Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
shark4

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από shark4 »

Πρωτα απο ολα για το χθεσινο αποτελεσμα και οπως αυτο ηρθε επρεπε ο ΓΔ να ξεκινησει την συνεντευξη ευχαριστωντας πρωτιστως την Αγια Αικατερινη που γιορταζε εχθες και επειτα να ζητησει συγγνωμη απο τους ΑΡΔ και να παει να αναψει μια μεγαλη λαμπαδα στον Κλαους.....

Για την χθεσινη επικη εμφανιση της ομαδας μας απεναντι στο χαρτινο θηριο ο υπηρεσιακος προπονητης του ΠΑΟΚ την απεδωσε στα εξης:

- Ελλειψη αυτοπεποιθησης με την μπαλα στα ποδια . ( καινουργιο φρουτο αυτο ....)

- Στην ποιοτητα του γαυρου που κυνηγησε τα ματς ως το τελος.

- Στην καλη οργανωση του γαυρου που δεν μπορουσαμε να διασπασουμε . ( τελικα το μονο που μπορουμε να διασπασουμε ειναι αυγα για ομελετα γιατι κατα τα αλλα δεν εχω καταλαβει τι @ρχιδια αμυνα μπορουμε να διασπασουμε ....)

- Στον φοβο των παικτων μας μεχρι το 20.... :o

Απο εκει και περα μιλησε για "πλανο" ( μετα απο 12 αγωνιστικες .....) , για την εμφανιση του Κωνσταντινιδη που τον κερδισαμε ( και αυριο μπορει να μας τον ζητησει η Μπαρτσα ) , στην καλη λειτουργια της ομαδας στο πρωτο μερος ( τι να πει κανεις .....) καθως και μια ηλιθια αναφορα στο ματς του γαυρου με τη Σαλκε....

Για το γεγονος οτι σαν ευκαιριες λογιζονται το σουτ του Ρομπερ κατω απο τη σεντρα στο α' ημιχρονο , ενα αλλο σουτ στο 68 και το γκολ στο 88, κουβεντα .....

Αυτα ...... Τελος παντων...Δωνης ειναι θα περασει ....

Υ.Γ. Παμε τωρα το παραμυθακι ....Η δευτερη θεση , το ροστερ , +8 απο βαζελο , +16 απο κουλα , τα αποτελεσματα του μπολονι , του Σαντος κλπ.....
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Και βγάλε, ινδιάνε, γιατί αν θες τη γνώμη μου, η ομάδα μας δεν πιστεύω φέτος (βάσει υλικού) να είναι καλύτερη από Τρίπολη, Ατρόμητο και βάζελο. Ίσως, ούτε και χειρότερη (ας πούμε στο ίδιο καζάνι), αλλά για να είσαι 2ος και να παραμείνεις εκεί δεν είναι εύκολο πράγμα.

Το υλικό παίζει τον κυριότερο ρόλο και φυσικά η διαχείρισή του. Δεν βλέπω πολλά διαχειριστικά λάθη εγώ. Βλέπω, όμως πολλά ατομικά.

Επικινδυνότητα του προπονητή ? Υπερβολικότατη έκφραση, με την οποία διαφωνώ 180 μοίρες. Πολύ καλός προπονητής που με τη στήριξη της διοίκησης (μεταγραφές) μπορεί να πετύχει πολλά, όπως πέτυχε με Λάρισα και Ατρόμητο. Έχει κάποια κουσούρια (τα έχουμε ξαναπεί), αλλά ξέρει μπάλα και είναι παθιασμένος με τη δουλειά του. Αξίζει τον κόπο να τον εμπιστευτούμε.
Έλα ρε Ντίνο τώρα, μου συγκρίνεις λάρισα,ατρόμητο με τον ΠΑΟΚ?
Επειδή δηλ είχε μια καλή πορεία στα χωριά, σημαίνει ότι μπορεί στον ΠΑΟΚ?
Όσο δε για το ρόστερ, στα χωριά που ήταν προπονητής τι να σου πω, τον Μέσι και τον Τσάβι είχε παίκτες...

