Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
Ο Ατρόμητος είχε φέρει αυτόν http://en.wikipedia.org/wiki/Wayne_Thomas_(footballer)
Αν και δεν τον παρακολούθησα πολύ, νομίζω είχε κάνει καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.
Το αναφέρω γιατί ο Thomas είχε παραστάσεις κυρίως από μικρές κατηγορίες στην Αγγλία, αν δεν κάνω λάθος..
Βέβαια, άλλο ΠΑΟΚ, άλλο Ατρόμητος...
Αν και δεν τον παρακολούθησα πολύ, νομίζω είχε κάνει καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.
Το αναφέρω γιατί ο Thomas είχε παραστάσεις κυρίως από μικρές κατηγορίες στην Αγγλία, αν δεν κάνω λάθος..
Βέβαια, άλλο ΠΑΟΚ, άλλο Ατρόμητος...
Σορλεν κατασταση μου μυριζει..
Καλος φαινεται, χρειαζομαστε εμπειρο και τεχνικο σεντερ μπακ η αληθεια ειναι.
Ιβαν φερε ρουβλια ρεεεε
Καλος φαινεται, χρειαζομαστε εμπειρο και τεχνικο σεντερ μπακ η αληθεια ειναι.
Ιβαν φερε ρουβλια ρεεεε
Ενταξει ο σορλεν ειχε φτασει στην πορτα της εθνικης γαλλιας...και ηταν παικτης αξιας ετσι κι αλλιως...μακαρι να βγει εννοειται..ειναι πετσι κι κοκκαλο παντως... 
Εγώ έχοντας αναλύσει την άποψη μου για τον Βρυζα και τις επιλογές του στους παίχτες δε περίμενα να βρούνε κάτι καλύτερο. Δε το έχει ο άνθρωπος το value for money οποτε για μένα όσο πιο λίγο επιβαρύνουν την ομάδα οικονομικά φέτος μέχρι να αναλάβει 100% ο Σαββίδης τόσο καλύτερα. Φέτος η χρονια είναι εντελος μεταβατική.
- angelheart
- Επικοινωνία:
Πολύ σωστός. Πρέπει όμως να σκεφτείς και το οτι ένας 20άχρονος από Β Γαλλίας με προοπτική κτλ, έχει ΑΡΚΕΤΕΣ επιλογές μπροστά του. Μπορεί πχ να πάει στην Α Γαλλίας, στην Α Ολλανδίας κτλ. Οπότε για να τον πάρεις πρέπει και να δώσεις κάτιτις.joshua έγραψε:Ειναι διαφορετικο να μιλαμε για παικτες κοντα στα 20 που παιζουν σε οποιαδηποτε Β κατηγορια ανεπτυγμενου ποδοσφαιρικα πρωταθληματος και για παικτες στα 30 που περασαν ολη την καριερα τους σε τετοια χωρις να προσελκυσουν ποτε το ενδιαφερον μιας μεγαλύτερης ομαδας.
Αν παρακολουθείτε αυτά τα πράγματα θα δείτε οτι 2-3 20χρονοι από Β' Γαλλίας που ξεχώρισαν φέτος πήραν μεταγραφή σε ΚΑΛΕΣ ομάδες.
Σε απλά ελληνικά, την Β Γαλλίας την βλέπουν ΠΟΛΛΑ μάτια. Μη νομίσετε δλδ οτι επειδή το σκεφτήκατε εσείς, ανακαλύψατε την Αμερική. Μόνο εύκολες δεν είναι οι μεταγραφές από κει. Υπάρχουν ομάδες που έχουν μάτια εκεί χρόνια. Υπάρχουν παιχνίδια (ξέρω και τα λέω αυτά) όπου οι σκάουτερς μπορεί να είναι και 15 και 20.
Φιλικά πάντα Τζος.
εχω ειχα σστο μυαλο μου σε νιμανι στυλ παικτη νεο....απο β γαλλιας...οχι κπν που ξεχωριζει τωρα// αυτοι εναι απλησιαστοι..οντως....Τεσπα....ελπιζω με την οικονομια στη θεση τερματα και σεντερμπα να παρουμε κτ καλτερο απο τα προβλεπομενα στη θεση 10αρι εξτρεμ///ή και 2 εκει//
http://www.transfermarkt.de/de/evgen-kh ... 69004.html
http://www.transfermarkt.de/de/evgen-kh ... 69004.html
-
PAOKhead
Η αλήθεια είναι ότι με πιάνει λίγο ένα σύγκρυο όταν σκέφτομαι
ότι τα 3/4 της άμυνας θα καλύπτονται από Βραζιλιάνους
, άλλα όλα θα φανούν στο χορτάρι.
