψε:

Ο Ολιβέιρα στα δυό χρόνια του στην χάρτινη έπαιξε 70 / 95
Δεν το λες άσχημο ή ανησυχητικό. Πως συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια ; ο ένας έχει συχνά τραυματισμους μυϊκής φυσεως κ ο άλλος του έσπασε το πλευρο συμπαίκτης

Ο ελ καντουρι έχει ευπάθεια προφανώς. Ο Ολιβέιρα όχι. Ότι κ να λένε οι χαρτινοι δεν αποδεικνύεται αυτό.
Απλά λειτουργεί γκεμπελικα η φάση. Ρίξε λάσπη κάτι θα μείνει
renegade

gika έγραψε:

Είναι προκλητικό γιατί το 11/12 είναι πάνω απ'όλα ψέμα.
Ο παίκτης έπαθε χιαστούς μέσα Αυγούστου και έπαιξε το πρώτο του παιχνιδι αρχές Απριλίου.
Και του έσπασε ο καρατεκα το πλευρό Ιούλιο και θα λείψει ένα μήνα.
Αλλά ξέχασα εχει ευπάθεια στις καρατιες,πως θα τον βάλουμε στο UFC με τον ΜακΓκρέγκορ?
Φυσικά και θα είμαι προκλητικός απέναντι σε κάποιον που και ψέματα λέει, χρησιμοποιεί τα νούμερα όπως τον βολεύουν και ξεφτιλίζει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου.
Όσο για το τι τραυματισμούς είχε στην Κούλα καλό είναι να μάθετε τι έγινε μετά από την πρόταση της γουλφς τον Ιανουάριο και μετά μιλήστε.
Μιλάμε ο " ευπαθής " Νέλσον μέχρι το άκυρο που έφαγε από την Κούλα για μεταγραφή δεν ήταν διαθέσιμος μόλις στα 17 παιχνίδια από τα 78...ρε άντε από δω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 15 Ιούλ 2022, 20:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”