Ειδικα αυτο με το οφσαιντ,ειναι βασικος κανονας του ποδοσφιαρου που πρεπει να τον ξερει και ο τερματοφυλακας,σε τοσο στατικες φασεις με μακρυνες σεντρες και να χαλαει 3 επιθεσεις. Επειδη εισαι αμυντικος δηλαδη δεν μπορεις να καταλαβεις ποτε πρεπει να καλυφθεις και ποτε οχι ? Αυτο ηταν πραγματικα εκνευριστικοpaoki_ έγραψε:20 κεφαλιές, όλες στο γάμο του καραγκιόζη. 3 φορες οφσαιντ οταν ανεβηκες επιθεση. Μας τα φιλας για τν ευρωπη τα καλα τα ματσακια.
5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela
-
- Mr Ξερόλας 2019
Και να γινεις το ΘΩΡΗΚΤΟ που ησουν.GiorgosAtha έγραψε:Στον πάγκο μέχρι να ξυπνήσεις...
Θολωμένο μυαλό στα τελευταία ματς ενώ έπρεπε να είναι αυτοκράτορας στην άμυνα. Let's see Inga.
- john4serres
- Μπαρκαρούτσος
Τώρα τι να πω. Ότι σέρνεται σε όλα τα παιχνίδια φέτος ή ότι αυτές είναι οι δυνατότητές του και είναι καλός για τη superleague; Το σίγουρο είναι ότι ο Ιβάν του έδωσε πολλά για να μείνει ενώ αυτός μας έκανε το δύσκολο. Ας το δει λίγο αυτό κι ας τιμήσει το πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του.
Εγώ πίστευα από τον Μάιο ότι ο κύκλος της ομάδας έκλεισε..
Μετά Χριστόν προφήτης δε θέλω να γίνω αλλά παιδιά με πασχαλακη πελκα Βαρέλα ακόμα κ κρεσπο στην Ευρώπη δεν πας τσουλου, απ ότι φαίνεται ούτε καν Γιουρόπα
Δε ξέρω τι στον πουτσο φταίει αλλά ειλικρινά αυτό το πράγμα είναι ψυχοφθόρο γιατί η οικογένεια δεν φαίνεται να μαθαίνει από τα λάθη της.. δεν θα υποδείξω ποια είναι τα λάθη, ούτε κ εγώ τα ξέρω, αυτό που ξέρω είναι όμως ότι για 3η γαμημενη γαμημενη γαμημενη φορά μένουνε έξω από ΧΩΡΙΑ
όσον αφορά τα χωριά θα μου επιτρέψετε έτσι;
Δε νοείται ομάδα που έχει αποκλείσει Λυόν Άρσεναλ τοτεναμ φενερ κτλ κτλ να αποκλείεται διαδοχικά από ομάδες τέτοιας δυναμικότητας
Μετά Χριστόν προφήτης δε θέλω να γίνω αλλά παιδιά με πασχαλακη πελκα Βαρέλα ακόμα κ κρεσπο στην Ευρώπη δεν πας τσουλου, απ ότι φαίνεται ούτε καν Γιουρόπα
Δε ξέρω τι στον πουτσο φταίει αλλά ειλικρινά αυτό το πράγμα είναι ψυχοφθόρο γιατί η οικογένεια δεν φαίνεται να μαθαίνει από τα λάθη της.. δεν θα υποδείξω ποια είναι τα λάθη, ούτε κ εγώ τα ξέρω, αυτό που ξέρω είναι όμως ότι για 3η γαμημενη γαμημενη γαμημενη φορά μένουνε έξω από ΧΩΡΙΑ
όσον αφορά τα χωριά θα μου επιτρέψετε έτσι;
Δε νοείται ομάδα που έχει αποκλείσει Λυόν Άρσεναλ τοτεναμ φενερ κτλ κτλ να αποκλείεται διαδοχικά από ομάδες τέτοιας δυναμικότητας
Είπαμε μόνο για να κάνει bullying στους επιθετικούς της super league τι είναι...Όταν έρχεται αντιμέτωπος με τα μεγαθήρια από την Σλοβακία κάτι παθαίνει.
Και αυτός λίγος... Άλλαγμα
Άσε που έπαθε Κλάους μετά την υπογραφή του συμβολαίου.
φήμες λένε ότι δεν πηγαίνει ούτε καν στο γυμναστήριο που πήγαινε δύο φορές την ημέρα
Και αυτός λίγος... Άλλαγμα
Άσε που έπαθε Κλάους μετά την υπογραφή του συμβολαίου.
φήμες λένε ότι δεν πηγαίνει ούτε καν στο γυμναστήριο που πήγαινε δύο φορές την ημέρα
Γμσε ρε συ το σημερινό
Δες ποιοι μας κρέμασαν με μπενφικα κ Άγιαξ φέτος, ο ένας είναι ο Βαρέλα κ ο άλλος ο πασχαλακης
Δες ποιοι μας κρέμασαν με μπενφικα κ Άγιαξ φέτος, ο ένας είναι ο Βαρέλα κ ο άλλος ο πασχαλακης
- thanos-xanthi
και περσι και φετος το καλοκαιρι πολυ χαλια ματς
μας κρεμασε
ειδικα το γκολ εκει μεσα που στοιχισε, καθορισε την προκριση
μας κρεμασε
ειδικα το γκολ εκει μεσα που στοιχισε, καθορισε την προκριση
Κάθε χρονιά έτσι ξεκινάει ο Βαρέλα... θυμηθείτε ειδικά την πρώτη του χρονιά. Θεωρώ ότι είναι υπερτιμημένος για τις χρηματικές απολαβές του και είναι δημιούργημα του Λουτσέσκου... και ο Κρέσπο και ο Σάκχοφ.
Ο Ρουμάνος με το δέσιμο της ομάδας τη χημεία αυτής και την καλή προσήλωση στο αμυντικό τακτικό κομμάτι έκανε όλους αυτούς τους παίκτες να φαίνονται πάρα πολύ καλοί και πάνω από την πραγματική τους αξία
Ο Ρουμάνος με το δέσιμο της ομάδας τη χημεία αυτής και την καλή προσήλωση στο αμυντικό τακτικό κομμάτι έκανε όλους αυτούς τους παίκτες να φαίνονται πάρα πολύ καλοί και πάνω από την πραγματική τους αξία
Δυστυχώς ξεκίνησε και σε αυτό βασικός και πάλι δεν πήρε την παραμικρή ευκαιρία ο Ingason. Το αποτέλεσμα; Κατέστρεψε 2-3 επιθέσεις ξεχασμένος ως offside κι άλλες 5 τουλάχιστον εκτελέσεις στημένων με τις ατσούμπαλες κεφαλιές που έπιανε. Εγώ θα τον ξεκούραζα για λίγα παιχνίδια να καθαρίσει το μυαλό του.
-
αυτος την επομενη χρονια πρεπει να παιζει το πολυ 20-30 λεπτα η να ειναι εκτος ομαδας. καθε καλοκαιρι μας γμαει στην ευρωπη και μετα μας το παιζει μπιστ στο χωριο...