Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II
Ο Ίλιτς ειναι παρά πολυ καλός παίκτης ... Θα βοηθήσει !! 2 κλάσεις πάνω απο 14!
Το μάρκα σλ λέει οτι κλείσαμε 2 παίκτες απο β εθνική , νεαρούς λογικά! Αύριο θα πει ποιους μάλλον!
Το μάρκα σλ λέει οτι κλείσαμε 2 παίκτες απο β εθνική , νεαρούς λογικά! Αύριο θα πει ποιους μάλλον!
- desperando
- Επικοινωνία:
η λογικη ειναι μια και ειναι απλη πρεπει να αντικατασταθει ο παπαδοπουλος με καποιον με περιπου τα ιδια χαρακτηρηστικα.να εχει εμπειρια απο το πρωταθλημα, να εχει μια καποια ποιοτητα και να μην δημιουργει προβλημα που θα ειναι ο τριτος επιθετικος και να τα δινει ολα οποτε μπαινει και για οσο μπαινει.οι δυο καλυτερες περιπτωσεις αυτη την στιγμη ειναι ο ιλιτς και ο ναπολεονι, με την διαφορα οτι ο ναπολεονι τα καλα του στοιχεια βγαινουν στο ανοιχτο γηπεδο ενω ο ιλιτς ειναι πολυ καλος και σε σετ επιθεσεις και σε ανοιχτο γηπεδοron-swanson έγραψε:Gazzetta
Η αληθεια ειναι οτι οπως εγραψε και ο Karlat, ο Χριστοβασιλης ειπε σημερα το βραδυ στη Νοβα«Παίρνει» και Ίλιτς ο ΠΑΟΚ!
Ένας ακόμη παίκτης, θα κάνει την διαδρομή Γιάννενα-Τούμπα. Πρόκειται για τον Μπράνα Ίλιτς που με την λήξη του πρωταθλήματος αναμένεται να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα» του ΠΑΟΚ.
Εκτός από τους Χαρίση και Κοροβέση, στον ΠΑΟΚ θα βρεθεί και ο Μπράνα Ίλιτς. Οι Θεσσαλονικείς όπως έχουμε αναφέρει στο gazzetta.gr έχουν συμφωνήσει με τους Γιαννιώτες για την μεταγραφή του 30χρονου επιθετικού από τον Φλεβάρη. Ο Ίλιτς αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο και για την μετακίνησή του θα υπάρξουν οικονομικά οφέλη και για τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο ο Σέρβος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2016.
Σύμφωνα με όσα λέγονται από το περιβάλλον του, αλλά και από την πόλη των Ιωαννίνων, ο Ίλιτς θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα καθώς αυτό είναι επιθυμία τόσο του έμπειρου φορ όσο και της οικογένειας του. Ο Ίλιτς θεωρεί τον ΠΑΟΚ ένα τεράστιο άλμα στην καριέρα και θα ήθελε να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα» που είναι και το αγαπημένο του χρώμα λόγω της Παρτιζάν Βελιγραδίου.Τωρα δεν ξερω αν ισχυει, αλλα αν ισχυει δεν μπορω να καταλαβω την λογικη πισω απο αυτην την μεταγραφη.Για το αν έχουν γίνει οι μεταγραφές Χαρίση, Κοροβέση στον ΠΑΟΚ:
«Προσκομίσαμε συμβόλαια στην εφορία σήμερα και προκαταβολές για τους παίκτες. Υπάρχει και άλλη μία μεταγραφή, αλλά δε θέλω να πω το όνομα. Δίνοντας αναλυτικά τα έσοδα έναντι των εξόδων, η ΠΑΕ έχει τουλάχιστον 500.000 κέρδη. Μετά, ήρθε αυτή η απόφαση από την Επιτροπή Εφέσεων, που με λίγα λόγια είπε ότι ''επικυρώνουμε την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής».
απο κει και περα μην νομιζετε καποιοι οτι επειδη δεν υπαρχει τδ σταματαει και η ζωη σε μια ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ.υπαρχουν οι εκθεσεις,υπαρχουν τα ριπορτ των σκαουτερ και υπαρχουν και μακροχρονιοι στοχοι που η ομαδα θα χτυπησει.
απο κει και περα με τον ερχομο ενος τδ και ενος νεου προπονητη απλα θα μπουν τα κερασακια στην τουρτα.
-
τσιριγώτης
Παιχταραδες θέλω, πρωτάθλημα θέλω, έναν ΠΑΟΚ να γαμαει θέλω
διαβασα και για Βελλιδη
σημερα.
ελπιζω να μην αληθευει..
παντως χωρις να θελω να κανω τον πονηρο,οι αγορα τοσων παικτων απ τον Πας με κανει να πιστευω οτι δημιουργουνται ιδιαιτερα καλες "σχεσεις" με τους Γιαννιωτες.