ΥΓ. Καλά αυτό το "Ελλειψη αυτοπεποιθησης με την μπαλα στα ποδια" δεν υπάρχει... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Καρχαρία, μπορούμε να μην μιλάμε για παραμυθάκια ?

Φυσικά και έχετε δίκιο σε πολλά πράγματα. Δεν υπάρχει αντίρρηση σ' αυτό. Όχι, όμως σε όλα! Γίνεται δουλειά, που κάποιοι δεν μπορείτε να δείτε επειδή δεν θέλετε να δείτε.

Ναι είμασταν τυχεροί, χθες. Όμως παίζαμε με μία ανώτερη ομάδα. Και σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται τύχη.

Η έλλειψη αυτοπεποίθησης είναι κυρίως ατομικό θέμα και πολύ λιγότερο θέμα προπονητή.

Η διαχείριση του υλικού (ε, δεν νομίζω ότι επίπεδο του παικτών είναι και αυτό παραμύθι!) δεν είναι η βέλτιστη, ούτε όμως και η χείριστη. Αντίθετα είναι πολύ καλή, με ευκαιρίες σε όλους (σχεδόν) και εν τέλει οι επιλογές γίνονται και από την εικόνα που σχηματίζει από τις προπονήσεις. Δική του ευθύνη. Λέω και γω έπρεπε να παίξουν οι μικροί στα μπακ. Το λέμε εκ των υστέρων, όμως. Ξέρουμε τι είδε και τι είχε στο μυαλό του ? Συμφωνώ, ότι εάν δούμε εμμονή σε κάποιους που απογοητεύουν, τότε πρέπει να φωνάξουμε!

Εσύ είσαι ευχαριστημένος από Φωτάκη και Lazar ? Ακόμα και από Σάλπι (εξαιρώ το χθεσινό παιχνίδι που ήταν ο καλύτερος). Δεν νομίζω! Θέλουμε να δίνουν περισσότερα στην ομάδα, ειδικά αυτοί!

Στο θέμα της "ψυχής" θα συμφωνήσω ότι εδώ παίζει ρόλο μεγάλο και ο προπονητής. Και χθες περίμενα πολύ περισσότερη!

Όμως, επιμένω ότι η φετεινή έδρα, το ρόστερ και η θέση της ομάδας ΔΕΝ είναι παραμύθια.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

GI4NNEN4 έγραψε:Υπάρχει κάποιος mod ο οποίος να πιστεύει πως ο Δώνης πρέπει να μείνει ή έστω να θεωρεί πως πρέπει να του δοθεί περισσότερος χρόνος :?:
:?
Γιατί ρε Γιάννενα κάποιος μοντ; Όσο μετράει η άποψή σου, μετράει και η δικιά μου.
Άσε που το τι πιστεύουμε εμείς δεν έχει καμία σημασία αλλά το τι πιστεύει ο Ιβάν και το επιτελείο του.
Κουβεντούλα κάνουμε εδώ μέσα. :)
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Dinos_Liverpool έγραψε: Γίνεται δουλειά, που κάποιοι δεν μπορείτε να δείτε επειδή δεν θέλετε να δείτε.

Για δωσε ενα παραδειγμα ....Που γινεται και με ποια αποτελεσματα .....
Dinos_Liverpool έγραψε:Ναι είμασταν τυχεροί, χθες. Όμως παίζαμε με μία ανώτερη ομάδα. Και σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται τύχη.

Τα ιδια χρειαστηκαμε και με την Τριπολη των 3 δοκαριων μεσα στην Τουμπα και χωρις να ειναι μεγαλη ομαδα.... :ugeek:

Μια ερωτηση μονο.

