Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από Gospi »

Το θεμα ειναι πως τα λαθη τα λουζεται ο ΠΑΟΚ και τα κουβαλαει ο ΠΑΟΚ. Αν ο Λουτσεσκου αποδειχθεί εμμονικος ή οργανισμος ΠΑΟΚ ανοργανωτος και ασχετος με το αντικειμενο δεν μου λεει κατι.
Και τα στελεχη και οι προπονητες ερχονται και παρερχονται. Και μαλιστα αποχωρουν με γεματες τσεπες.
Ο ΠΑΟΚ μας μενει πισω με τα λαθη τους και με αδεια ταμεια εξαιτιας τους.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εγώ για τον Σίλβα ξέρω ότι το θέμα ήταν τα λεφτά της Σαμπντόρια όχι η θέληση του. Ίσα ίσα είχαμε καλή επαφή με αυτόν.

Σέβομαι όμως και τις πληροφορίες του ζινολα, στο κάτω κάτω δεν αλλάζουν και πολλά εφόσον πήγαμε σε άλλη επιλογή.

Από εκεί και πέρα διαφωνώ με όσους ρίχνουν δηλητήριο και ειρωνίες.

Αλλά συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο πιο πάνω, ότι πλέον κάθε φορά που πλησιάζει μεταγραφική περίοδος και ενώ έχουμε μεγιστάνα ιδιοκτήτη, εμείς κάνουμε το σταυρό μας να αντέξουμε τη μιζέρια και την ασυνεννοησια
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Ρε σεις εχει ηδη αρχισει η σεζον και μαλιστα με τραγικο τροπο.
Τι οριο βαζετε 31 Αυγουστου.
Αν αποκλειστουμε παλι τα ιδια θα λετε?
Οριο επρεπε να ειναι πριν 1 βδομαδα που αρχιζες τα ματς. Τουλαχιστον για τις σοβαρες ελλειψεις, και πας μετα στο τελοσ να κανεις και κανα μπαμ.

Κωμωδια παρακολουθουμε για αλλη μια φορα
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Λοιπόν από αυτά που ξερω εγω κ έμαθα είναι ότι η ομάδα θα ενισχυθεί 100000% απλα θέλουν τις καλύτερες επιλογές. Ο προβληματισμος ο δικός μου όμως δεν είναι το αν ενισχύθουμε αλλά το ότι αργούμε κ θα αργήσουν κ οι νέοι παιχτες να ενσωματωθούν κ να δέσει η ομαδα με κίνδυνο να χαθεί η Ευρώπη.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

GINOLA έγραψε:
kosths BXL έγραψε:
GINOLA έγραψε:Εγώ εκτιμώ ότι δεν είναι θέμα οικονομικό και κάνουλας, αλλά θέμα διακριτών ρόλων και εμπιστοσύνης μεταξύ όσων εμπλέκονται ,προτείνουν κτλ

το θεμα του τζοβινκο του σιλβα και του φορ δεν εγινε λογο μη διακριτων ρολων ? δεν το καταλαβαινω αλλα εφοσον το λες και ξερεις κατι παραπανω το δεχομαι ....εγω καταλαβα οτι και στις 3 περιπτωσεις ζητηθηκε απο ενα σημειο και μετα κατι παραπανω ειτε απο τον παικτη ειτε απο τιν ομαδα (στην περιπτωση σιλβα) και εμεις δεν τα δωσαμε...οχι οτι επρεπε να τα δωσουν αλλα σε καποια περιπτωση πρεπει να δωθουν αν οντως ο στοχος ειναι το πρωταθλημα και καλη πορεια στην ευρωπη ...αν θεωρουν οτι αυτες οι περιπτωσεις δεν αξιζαν τοσα λεφτα οσα ζητουσαν τοτε ας βρουν αλλες που αξιζουν

ο τζιοβινκο και το φορ δεν έγιναν για οικονομικούς λόγους αλλά τα ποσα που έπρεπε , πρέπει να δοθούν είναι λογικό να φερούν προβληματισμό .