ελπιζω να μην αληθευει..
παντως χωρις να θελω να κανω τον πονηρο,οι αγορα τοσων παικτων απ τον Πας με κανει να πιστευω οτι δημιουργουνται ιδιαιτερα καλες "σχεσεις" με τους Γιαννιωτες.
- ΑποστόληςΑ
- Trilofiotis
Δεν έχω εικόνα για Ilic πάντως προχθες κάποιος έκραζε που δεν τον είχαμε κλείσει και πήραμε Κοροβέση. Τώρα άλλοι γκρινιάζουν που τον κλείσαμε;
- ΑποστόληςΑ
To sdna λέει ότι παίρνουμε τον 22χρονο τερματοφύλακα του Πανθρακικού Γιώργο Αθανασιάδη, με κόστος κτήσης (όχι αμοιβή παίκτη) 100.000 €.
Trilofiotis έγραψε:Δεν έχω εικόνα για Ilic πάντως προχθες κάποιος έκραζε που δεν τον είχαμε κλείσει και πήραμε Κοροβέση. Τώρα άλλοι γκρινιάζουν που τον κλείσαμε;
Εμενα με αρέσει ο ιλιτς
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ilic? Να πάρουμε και τον Καπετάνο τότε.
Δεν με αρέσει καθόλου ο πατριώτης μου ο Καπετάνος
αν ηταν να επιλεξω καποιον απ τα Γιαννενα αυτος θα ταν ο Τσαβες.
γενικα απο Ελλαδα οι παικτες που κατα τη γνωμη μου θα αξιζε να ασχοληθει ο ΠΑΟΚ ειναι
ο Γουτας απο Ξανθη,ο Μασα,ο Κουρμπελης,ο Ρολε,ισως κι ο Μπαραλες απο Αστερα,
το δεξι μπακ του Παναιτωλικου(νομιζω Βαγιεχανο λεγεται),
ο Κειτα της Καλλονης,ο Μπεν κι ο Ντουμιτρου απο Βεροια,ο Μπουμαλ,ο Γιαννακοπουλος κι ο Χατζηησαιας(με επιφυλαξη) απο Πανιωνιο
ο Κονε απο Λεβαδειακο(αληθεια ξερει κανεις γιατι δεν παιζει τωρα τελευταια;).
γενικα απο Ελλαδα οι παικτες που κατα τη γνωμη μου θα αξιζε να ασχοληθει ο ΠΑΟΚ ειναι
ο Γουτας απο Ξανθη,ο Μασα,ο Κουρμπελης,ο Ρολε,ισως κι ο Μπαραλες απο Αστερα,
το δεξι μπακ του Παναιτωλικου(νομιζω Βαγιεχανο λεγεται),
ο Κειτα της Καλλονης,ο Μπεν κι ο Ντουμιτρου απο Βεροια,ο Μπουμαλ,ο Γιαννακοπουλος κι ο Χατζηησαιας(με επιφυλαξη) απο Πανιωνιο
ο Κονε απο Λεβαδειακο(αληθεια ξερει κανεις γιατι δεν παιζει τωρα τελευταια;).
Καποιος να τους ενημερωσει οτι του χρονου στην Α εθνικη θα παιζουν η αεκ και η αεπ ηρακλης και η εισοδος στα πλειοφ χλωμιαζει επικινδυνα.
-
john4serres
o Αθανασιαδης ειναι καλη περιπτωση , μακαρι να ερθει μονο με 100.000
Ιτανζ για 1ος
Αθανασιαδης για 2ος
Σοιλεμεζογλου για 3ος
Διωχνεις Χακομπο και Γιακουμη , γιατι δεν ..
και πουλας τον Γλυκο στο εξωτερικο ( πιστευω μπορει να πουληθει )
Ιτανζ για 1ος
Αθανασιαδης για 2ος
Σοιλεμεζογλου για 3ος
Διωχνεις Χακομπο και Γιακουμη , γιατι δεν ..
και πουλας τον Γλυκο στο εξωτερικο ( πιστευω μπορει να πουληθει )
- zarathustra79
Δηλαδή έτσι όπως μας τα λένε, ο τεχνικός διευθυντής θα έρθει (με το αζημίωτο) για να επιλέξει τον προπονητή και τίποτα άλλο, καθώς έτσι όπως πάει το ρόστερ θα είναι κλεισμένο...
Πιο πιθανό μου φαίνεται να υπαρχουν κάποιες συζητήσεις, ίσως και προφορικές συμφωνίες του τύπου κρατάμε καπάρο μέχρι τέλος μαϊου για να εγκριθούν οι παίκτες και από τον νεο τεχνικό διευθυντή και το νέο προπονητή, παρά να είναι όλοι οι παίχτες που ακούγονται κλεισμένοι.
