Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από buffalobill4 »

obanebane έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Ρε μαγκες πως κανετε ετσι? Βγαινει ο καθε γελοιος, που ολη την υπολοιπη χρονια κραζουμε ως αρδ, λεει την παπαρια του και τσιμπαμε. Ο ιδιος που ξερει οτι χτυπαμε ευρωπαιο που θα προκαλεσει και αισθηση κιολας :lol: , δεν ηξερε οτι ειναι εδω ο λεο ματος και ο σαχοφ...

Δημοσιογραφια του κωλου

Ο Βασιλοπουλος δεν ανηκει σε αυτη την κατηγορια,ποτε δεν εχει γραψει παπαριες στο παρελθον.
Ειναι τσεκαρισμενος χρονια τωρα,απορω πως και δεν εχεις την ιδια αποψη.
Μπανε γενικα δεν εχω σε καμια συμπαθεια κανεναν ρεπορτερ του ΠΑΟΚ. Ο καθε ενας κανει την πολιτικη του για τα κλικς. Μικροπολιτικα πραματα. Ποιος θα παρει πρωτος την ειδηση και σφαξιμο και γκρινια στην ΠΑΕ γιατι την πηρε αυτος και οχι εγω και κραξιμο ως εκ τουτου κλπ. Ασε δε που το ρεπορταζ καθ αυτο εχει πεθανει.

Προτιμω αποστασιοποιημενους απο το του ΠΑΟΚ ρεπορταζ που σκιαγραφουν παιχτες προπονητες. Βλεπε Σπυροπουλο Μηλιο αυτους κυριως.

Αν σωνει και ντε μου βαλεις να επιλεξω ρεπορτερ του ΠΑΟΚ θα επαιρνα τον Τσορμπα πλην βεβαιως του τεραστιου Γιωργου Μηνου
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Σεβαστο,διαφωνω παντως.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Από όλους τους παίκτες που πέρασαν από ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια ο Natcho θεωρώ ότι ταιριάζει στο ανεβασμένο επίπεδο που θέλουμε, αλλά...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

buffalobill4 έγραψε:
obanebane έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Ρε μαγκες πως κανετε ετσι? Βγαινει ο καθε γελοιος, που ολη την υπολοιπη χρονια κραζουμε ως αρδ, λεει την παπαρια του και τσιμπαμε. Ο ιδιος που ξερει οτι χτυπαμε ευρωπαιο που θα προκαλεσει και αισθηση κιολας :lol: , δεν ηξερε οτι ειναι εδω ο λεο ματος και ο σαχοφ...

Δημοσιογραφια του κωλου

Ο Βασιλοπουλος δεν ανηκει σε αυτη την κατηγορια,ποτε δεν εχει γραψει παπαριες στο παρελθον.
Ειναι τσεκαρισμενος χρονια τωρα,απορω πως και δεν εχεις την ιδια αποψη.
Μπανε γενικα δεν εχω σε καμια συμπαθεια κανεναν ρεπορτερ του ΠΑΟΚ. Ο καθε ενας κανει την πολιτικη του για τα κλικς. Μικροπολιτικα πραματα. Ποιος θα παρει πρωτος την ειδηση και σφαξιμο και γκρινια στην ΠΑΕ γιατι την πηρε αυτος και οχι εγω και κραξιμο ως εκ τουτου κλπ. Ασε δε που το ρεπορταζ καθ αυτο εχει πεθανει.

Προτιμω αποστασιοποιημενους απο το του ΠΑΟΚ ρεπορταζ που σκιαγραφουν παιχτες προπονητες. Βλεπε Σπυροπουλο Μηλιο αυτους κυριως.