οκ ναι συμφωνω σε αυτο που λες για τις ισοροπιες...αλλα δεν γινεται οι ενναλακτικες να ειναι κατωτερες...εφοσον ο τζιοβινκο πχ θελει 2 χαρτια το χρονο η οσα θελει πας και εσυ και βρισκεις εναν αλλο με 1,2 η 1,3 η 1,5 δεν πας σε ενναλακτικη κατωτερη η σε καθολου παικτη...ο σιλβα αφου αρνηθηκε για ελλαδα τοτε δεν αφορα εμας...το νοημα ειναι οτι αυτη τη στιμη η ομαδα εχει κανει 3 κινησεις...ο ολιβειρα ειναι καλος ο κουρτιτς καλο και ο τειλορ δεν ξερουμε τι γινεται (εγω πιστευω θα βγει) αλλα οταν φευγει ουαρντα φευγει τζολης εχει φυγει απο περυσι γιαννουλης, πελκας και λευτα εχουμε παρει το να ερχονται το 1/4 των ποιοτικων παικτων που θελαμε ειναι περιεργο...εχει ερθει ενα χαφ και ενας φορ αυτη τη στιγμη ...και συζηταμε για δεκαρι και αριστερο μπακ και το εξτρεμ εσυ ξερεις καλυτερα απο εμας που ειναι η κατασταση ....και δεν μιλαμε καν για 2ρο χαφ η τερμα η αριστερο στοπερ η επιπελον εξτρεμ που ελεγε και ο ρειν οτι χρειαζομαστε ....οπως και να εχει θα τα κρινουμε στο τελος...απλα οι τελευταιες εξελιξεις εμενα με προβληματισαν απο λιγο εως παρα πολυ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kosths BXL την Τετ 11 Αύγ 2021, 11:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Το πρόβλημα που δεν προχωράνε οι μεταγραφές ΔΕΝ είναι ο Λουτσεσκου.

Με όλο τον σεβασμό στον Ginola που και σοβαρός και αξιόπιστος είναι.

Αλλα δεν είναι ο μόνος που μαθαίνει πράγματα.

Επιστρέψαμε παλι στο κλασικό μοτίβο "τα ρίχνουμε στους προπονητές για να καλύψουμε τον κωλο μας".

Πίστευα ότι με τον ερχομό ενός προπονητή που έχει την αποδοχή της συντριπτικής πλειοψηφίας θα εξέλειπαν όλα αυτά αλλά δυστυχώς βλέπω ότι το χούι δύσκολα κόβεται.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

PAOKevolution έγραψε:Ας κάνουμε 20 μέρες υπομονή παλικάρια. Δεν οδηγεί πουθενά να μιλάμε με σιγουριά για σενάρια. Πιστεύω όσα θετικά και αρνητικά έχουν γράψει οι Ginola και Rainmaker, απλώς να δούμε που θα καταλήξει όλο αυτό. Εγώ θέλω να πιστεύω πως θα είμαστε πανέτοιμοι σε 20 μέρες. Αρκεί να μη στοιχίσει μέχρι τότε.
Αδερφέ σε 20 μέρες δεν πρόκειται να είμαστε πανέτοιμοι.. οποίος κ να έρθει θέλει προσαρμογή … ειδικά με τον Λούτσο υπολόγιζε κάνα 2μηνο

Sent from my iPhone using Tapatalk
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Metagrafakias έγραψε:πριν την πωληση Τζολη θελαμε εξτρεμ πλεον πουλησαμε και οτι πιο παραγωγικο ειχαμε σε μεσοεπιθετικους(τζολη,ουαρντα,Λαμπρου) μιλαμε για αντικαταστατη μονο του Τζολη λες και ειμασταν πληροις αν δεν εφευγε τραγικα πραγματα...στο τελος θα ερθει καποιος δανεικος χωρις οψιον η με οψιον που δεν υπαρχει περιπτωση να δοθει(εδω δεν δοθηκαν 2εκ για τον Τσεχο και αλλα 2 για τον Μισιτς) και θα λεμε και ελειψεις στο ροστερ....το πιο ανησυχητικο παντως ειναι η μη ανανεωση του Ζιβκοβιτς ολα δουλευουν ρολοι στην ΠΑΕ.....
Σταμάτησα να διαβάζω εκεί που είπες για πιο παραγωγικό και έβαλες τον λαμπρου. Μετά τα ξανά έπιασα από μαζοχισμό και ξανά σταμάτησα εκει που λέει ότι δεν έδωσες 2 μυρια για παιχτη που είχε ότι είχε σε χρόνια με ffp.
Κραζουμε για να κραζουμε
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