Α και για τον ίλιτς, επειδή πολλοί τον απαξιώνουν λόγω οτι έπαιζε στα γιάννενα και το οτι είναι 30, εγώ αυτό που ξέρω είναι το πόσες φορές μας έχει κάνει κουδούνια κάθε φορά που μας βρίσκει...
Πιο πιθανό μου φαίνεται να υπαρχουν κάποιες συζητήσεις, ίσως και προφορικές συμφωνίες του τύπου κρατάμε καπάρο μέχρι τέλος μαϊου για να εγκριθούν οι παίκτες και από τον νεο τεχνικό διευθυντή και το νέο προπονητή, παρά να είναι όλοι οι παίχτες που ακούγονται κλεισμένοι.
Α και για τον ίλιτς, επειδή πολλοί τον απαξιώνουν λόγω οτι έπαιζε στα γιάννενα και το οτι είναι 30, εγώ αυτό που ξέρω είναι το πόσες φορές μας έχει κάνει κουδούνια κάθε φορά που μας βρίσκει...
Όπως λέει και ο ντέσπε δεν παγώνει η ζωή όσο αναζητάται ΤΔ ούτε εξαφανίζονται τα όποια πλάνα και στόχοι προϋπήρχαν.
Οι παίκτες που ακούγονται είναι για βάθος (Ίλιτς, Κοροβέσης) και επενδύσεις (Χαρίσης, Αθανασιάδης), για το οποίο προφανώς θα κοιτάξεις στη γειτονιά σου, και το οποίο προφανώς δεν θα αναλάβει ένας νεόκοπος ΤΔ.
Αυτός θα έρθει με τα χοντρά γκαφρά για να φέρει τους πρωτοκλασάτους.
Σιγά μην κάτσει ο ΤΔ να ξέρει πχ τον Κοροβέση και τον Γοδόυ και να τους προτείνει/εγκρίνει. Ούτε ο νέος προπονητής θα επιλέξει από την αρχή ένα ρόστερ 25+ παικτών. Θα βρει τους περισσότερους και θα βάλει την πινελιά του εκεί που θα γίνει η διαφορά.
Οι παίκτες που ακούγονται είναι για βάθος (Ίλιτς, Κοροβέσης) και επενδύσεις (Χαρίσης, Αθανασιάδης), για το οποίο προφανώς θα κοιτάξεις στη γειτονιά σου, και το οποίο προφανώς δεν θα αναλάβει ένας νεόκοπος ΤΔ.
Αυτός θα έρθει με τα χοντρά γκαφρά για να φέρει τους πρωτοκλασάτους.
Σιγά μην κάτσει ο ΤΔ να ξέρει πχ τον Κοροβέση και τον Γοδόυ και να τους προτείνει/εγκρίνει. Ούτε ο νέος προπονητής θα επιλέξει από την αρχή ένα ρόστερ 25+ παικτών. Θα βρει τους περισσότερους και θα βάλει την πινελιά του εκεί που θα γίνει η διαφορά.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ilic? Να πάρουμε και τον Καπετάνο τότε.
Mε το χερι στην καρδια,ο Τσουκαλας που τον διωξαμε για να φερουμε καλυτερο ποσο χειροτερος ειναι απο τον Γκολασα;
Κατα τη γνωμη μου η εικονα του αυτη τη στιγμη ειναι καλυτερη και ηλικιακα δε διαφερουν και πολυ.
Δεν θελω να το παιξω εξυπνος,οκ καναμε μια επιλογη που την πρωτη χρονια ειναι απογοητευτικη μπορει να βελτιωθει αργοτερα.
Ο Ιλιτς εχει δειξει ποιος ειναι,για μενα ειναι μια χαρα εναλακτικη και σιγουρα αυτη τη στιγμη καλυτερος του Σαλπιγγιδη που πανω κατω κινουνται στους ιδιους χωρους του γηπεδου.
Και οι τρεις επιλογες απο τα γιαννενα ειναι σε σωστο μονοπατι.
Ο Κοροβεσης εμενα προσωπικα δε μου γεμιζει το ματι αλλα φαινεται να ειναι σωστος αθλητης (δεν ειναι Μπαργκαν για παραδειγμα που η κοιλια του κοντευει να βγει απο τη φανελα) και σε συνδυασμο με την ηλικια του εμενα αυτο μου αρκει.
Το αν θα παιξει η οχι ειναι αλλο θεμα γιατι και ο Κατσικας ειναι φετες αλλα αυτο δεν ηταν αρκετο.
Τουλαχιστον ομως κινουμαστε σε σωστη βαση,ετσι νομιζω τουλαχιστον.
Στην τελικη μιλαμε για τρεις βασικους ποδοσφαιριστες μιας ομαδας που καθε χρονο εκπλησει ολους μας με την εικονα της και τα αποτελεσματα της.