9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

yiannisPAOKitalia

Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Κι αν δεν τα βάλει? Ποιον θα κρεμάσουμε? Τον κοντό, ή τον ξάδερφο?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Realcon έγραψε:Ξανά τα ίδια για τον Σαλπιγγίδη. Μα είναι δυνατόν; Είναι η δεν είναι ποδοσφαιριστής μας; Αν δεν είναι πείτε το μου να το γνωρίζω!!!
Έλεος πια!!!

Ε? Δικος μας? Τι λες ρε συ? Εχθρος ειναι, δε βλεπεις? αφου δεν χαρακτηριζουμε δικους μας...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Sick Bastard έγραψε:Έχω να προτείνω κάτι...Για να μην γίνεται όλο αυτό εδώ, μετά απο κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ.
Ας βάλουμε ένα πλαφόν γκολ...Ας πει ο dj_timo ξέρω γω, με πόσα γκολ και πόσες ασσίστ μέχρι το τέλος της σεζόν θα κριθεί ως επιτυχημένη η παρουσία του στον ΠΑΟΚ.
Και απο κει και μετά μετράμε.
Ας το κανουμε πιο ενδιαφερον. Θα βαλουμε ενα πλαφον ασιστ προς αυτον πρωτα και μετα πετυχημενα γκολ ανα ασιστ τι λες? Το να πηδαει καθε αγωνα αναμεσα σε δυο σεντερ μπακ να παρει κεφαλια απο τις σεντρες στα περιστερια του σακελλαριου δεν κανουν δικαιο το στοιχημα.
Αν ομως τα βαλει, ποιον απο ολους θα κρεμασουμε? Τον Γιαννη, τον Sera, τον Falegko, τον τον τον.....
G10RG0$

Δημοσίευση από G10RG0$ »

dj_timo έγραψε:Ας το κανουμε πιο ενδιαφερον. Θα βαλουμε ενα πλαφον ασιστ προς αυτον πρωτα και μετα πετυχημενα γκολ ανα ασιστ τι λες
Συμφωνώ...Εγώ θέλω σωστές πάσες στον Σάλπι που να έχει μέτωπο στην εστία και μετράμε...

Πάμε?
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Για καιρό φωνάζαμε ότι ο μουσλι δεν μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Φωνάζαμε όλοι για ένα καλό δεκαρι που θα έκανε επιτέλους μια κάθετη. Λέγαμε γιατί να μην παίζει ο Βερον που είχε την μπαλιά. Σήμερα τα ξεχάσαμε όλα και βγάλαμε ως συμπέρασμα ότι ο μόνος που φταίει είναι ο Σαλπιγγίδης. Αναρωτιέμαι... Άραγε τον παίκτη αυτόν τον κρίνουμε ποδοσφαιρικά; Η το κρίνουμε ως άτομο σαλπιγγίδη με τα γνωστά κοσμιτικα επίθετα που του δώσαμε; Αν τον κρίνουμε ποδοσφαιρικά... Δεν έχουμε ιδέα από ποδόσφαιρο. Γιατί; Κοιτά την αγωνιστική του ταυτότητα ως ποδοσφαιριστή. Αν τον κρίνουμε με όλα αυτά τα γνωστά και άγνωστα με την φυγή του από τον ΠΑΟΚ.... Τότε οι ίδιοι μας χάσαμε την μπάλα μιας και ο παίκτης κρίνεται στο γήπεδο από την προσφορά του σε ομαδική λειτουργία και εξω απ´ αυτήν. (ξενύχτια ποτά κτλπ) και όχι να κρίνεται ακόμη στο τι έκανε στο παρελθόν. Έτσι δεν πάμε πουθενά και το ξέρετε. Ο λαός μας υποστήριξε σεντερ φορ όπως, Τοργκελε που ήταν ανύπαρκτος σε όλα τα τετ-τα-τετ. Το ξεχάσαμε; Όλοι γνωρίζουμε και ας μην είμαστε προπονητές, που εστιάζεται το επιθετικό μας πρόβλημα. Ο Σαλπιγγίδης είναι μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα μας και το ξέρετε.υπομονή και στήριξη όπως κάναμε για τον μουσλι και κάναμε το σωστό. Ο ΠΑΟΚ πάνω απ´ όλα !!!
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Οκ, σερνεται ο Σαλπι, αλλά και παλι εκτιμω οτι ο πολυς ο κοσμος τον κράζει, επειδή δεν σκοράρει συχνα!

Περσι δεν υπηρχε παίχτης στον ΠΑΟΚ που να εβαλε πανω απο 7 γκολ στο πρωταθλημα με το υπαρχον συστημα... Οποτε και εγω φετος περιμενω μια απο τα ιδια...

