Αν και εχει καταντησει αηδια, θα προσθεσω μονο αυτο. Οχι μονο τον επεισε, τον εβαλε σε θεση που "αν δεν πουληθεις θα εχεις προβλημα με τα αποδυτηρια γιατι θα μεινουν απληρωτοι επειδη δε δεχτηκες να πουληθεις".mpouJr έγραψε: οτι επεισε τον Σαλπιγγιδη οτι αν πουληθει (ξεπουληθει/προδωσει) στον βαζελο θα σωσει τον ΠΑΟΚ κ σας ρωταω εσεις θα το κανατε?
14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
η γνωμη μου για τους συνδεσμους ειναι γνωστη η μαλλον για τους επικεφαλης των συνδεσμων ,αλλα παλλικαρι μου επειδη ειμαι 40 με δυο παιδια και φοραω παντελονια και οχι φουστα θα πω ξανα οτι αναρωτιεμαι αν τα πηρε ο σαλπι η ο γουμενος οτιδηποτε αλλο ειναι δικο σου συμπερασαμα και μαλιστα εντελως λαθος οταν θελω να τα χωσω τα χωνω στα ισαDinos_Liverpool έγραψε:Δεν είμαστε παιδάκια... Έλα τώρα, συνδεσμίτες εννοούσες.
εγω να παιζει καλα και να σκοραρει θελω..τα υπολοιπα ανηκουν στο παρεελθον
για να βαλεις ΕΝΑ ΓΚΟΛ πρεπει να σου στρωθει τουλαχιστον ΤΡΕΙΣ φορες η μπαλα στο μισο μετρο με κενη εστια
Πλεον δε με νοιαζει πως εφυγες, ποσα πηρες, με ποσα γυρισες κ ποσο ΠΑΟΚ εισαι. Εισαι Ο ΠΙΟ ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ποδοσφαιριστης της λιγκας με διαφορα απο οποιον παιζει στη θεση σου. Ο αλλος κανει κοντρολ κ κατεβαζει μπαλια 2 μετρα απο το εδαφος κ συ δεν μπορεις να κατεβασεις μπαλα ουτεμε τα χερια.
Ελεος, αποσυρση επειγοντως. Ειναι ντροπη ο ΠΑΟΚ να μην εχει φορ
- Dinos_Liverpool
Re: Απ: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Βρε συ, εδώ ο ίδιος ο Κρανάτος το κατάλαβε ότι υπερέβη τα όρια και θα μπαναριστεί, εσύ πας να μου τον βγάλεις λάδι; Κατηγόρησε άδικα το site ότι έχει ευθύνες για τη στάση των οπαδών την Κυριακή και μας προέτρεψε να αλλάξουμε τροπάριο! Για το θράσος του αυτό τιμωρήθηκε και όχι για την αντίθετη άποψη που εκφράζει. Ο Κρανάτος είναι ο αυτόκλητος εκφραστής και υπερασπιστής της ομόνοιας και εμείς της διχόνοιας! Τι άλλο θα ακούσουμε; Και συ που έγινε μέλος μόλις σήμερα, αρχίζεις με παρατηρήσεις; Κανένα πρόβλημα δεν έχω με τη συνείδησή μου και με τη στάση μου. Και μην σε ξανακούσω να μιλάς για φασισμό, ακόμα δεν ήρθες!pouthenas έγραψε:Φιλε ντινο δεν σε τιμαει η σταση σου. Ακομα κι αν εχεις δικιο με τετοια φασιστικη αντιδραση να μπαναρεις τον κρανατο μαλλον τα αντιθετα αποτελεσματα προξενεις απ το να αποδωθουν τα δικαια. Ο κρανατος εκφραζει μια αποψη οποια κι αν ειναι αυτη οσο κι αν θιγεται καποιος απο αυτη καλο θα ητανε να απαντηθει επιχειρηματολογωντας παρα με την λυση του μπαν.
Tolaros έγραψε:Πλεον δε με νοιαζει πως εφυγες, ποσα πηρες, με ποσα γυρισες κ ποσο ΠΑΟΚ εισαι. Εισαι Ο ΠΙΟ ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ποδοσφαιριστης της λιγκας με διαφορα απο οποιον παιζει στη θεση σου. Ο αλλος κανει κοντρολ κ κατεβαζει μπαλια 2 μετρα απο το εδαφος κ συ δεν μπορεις να κατεβασεις μπαλα ουτεμε τα χερια.