@Keeper , Μεταγραφικά έτοιμοι εννοώ, χωρίς κενά που κάνουν μπαμ. Κενά στα μάτια του καθενός πάντα θα υπάρχουν.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ρε σεις εχει διαφορα το να διαφωνουμε για την αξια των παιχτων π εχουμε απο το να μην εχουμε καθολου.
Αυτη τη στιγμη δεν έχουμε δευτερο αριστερο μπακ και δεν εχουμε ουτε βασικο ουτε αναπληρωματικο εξτρεμ στα αριστερα.
Ειναι αστεια πραγματα αυτα.
Ποια σοβαρη ομαδα με δυνατο μεγαλομετοχο παγκοσμιως εμφανιζεται καθε χρονο τοσο ανετοιμη και με τοσα κενα ενω εχουν ξεκινησει οι αγωνιστικες υποχρεωσεις?
Πειτε μου μια!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

renegade έγραψε:Πάντως επίσημα ο Λουτσιάνο δήλωσε
Ιδανικα θα ήθελα 17-18 παίκτες πρώτης γραμμής αλλά και με 15-16 βολεύομαι
Τώρα έχουμε 11-12.
Από κει και πέρα...
rene πιστεύω καταλαβαίνεις ότι αυτό το μήνυμά σου είναι σε μεγάλο βαθμό ανακόλουθο της διαφωνίας σου στα μηνύματα που γράψαμε εχθές πολλά μέλη περί ξεβρακώματος μετά την πώληση Τζόλη ...

Εγώ συμφωνώ απόλυτα ότι έχουμε 11-12 παίχτες και εχθές μάλιστα πανηγυρίζατε γιατί πουλήσαμε και τον καλύτερο όλων ...δηλαδή θα με τρελάνετε εντελώς ...πότε και πως αυτό το πράγμα θα γίνει ομάδα πρωταθλητισμού και κατάκτησης στόχων ?

πάμε για αγωνιστική τραγωδία και απορώ πως δεν το βλέπετε ... η μόνη μας ελπίδα είναι πάλι παίχτες που θα έρθουν από το πουθενά ... όπως ο Κούτσιας ή κάποιο άλλο παιδί από τις ακαδημίες ... αν και στην θέση του φορ παίζει να είναι η μόνη θέση που είμαστε υπερπλήρεις σε ποιότητα και ποσότητα ...

τέλος πάντων ... είδωμεν
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

JohnDag έγραψε:Το πρόβλημα που δεν προχωράνε οι μεταγραφές ΔΕΝ είναι ο Λουτσεσκου.

Με όλο τον σεβασμό στον Ginola που και σοβαρός και αξιόπιστος είναι.

Αλλα δεν είναι ο μόνος που μαθαίνει πράγματα.

Επιστρέψαμε παλι στο κλασικό μοτίβο "τα ρίχνουμε στους προπονητές για να καλύψουμε τον κωλο μας".

Πίστευα ότι με τον ερχομό ενός προπονητή που έχει την αποδοχή της συντριπτικής πλειοψηφίας θα εξέλειπαν όλα αυτά αλλά δυστυχώς βλέπω ότι το χούι δύσκολα κόβεται.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν διαφωνώ.

Για αυτό θέλω ως προπονηταρα και προσωπικότητα με έξυπνο τρόπο και χωρίς να εκθέσει τουσ παίκτες που έχει ττώρα να πάρει κάποια θέση
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αδερφέ gospi ενώ συμφωνώ στο ύφος σου γενικά παραβλέπεις κάποια απλα πράγματα συνειδητά όμως.
Ο λουτσεσκου στην χρόνια του Νταμπλ είχε αριστερά Καντουρι μπισε.
Έτσι παίζει . Άλλο αν συμφωνούμε ότι πχ δεν είναι στα στάνταρ τους μετά από 3 χρόνια και άλλο να λες ότι δεν έχουμε καν παιχτη από κει.
Εννοείται πως και εγώ θα ήθελα αριστερά παιχτη αλλά πιο πολύ θέλω στο κέντρο παιχτη στο τέρμα παιχτη πίσω από το φορ παιχτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τετ 11 Αύγ 2021, 11:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Λογικά θα ερωτηθεί τώρα στη συνέντευξη τύπου ξανά για μεταγραφές. Να δούμε τι θα πει. Δεν είναι από τους προπονητές που δεν μιλούν.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Παντως επειδη διαχρονικα υπαρχουν αυτοι που "γκρινιαζουν" εδω αρκετα (υπερβολικα καποιες φορες) και αυτοι που "την λενε σε αυτους που γκρινιαζουν".

Εγω, που ειμαι κυριως στο δευτερο γκρουπ, να πω οτι αν δεν γινουν αυτα που πρεπει να γινουν μεχρι τελος του μηνα, θα παω στο πρωτο γκρουπ με μεγαλη ευχαριστηση. :twisted:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”