Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Φίλε Τρόμε πολύ βολικά τους ήρθαν όλα και να σου πω την αλήθεια από αυτούς όλα τα περιμένω.
- Montrealiotis
Κατά λάθος δολοφονία ήταν. Στο πόδι τον μαχαίρωσαν και πέτυχαν την αρτηρία. Αν θέλαν να τον δολοφονήσουν θα χτυπούσαν άλλου. Προς θεού δεν ξεπλένω τους δολοφόνους.
Τέτοιες μαχαιριές ανάμεσα σ αυτά τα ζώα συμβαίνουν συνέχεια.
Έναν από τους δράστες δεν τον μαχαίρωσαν στο μάτι;
Απλά βρήκαν την ευκαιρία και το ξεχειλωνουν το ζήτημα μέχρι εκει που δεν πάει για να καλύψουν τα υπόλοιπα
Τέτοιες μαχαιριές ανάμεσα σ αυτά τα ζώα συμβαίνουν συνέχεια.
Έναν από τους δράστες δεν τον μαχαίρωσαν στο μάτι;
Απλά βρήκαν την ευκαιρία και το ξεχειλωνουν το ζήτημα μέχρι εκει που δεν πάει για να καλύψουν τα υπόλοιπα
Δεν ανησυχεί κανείς για αυτόν τον "μεγάλο" που λένε τις τελευταίες μέρες ότι ψάχνουν;
Μέχρι και ο Θεοδωρικακος τον ανέφερε
Εμένα μου θυμίζει το κλίμα που καλλιεργούσαν πριν βγάλουν το θέμα με την Ξάνθη
Είναι απίθανο να έχουν υποσχεθεί ανταλλάγματα σε κάποιον από τους συλληφθέντες προκειμένου να εμπλέξει κάποιον;
Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι απίθανο να έχουν υποσχεθεί ανταλλάγματα σε κάποιον από τους συλληφθέντες προκειμένου να εμπλέξει κάποιον;
Re: Προπαγάνδα και
για ποιο λογο να ανησυχουμε αδερφε ακομα και να του/τους δωσει ανταλλαγματα για να μπλεξουν καποιον θα πρεπει να εχουν και αποδειξεις ,τι θα πουνε δηλαδη μιλησα με τον γκαγκατση, με τον ιβαν ,με τον γιωργο χωρις να εχουν την κληση η μηνυματαFawkes έγραψε:Δεν ανησυχεί κανείς για αυτόν τον "μεγάλο" που λένε τις τελευταίες μέρες ότι ψάχνουν;
Μακάρι να βρεθούν όλοι οσοι συμμετείχαν στη δολοφονία και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.
Απο εκει και πέρα, μη τσιμπάτε από την παράνοια των αρδ και των πανύψηλων δικηγόρων.
Έχουν ήδη καταφέρει να ευτελίσουν την υπόθεση και να χαθεί οποιαδήποτε μικρή πιθανότητα υπήρχε για να μιλήσουμε σοβαρά για τη βία στο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς θα μείνουμε στο τέλος με ένα νεκρό, μια ντουζίνα εμπλεκόμενους στη φυλακή και ένα σωρό κιτρινισμό, ψέματα και λάσπη από τα τσιράκια της κυβέρνησης και του ιδιοκτήτη της.
Είναι εντυπωσιακό πόση λίγη εμπιστοσύνη δηλώνουν ότι έχουν οι έλληνες στα μμε, και πόσο εύκολα επηρεάζονται από αυτά με κάθε ευκαιρία ...
Απο εκει και πέρα, μη τσιμπάτε από την παράνοια των αρδ και των πανύψηλων δικηγόρων.
Έχουν ήδη καταφέρει να ευτελίσουν την υπόθεση και να χαθεί οποιαδήποτε μικρή πιθανότητα υπήρχε για να μιλήσουμε σοβαρά για τη βία στο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς θα μείνουμε στο τέλος με ένα νεκρό, μια ντουζίνα εμπλεκόμενους στη φυλακή και ένα σωρό κιτρινισμό, ψέματα και λάσπη από τα τσιράκια της κυβέρνησης και του ιδιοκτήτη της.
Είναι εντυπωσιακό πόση λίγη εμπιστοσύνη δηλώνουν ότι έχουν οι έλληνες στα μμε, και πόσο εύκολα επηρεάζονται από αυτά με κάθε ευκαιρία ...
