Pablo Gabriel García Pérez II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
BlackFriday

Re: Pablo Gabriel García Pérez II

Δημοσίευση από BlackFriday »

Μαζέψτε ρε τις γυναίκες σας άλλο!!! Αν θέλετε να πείτε κάτι πείτε το εσείς.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
Shivaspace έγραψε:έλα ρε ΚΩΣΤΗτρόλ, όλες οι απαντήσεις και τα πόστ μισή γραμμή
10 σελίδες χωρίς να λες τίποτα ή μισή γραμμή που κάτι λέει ??
εδώ έχεις δίκιο..γραμμή που να λέει και ας είναι και μισή!!
Miles

Δημοσίευση από Miles »

BlackFriday έγραψε:Μαζέψτε ρε τις γυναίκες σας άλλο!!! Αν θέλετε να πείτε κάτι πείτε το εσείς.
Δεν το περίμενα αυτό από 'σένα! :mrgreen:
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Εεε παιδιά δεν μπορώ. Μάθαμε τώρα γραφείο επικοινωνίας μέσω Instagram. Μας πιέζει η Λάουρα να πάρουμε τον Γκαρσία, μας πιέζει η Λάουρα γιατί αφήσαμε τον Γκαρσία. Πετάνε αιχμές. Ολόκληροι μαντραχαλοι και κρύβονται πίσω από ποστ των γυναικών τους. Ο κάθε επαγγελματίας υποστηρίζει τον εαυτό του. Δεν βάζει την οικογένεια να ποσταρει στο ινστα...
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

BlackFriday έγραψε:Εεε παιδιά δεν μπορώ. Μάθαμε τώρα γραφείο επικοινωνίας μέσω Instagram. Μας πιέζει η Λάουρα να πάρουμε τον Γκαρσία, μας πιέζει η Λάουρα γιατί αφήσαμε τον Γκαρσία. Πετάνε αιχμές. Ολόκληροι μαντραχαλοι και κρύβονται πίσω από ποστ των γυναικών τους. Ο κάθε επαγγελματίας υποστηρίζει τον εαυτό του. Δεν βάζει την οικογένεια να ποσταρει στο ινστα...
:lol: :lol: :lol: Ωχ θύμωσε !!!
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

BlackFriday έγραψε:Εεε παιδιά δεν μπορώ. Μάθαμε τώρα γραφείο επικοινωνίας μέσω Instagram. Μας πιέζει η Λάουρα να πάρουμε τον Γκαρσία, μας πιέζει η Λάουρα γιατί αφήσαμε τον Γκαρσία. Πετάνε αιχμές. Ολόκληροι μαντραχαλοι και κρύβονται πίσω από ποστ των γυναικών τους. Ο κάθε επαγγελματίας υποστηρίζει τον εαυτό του. Δεν βάζει την οικογένεια να ποσταρει στο ινστα...
BlackFriday αυτή είναι τρελοκομείο..για τον Πανελλήνιο είναι, δεν νομίζω να μπορεί να κάνει και πολλά ο σύζυγος, δεν πιστεύω να την βάζει αυτός.. Uruguay+PAOK you know ? :)
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Ο καθένας χαρακτηρίζεται και από τις επιλογές του.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Τεράστιος τυπάς ο Γκαρσία που έμαθε ότι τον έχουν καθαρίσει , κι συσπείρωσε την ομάδα κι πήρε το πιο αρχιδατο κύπελλο των τελευταίων ετών απέναντι στην λαίλαπα Μαρινάκη. Έχοντας να αντιμετωπίσει όλο το εμετικό σύστημα του θρήνου, κι ένα διοικητικό μηχανισμό κλόουν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που δεν μπορούσε να κρατήσει ούτε ένα στεγανό. Αλλά τι να πούμε για τους ανθρώπους που κατάφεραν να μην κρατήσουν τον βασικό σέντερ φορ της ομάδας παραμονή του πιο σημαντικού φετινού μας αγώνα!!
Περιμένω ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΉ κι πλήρη στήριξη απέναντι στον νταμπλούχο κοουτς. Η απόφαση του μεγάλου Ιβάν να πάρει τον λουτσεσκου πίσω γκρέμισε οριστικα τα σενάρια ότι η φυγή ήταν μόνο οικονομική!!! Ο μεγάλος Ιβάν δικαίωνει πλήρως τον Ρασβαν .
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

