ΝΑΙ του ετοιμαζει πρωινο καθε μερα...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ?Realcon έγραψε:Πόσο ακόμη Στοχ, ειλικρινά πόσο. Σε πόσα παιχνίδια πρέπει να σου δείξει ότι κάτι τρέχει μαζί του. Καλά είπες ένας φίλος εδώ μου θυμίζει Κούτσια. Κύριε προπονητή, όταν οι άλλοι δεν τραβάνε τους έχεις εκτός αποστολής. Αυτός μάλλον θα έχει ρήτρα... Η τον πας απίστευτα!!!
Φέρτε ένα φορ. Ένα φορ. Ένα φορ, ένα φορ, α και κάτι αλλο. Φέρτε ένα φορ!!!
Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
- paokovios1974
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
-
black death
Κι εγώ σου λέω ότι αν μία στις δύο επιθέσεις πουλάς την μπάλα σε επικίνδυνο σημείο, μικρή σημασία έχει το ποιους έχεις πίσω αν πιάνονται απροετοίμαστοι.
Όποιος έχει παίξει μπάλα έστω για χαβαλέ, το καταλαβαίνει αυτό.
Όποιος έχει παίξει μπάλα έστω για χαβαλέ, το καταλαβαίνει αυτό.
εγώ ξέρω ότι μέχρι στιγμής έχει καλύτερα αποτελέσματα απο τον Σάντος.
Επίσης ξέρω ότι έκανα 11 φάσεις στην εστία και ο αντίπαλος 4
..
Τέλος, ξέρω ότι είμαστε ότι πιο τραγικό κυκλοφορεί. μια ματιά στα σχόλια εδω μέσα απο χθές θα το επιβεβαιώσει.....
ίσως ο καταραμένος έπραξε σωστά....
Επίσης ξέρω ότι έκανα 11 φάσεις στην εστία και ο αντίπαλος 4
Τέλος, ξέρω ότι είμαστε ότι πιο τραγικό κυκλοφορεί. μια ματιά στα σχόλια εδω μέσα απο χθές θα το επιβεβαιώσει.....
Ενα ξέρω εγώ
Το αριστερό πόδι του Στόχ είναι κουλό
Το δεξί πόδι του Λούκας επίσης κουλό
Είναι προβλέψιμοι λοιπόν απο τους αντιπάλους
Επιμένει να τους βάζει σε ανάποδες θέσεις για να συγκλίνουν και να φορτώνει περιοχή
κανένας απο τους δύο παίκτες αυτούς δεν είναι Βιερίνια να έχει και τα δύο πόδια
Το αριστερό πόδι του Στόχ είναι κουλό
Το δεξί πόδι του Λούκας επίσης κουλό
Είναι προβλέψιμοι λοιπόν απο τους αντιπάλους
Επιμένει να τους βάζει σε ανάποδες θέσεις για να συγκλίνουν και να φορτώνει περιοχή
κανένας απο τους δύο παίκτες αυτούς δεν είναι Βιερίνια να έχει και τα δύο πόδια
απο τα αριστερά οι Λουκάς εξαφανίζεται, όπως και ο Στόχ απο τα δεξιά. το αντίθετο πόδι επίσης βοηθάει στο overlap που παίζουμε αρκετά καλά.
Στηριζεις τον προπονητη σχεδον αυτιστικα.το να κανεις κριτικη σε ενα κακο παιχνιδι η ενα κακο κοουτσαρισμα ουτε την καταστραοφη φερνει ουτε σημαινει οτι δε στηριζεις τον προπονητη ,η αξια του οποιου ειναι αδιαμφισβητητη κ δεν εχει να αποδειξει τιποτα σε εμας.K_geo έγραψε:εγώ ξέρω ότι μέχρι στιγμής έχει καλύτερα αποτελέσματα απο τον Σάντος.
Επίσης ξέρω ότι έκανα 11 φάσεις στην εστία και ο αντίπαλος 4..