Μα δεν τους ενδιαφέρουν τόσο οι αποδείξεις όσο οι εντυπώσεις.dimpaok4 έγραψε:για ποιο λογο να ανησυχουμε αδερφε ακομα και να του/τους δωσει ανταλλαγματα για να μπλεξουν καποιον θα πρεπει να εχουν και αποδειξεις ,τι θα πουνε δηλαδη μιλησα με τον γκαγκατση, με τον ιβαν ,με τον γιωργο χωρις να εχουν την κληση η μηνυματαFawkes έγραψε:Δεν ανησυχεί κανείς για αυτόν τον "μεγάλο" που λένε τις τελευταίες μέρες ότι ψάχνουν;
Τους αρκεί να γραφτεί κάτι ή και ακόμα απλά να ακουστεί. Όπως με τη φωτογραφία του Γιώργη με τον τραγουδιστή
Σε αυτή την περιπτωση δεν χρειάζεται καν να μιλήσει κάποιος από τους δολοφόνους. Ήδη γράφουν ότι θέλουν
-
Το συμβάν που οδήγησε στο θάνατο του παιδιού εντάσσεται στο πλαίσιο ξεκαθαρίσματος οπαδικών λογαριασμών που έχουν ξεκινήσει στην πόλη εδώ και δύο περίπου χρόνια και αποτελεί κρίκο σε μια μακριά αλυσίδα συμπλοκών, επιδρομών που δυστυχώς θα συνεχιστεί.
Άποψή μου είναι ότι δεν πρόκειται για μια μεμονωμένη επίθεση έτσι στα ξαφνικά. Η ομάδα των συλληφθέντων προφανώς βγήκε παγανιά όχι απαραιτήτως να σκοτώσει αλλά να επιτεθεί σε αντιπάλους στην περιοχή της συνοικίας ίσως σε ανταπόδοση σε κάποιους από αυτούς που δέχτηκαν την επίθεση για προηγούμενες δικές τους τέτοιες επιθέσεις.
Ο θάνατος δεν θεωρώ ότι ήταν στο μυαλό κανενός. Ο τραυματισμός και σίγουρα η απόδειξη ποιός κάνει κουμάντο και ποιός είναι ισχυρός ήταν προφανώς στις επιδιώξεις των συλληφθέντων.
Και προσωπική εκτίμηση είναι ότι κάποιος που στη μία μετά τα μεσάνυχτα, εν γνώσει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα γίνονται εκατέρωθεν συμπλοκές και επιδρομές, κάθεται μαζί με άλλους έξω από το γήπεδο μιας ποδοσφαιρικής ομάδας δεν είναι δυνατό να είναι άσχετος με τα οπαδικά όπως παρουσιάζεται.
Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι όποιος το κάνει πρέπει να δέχεται επιθέσεις τέτοιου είδους και πολύ περισσότερο να χάνει τη ζωή του σε τέτοιες επιθέσεις. Αλίμονο.
Απλά οι καιροί είναι πολύ πονηροί και οι κίνδυνοι πολύ περισσότεροι.
Άποψή μου είναι ότι δεν πρόκειται για μια μεμονωμένη επίθεση έτσι στα ξαφνικά. Η ομάδα των συλληφθέντων προφανώς βγήκε παγανιά όχι απαραιτήτως να σκοτώσει αλλά να επιτεθεί σε αντιπάλους στην περιοχή της συνοικίας ίσως σε ανταπόδοση σε κάποιους από αυτούς που δέχτηκαν την επίθεση για προηγούμενες δικές τους τέτοιες επιθέσεις.
Ο θάνατος δεν θεωρώ ότι ήταν στο μυαλό κανενός. Ο τραυματισμός και σίγουρα η απόδειξη ποιός κάνει κουμάντο και ποιός είναι ισχυρός ήταν προφανώς στις επιδιώξεις των συλληφθέντων.
Και προσωπική εκτίμηση είναι ότι κάποιος που στη μία μετά τα μεσάνυχτα, εν γνώσει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα γίνονται εκατέρωθεν συμπλοκές και επιδρομές, κάθεται μαζί με άλλους έξω από το γήπεδο μιας ποδοσφαιρικής ομάδας δεν είναι δυνατό να είναι άσχετος με τα οπαδικά όπως παρουσιάζεται.
Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι όποιος το κάνει πρέπει να δέχεται επιθέσεις τέτοιου είδους και πολύ περισσότερο να χάνει τη ζωή του σε τέτοιες επιθέσεις. Αλίμονο.
