dj_timo έγραψε:Ας το κανουμε πιο ενδιαφερον. Θα βαλουμε ενα πλαφον ασιστ προς αυτον πρωτα και μετα πετυχημενα γκολ ανα ασιστ τι λες? Το να πηδαει καθε αγωνα αναμεσα σε δυο σεντερ μπακ να παρει κεφαλια απο τις σεντρες στα περιστερια του σακελλαριου δεν κανουν δικαιο το στοιχημα.Sick Bastard έγραψε:Έχω να προτείνω κάτι...Για να μην γίνεται όλο αυτό εδώ, μετά απο κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ.
Ας βάλουμε ένα πλαφόν γκολ...Ας πει ο dj_timo ξέρω γω, με πόσα γκολ και πόσες ασσίστ μέχρι το τέλος της σεζόν θα κριθεί ως επιτυχημένη η παρουσία του στον ΠΑΟΚ.
Και απο κει και μετά μετράμε.
Αν ομως τα βαλει, ποιον απο ολους θα κρεμασουμε? Τον Γιαννη, τον Sera, τον Falegko, τον τον τον.....
εσυ φιλε μου αυτο που καταλαβα που θες ειναι
Να παει ο σαλπι στον ζαγορ να του πει "θελω αυτον αυτον αυτον και αυτον συμπαικτες, θα παιζουνε 4-4-2 με εμενα βασικο επιθετικο και εναν περιφεριακο, θα αλλαξεις τον σακελαριου, θα μου κανεις μια αυξιση στο 1 μιρι για να μπορω να ειμαι χαρουμενος, θα βαλεις πορτα στον falegko να μην παταει γηπεδο γιατι δεν μπορω να συγκεντροθω, θα με βαλεις να γραφω στο Blog που θα κανουμε στο του paokfc.gr, ΘΑ δωσεις τιποτα σε κανα διαιτιτη να παρω κανα πεναλτυ...τοσα εμαθα στον βαζελο δεν μπορω να τα εφαρμόσω"
μετα απο ολο αυτο θα βαλει 4 γκολ και 1 στο κύπελλο.
ΠΣ. πρωτηνω πιο εύκολη λυση.... να του κανουν μαθήματα κίνησης στον χωρο οι κοντρερας,αθανασιαδης για να ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΙς ΜΠΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΦΤΕΝΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΦ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κοντο.