Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω...
Θα περιμένω λίγο ακόμα μήπως και αυτό που κυκλοφόρησε είναι αρβύλα.
Αν όντως ισχύει, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ από μέρους του... 2 ημέρες πριν την προετοιμασία? στη μέση των μεταγραφών?
Κανείς δεν είναι αναντικατάσταστος, δεν φοβάμαι ότι δεν θα βρούμε καλύτερο προπονητή.
Καλός ήταν, πολύ καλός θα έλεγα, σίγουρα όμως υπάρχουν και πολύ καλύτεροι!
Αλλά 2 μέρες πριν την αναχώρηση για προετοιμασία, με 2 παίκτες στο αεροδρόμιο για να υπογράψουν?
Αυτό δεν το κάνεις ούτε στο χειρότερο εχθρό σου...
Θα περιμένω λίγο ακόμα μήπως και αυτό που κυκλοφόρησε είναι αρβύλα.
Αν όντως ισχύει, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ από μέρους του... 2 ημέρες πριν την προετοιμασία? στη μέση των μεταγραφών?
Κανείς δεν είναι αναντικατάσταστος, δεν φοβάμαι ότι δεν θα βρούμε καλύτερο προπονητή.
Καλός ήταν, πολύ καλός θα έλεγα, σίγουρα όμως υπάρχουν και πολύ καλύτεροι!
Αλλά 2 μέρες πριν την αναχώρηση για προετοιμασία, με 2 παίκτες στο αεροδρόμιο για να υπογράψουν?
Αυτό δεν το κάνεις ούτε στο χειρότερο εχθρό σου...
-
Dimg4
Λιγοψυχησε, ξερει οτι επιασε ταβανι και φευγει. Ουστ, μακαρι σε σαντος η γκαρσια
Ποτε μου δεν τον συμπαθησα σαν ανθρωπο, αλλα εκτιμω απεριοριστα οσα πετυχε και ηθελα να τον δω αν μπορει να κανει το βημα παραπανω και να εξελιξει την ομαδα φτιαχνοντας ενα νεο, πιο δυνατο συνολο.Τεινω να πιστεψω πως αυτο ακριβως τον φοβησε και αποφασισε να φυγει.Ειδε παικτες να φευγουν και ενιωσε οτι χανει το πλεονεκτημα της ομοιογενειας πανω στο οποιο πονταρε τοσα.Αυτο εμενα μου δειχνει ταβανι και φοβικο χαρακτηρα οποτε στο καλο.Εγραψε το ονομα του με χρυσα γραμματα στην ιστορια της ομαδας και αυτο δεν μπορει να αλλαξει.
- hasio_john
Πωπω, σαν πρωταπριλιάτικο αστείο το πήρα όταν είδα τον τίτλο σε έκτακτη είδηση στο facebook! Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω και τι να σκεφτώ. Μισό να το εμπεδώσω λίγο στο μυαλό μου και σχολιάζω μετά...
Ο Μάρκο Νίκολιτς της Βίντι ένας εκ των υποψηφίων...!! Εγώ τον θέλω. Έχει δείξει δουλειά και στην Παρτιζάν και στους Ούγγρους...!
- pirate_salonica
μακάρι πόρκαρε!!ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Ο Μάρκο Νίκολιτς της Βίντι ένας εκ των υποψηφίων...!! Εγώ τον θέλω. Έχει δείξει δουλειά και στην Παρτιζάν και στους Ούγγρους...!
έχει δείξει ταλαντούχος!
Αυτό σκέφτομαι. Θα μάθουμε σε λίγο καιρό. ΕΓΩ μέχρι τότε, δε θα κρινωBanksy έγραψε:τζορμπατζογλου άφησε κάτι υπονοούμενα ότι δεν έφυγε μόνο για τα λεφτά των Αράβων. Κάτι δε του άρεσε. Και προφανώς πρέπει να εννοούσε το μεταγραφικό τομέα. τι άλλο τέτοιον καιρό..
-
Dimg4
σιγα ρε υπερευαισθητοι μου γινατε ολοι, καραμελα ρατσισμου κατευθειαν... ελεος! Οπως λεμε τους εβραιους φιλαργυρους, κατι τετοιο ειναι. Εχετε χαζεψει με τα social media και τις υπερευαισθησιες
Ευχαριστούμε πολύ για ότι πρόσφερες. Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό. Στα θετικά τωρα:
Η ομάδα έχει συνέχεια λογω του τεχνικού διευθυντή
Πήραμε 2 μύρια από πώληση προπονητή.
Τώρα θα φέρει προπονητάρα ο προεδρος.
Η ομάδα έχει συνέχεια λογω του τεχνικού διευθυντή
Πήραμε 2 μύρια από πώληση προπονητή.
Τώρα θα φέρει προπονητάρα ο προεδρος.
Α. Να μαθουμε αν όντως φεύγει για τα φράγκα ή έγινε και τπτ άλλο π.χ. κανας καυγάς στο παρασκήνιο
Β. Δύο μέρες πριν έναρξη προετοιμασίας είναι πουστια να φεύγεις
Γ. Έχω γράψει πολλές φορές εδώ μέσα ότι δεν τον λάτρεψα ποτέ ως προπονητή.
Δ. ΠΑΟΚ χωρίς αναταράξεις είναι φαι χωρίς αλάτι. ΠΑΟΚ εμπρός και πρόλογο μη τρως
Β. Δύο μέρες πριν έναρξη προετοιμασίας είναι πουστια να φεύγεις
Γ. Έχω γράψει πολλές φορές εδώ μέσα ότι δεν τον λάτρεψα ποτέ ως προπονητή.
Δ. ΠΑΟΚ χωρίς αναταράξεις είναι φαι χωρίς αλάτι. ΠΑΟΚ εμπρός και πρόλογο μη τρως
Πιασαμε ταβανι με τον Ραζβαν και θα παμε σε Γκαρσια που δεν ξερουμε ακομα αν ειναι καν κανονικος προπονητης.
Ελεος ρε παιδια. ΠΑΛΙ αποφασιζουμε με βαση ποιον γουσταρουμε ? Ελεος ρε γαμοτο υποτηθετε παμε να σοβαρεψουμε ως κλαμπ.
Τεραστια ξενερα κατα τα αλλα, χεσε με Ραζβαν καλα θα κανουν και θα σε βρισουν τωρα.
Ελεος ρε παιδια. ΠΑΛΙ αποφασιζουμε με βαση ποιον γουσταρουμε ? Ελεος ρε γαμοτο υποτηθετε παμε να σοβαρεψουμε ως κλαμπ.
Τεραστια ξενερα κατα τα αλλα, χεσε με Ραζβαν καλα θα κανουν και θα σε βρισουν τωρα.
η ομαδα ετσι οπως ειναι θελει τον προ που ηταν περσι στον ατρομιτο. διαφορετικα πας με γκαρσια αλλα με μεγαλο ρισκο