Αν σωνει και ντε μου βαλεις να επιλεξω ρεπορτερ του ΠΑΟΚ θα επαιρνα τον Τσορμπα πλην βεβαιως του τεραστιου Γιωργου Μηνου
Ο Μήλιος μετά τα 2 εκ διαμέτρου αντίθετα άρθρα για τον Άρνεσεν, που όταν ήρθε τον παρουσίαζε ως τον απόλυτο sports director και όταν έφυγε ως έναν διαχρονικά αποτυχημένο sports director, είναι πιο χαμηλά στα μάτια μου κι από Τσαλτίδη.
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Από όλους τους παίκτες που πέρασαν από ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια ο Natcho θεωρώ ότι ταιριάζει στο ανεβασμένο επίπεδο που θέλουμε, αλλά...
Συμφωνώ.
Nάτχο, Λούκας και Μακ
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Ο ευρωπαιος που λεει ο Βασιλοπουλος ισως ειναι ο Bruno Gama αδερφια....με μια γρηγορη ματια στο transfermarkt ευρωπαιοι εξτρεμ που εχουν ακουστει κιολας για την ομαδα ειναι Maciej Rybus-Bruno Gama-Dmitri Poloz που ειχε αναφερει και ενα παληκαρι πριν μερες(ειναι και 2-3 αλλοι αλλα δεν τους ξερω καν)....τα συμβολαια αυτων ληγουν τις προσεχεις μερες.....βεβαια μπορει να ειναι και καποιος που δεν εχουμε ακουσει....εκτος βεβαια κ εαν ειναι παπας ολκης....ηδωμεν
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

buffalobill4 έγραψε:
aoratos έγραψε:

Δημοσιογραφια του κωλου

καλα ρε buffalobill, απο εδω και περα θα ρωταμε εσενα να μας λες τις μεταγγραφες
Μπα αδερφε. Εγω το λεω ευθαρσως. Δεν ξερω ποιος θα ερθει.

Πως γινεται ομως επι 9 μηνες καποιος να ναι αρδ, επειτα για ενα τριμηνο να κρεμομαστε απο τα χειλια του μην πω απο τα @ρχιδια του και ξανα παλι αρδ και ούτω καθεξης.
Για μενα μιλας? Εγω εχω μαθει να μην ταμπελιαζω ανθρωπους και αποφευγω να χρησιμοποιω υποτιμητικούς/εμετικους όρους όπως ΑΡΔ. Δεν εχω καμια σχεση με τον χώρο και δυστυχως οι περισσότεροι τους είναι χαμηλου επιπέδου 'επαγγελματιες' αλλα υπάρχουν και περιπτωσεις ανθρώπων ή περιπτώσεις ειδησεων/μεταγγραφων που έχει γινει σοβαρη δουλεια και υπήρχε καλή ενημέρωση. Επειδη ειναι μεγάλο πρόβλημα τα αθλητικα media και ο οπαδισμος των περισσότερων δημοσιογράφων και επειδή πιστευω ότι θα έκανε μεγάλη διαφορά αν ποτε αναβαθμιστεί ποιοτικα αυτος ο χώρος και μπουν περισσότερα σοβαρά άτομα στην αθλητικογραφία προσωπικά προσπαθώ να αποφευγω τις ταμπελες και την ισοπεδωση.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Mingus συμφωνω απολυτα για τα εκ διαμετρου αντιθετα αρθρα του μηλιου περι αρνεσεν. Το χα στο μυαλο μου να το γραψω και το ξεχασα :mrgreen:

Εχει μια κιτρινη κι αυτος απο μενα

@aoraros. Αδερφε φυσικα και δεν εννοουσα εσενα συγκεκριμενα. Δεν ηξερα (μεχρι τωρα που μου το ανεφερες) την αποψη σου για τους δημοσιογραφους. Απλα κατακρινω μια συγκεκριμενη ταση εδω μεσα. Δεν μπορει να μην την εχεις παρατηρησει κι εσυ. Να κανουμε σαν μυξοπαρθενες. Ολη τη χρονια ο ταδε και ο δεινα και το καλοκαιρι και το γεναρη να μπαινουμε να τους ρωταμε στο φειςμπουκ τους δινοντας τους αξια. Στα υπολοιπα συμφωνω και αν ανατρεξεις στα γραφομενα μου δεν χρησιμοποιω χαρακτηρισμους αρδ ουτε τσουβαλιαζω. Παραπανω στην απαντηση στον μπανε, εγραψα και γιατι δεν τους δινω και ιδιαιτερη σημασια.