Ας βαλουμε το νουμερο 7 για πλαφον...

Ε και που ειστε, ο Σαλπι εχει βαλει ηδη 2 γκολ (για οσους το ξεχασαν)...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Νομίζω ότι και ο επιθετικός πρέπει να κάνει τις σωστές κινήσεις.
Ο Κριστιάνο τί θα έκανε αν ο Κλάους δεν έτρεχε στο χώρο; Κλασσική κίνηση Ολιβιέ με σταμάτημα της μπάλας και υπομονή μέχρι να ανέβουν και οι άλλοι...
Το να κρύβεσαι πίσω από επιθετικούς δε βοηθάει ούτε εσένα ούτε τους συμπαίκτες σου...
και στην τελική ένα κοντρόλ στο ματς με την Μπριζ έπρεπε να κάνει στο 1 ημίχρονο με τη μπάλα κάτω και το έκανε και η μπάλα έφυγε 5 μέτρα μακριά παράλληλα με την μεγάλη περιοχή...
Δηλαδή όταν βάζουμε γκολ είναι οι μέσοι παικταράδες και όταν δε βάζουμε όχι; Το γκολ με το Βόλο πως μπήκε; Με πάσα του Φωτάκη στον Βλάνταν που είχε κάνει κίνηση εντός περιοχής...έστω και ψηλής πάσας...
Ο αγαπημένος παίκτης του κόσμου του ΠΑΟΚ στις πρώτες σελίδες αυτού του τόπικ υφίσταται κριτική. Ε και τι έγινε;
Όταν πέρισυ είχατε βγάλει όλη την ομάδα άχρηστη που είσασταν οι υπόλοιποι και τρέχετε τώρα;
ΟΚ ο ξάδερφος είναι αναμενόμενο και λογικό. Άλλωστε το ήξερε 3 χρόνια πριν και το υποστήριζε το θέμα. Οι υπόλοιποι γιατί δε μιλούσατε υπερ των άλλων παικτών...

Και μην πει κανείς ότι δεν γινότανε άσχημη κριτική σε παίκτες άλλες φορές...Τι να πει και ο Βλάνταν δηλαδή....

υγ Αυτά περί αριθμό γκολ δε με νοιάζουν...να μην χάνει τα άχαστα κι ας βάλει πιο λίγα από ότι θα έπρεπε...αλλά μη μας βγάζετε και τρελούς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Τρί 07 Δεκ 2010, 09:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ρε παιδια ,τα 6 τελευταια χρονια έχει Μ.Ο 15 γκολ καθε σεζον δε μπορει να ηρθε στον ΠΑΟΚ και
να ξέχασε τη μπάλα .Ηρεμήστε ,το κράξιμο δε βοηθά σε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

teod1980 έγραψε:Νομίζω ότι και ο επιθετικός πρέπει να κάνει τις σωστές κινήσεις.
Ο Κριστιάνο τί θα έκανε αν ο Κλάους δεν έτρεχε στο χώρο; Κλασσική κίνηση Ολιβιέ με σταμάτημα της μπάλας και υπομονή μέχρι να ανέβουν και οι άλλοι...
Το να κρύβεσαι πίσω από επιθετικούς δε βοηθάει ούτε εσένα ούτε τους συμπαίκτες σου...

και στην τελική ένα κοντρόλ στο ματς με την Μπριζ έπρεπε να κάνει στο 1 ημίχρονο με τη μπάλα κάτω και το έκανε και η μπάλα έφυγε 5 μέτρα μακριά παράλληλα με την μεγάλη περιοχή...
Δηλαδή όταν βάζουμε γκολ είναι οι μέσοι παικταράδες και όταν δε βάζουμε όχι; Το γκολ με το Βόλο πως μπήκε; Με πάσα του Φωτάκη στον Βλάνταν που είχε κάνει κίνηση εντός περιοχής...έστω και ψηλής πάσας...
Ο αγαπημένος παίκτης του κόσμου του ΠΑΟΚ στις πρώτες σελίδες αυτού του τόπικ υφίσταται κριτική. Ε και τι έγινε;
Όταν πέρισυ είχατε βγάλει όλη την ομάδα άχρηστη που είσασταν οι υπόλοιποι και τρέχετε τώρα;
ΟΚ ο ξάδερφος είναι αναμενόμενο και λογικό. Άλλωστε το ήξερε 3 χρόνια πριν και το υποστήριζε το θέμα. Οι υπόλοιποι γιατί δε μιλούσατε υπερ των άλλων παικτών...

Και μην πει κανείς ότι δεν γινότανε άσχημη κριτική σε παίκτες άλλες φορές...Τι να πει και ο Βλάνταν δηλαδή....