Αλλα κ λιγο να δωσει βαση στην αμυνα δεν ειναι κακο.14-15 παιχνιδια εχει συμβει ακριβως το ιδιο ειτε παιζουμε καλα ειτε οχι.αλλωστε για να παιξεις φουλ επιθεση νομιζω οτι προυποθεση ειναι να εχεις τυφλη εμπιστοσυνη στην αμυνα.κ δεν εχει η ομαδα ακομα μια αρτια αμυνα ,κατι για το οποιο δεν ευθυνεται ο προπονητης.
Υγ.η συγκριση με το σαντος αδικει το στεφενς.απορω που τη συνεχιζεις.
- paokovios1974
Αστο ρε γκεο μη το κουραζεις τι οβερλαπ και ξεοβερλαπ αυτα ειναι ψιλα γραμματα για τον μεσο ΠΑΟΚΣΗ"βαζω και μενα μεσα"θα στηθουμε απο αυριο στα ραδια και στα φορουμ να διαβασουμε καμια αναλυση απο τουε εχπερτ του ειδους μυρτσο ραπτοπουλο καμορα κολκα τζορμπατζογλου ζαγορα θα τα κανουμε μια μιξη και εμεις για να φαινεται το πρωσοπικο στοιχειο και βουρ για να μπινελικοσουμε τους παντες και τα παντα ΠΙΟ ΟΒΕΡΛΑΠ ΝΑΟΥΜΕK_geo έγραψε:απο τα αριστερά οι Λουκάς εξαφανίζεται, όπως και ο Στόχ απο τα δεξιά. το αντίθετο πόδι επίσης βοηθάει στο overlap που παίζουμε αρκετά καλά.
Κεν, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ στην παρούσσα φάση και με τη ποδοσφαιρική λογική που βλέπω να δουλεύει τον στηρίζω όχι σχεδόν. αλλά σαν αυτιστικός. αυτός άλλωστε είναι και ο ρόλος μου ως οπαδός πιστεύω......
Γιατί όμως; μα γιατί παρατηρώ ότι υπάρχει ΠΛΑΝΟ και αυτό λέει ότι θα χτίσω μια ομάδα που θα κάνει το δύσκολο. δλδ να κρατάει μπάλα, να επιβάλλει ρυθμό, να βρίσκεται ψηλά στο γήπεδο, να παίζει με overlaps, να παίζει κάθετα. το δύσκολο. Για να κάνεις το δύσκολο, είναι πιο....δύσκολο.....
άρα το θέμα είναι στο κατα πόσο ο ΠΑΟΚ σαν οργανισμός έχει το σθένος και την υπμονή για το δύσκολο και δεν αρκείται στο εύκολο.
ΥΓ: δεν την συνεχίζω εγώ. ρίξε μια ματιά σε τοστ που φάγαμε στη μάπα πρίν και θα με κατανοήσεις......
Γιατί όμως; μα γιατί παρατηρώ ότι υπάρχει ΠΛΑΝΟ και αυτό λέει ότι θα χτίσω μια ομάδα που θα κάνει το δύσκολο. δλδ να κρατάει μπάλα, να επιβάλλει ρυθμό, να βρίσκεται ψηλά στο γήπεδο, να παίζει με overlaps, να παίζει κάθετα. το δύσκολο. Για να κάνεις το δύσκολο, είναι πιο....δύσκολο.....
άρα το θέμα είναι στο κατα πόσο ο ΠΑΟΚ σαν οργανισμός έχει το σθένος και την υπμονή για το δύσκολο και δεν αρκείται στο εύκολο.
ΥΓ: δεν την συνεχίζω εγώ. ρίξε μια ματιά σε τοστ που φάγαμε στη μάπα πρίν και θα με κατανοήσεις......
-
black death
Και μιας και μιλάτε για Σάντος, η αμυντική ικανότητα της ομάδας του Σάντος πού βασιζόταν;
Μήπως στο ότι έπαιρνε ελάχιστα ρίσκα στην επιθετική ανάπτυξη, με αποτέλεσμα τη σίγουρη κατοχή άρα και τη μείωση των επιθέσεων του αντιπάλου;
Αυτό βέβαια (και η έλλειψη δημιουργών και εκτελεστών μεγάλης κλάσης), είχε κάνει εκείνη την ομάδα να έχει σχετικά χαμηλό ταβάνι (αλλά και ψηλό πάτο).