Τωρα στα μεταγραφικα γιατι το χω ξεχειλωσει με τους ρεπορτερς, προσωπικη μου αποψη ειναι οτι οι μεταγραφες που θα κανουμε εν γενει θα ειναι οπως αυτες που εχουν γινει ηδη. Καλοι παιχτες οχι αναγκαστικα ονοματα. Δηλαδη αυτα τα μπαμ μπουμ εγω δεν τα περιμενω για να ειμαι ειλικρινης και μη σου πω οτι γουσταρω κιολας αν για πρωτη φορα επι προεδρειας σαββιδη αποτιναξουμε αυτην τη βλαχικη νεοπλουτιστικη συμπεριφορα μας. Το εχω ξαναγραψει στοχος θα πρεπει να ειναι η ομαδα να ειναι κξαλυτερη απο περσι (μακαρι και πολυ καλυτερη δηλαδη) και οχι ο αυτοσκοπος της εισοδου στους ομιλους του τσουλου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffalobill4 την Δευ 06 Ιουν 2016, 20:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Συμφωνω με Μιngus..
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ασυνηθιστα οργανωμενοι φετος. Η διψα του Ιβαν φαινεται ηδη και η προεργασια του Μιχελ σε συνδυασμο με τον Βλανταν ηδη εφεραν αποτελεσματα. Κλεινει και ο Τζιαλμα αποψε και μετα παμε για μπαμ οκταρι, εξτρεμ και φορ.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Dimg4 έγραψε:Ασυνηθιστα οργανωμενοι φετος. Η διψα του Ιβαν φαινεται ηδη και η προεργασια του Μιχελ σε συνδυασμο με τον Βλανταν ηδη εφεραν αποτελεσματα. Κλεινει και ο Τζιαλμα αποψε και μετα παμε για μπαμ οκταρι, εξτρεμ και φορ.
Αποψε?
Άβαταρ μέλους
denyparxeisalio

Δημοσίευση από denyparxeisalio »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Ασυνηθιστα οργανωμενοι φετος. Η διψα του Ιβαν φαινεται ηδη και η προεργασια του Μιχελ σε συνδυασμο με τον Βλανταν ηδη εφεραν αποτελεσματα. Κλεινει και ο Τζιαλμα αποψε και μετα παμε για μπαμ οκταρι, εξτρεμ και φορ.
Αποψε?
σσσσ σε λίγο ξεκινάει το GoT :mrgreen:
κανονίστε για πιο μετά τις μεταγραφές
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

GiorgosAtha έγραψε: ΠΑΟΚ 2017

Gk: Γλύκος, Βελλίδης, Μελισσάς, Σιαμπάνης
DC: Vitor, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Χ'ισαίας,
DL: Leovac, Γιαννούλης
DR: Leo Matos, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας
DMC: Τζιόλης, Kace, Cimirot, Antonis
MC: Shakhov, Χαρίσης, Golasa, Sabo
AMC: Πέλκας
AML: Mak, Jairo, Κοροβέσης
AMR: Rodriguez, Μυστακίδης
ST: Berbatov, Κλάους, Κουλούρης

Ήρθαν: Leo Matos (ελεύθερος - Dnipro), Shakhov (ελεύθερος - Dnipro)
Έφυγαν: -

ΥΣ. Οι παίχτες, τα ποσά και οι θέσεις (με μικρή διαφοροποιήση) είναι από το transfermarkt... 8-)
εκανα δυο προσθέσεις. 8-)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
Αποψε?
Ναι φιλε
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

buffalobill ωραιο post, δεν διαφωνω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”