Ετσι ακριβως,πρεπει να βρεθει τροπος να λυθει το συμβολαιο του οσο πιο γρηγορα γινεται δε προσφερει τιποτα.
Και αυτος θα ηρεμησει και εμεις θα ησυχασουμε.
- PAPA TSIBIKOS
Αν δεν τον λέγανε σαλπιγγιδη κ ήταν κανένας ξένος Ισπανός ήδη εκτός ομάδας θα ήταν... Είναι απλά χάλια.... Ούτε κοντρόλ δεν μπορεί να κάνει ,ούτε να απειλήσει ,ούτε να κρατήσει μπάλα... ΜΗΔΕΝ
Θα ησυχασουμε απο αυτον μετα θα πιασουμε το τοπικ του Κλαους μετα του Κατσε κ παει λεγοντας
ον τοπικ σημερα εισουν επιεικως τραγικος
ον τοπικ σημερα εισουν επιεικως τραγικος
Re: Απ: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
ντινο νομιζω οτι με τις συστασεις και την ευγενεια εχεις πολυ καλυτερα αποτελεσματα.αλλωστε τον κρανατο τον ξερεις πολυ καλα.δεν ειναι καινουριος.αντε να δεχτω το μπαν οταν ο αλλος θα μπει επιτηδες για να δημιουργησει θεμα και κατοπιν συστασεων να συνεχιζει με μεγαλυτερη ενταση.ο κρανατος ξερεις οτι τραβαει ζορι πραγματικο με καποια θεματα οπως και ολοι μας.δεν το εκανε ξαφνικα και εκ του πονηρου. και σιγα που εθιξε το ΠΑΟΚμανια.απο υπερβολες αλλο τιποτα εδω μεσα.εδω καποτε θιγαμε το θεσμο του προπονητη (λολ).Dinos_Liverpool έγραψε:Βρε συ, εδώ ο ίδιος ο Κρανάτος το κατάλαβε ότι υπερέβη τα όρια και θα μπαναριστεί, εσύ πας να μου τον βγάλεις λάδι; Κατηγόρησε άδικα το site ότι έχει ευθύνες για τη στάση των οπαδών την Κυριακή και μας προέτρεψε να αλλάξουμε τροπάριο! Για το θράσος του αυτό τιμωρήθηκε και όχι για την αντίθετη άποψη που εκφράζει. Ο Κρανάτος είναι ο αυτόκλητος εκφραστής και υπερασπιστής της ομόνοιας και εμείς της διχόνοιας! Τι άλλο θα ακούσουμε; Και συ που έγινε μέλος μόλις σήμερα, αρχίζεις με παρατηρήσεις; Κανένα πρόβλημα δεν έχω με τη συνείδησή μου και με τη στάση μου. Και μην σε ξανακούσω να μιλάς για φασισμό, ακόμα δεν ήρθες!pouthenas έγραψε:Φιλε ντινο δεν σε τιμαει η σταση σου. Ακομα κι αν εχεις δικιο με τετοια φασιστικη αντιδραση να μπαναρεις τον κρανατο μαλλον τα αντιθετα αποτελεσματα προξενεις απ το να αποδωθουν τα δικαια. Ο κρανατος εκφραζει μια αποψη οποια κι αν ειναι αυτη οσο κι αν θιγεται καποιος απο αυτη καλο θα ητανε να απαντηθει επιχειρηματολογωντας παρα με την λυση του μπαν.
οσο για τον πουθενα που με τη μια εκανε παρατηρηση.ρε συ δες το με αλλο ματι.καλη φαση ειναι.μη νοιωθει ο αλλος οτι πρεπει να κανει 1000 τοστ για να μπορει να κανει παρατηρηση.αλλωστε σκεψου οτι πολλοι μπορει να διαβαζουν καιρο τις π@παριες που γραφουμε εδω μεσα και να μην νοιωθουν και τοσο ουρανοκατεβατοι.
καλοπροαιρετα τα παραπανω.ξερεις.
ο κρανατος φταιει που δε βαζει ο "ανθρωπος-γκολ" γκολ
μπαν στον κρανατο για να ξεμπουκωσει ο "ανθρωπος-γκολ"
http://s27.postimg.org/3lim6df8h/nanoquiz.gif
θα τον βρω τον στηπου που σε ματιαξε αρχηγε βασισου πανω τους
μπαν στον κρανατο για να ξεμπουκωσει ο "ανθρωπος-γκολ"
http://s27.postimg.org/3lim6df8h/nanoquiz.gif
θα τον βρω τον στηπου που σε ματιαξε αρχηγε βασισου πανω τους