Ταινίες - σειρές

Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Ταινίες - σειρές

Δημοσίευση από Gospi »

Ελα ρε σιγα! Εμεις εκει στα εξωτικα Σερρας βλεπαμε στα τοπικα μπλακ αντερ και μιστερ μπιν ηδη απο τα 90'ς
Εγω ειμαι μολις 40 ετων!
AngelosMerkelidis91

Δημοσίευση από AngelosMerkelidis91 »

Τα Σερρας ήταν πάντα μπροστά!

Κατά την γνώμη μου, πρεπει να ανεξαρτοποιηθουν από την υπόλοιπη χώρα. Να γίνουν Καλινιγκραντ. Αυτό, εκτός από τα πλεονεκτήματα που θα είχε στα ίδια τα Σερρας, θα βοηθούσε και την υπόλοιπη χώρα, αφού τα Σέρρας θα σταματούσαν να "βγάζουν" Πρωθυπουργους, κάτι το οποίο θα είχε θετικότατες συνεπείες για την Υπόλοιπη Ελλαδα.

Την ίδια άποψη έχω κ για τα Χανιά. :lol:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ναι τρομαρα τους!
Παντως οσοι μεγαλωσαμε εκει μορφωθηκαμε και παραμορφωθηκαμε απο τα τοτε τοπικα καναλια!
Που να τα βρεις αλλου αυτα που μας δειχναν!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Α γι'αυτό ξαναβγήκε ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Η παραμορφωση που λεγαμε!
Ευτυχως δεν ψηφισα ποτε στα Σερρας!
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

Χαχα 44 είμαι εγώ, άμα πω πουθενά δηλαδή ότι έβλεπα doctor who το παλιό θα νομίζεις 80 είμαι. Σέρρες αραζα 2002με 2006 που κ που είχε ένα γυραδικο που έφτιαχνε κόκκινο γύρο πολύ δυνατό

Στάλθηκε από το SM-A236B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Εγω παλι που ειμαι καποιας ηλικιας εχω λιωσει στα ανιμε….. ειμαι καλα γιατρε μου.

Παιδες μια ερωτηση. Ξερετε HBO max που μπορουμε να δουμε? Θελω να δω το λαστ οφ ας. Και καποιες αλλες παλιες που εχει. Α και να ξαναδω το τσερνομπιλ.

Υ.Γ. Εχει καμια βδομαδα που ξαναρχισα τα xfiles. Απλα αρχισα να βαριεμαι αυτες τις σειρες που βγαζουνε. Μας τα χαλασαν κιολας με ολο αυτο το γουοκ φιλοσοφυ. Μας κατεστρεψαν τον WITCHER. Και οχι μονο. Αρχισα να τους βαριεμαι. Εξου και τα ανιμε.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Γενικά ένας γνωστός μου είπε να ΜΗΝ κατεβάσω opera browser που έχει ενσωματωμένο vpn και μπορείς να μπεις σε σάιτ όπως το pirate bay για να κατεβάσεις σειρές, γιατί η πειρατεία δεν κάνει καλό.

Hbo νομίζω το έδιναν με κάτι πακέτα της Vodafone, δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Κάπου διάβασα ότι το Max (πρώην HBO Max) θα δίνει και αγώνες ΝΒΑ, regular season, play-ins και play-offs.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ευτυχως εμεις δεν μιλαμε για μουσικη [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

Απαγορεύεται η αναφορά σε τέτοια πράγματα και η παρότρυνση αγοράς/συμμετοχής παράνομων εργαλείων/δραστηριοτήτων.

Mod Team
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Απαγορεύεται η αναφορά σε τέτοια πράγματα και η παρότρυνση αγοράς/συμμετοχής παράνομων εργαλείων/δραστηριοτήτων.

Mod Team
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

λεω να ξεκινήσω το brooklin99 που λέτε. Να δούμε τι είναι.

Είμαι σε φάση που ξαναβλέπω σειρές που έχω δει γιατί δεν μπορώ να βρω άλλη να μ αρέσει!
Ενθουσιασμένος με:
Chuck
Elementary
murdoch mysteries
Castle
white collar
Άλλη φάση , αλλά πολύ καλή η βρετανική father Brown , που έχει και μεταφραστή που τα σπάει κυριολεκτικά.
all time clasic ο Ηρακλής Πουαρό με τον David Suchet.

το psych αρκετά καλή
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Αν και δεν πληρώνω λεφτά σε συνδρομητικά και μόνο ότι διαβάζω αριστερά και δεξιά, όντως τα the bear και severance αξίζουν. Το silo, από τα δυστοπικά που είναι της μόδας, αφήνει υποσχέσεις αν και δεν είναι ασφαλώς του επιπέδου handmaid's tale. Και το last of us αξίζει, παρότι για ζόμπι ούτε να ακούσω.
Από αγγλικούρες slow horses (ρεσιτάλ από Γκάρυ Όλντμαν και Κρίστιν Σκοτ Τόμας) και A spy among friends. Το μοναδικό σκανδιναβικό που έχω δει είναι το the Lorenskog disappearance που μ' άρεσε και είναι αληθινή ιστορία.
Όποιος είναι φαν του star wars κόσμου, andor με κλειστά μάτια, ξεχωρίζει.
AngelosMerkelidis91

Δημοσίευση από AngelosMerkelidis91 »

Λέμε για σειρές, και το μυαλό μας πάει συνεχώς στις σειρές εξωτερικού, η ΕΡΤ έχει ξεκινήσει μια σειρά που λέγεται ΗΛΕΚΤΡΑ και ειναι σειρα εποχής δραματική.
Περιγράψει την ιστορία μιας γυναίκας καταπιεσμένης από τις συμβάσεις της εποχής (70ς) και τον καθωσπρεπισμό μιας μικρής κοινωνίας ενός νησιού...

Το βλεπεί η σύντροφος μου με την νονά μου (μένει εξωτερικο), βλέπουν και τον Έρωτα Φυγα στο κανάλι του Boss, βλέπουν και μια σειρά στον Alpha, και έχω βρει την ησυχία μου in daily basis για κάποιες ώρες , γιατί κάνουν και ανάλυση μετα :lol: :lol:

Ωραίο όνομα το Ηλέκτρα! Πρώτη φορά το ακούω!
Άβαταρ μέλους
praman

Δημοσίευση από praman »

Από Σκανδιναβικές σειρές, μου άρεσε πολύ το The Bridge (Bron/Broen)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κινηματογράφος-βίντεος”