10.Djalma Campos
- john4serres
Re: 10.Djalma Campos
Το πίστευα ότι θα σκοράρει στην φάση του 0-2.
Κάτι τέτοια τα βάζει, τα απλά του ποδοσφαίρου δεν μπορεί.

- aisiodoksos
Τραγικός ξετραγικός σε κάθε ματς τα δίνει όλα. Μου φτάνει ότι και στην κακή του μέρα έβαλε το 2ο γκολ και κλειδώσαμε την νίκη.
Είναι τόσο, μα τόσο παιχτουροπαίχτουρας ο Τζάλμαρος, πού βάζει πια γκολ όπως κι απ όπου γουστάρει...

Φτάνει μωρή παιχτούρα μου, τις είδαμε τις αρετές σου, φτάνει πια...Football manager το χεις καταντήσει...

Φτάνει μωρή παιχτούρα μου, τις είδαμε τις αρετές σου, φτάνει πια...Football manager το χεις καταντήσει...

ο τζαλμα ας πουμε σημερα εκανε πολυ πιο τραγικα λαθη απο μαου, ολα αβιαστα κ σε επικινδυνα σημεια (τρωγοντας αντεπιθεσεις), αλλα τσουπ, μπηκε η κουκουλα του γκολ..
ετσι παει
ετσι παει
-
- Mr Ξερόλας 2019
aisiodoksos έγραψε:Τραγικός ξετραγικός σε κάθε ματς τα δίνει όλα. Μου φτάνει ότι και στην κακή του μέρα έβαλε το 2ο γκολ και κλειδώσαμε την νίκη.
Και ετσι Σιμπα γλυτωσε και την αλλαγη,αφου θα εβγαινε αυτος αντι του Λημνιου,αλλα ας οψεται το γκολ που εβγαλε.simba έγραψε:ο τζαλμα ας πουμε σημερα εκανε πολυ πιο τραγικα λαθη απο μαου, ολα αβιαστα κ σε επικινδυνα σημεια (τρωγοντας αντεπιθεσεις), αλλα τσουπ, μπηκε η κουκουλα του γκολ..
ετσι παει
Παντα τετοια να βγαζεις γκολ,οσο θα παιζεις.
Ανεβαζει και τα στατιστικα του,φουλ για πωληση το καλοκαιρι με 10 γκολ,τον δινεις 1 μυριο.
στον ΠΑΟΚ δεν παίζει ακόμα ο Κάμπος; ανέκδοτο ;;;;;Dimg4 έγραψε:Κρεσπο αριστερα και Βιερινια μπροστα. Φτανει με το ανεκδοτο
Απ αλλού το περιμένεις κι απ αλλού, τσουπ, σου πετιέται, έστω όταν γράφεις καμιά μ@λακία να περάσει η ώρα.. 
Τον Τζάλμαρο δεν τον πουλάς, ούτε με δύο και τρία και τέσσερα μύρια λαίμαι...ΤΟΝ ΤΖΑΛΜΑΡΟ!!!!

Τον Τζάλμαρο δεν τον πουλάς, ούτε με δύο και τρία και τέσσερα μύρια λαίμαι...ΤΟΝ ΤΖΑΛΜΑΡΟ!!!!

χαχαχα, κι εγώ αυτό ήθελα να γράψω, το βίντεο του ατζέντη του είναι γεμάτο με απίστευτες τεχνικές ΓΚΟΛΑΡΕΣ, τα πλασέ και οι κεφαλίτσες λείπουν.john4serres έγραψε:Το πίστευα ότι θα σκοράρει στην φάση του 0-2.![]()
Σιγα ρε φιλε που σοκαριστηκες. Ναι ανεκδοτο ειναι η εμμονη στην χρησιμοποιηση τουΧωρικός έγραψε:στον ΠΑΟΚ δεν παίζει ακόμα ο Κάμπος; ανέκδοτο ;;;;;Dimg4 έγραψε:Κρεσπο αριστερα και Βιερινια μπροστα. Φτανει με το ανεκδοτο
Πολλά λάθη...κλασσικά τσαπατσούλικα, δεν ξέρω γιατί νομίζω ότι βαριότανε...
Έτσι είναι οι αφρικάνοι. Μπορεί να έφαγε παντόφλα στο σπίτι , μπορεί να τον χάλασε η βροχή...Παρόλα αυτά τακτικά πάλι μια χαρά ήταν και το γκολάκι το ξαναπέτυχε...Το έχει τελευταία!

Θα τον ανεχεστε για πολυ ακομα??? οχι τον Τζαλμα, τον αλλον...Dimg4 έγραψε:Κρεσπο αριστερα και Βιερινια μπροστα. Φτανει με το ανεκδοτο
Τρία γκολ σε δυο ματς.
Πέρυσι δεν μας άρεσε που δεν έγραφε νούμερα, φέτος δεν μας αρέσει που γράφει.
Υ.Γ: 5 γκολ και 2 ασσίστ φέτος.
Πέρυσι δεν μας άρεσε που δεν έγραφε νούμερα, φέτος δεν μας αρέσει που γράφει.
Υ.Γ: 5 γκολ και 2 ασσίστ φέτος.