οι δύο προπονητές που κέρδισαν τον γάβρο στο πρωτάθλημα (Lazlo Boloni , 1) , ( *Pablo Garcia, 1) απολύθηκαν
από τις ομάδες τους, ο πρώτος λίγο πριν το τέλος και ο δεύτερος στο τέλος της χρονιάς. Δύο όχι μόνο ικανοί προπονητές, που συμμάζεψαν προβληματικές καταστάσεις μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου,αλλά και άτομα με κοινή θητεία στον ΠΑΟΚ απομακρύνθηκαν απ το πρωτάθλημα. Επίσης και οι δύο όπως φάνηκε αντιμετώπισαν προβλήματα με τις διοικήσεις των ομάδων τους. Ακόμη και οι δυο τους εχουνε πολύ ισχυρή προσωπικότητα, ακόμη και ποδοσφαιρικό χαρακτήρα (με φόρμες πάντα στον πάγκο κτλ) και έχουν και καλές σχέσεις μεταξύ τους. (+ ήταν οι δυο που είχαν μπεί στο μάτι των επιστημόνων του καραπαπάρα). Εμείς τουλάχιστον φέρνουμε πίσω Λουτσέσκου που τον έχει φάει το γάβρο αλλά πιο σημαντικό ειναι οτι γνωρίζει τι εστί γάβρος, οι άλλοι όμως τι φέρνουν για τους πάγκους τους ?? σχετικά light περιπτώσεις προπονητών νομίζω. μόνοι μας εναντίων όλων ξανά και ξανά

ελπίζω ο Λουτσέσκου να προσαρμοστεί :mrgreen: γρήγορα γιατί ακόμα κι αυτά που ήξερε έχουν αλλάξει δραματικά από τότε που έφυγε προς το χειρότερο.. Ο Πάμπλο το καλό ήταν οτι την ήξερε 100% την κατάσταση όπως έχει τώρα.!

* ο Pablo βέβαια τον έσκισε και στο Κύπελλο και στον αγώνα της Τούμπας για την κανονική διάρκεια, που μόνο από καθαρή ατυχία δεν έφτασε σε ακόμη μια νίκη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Δευ 31 Μάιος 2021, 14:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Άρχισαν και οι απειλές απ' την Λάουρα...νταξ πρωιναδικο γιναμε
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

psykoman έγραψε:Άρχισαν και οι απειλές απ' την Λάουρα...νταξ πρωιναδικο γιναμε
Τι εκανε παλι;
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε σε μέσο της πατρίδας του και αποκάλυψε πως «σέβεται και αποδέχεται την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη» περί αλλαγής στον πάγκο του ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας πως ήρθε η ώρα να εξετάσει τις άλλες επιλογές του!

SDNA
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Γκαρσία: «ΠΑΟΚ Β’; Ευχαριστώ αλλά έχω περάσει από αυτό το στάδιο…»

Repress Team
Αρνητική απάντηση αναμένεται να δώσει ο Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ και την πρόταση του Ιβάν Σαββίδη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ Β’ που θα δώσει το παρών στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Αυτό προκύπτει από τα όσα είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ουρουγουάη. Μεταξύ άλλων, ο Πάμπλο Γκαρσία σημείωσε:

«Εμείς πετύχαμε τους στόχους μας αλλά είναι αποφάσεις που λαμβάνονται από τους προέδρους. Πρέπει να το αποδεχθείς και να προχωρήσεις. Τουλάχιστον έμεινα στην ιστορία του ΠΑΟΚ και αυτό δεν αλλάζει…

Μου προτάθηκε να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ και να αναλάβω την Β’ ομάδα που δημιουργούν, ωστόσο, νομίζω ότι έχω περάσει από αυτό το στάδιο και γι’ αυτό τώρα σκοπεύω να ξεκουραστώ λίγο. Θέλω να βάλω τις σκέψεις μου σε τάξη, να μιλήσω με την οικογένεια και του συνεργάτες μου για να δούμε τι επιλογές υπάρχουν.

Δούλεψα για πέντε χρόνια στις ακαδημίες. Ξεκίνησα στην Κ17 ως βοηθός, είχα μια δύσκολη χρονιά στην Κ19 και μετά τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα και αήττητες κατακτήσεις. Μπορεί κάποιος να πει ότι οι νίκες στις ακαδημίες δεν μετράνε γιατί ο στόχος είναι να εκπαιδεύσεις ποδοσφαιριστές, αλλά για εμένα έχουν αξία, καθώς οι παίκτες πρέπει να γίνουν νικητές. Όταν ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα, απαιτούνται νίκες, οπότε είναι σημαντικό να μάθουν να κερδίζουν.

Τώρα ως προπονητής βλέπω ότι δεν πρέπει να κοιτάς την καρδιά σου. Πρέπει να είσαι επαγγελματίας, να σκέφτεσαι τη δουλειά σου και να αφήνεις την καρδιά στον σπίτι. Είναι κρίμα, αλλά έτσι έχει η κατάσταση. Αυτό θα προσπαθήσω να το αλλάξω, αν και θα είναι δύσκολο . Πάντα σκεφτόμουν πρώτα με την καρδιά μου, αλλά τώρα βλέπω ότι στο ποδόσφαιρο αυτό δε μετράει»

Καλή επιτυχία Πάμπλο!

Είσαι ένας από εμάς!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Πολύ τίμιες οι απαντήσεις του.
Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία Πάμπλο σε ότι και αν διαλέξεις.
Πάντα θα είσαι ένας από εμάς, ευχαριστούμε για όλα.
Άβαταρ μέλους
paoki4b

Δημοσίευση από paoki4b »

Ένας από εμάς Παυλάρα,
για πάντα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”