Μήπως στο ότι έπαιρνε ελάχιστα ρίσκα στην επιθετική ανάπτυξη, με αποτέλεσμα τη σίγουρη κατοχή άρα και τη μείωση των επιθέσεων του αντιπάλου;
Αυτό βέβαια (και η έλλειψη δημιουργών και εκτελεστών μεγάλης κλάσης), είχε κάνει εκείνη την ομάδα να έχει σχετικά χαμηλό ταβάνι (αλλά και ψηλό πάτο).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Κυρ 19 Ιαν 2014, 11:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paokovios1974
Κανεις λαθος σε εμας πρεπει να αποδειξει και οτι ειναι προπονητης να μας δειξει το διπλωμα ειναι δυνατον να μην βλεπει αυτα που βλεπουμε εμεις στο κατω κατω αυτος δεν ειναι ΠΑΟΚ δεν ξερει τι συστημα πρεπει να παιζουμε ο ΠΑΟΚ πρεπει να παιζει φουλ επιθεση ναουμε να τον πνιγει τον αντιπαλο να ριχνει και καμια μπουνια ναουμε στην αμυνα πισω να μην περναει κανενας ναουμε να τρεχουν συνεχεια πανω κατω να αλλαζουν θεσεις τα εχτρεμ ναουμε να εχουν παθος ηθος και εθος,και μακρια απο ξενυχτια ποτα τσιγαρα γυναικες κτλbarlow4 έγραψε:Στηριζεις τον προπονητη σχεδον αυτιστικα.το να κανεις κριτικη σε ενα κακο παιχνιδι η ενα κακο κοουτσαρισμα ουτε την καταστραοφη φερνει ουτε σημαινει οτι δε στηριζεις τον προπονητη ,η αξια του οποιου ειναι αδιαμφισβητητη κ δεν εχει να αποδειξει τιποτα σε εμας.K_geo έγραψε:εγώ ξέρω ότι μέχρι στιγμής έχει καλύτερα αποτελέσματα απο τον Σάντος.
Επίσης ξέρω ότι έκανα 11 φάσεις στην εστία και ο αντίπαλος 4..
Αλλα κ λιγο να δωσει βαση στην αμυνα δεν ειναι κακο.14-15 παιχνιδια εχει συμβει ακριβως το ιδιο ειτε παιζουμε καλα ειτε οχι.αλλωστε για να παιξεις φουλ επιθεση νομιζω οτι προυποθεση ειναι να εχεις τυφλη εμπιστοσυνη στην αμυνα.κ δεν εχει η ομαδα ακομα μια αρτια αμυνα ,κατι για το οποιο δεν ευθυνεται ο προπονητης.
Υγ.η συγκριση με το σαντος αδικει το στεφενς.απορω που τη συνεχιζεις.
- buffalobill4
Η ομαδα με τον Πανιωνιο δεν ηταν κακη. Και η πιεση ηταν σωστη και πολλες σωστες πλαγιοκοπησεις εκανε.
Σ αυτο που πρεπει να διορθωθει ειναι σιγουρα το mentallity. Δεν μπορεις να ξεκινας παντα τα ματς με 0-1. Μαλιστα ειχα διαβασει ενα αρθρο του Κολκα που ελεγε οτι οταν προηγηθηκαμε παντα κερδισαμε. Η ομαδα πρεπει να μπαινει με ακομα μεγαλυτερη συγκεντρωση και αυτο ειναι κατι στο οποιο πρεπει να δουλεψει περισσοτερο ο Χουμπ.