υγ Αυτά περί αριθμό γκολ δε με νοιάζουν...να μην χάνει τα άχαστα κι ας βάλει πιο λίγα από ότι θα έπρεπε...αλλά μη μας βγάζετε και τρελούς
ετσι ειναι...

υγ τιμο εισαι απο τους τελευταιους που χρησιμοποιει αυτην την καραμελα με την τροφοδοσια...ακομα και οι αρδ αρχισαν πλεον να τα αλλαζουν και να μιλανε για κουραση...στο ειπε και ο κος παραπανω δε βοηθας με τετοιες μεθοδους...οσο αναφορα το κρεμασμα βαλε εμενα ειμαι και πιασμενος εκει γυρω στο λαιμο ο,τι πρεπει... :D :D
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μια στιγμή.
Μην τα βάζετε με τον τιμο γιατί συμφωνω κι εγώ (και δεν είμαστε οι μόνοι) σε πολλά από αυτά που λέει. Άλλωστε το έχω γράψει πως το φορ είναι ο ΤΕΛΙΚΟΣ αποδέκτης και όχι ο δημιουργός μιας φάσης.
Ξέρουμε πολύ καλά όλοι μας, πως είμαστε η ομάδα με τις λιγότερες τελικές προσπάθειες στην Ευρώπη. Σε μια τέτοια περίπτωση ποιός νομίζετε ότι ευθύνεται;
Ο φορ;
Το πρώτιστο πρόβλημα, κατά την άποψή μου, είναι η ανυπαρξία του κέντρου να δημιουργήσει παιχνίδι και όχι η ακαταλληλότητα του - όποιου - φορ. Όχι πως ο Σαλπι είναι σε καλή φόρμα. Δεν είναι ούτε σε αγωνιστική, ούτε σε ψυχολογική φόρμα, γι' αυτό πιστεύω ότι πρέπει να κάτσει πάγκο. Αλλά δεν ευθύνεται αυτό για το επιθετικό χάλι της ομάδας.
Διάβασα ότι η διοίκηση ψάχνει - πάλι - για επιθετικούς. Για μένα αυτό είναι ΕΓΚΛΗΜΑ! Εάν ο Χάβος, ο Παντέλος και ο Ζαγορ δεν έχουν ακόμη διαγνώσει το πρόβλημα της ομάδας, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε άσπρη μέρα. Δεν το πιστεύω βέβαια, γιατί μόνο κουτοί δεν θα μπορούσαν να το δουν, αλλά όλοι κρίνονται από τις πράξεις τους.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

dj_timo έγραψε:...

Ας το κανουμε πιο ενδιαφερον. Θα βαλουμε ενα πλαφον ασιστ προς αυτον πρωτα και μετα πετυχημενα γκολ ανα ασιστ τι λες? Το να πηδαει καθε αγωνα αναμεσα σε δυο σεντερ μπακ να παρει κεφαλια απο τις σεντρες στα περιστερια του σακελλαριου δεν κανουν δικαιο το στοιχημα.

Αν ομως τα βαλει, ποιον απο ολους θα κρεμασουμε? Τον Γιαννη, τον Sera, τον Falegko, τον τον τον.....
Eγώ φιλαράκι δεν παίρνω 800 το χρόνο, κατάλαβες? Ούτε ο Sera, ούτε ο Falegkos παίρνουν από 800, αντιθέτως.

Μην το παρατραβάμε λοιπόν, δε θα μας κάνει τη χάρη αν βάλει κανα γκολ, τη δουλειά για την οποία πληρώνεται -αδρά, ως το ακριβότερο συμβόλαιο- θα κάνει.

Εγώ δεν ασχολούμε άλλο με τον κοντό. Όταν και αν βάλει 3-4, 5 γκολ μαζεμένα, τότε θα το σκεφτώ. Ως τότε, στο χέρι του είναι να με ξεφτυλίσει και μένα και όλους όσους τον κράζουν.

Εδώ έφαγε ΤΑ μπινελίκια ο Σωτηράκης που παίζει -σχεδόν- για την ψυχή της μάνας του, ο 800 δε θα την ακούσει? Dolby Surround 7.1 μη σου πω..
Άβαταρ μέλους
teod1980

