Νέο Γήπεδο

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Kenny4

Re: Νέο Γήπεδο

Δημοσίευση από Kenny4 »

Όταν είχε γίνει η συνέντευξη με Σάλφο σε σχετική ερώτηση για τη χωρητικότητα είχε ειπωθεί ότι μπορεί να γίνει γήπεδο μέχρι και 40 χιλιάδων θέσεων.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

:D
These users thanked the author Taseos for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

katafraktos έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 15:10
Special 4 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 14:54
Montrealiotis έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 14:43 Οσο ασχολείστε με τον σπέσιαλ τόσο θα γράφει τις με προσποιητά αποτυχημένες ευγένειες συγκαλυμμένες πιπες του.
Ποιές είναι οι πίπες που έγραψα;
όλα
Δεν τα είπαμε 2-3 ποστ πιο πάνω; Μην ασχολείστε
These users thanked the author Montrealiotis for the post:
katafraktos
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Montrealiotis έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 15:15

όλα
Δεν τα είπαμε 2-3 ποστ πιο πάνω; Μην ασχολείστε
Αυτό που υποδεικνύεις σε άλλους ενήλικες συνομιλητές στο φόρουμ το τι να κάνουν φίλε μου, να ξέρεις ότι δεν μειώνει εμένα.

Αυτούς στους οποίους απευθύνεσαι μειώνεις.
Δεν είσαι η μαμά τους, ούτε είναι παιδάκια Νηπιαγωγείου για να τους πει η δασκάλα το τι θα κάνουν.

Οπότε μην το κάνεις αυτό και όταν έχεις την απρέπεια και την έλλειψη κοσμιότητας να γράψεις σε κάποιον ότι λέει πίπες, να έχεις και τα κότσια να αναλύσεις πού και γιατί λέει πίπες.

Υπάρχει και το ignore αφού δεν έχεις το σθένος να διαβάζεις αυτά που γράφω, επειδή δεν σου είναι αρεστά.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Montrealiotis έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 14:43 Οσο ασχολείστε με τον σπέσιαλ τόσο θα γράφει τις με προσποιητά αποτυχημένες ευγένειες συγκαλυμμένες πιπες του.
όλα
Και φίλε katafrakte, όπου κατά την γνώμη μαζί με άλλα 4-5 καινουρια μελη, είστε πολύ αξιόλογες προσθήκες στο φόρουμ, να πω ότι το μην ασχολείστε, δεν είναι υποδείξη, αλλά παρότρυνση
These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 5):
paok apo epilogi, Maklaz, margas, eorptol1, Ally Samagoal
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Special 4 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 15:21 Ποιά όλα;
Περιμένω.

Γράψε 1, 2, 3, 4.
Αυτά είναι πίπες, γι' αυτό και γι' αυτό το λόγο.

Μία ερώτηση που ήθελα να κάνω και δεν εξηγήθηκε από αυτόν που το ισχυρίστηκε, είναι πώς θα κάναμε γήπεδο στο Καρατάσου με τα 2/3 των χρημάτων.

Ίδιας χωρητικότητας γήπεδο, με τα ίδια υλικά και προδιαγραφές, όσο μεγαλύτερο είναι το γήπεδο, τόσο περισσότερο στοιχίζει.
Όσο μικρότερο είναι τόσο λιγότερο στοιχίζει.
Συγγνώμη που επεμβαίνω, είσαι μηχανικός? Εγω δεν είμαι, αλλά το κόστος ενός κτίσματος, σίγουρα δεν εξαρτάται μονο απο το μέγεθος. Σίγουρα θα παίζει ρόλο το έδαφος, τα γύρω κτίσματα και πολλά άλλα που δε γνωρίζω.
These users thanked the author Nassos for the post (total 3):
ΚΩΣΤΑΣ2019, eorptol1, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Η σημερινή συζήτηση έχει φουντώσει απλά και μόνο επειδή ο Σπέσιαλ, καταλάθος, χρησιμοποίησε επιχειρήματα και φράσεις καθαρά υποκειμενικής φαντασίας επί αρνητικού υπεδάφους, ως δεδομένα και ακλόνητα στοιχεία

Η παρεξηγήση οδηγεί σε τρεις σελίδες συζητήσεων οι οποίες για άλλους ειναι μηχανική ανάλυση, και για άλλους προσωπική αντίδραση επειδή νομίζουν πως ο συνομιλητής το κάνει επίτηδες για να τους προκαλέσει

Δεν νομίζω οτι υπάρχει διέξοδο σε μια τέτοια κουβέντα. Ο καθένας στέκεται όπου του κατέβει.