Σε κατι αλλο στο οποιο πιστευω εχει μεριδιο ευθυνης ειναι στη χρησιμοποιηση καποιων συγκεκριμενων παιχτων οι οποιοι αποδεδειγμενα πλεον ΔΕΝ. (πχ Στοχ). Ο Στοχ δεν κανει για σοβαρη ομαδα. Δεν μπορει το παληκαρι (παληκαρι? 1.62 υψος)
Συν τοις αλλοις και παρα το κολλημα που εχω με τον Τζιολη δε θα τον κραξω τοσο πολυ αλλα θα κραξω καπως τον προπονητη καθως δε γινεται να παιζεις με δυο τοσο λαιτ ανασταλτικα χαφ. Και αν θεωρησουμε οτι ο Λαζαρ (θεωρητικα παντα) ειναι κατα πολυ καλυτερος του Τζιολη στο οργανωτικο κομματι, ο δευτερος χαφ πρεπει να ειναι σκυλος πεινασμενος. Το αναποδο εντελως του Τζιολη δλδ.
Οταν διορθωθουν αυτες οι 2-3 ατελειες θα ειμαστε πολυ καλυτεροι.
Σ αυτο που πρεπει να διορθωθει ειναι σιγουρα το mentallity. Δεν μπορεις να ξεκινας παντα τα ματς με 0-1. Μαλιστα ειχα διαβασει ενα αρθρο του Κολκα που ελεγε οτι οταν προηγηθηκαμε παντα κερδισαμε. Η ομαδα πρεπει να μπαινει με ακομα μεγαλυτερη συγκεντρωση και αυτο ειναι κατι στο οποιο πρεπει να δουλεψει περισσοτερο ο Χουμπ.
Σε κατι αλλο στο οποιο πιστευω εχει μεριδιο ευθυνης ειναι στη χρησιμοποιηση καποιων συγκεκριμενων παιχτων οι οποιοι αποδεδειγμενα πλεον ΔΕΝ. (πχ Στοχ). Ο Στοχ δεν κανει για σοβαρη ομαδα. Δεν μπορει το παληκαρι (παληκαρι? 1.62 υψος)
Συν τοις αλλοις και παρα το κολλημα που εχω με τον Τζιολη δε θα τον κραξω τοσο πολυ αλλα θα κραξω καπως τον προπονητη καθως δε γινεται να παιζεις με δυο τοσο λαιτ ανασταλτικα χαφ. Και αν θεωρησουμε οτι ο Λαζαρ (θεωρητικα παντα) ειναι κατα πολυ καλυτερος του Τζιολη στο οργανωτικο κομματι, ο δευτερος χαφ πρεπει να ειναι σκυλος πεινασμενος. Το αναποδο εντελως του Τζιολη δλδ.
Οταν διορθωθουν αυτες οι 2-3 ατελειες θα ειμαστε πολυ καλυτεροι.
Προφανως κ υπαρχει πλανο.απλα παντα υπαρχει κ η σκοπιμοτητα του αποτελεσματος.ο ΠΑΟΚ ειναι ξεκαθαρα μια επιθετικη ομαδα πλεον κ αυτο ειναι κατι καινουριο που τωρα χτιζεται.αλλα παιζεις κ με αντιπαλους πολυ χαμηλοτερης δυναμικοτητας σε σχεση με το παρελθον.πρεπει να σκεφτεσαι κ λιγο την αμυνα.να κερδιζεις μετρα σταδιακα κ οχι με τη μια γιατι το εργο το ειδαμε 15 φορες φετος.μια λομπα κοντρα αντεπιθεση κ γκολ γιατι η αμυνα ειναι πειραματικη κ το κεντρο χωρις επιστροφες.κ εκει που μιλας για οβερλαπ εκει ειναι που οι αντιπαλοι σου βγαζουν για πλακα αντεπιθεσεις.
Γεωργιάδης, Πόζογλου, Πόποβιτς και Μάρτενς (εκ περιτροπής).paokovios1974 έγραψε:ΝΑΙ του ετοιμαζει πρωινο καθε μερα...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ?Realcon έγραψε:Πόσο ακόμη Στοχ, ειλικρινά πόσο. Σε πόσα παιχνίδια πρέπει να σου δείξει ότι κάτι τρέχει μαζί του. Καλά είπες ένας φίλος εδώ μου θυμίζει Κούτσια. Κύριε προπονητή, όταν οι άλλοι δεν τραβάνε τους έχεις εκτός αποστολής. Αυτός μάλλον θα έχει ρήτρα... Η τον πας απίστευτα!!!