ΑποστόληςΑ έγραψε:Μια στιγμή.
Μην τα βάζετε με τον τιμο γιατί συμφωνω κι εγώ (και δεν είμαστε οι μόνοι) σε πολλά από αυτά που λέει. Άλλωστε το έχω γράψει πως το φορ είναι ο ΤΕΛΙΚΟΣ αποδέκτης και όχι ο δημιουργός μιας φάσης.
Ξέρουμε πολύ καλά όλοι μας, πως είμαστε η ομάδα με τις λιγότερες τελικές προσπάθειες στην Ευρώπη. Σε μια τέτοια περίπτωση ποιός νομίζετε ότι ευθύνεται;
Ο φορ;
Το πρώτιστο πρόβλημα, κατά την άποψή μου, είναι η ανυπαρξία του κέντρου να δημιουργήσει παιχνίδι και όχι η ακαταλληλότητα του - όποιου - φορ. Όχι πως ο Σαλπι είναι σε καλή φόρμα. Δεν είναι ούτε σε αγωνιστική, ούτε σε ψυχολογική φόρμα, γι' αυτό πιστεύω ότι πρέπει να κάτσει πάγκο. Αλλά δεν ευθύνεται αυτό για το επιθετικό χάλι της ομάδας.
Διάβασα ότι η διοίκηση ψάχνει - πάλι - για επιθετικούς. Για μένα αυτό είναι ΕΓΚΛΗΜΑ! Εάν ο Χάβος, ο Παντέλος και ο Ζαγορ δεν έχουν ακόμη διαγνώσει το πρόβλημα της ομάδας, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε άσπρη μέρα. Δεν το πιστεύω βέβαια, γιατί μόνο κουτοί δεν θα μπορούσαν να το δουν, αλλά όλοι κρίνονται από τις πράξεις τους.

Μήπως ρε Αποστόλη να το κάνουμε όπως στο βόλλευ; Να μπαίνει ο επιθετικός μόνο στην τελική προσπάθεια στην επίθεση και μετά να μπαίνει ένας άλλος παίκτης αμυντικός ή μέσος στην υπόλοιπη διάρκεια; Τι αποδέκτης ΜΟΝΟ μου λες....
Έχουν βγει σκόρερ από άθλιες ομάδες γιατί βάζουν γκολ χωρίς να έχουν συμπαίκτες...Αν ήταν έτσι οι μικρές ομάδες δε θα βάζαν ποτέ γκολ γιατί δεν έχουν σούπερ μέσους...

Για να μην ξεχνιόμαστε το 800άρικο είναι κοντά στο μύριο...Για να δούμε ποιοι παίρνουν τόσα Ελλάδα και εξωτερικό και μπορούμε να συγκρίνουμε...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ξέρουμε πολύ καλά όλοι μας, πως είμαστε η ομάδα με τις λιγότερες τελικές προσπάθειες στην Ευρώπη. Σε μια τέτοια περίπτωση ποιός νομίζετε ότι ευθύνεται;
Ο φορ;
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

dj_timo έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:Έχω να προτείνω κάτι...Για να μην γίνεται όλο αυτό εδώ, μετά απο κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ.
Ας βάλουμε ένα πλαφόν γκολ...Ας πει ο dj_timo ξέρω γω, με πόσα γκολ και πόσες ασσίστ μέχρι το τέλος της σεζόν θα κριθεί ως επιτυχημένη η παρουσία του στον ΠΑΟΚ.
Και απο κει και μετά μετράμε.

εσυ φιλε μου αυτο που καταλαβα που θες ειναι

Να παει ο σαλπι στον ζαγορ να του πει "θελω αυτον αυτον αυτον και αυτον συμπαικτες, θα παιζουνε 4-4-2 με εμενα βασικο επιθετικο και εναν περιφεριακο, θα αλλαξεις τον σακελαριου, θα μου κανεις μια αυξιση στο 1 μιρι για να μπορω να ειμαι χαρουμενος, θα βαλεις πορτα στον falegko να μην παταει γηπεδο γιατι δεν μπορω να συγκεντροθω, θα με βαλεις να γραφω στο Blog που θα κανουμε στο του paokfc.gr, ΘΑ δωσεις τιποτα σε κανα διαιτιτη να παρω κανα πεναλτυ...τοσα εμαθα στον βαζελο δεν μπορω να τα εφαρμόσω"

μετα απο ολο αυτο θα βαλει 4 γκολ και 1 στο κύπελλο.

ΠΣ. πρωτηνω πιο εύκολη λυση.... να του κανουν μαθήματα κίνησης στον χωρο οι κοντρερας,αθανασιαδης για να ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΙς ΜΠΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΦΤΕΝΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΦ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κοντο.
Άβαταρ μέλους
teod1980

ΑποστόληςΑ έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ξέρουμε πολύ καλά όλοι μας, πως είμαστε η ομάδα με τις λιγότερες τελικές προσπάθειες στην Ευρώπη. Σε μια τέτοια περίπτωση ποιός νομίζετε ότι ευθύνεται;
Ο φορ;
Όταν ο φορ κάνει κοντρόλ με το καλάμι ή δεν έχει ανάσες ούτε για να πάει από το κέντρο στην επίθεση ποιος νομίζεται ότι ευθύνεται;
Οι μέσοι;

Φιλικά Αποστόλη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”