Απλά οι καιροί είναι πολύ πονηροί και οι κίνδυνοι πολύ περισσότεροι.
-
Μεγαλη κουβεντα ειπες παλικαρι μου!astral έγραψε:Μακάρι να βρεθούν όλοι οσοι συμμετείχαν στη δολοφονία και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.
ΥΓ: Οι πέντε από τους 11 συλληφθέντες οπαδούς του ΠΑΟΚ που δολοφόνησαν τον Άλκη, φέρονται να ήταν πέρσι παρόντες στον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με την Έκθεση που απέστειλε η Υ.Δ.Ε.Ζ.Ι. (ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΩΞΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ κατά ΖΩΗΣ και ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ) της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στην 7η Ανακρίτρια! Τελικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνώριζε ή όχι τα συγκεκριμένα άτομα;
Από το σημερινό άρθρο κάποιου Κωττακη στο σάιτ του sportime (ο οποίος αν έχω καταλάβει καλά κάνει ρεπορτάζ Άρη).
Στο οποίο άλλαξε διατύπωση γιατί το πρωί έγραφε με βεβαιότητα ότι είχαν προσκλήσεις.
Λίγες ώρες μετά αποδείχτηκε ότι είναι ένα ακόμα fake news...
Επειδή δεν άντεξα προσπάθησα να βρω το mail επικοινωνίας του για να του ρίξω μπινελικια. Δεν υπήρχε κάτι και το έστειλα γενικά στο sportime.
ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ.
Ελπίζω το κυνηγι από την ΠΑΕ να είναι ανελέητο
Από το σημερινό άρθρο κάποιου Κωττακη στο σάιτ του sportime (ο οποίος αν έχω καταλάβει καλά κάνει ρεπορτάζ Άρη).
Στο οποίο άλλαξε διατύπωση γιατί το πρωί έγραφε με βεβαιότητα ότι είχαν προσκλήσεις.
Λίγες ώρες μετά αποδείχτηκε ότι είναι ένα ακόμα fake news...
Επειδή δεν άντεξα προσπάθησα να βρω το mail επικοινωνίας του για να του ρίξω μπινελικια. Δεν υπήρχε κάτι και το έστειλα γενικά στο sportime.
ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ.
Ελπίζω το κυνηγι από την ΠΑΕ να είναι ανελέητο
-
Δύο σχόλια
1. Αγωγές σε βάρος όλων ισχυρίζονται ή/και αναπαράγουν ψευδείς ειδήσεις που πλήττουν τον ΠΑΟΚ στο ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ.
Να πονέσουν βαθιά όλοι
2. Συγγνώμη, αλλά μια μάνα που έχει χάσει το γιό της πριν δέκα ημέρες ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ είναι εκτός δικής μου λογικής να δίνει συνεντεύξεις καθημερινά. Αν ήμουν στη θέση της δεν θα είχα κουράγιο να μιλήσω ούτε καν να ζήσω ΟΧΙ να δίνω συνεντεύξεις δεξιά κι αριστερά.
1. Αγωγές σε βάρος όλων ισχυρίζονται ή/και αναπαράγουν ψευδείς ειδήσεις που πλήττουν τον ΠΑΟΚ στο ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ.
Να πονέσουν βαθιά όλοι
2. Συγγνώμη, αλλά μια μάνα που έχει χάσει το γιό της πριν δέκα ημέρες ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ είναι εκτός δικής μου λογικής να δίνει συνεντεύξεις καθημερινά. Αν ήμουν στη θέση της δεν θα είχα κουράγιο να μιλήσω ούτε καν να ζήσω ΟΧΙ να δίνω συνεντεύξεις δεξιά κι αριστερά.
Δεν είναι απίθανο να της έχουν πει ότι μόνο έτσι θα βρει το δίκιο της.
- PAOK_Antarctica
Επίσης, το πώς νομίζει ο καθένας μας ότι θα αντιδρούσε σε μια κατάσταση, δεν σημαίνει ότι αυτή είναι και η μοναδική αντίδραση.
Ο θρήνος και η διαχείριση του είναι διαφορετικα σε κάθε άνθρωπο.
Ο θρήνος και η διαχείριση του είναι διαφορετικα σε κάθε άνθρωπο.
ανακοινωση κουγια κατα της οικογένειας Σαββιδη με απιστευτες χυδαιοτητες........