Μακάρι ο τύπος να είναι ένας καλός παίχτης που θα βρει την ευκαιρία να αναγεννηθεί στον ΠΑΟΚ.
ότι τα 3/4 της άμυνας θα καλύπτονται από Βραζιλιάνους
Μακάρι ο τύπος να είναι ένας καλός παίχτης που θα βρει την ευκαιρία να αναγεννηθεί στον ΠΑΟΚ.
Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
Ο Ματέους έφτασε στην Θεσσαλονίκη , τα έχει
βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ και αναμένεται αύριο
να υπογράψει συμβόλαιο με τον « δικέφαλο
του βορρά».
Ο 30 χρονος στόπερ θα περάσει από ιατρικές
εξετάσεις και αν όλα κυλήσουν ομαλά τότε θα
υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με
τον δικέφαλο του Βορρά. Ο Βιβιάν Ματέους
θα δηλωθεί και στη λίστα της ΟΥΕΦΑ για τις
αναμετρήσεις με την Ραπίντ Βιέννης για τα
πλέι οφ του Europa League. Εκτός από τον
Ματέους, ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά και στην
απόκτηση ενός χαφ .
Απο gazzetta.gr
βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ και αναμένεται αύριο
να υπογράψει συμβόλαιο με τον « δικέφαλο
του βορρά».
Ο 30 χρονος στόπερ θα περάσει από ιατρικές
εξετάσεις και αν όλα κυλήσουν ομαλά τότε θα
υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με
τον δικέφαλο του Βορρά. Ο Βιβιάν Ματέους
θα δηλωθεί και στη λίστα της ΟΥΕΦΑ για τις
αναμετρήσεις με την Ραπίντ Βιέννης για τα
πλέι οφ του Europa League. Εκτός από τον
Ματέους, ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά και στην
απόκτηση ενός χαφ .
Απο gazzetta.gr
- desperando
- Επικοινωνία:
διαβασα οτι ο βιβιαν θα κλεισει με 150.000, καλα αυτοι δεν λεγαν οτι κανανε προσφορα σε αμυντικο 350 αλλα ζητουσε 500? γιατι το διαθέσιμο ποσο επεσε στα μισα στην επομενη επιλογη?
εμενα μου αρεσε οτι ειδα στα βιντεακια.
Ναι. Στα βιντεο δεν προκειται να δεις τις γκελες και τα προβληματα του καθε παικτη, αλλα ειδα 10 πασες απο την αμυνα στα εχτρεμ που δεν εχω δει ποτε απο το περσινο μας αμυντικο διδυμο.
Κατι παραπανω θα ξερει ο Δωνης.
Καλως να ερθει λοιπον, και με μεσο ορο 1.90 αμυντικο διδυμο δεν θελω να δω φετος να χανεται κεφαλια
Ναι. Στα βιντεο δεν προκειται να δεις τις γκελες και τα προβληματα του καθε παικτη, αλλα ειδα 10 πασες απο την αμυνα στα εχτρεμ που δεν εχω δει ποτε απο το περσινο μας αμυντικο διδυμο.
Κατι παραπανω θα ξερει ο Δωνης.
Καλως να ερθει λοιπον, και με μεσο ορο 1.90 αμυντικο διδυμο δεν θελω να δω φετος να χανεται κεφαλια
μαλλον εννοεις τον αργεντινο μαουρο τσετο της παλερμο.γραφτηκε οτι εγινε προσπαθεια να τον κλεισουμε,αλλα δεν τα καταφεραμε κ ετσι καταληξαμε στον ματεουςdesperando έγραψε:διαβασα οτι ο βιβιαν θα κλεισει με 150.000, καλα αυτοι δεν λεγαν οτι κανανε προσφορα σε αμυντικο 350 αλλα ζητουσε 500? γιατι το διαθέσιμο ποσο επεσε στα μισα στην επομενη επιλογη?
http://www.transfermarkt.co.uk/en/liam- ... 18870.html
Αυτος ειναι ο νεος χαφ
Αυτος ειναι ο νεος χαφ
Έχει γίνει βαρετό να λέμε τα ίδια και τα ίδια. Το post πήγε άκλαφτο.
Τα έχουμε πει και γιατί
Angelheart
Τα έχουμε πει και γιατί
Angelheart
Έχει γίνει βαρετό να λέμε τα ίδια και τα ίδια. Το post πήγε άκλαφτο.
Angelheart
Angelheart