Θα μου πειτε ποτε ο υπηρεσιακος προπονητης του ΠΑΟΚ πηρε την ευθυνη για αυτο το συνοθυλλευμα που βλεπουμε ? Ποτε ειπε "οτι εκανα λαθος ρε αδερφε και εγω σαν ανθρωπος " ...Ο κλασσικος Δωνης ...Παντα οι αλλοι φταινε , δεν καταλαβαινουν , οι αντιπαλοι ειναι καλυτεροι , αλλοτε ειναι πιο σφιχτοι στην αμυνα , οι παικτες φοβουνται , δεν εχουν αυτοπεποιθηση , δεν κανουν προσωπικες ενεργειες , δεν βρισκονται σε καλη μερα , δεν εχουν κατανοησει το συστημα , και οτι αλλη π@παρια κατα καιρους εχει πει....

Υ.Γ. Περιμενω τις βροχες ωστε να επικαλεστει και τις ασχημες γηπεδικες συνθηκες .... Θυμηθειτε το.....Οσωνουπω ερχεται.... :D
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Τα έχω πει πολλές φορές και δεν θα τα επαναλάβω.

Εξάλλου, δεν μ΄ αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ η έκφραση "υπηρεσιακός προπονητής" του ΠΑΟΚ!!!

Είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια εμπάθεια ? Από την αρχή, μιλάμε και όχι μετά από 12 αγωνιστικές που λες...

Τέλος πάντων, σε άλλο μήκος κύματος είμαστε! Εγώ μιλάω για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, εσύ για κάποιον άλλο... υπηρεσιακό!

Η αποθέωση της εμμονής σε αυτό το θέμα...
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

"Υπηρεσιακος " προπονητης σημαινει στην "Υπηρεσια της ομαδας " , οπως ειναι ολοι οι προπονητες .....

Ειναι μια λεκτικη υπερβαση απο την πλευρα μου και επ'ουδενι θελω να δειξω οτι υπαρχει εμπαθεια στο προσωπο του .... υπηρεσιακου προπονητης μας .... :D

Αλλα δεν μου απαντας ...Που γινεται η δουλεια και εμεις οι "κακοι " δεν την βλεπουμε ?

Υ.Γ. Αν θελετε το αλλαζω απο "υπηρεσιακος " σε "διορισμενος" .... Αλλωστε ο Βρυζας τον διορισε προπονητη .... :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Δευ 26 Νοέμ 2012, 11:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Και μόνος σου το παραδέχεσαι, ε μπαγάσα ?

ΟΚ! Το καλό του ΠΑΟΚ θέλουμε όλοι μας και η στήριξη του προπονητή μας είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε τώρα. Εάν δούμε ότι έγιναν κινήσεις τον Γενάρη που δεν βοήθησαν, τότε μάλιστα! Θα του τα σούρουμε όλοι μαζί χωρίς κάνενα ενδοιασμό. Ας δώσουμε τον απαιτούμενο χρόνο σε ένα καλό προπονητή, όπως δώσαμε και σε άλλους καλούς προπονητές.

ΥΓ. Σου εύχομαι να μην τύχει και είσαι ποτέ "υπηρεσιακός" στη δουλειά σου! Δεν είναι καλό αυτό! Ξέρεις, δεν σημαίνει απλώς "στην υπηρεσία"... σημαίνει "προσωρινά για κάλυψη κάποιας υπηρεσιακής ανάγκης" ! Αλλά τι στο λέω ? Το γνωρίζεις πολύ καλά και μας το παίζεις: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από karlat85 »

Καλα Ας λεγόταν λαζλο δωλονι,και θα σου λεγα αν θα υπήρχε εμπάθεια
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

:lol: :lol: :lol:

Έτσι karlat85...

Shark4, δεν με πείθεις καθόλου ότι το "μάζεψες" το "υπηρεσιακός". Τέλος πάντων, σελ 141, #184 δικό μου post!
Ποιος σε είπε κακό ? Σκληροπυρηνικό μάλιστα... κακό ποτέ!
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

shark4 έγραψε:"Υπηρεσιακος " προπονητης σημαινει στην "Υπηρεσια της ομαδας " , οπως ειναι ολοι οι προπονητες .....