Φέρτε ένα φορ. Ένα φορ. Ένα φορ, ένα φορ, α και κάτι αλλο. Φέρτε ένα φορ!!!
Διαφωνώ σε όλα τα παραπάνω και την άποψη την βρίσκω μηδενιστική. Δικαίωμά σου.lamosas έγραψε:Φίλε μου θεωρώ μεγάλο λάθος να αναλωνόμαστε για τις κινήσεις και το σχεδιασμού του προπονητή σε έναν αγώνα, όταν έχει στα "χέρια" του μια ομάδα συγνώμη για την έκφραση "τραβεστί" με 3 (αλλά στην ουσία 1) αριστερά μπάκ, με μισό δεξί μπακ, με 2 και μισό χαφ, με 2 σέντρερ μπακ, με φορ με ψυχολογικές αναζητήσεις πέραν του ποδοσφαίρου κ.ο.κ απόρια ενός σχεδιασμού που αρμόζει σε ομάδες β τοπικού.
-
black death
Πόσο πια καλύτεροι ήταν ο Πανιώνιος, ο Ατρόμητος και ο Αστέρας ρε παιδιά; Γιατί το ακούμε συνέχεια και στο τέλος θα πιστέψουμε ότι ήταν μπουντεσλίγκα η σούπερ λιγκ. Μπορεί να ήταν λίγο καλύτερο το επίπεδο αλλά στην ουσία και τότε 11 παίχτες της σειράς ήταν σε αυτές της ομάδες και τα μεγαλύτερα έσοδα απλά ευνοούσαν το φαγοπότι των μανατζαρέων με τις καραβιές. Εκτός αν μιλάμε κυρίως για βάζελο και κούλα, απ' τους οποίους πήγαινε η φάπα σύννεφο.
οκ κεν, αλλά χθες δεν έγινε τπτ απο όλα αυτά. φάγαμε 2 γκολ απο στημένες φάσεις και αλλη μια φαση με ένα σουτ εκτός περιοχής.barlow4 έγραψε:Προφανως κ υπαρχει πλανο.απλα παντα υπαρχει κ η σκοπιμοτητα του αποτελεσματος.ο ΠΑΟΚ ειναι ξεκαθαρα μια επιθετικη ομαδα πλεον κ αυτο ειναι κατι καινουριο που τωρα χτιζεται.αλλα παιζεις κ με αντιπαλους πολυ χαμηλοτερης δυναμικοτητας σε σχεση με το παρελθον.πρεπει να σκεφτεσαι κ λιγο την αμυνα.να κερδιζεις μετρα σταδιακα κ οχι με τη μια γιατι το εργο το ειδαμε 15 φορες φετος.μια λομπα κοντρα αντεπιθεση κ γκολ γιατι η αμυνα ειναι πειραματικη κ το κεντρο χωρις επιστροφες.κ εκει που μιλας για οβερλαπ εκει ειναι που οι αντιπαλοι σου βγαζουν για πλακα αντεπιθεσεις.
αλλα το κράξιμο στον Στέφενς παέι σύννεφο. γιατί; μα γιατί χάσαμε 5 ευκαιρίες ΕΝΤΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.....
με λίγα λόγια, ο νιόνιος, ξεκωλόθηκε με 2/3 εμείς που είχαμε 0/7 τι κάνουμε;;;;;;;;
και με ποδόσφαιρο ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ κατα διαστήματα, με πλαγιοκοπήσεις με συρτές σέντρες μέσα απο την περιοχή, με υπομονή, με σωστά ανοίγματα στα πλάγια, με 1-2. γενικά είχαμε πολύ καλά διαστήματα ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ.
ναι,. κράξτε για τα προηγούμενα 3 ματς που ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ με μβπ το Γλύκο, αλλά όχι για χθές. είναι λίγο τι άδικο πιστεύω......
αυτά.