ΥΓ. Τρίτη φορά σήμερα που θα τονίσω, αφήστε τους χαρακτηρισμούς και τις προσβολές. Τα σχετικά ποστ διαγράφονται
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Special 4 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 12:54 Τι σχέση που είναι πυκνοκατοικημένη η Τούμπα;
Έχεις δει πόσο κάτω από την επιφάνεια είναι οι κερκίδες του ΟΑΚΑ;

Επαναλαμβάνω η Τούμπα ήταν μεγαλύτερη από το παλιό Καραϊσκάκης.
Και τώρα σε εκείνο ακριβώς το σημείο οι γαύροι θα έχουν γήπεδο 53.000 θέσεων, αλλά εμείς δεν μπορούμε μεγαλύτερο από 34.000;

Ποιός τα λέει αυτά;
Κι εγώ δεν σου λέω 50.000 θέσεων, που κάποιος με όραμα για τα επόμενα 60 χρόνια εκεί θα στόχευε στην πρωτεύουσα των Βαλκανίων, που θα γίνει η Θεσσαλονίκη και το λιμάνι της, ως διαμετακομιστικό - εμπορικό κέντρο.

Γιατί όμως δεν μπορεί να γίνει 41926 θέσεων;

Άλλο η επιλογή και άλλο ο περιορισμός.
Κανένας δεν είπε ότι υπάρχουν περιορισμοί.
Δημόσια να το πει.
Όχι μου είπες, σου είπε, άκουσα, συζήτησα.
Η προσβαση στο γήπεδο δεν είναι παράγοντας για τη χωρητικότητα; Είναι το ίδιο να πάνε στο γήπεδο 33.000 και 40.000;
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Special 4 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 14:10 Εγώ βλέπω ότι ο πληθυσμός στην Θεσσαλονίκη μεγαλώνει σε αριθμό, δεν μικραίνει.
Αγαπητέ θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω τα στοιχεία (επίσημα) που το δείχνουν αυτό για τη Θεσσαλονίκη. Γιατί, και λόγω δουλειάς, ξέρω ότι δεν ισχύει κάτι τετοιο, τόσο σε επίπεδο ΠΕ, όσο και Δήμου.
Άβαταρ μέλους
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Special, τι ισχυρίζεσαι? Ότι η Τούμπα μπορούσε να γίνει 40000 θέσεων, αλλά σκοπίμως γίνεται 35000 για να μειωθεί το κόστος?
These users thanked the author nkoss for the post (total 2):
Ally Samagoal, vasgias
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

εχει πλακα τελικα οντως ειναι αφραγκος μπατιρης που λενε τα σαινια του χ..... :lol: :lol:
Kenny4

Δημοσίευση από Kenny4 »

Παλινδρομούμε στις 35 χιλιάδες, το προεδρικό διάταγμα μας δίνει δυνατότητα και για μεγαλύτερες χωρητικότητες..
21:05

Η λογική λέει ότι εφόσον το γήπεδο γίνει περίπου 33.500-34.500, τότε θα υπάρχει και δυνατότητα επέκτασης στο μέλλον, εφόσον το προεδρικό διάταγμα επιτρέπει μεγαλύτερες χωρητικότητες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kenny4 την Κυρ 05 Ιούλ 2026, 16:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

nkoss έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 16:18 Special, τι ισχυρίζεσαι? Ότι η Τούμπα μπορούσε να γίνει 40000 θέσεων, αλλά σκοπίμως γίνεται 35000 για να μειωθεί το κόστος?
Ότι το 34.000 που συζητάμε είναι επιλογή.
Όχι αδήριτη και υποχρεωτική ανελαστική αναγκαιότητα ή περιορισμός.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Πάνω στο ότι "ο πληθυσμός της Θεσσαλονίκης μεγαλώνει συνέχεια", άτομα του κύκλου μου αλλά και γενικά μεγάλο ποσοστό αυτών που γνωρίζουν λόγο επαγγελματικών και οικονομικών υποχρεώσεων φεύγουν για χαβούζα ή εξωτερικό.

Αν βάλεις και την μείωση των γεννήσεων κάθε χρόνο, μάλλον το αντίθετο μου φαίνεται ισχύει.
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 2):
Anwnimos, TasosDuss
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Η ύπαρξη του οράματος είναι αυταπόδεικτη. Το ποιος είναι ο μόνος με όραμα για τον ΠΑΟΚ και ότι αυτός ο ίδιος το μετέτρεψε σε επιθυμία του κόσμου του ΠΑΟΚ, είναι επίσης γνωστό.
Εικόνα

Εικόνα
Τι συζητάμε, επιτέλους!
These users thanked the author leomatos88 for the post:
Maklaz
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”