Βόλεϊ 2016/17
- Dimitris_L4
Re: Βόλεϊ 2016/17
Μπραβο σε οποιυς βοηθησανε να ερθει ο σερβος...αβερ ευχαριστουμε για ολα...παμε ρε ομαδαρα να τα σηκωσουμε ολα...
Κάλμα για τελικό.
Ο τελικός είναι ένας διαφορετικός αγώνας από τους υπόλοιπους. Οι αγώνες τίτλου έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Θα θέλαμε να είμαστε πλήρης αλλά από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Γκόμεζ κάναμε πολλά εναλλακτικά πλάνα. Η ομάδα έχει ανταποκριθεί θετικά σε δύσκολες καταστάσεις και έχει αντέξει. Θα γίνει σκληρός αγώνας. Θέλουμε το Λιγκ Καπ όπως και όλους τους τίτλους της σεζόν αλλά ο σχεδιασμός που κάναμε μετά τον τραυματισμό του Γκόμεζ έχει στόχο να κορυφώσουμε στο πρωτάθλημα
Ο τελικός είναι ένας διαφορετικός αγώνας από τους υπόλοιπους. Οι αγώνες τίτλου έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Θα θέλαμε να είμαστε πλήρης αλλά από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Γκόμεζ κάναμε πολλά εναλλακτικά πλάνα. Η ομάδα έχει ανταποκριθεί θετικά σε δύσκολες καταστάσεις και έχει αντέξει. Θα γίνει σκληρός αγώνας. Θέλουμε το Λιγκ Καπ όπως και όλους τους τίτλους της σεζόν αλλά ο σχεδιασμός που κάναμε μετά τον τραυματισμό του Γκόμεζ έχει στόχο να κορυφώσουμε στο πρωτάθλημα
- Μπαρκαρούτσος
Είναι άμεσα διαθέσιμος και σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Απλώς πρέπει να δέσει με την ομάδα. Το καλό είναι, όπως δήλωσε, ότι ξέρει καλά τον Petkovic.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΤΑΠ υπολογίζεται για το ματς με την Τουρ.Sera4 έγραψε:ειναι μαχιμος ο σερβος?? γιατι τα περιθωρια ειναι ασφυχτικα στενα πλεον...
- Petros1988
Δεν τον ξέρω τον παίκτη καθότι δεν είμαι και ειδήμονας στο βόλλει
Από την στιγμή όμως που έχει τόσες παραστάσεις και έρχεται σε τοσο καλή ηλικία, είμαι σχεδον σίγουρος ότι θα προσφέρει παρα πολλά.

Από την στιγμή όμως που έχει τόσες παραστάσεις και έρχεται σε τοσο καλή ηλικία, είμαι σχεδον σίγουρος ότι θα προσφέρει παρα πολλά.
Πάμε να τα δώσουμε όλα απόψε, έστω και ελλιπείς σε σχέση με τον αντίπαλο και να σηκώσουμε την πρώτη μας φετινή κούπα!!!! Ο στρατηγός Κάλμα ξέρει πολύ καλά πως να οδηγεί την ομάδα μας στην κατάκτηση τους!!!! 
Άιντε γερά κι απόψε ρε Π.Α.Ο.Κ.άραααα!!!!

Άιντε γερά κι απόψε ρε Π.Α.Ο.Κ.άραααα!!!!

- paokovios1974
- Καπετάνιος
Τι ωρα ειναι το ματς ρε παιδια;. Λινκ θα βρουμε; Ξερουμε τι ωρα ειναι και ο τελικος του τεννις στην Αυστραλια;
- BlackBlockAttack
- painkiller4