Υ.Γ. Αν θελετε το αλλαζω απο "υπηρεσιακος " σε "διορισμενος" .... Αλλωστε ο Βρυζας τον διορισε προπονητη .... :mrgreen:
Δώσε πόνοοοοοοοοοοοο!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Ας δώσουμε τον απαιτούμενο χρόνο σε ένα καλό προπονητή,

+1926.

Αυτο περιμενω και εγω....

Υ.Γ. Χωρις παρεξηγηση το καλυτερος ελληνας προπονητης ισοδυναμει με τον καλυτερο εσκιμωο πλει-μεικερ στο ΝΒΑ...

Τελος παντων ..Παω να πιω ενα φραπε , να δω τα highlights του χθεσινου ντερμπυ και να αναψω ενα κερι στην Αγια Αικατερινη που δεν προλαβα εχθες .... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Απάντηση για το αν γίνεται δουλειά και που γίνεται, δεν θα δοθεί γιατί δεν υπάρχει...
Σε λίγο τελειώνει ο πρώτος γύρος και ακόμα δεν είδαμε τα βασικά πάει αυτό..

Ντίνο για να δεις πόσο λάθος είναι και σε αυτά που λέει και κυρίως ΚΑΙ σε αυτά που κάνει, είναι τοι εξής.
Σε κάθε παιχνίδι στις δηλώσεις είναι ΟΛΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ...
Φταίει εκείνο, το άλλο, το απέναντι το πέρα δόθε..αλλά τίποτα ΔΕΝ διορθώνει

Χθες λέει ότι έφταιξε και η "Ελλειψη αυτοπεποιθησης με την μπαλα στα ποδια" και ένας καραγκιόζης δεν του λέει ότι γι αυτό ευθύνεται ο προπονητής..
Αυτός είναι υπεύθυνος για το αν οι παίκτες θα έχουν αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι....

Νισάφι με τις μλκιες που ακούμε..

ΥΓ. Ο Πλατανιάς με κανονικό προπονητή κέρδισε την ομάδα που είχε γρήγορο ρυθμό με εμάς και δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε..
Θα πρόκειται για θαύμα μάλλον...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Εγώ πιστεύω και επαναλαμβάνω ότι η έλλειψη αυτοπεποίθησης είναι κυρίως ατομικό θέμα και πολύ λιγότερο θέμα προπονητή.

Για την "ψυχή" που είπε και ένας φίλος τα πράγματα είναι αντίστροφα, τουλάχιστον μπορεί να βοηθήσει περισσότερο ο κόουτς...

ΥΓ1. Κανένα νόημα δεν έχει να μιλάμε για άλλους καλούς προπονητές. Έχουμε και μεις καλό προπονητή.
ΥΓ2. Πες μου ένα ακόμα αγύριστο κεφάλι που ξέρεις. Το ένα το ξέρεις και μας το είπες προ ημερών. Το άλλο θέλουμε! Για να βοηθήσω, κάποτε μας είχε καλομάθει με εκπομπές!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dinos_Liverpool την Δευ 26 Νοέμ 2012, 11:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Η ομάδα συνεχώς χειροτερεύει και βασικοί παίχτες παρουσιάζονται συνεχώς χειρότεροι ...

Οι πιτσιρικάδες δεν φαίνεται να έχουν πλάνο χρησιμοποίησης και ποιο πολύ χρησιμοποιούνται σε ελλείψεις βασικών χωρίς όμως να είναι χειρότεροι.

Κάποια στιγμή στο 2ο ημίχρονο νόμιζα ότι έβλεπα την Άνω ραχούλα εναντίον της Μπάρτσα. Εκτός και αν ήταν κόλπο ...

Ελπίζω αυτό που βλέπουμε να είναι συγκυριακό και όντως να έχεις πλάνο.

Αυτό που βλέπω όμως μαζί με αυτό που είδα προχθές και στην Κ20 δεν είναι πλάνο τελικά ...
μάλλον Ζήση το πλάνο σας δεν πηγαίνει καλά ...

εκτός και αν κάνουμε όλοι λάθος ... και ο Ζήσης και εσύ έχετε πλάνο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”