+++++++++++ΑποστόληςΑ έγραψε:Συμφωνώ! Από την άλλη, νομίζω ότι ο Παναθηναϊκος χρόνια τώρα ψάχνει ένα τέτοιο stopper...
15. Pablo Andrés Contreras Fica
- khaledfreepaok
Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica
- ΑποστόληςΑ
Αδελφέ μου φεντ να δαγκώσω και να φτύσω, αλλά δεν βοηθάει κάτι τέτοιο! Χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς το θέμα.Federacion έγραψε:δαγκωσε τη γλωσσα σουΑποστόληςΑ έγραψε:Συμφωνώ! Από την άλλη, νομίζω ότι ο Παναθηναϊκος χρόνια τώρα ψάχνει ένα τέτοιο stopper...
κουνήσου απ τη θέση σου
φτύσε πίσω σου
κ χτύπα ξύλο.
αν γίνει κι αυτό θα πάω μόνος μου για κατάληψη στην Τούμπα....
ας διωξουν παπα-ζογλου, μπαλαφα, σακελαριου και ας κρατήσουν τον παυλο και με το διπλο συμβόλαιο.adamroxas έγραψε:Κατω τα χερια απο Κοντρερας!
Και το ακριβοτερο συμβολαιο το εχει ο Σαλπιγγιδης (ο οποιος διαπραγματευεται τωρα)
φτανει ο ξεπεσμος.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ας πλασουμε μία θεωριούλα και για αυτόνα! πετραδάκι πετραδάκι που θα πάει θα φέρουμε αυτόν που θέλουμε
εγω δε μπορω να καταλαβω πως γινεται να αντεχε περσι τα συμβολαια ο ΠΑΟΚ και φετος να μην τα αντεχει? απο που ηρθε η τρυπα της φετινης χρονιας ακομα προσπαθω να καταλαβω....ο ζαγορακης πιστευω αρχισε και μαγειρευει πραματα και νουμερα.....αμα φυγει και ο κοντρερας,καλυτερα ας το κλεισουμε το μαγαζακι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Πέμ 14 Ιούλ 2011, 23:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ΠΑΟΚ οχι παοκ
Λόγος: ΠΑΟΚ οχι παοκ
- ΑποστόληςΑ
Το πρόβλημα τώρα είναι με τι μούτρα θα πας στον κόνδορα να του ζητήσεις μείωση αποδοχών, όταν ο Ισπανός εξεβίασε και πέτυχε αυτό που ήθελε!
o ΠΑΟΚ δε θελει να τον κανει μειωση αποδοχω...φετος οι αποδοχες του θα ειναι κανονικες και τον ζηταει να ανανεωσει και για τα επομενα 2 χρονια με μειωμενες αποδοχες...
δηλαδη 600000 για φετος και αλλα 2 χρονια με 400000...
δηλαδη 600000 για φετος και αλλα 2 χρονια με 400000...
Το θέμα με τον Κοντρέρας είναι να έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ώστε να προσπαθήσουμε να πάρουμε λεφτά από την ομάδα στην οποία θα κλείσει την καριέρα του.
- Aureliano Buendia
Πλέον, φοβάμαι ανοιχτά και για τον Κόνδορα, οι δηλώσεις του Μπολόνι μου άναψαν φωτιές.
Καταρχας, δεν τον συμπεριέλαβε στους 3 παίκτες που θεωρήθηκαν απαραίτητοι για την σαιζόν (Αντελίνο, Γκαρσία, Σάλπι) και εν δευτέροις, όταν ρωτήθηκε για τους στόπερ, δήλωσε πως "κάποιοι εξ αυτών μπορεί να φύγουν και φέρουν χρήματα στην ομάδα" ή κάτι παρεμφερές τέλος πάντων και δεν νομίζω να εννοούσε πως θα πωληθεί ο Τσιρίλο...
Καταρχας, δεν τον συμπεριέλαβε στους 3 παίκτες που θεωρήθηκαν απαραίτητοι για την σαιζόν (Αντελίνο, Γκαρσία, Σάλπι) και εν δευτέροις, όταν ρωτήθηκε για τους στόπερ, δήλωσε πως "κάποιοι εξ αυτών μπορεί να φύγουν και φέρουν χρήματα στην ομάδα" ή κάτι παρεμφερές τέλος πάντων και δεν νομίζω να εννοούσε πως θα πωληθεί ο Τσιρίλο...

ψυλλοι στα αυτια μου και μενα....υπαρχει και ο μαλε για πωληση αλλα δε νομιζω...παντως αδειασε και κουρδακη σχεικα
δε θελω να το σκεφτομαιι
δε θελω να το σκεφτομαιι
- Federacion

ΣΤΟΛΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ
ΚΕΡΒΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ

ΔΕ ΣΕ ΠΟΥΛΑΜΕ ΑΡΧΗΓΕ.
εγω το ξαναλέω αν "παραχωρηθεί" ο Παμπλίτο μόνος μου θα κάνω κατάληψη στη Τούμπα....
κάτσε γιατί μπορεί να μας απειλήσει κι αυτός πως θα μείνει και μετά μες στον πανικό μας τον πληρώσουμε για να πάει στον γάβρο
Βρήκαμε άλλο τρυπάκι τώρα..? Τι έγινε πουλάμε τον Κόνδορα..?
Ηρεμία....
Ηρεμία....
bob έγραψε:άσχετα που ήθελε η παε να του κάνει μεγάλο ψαλίδι στο συμβόλαιο δέχτηκε ο πάμπλο, αλλά όχι και να του πείτε να σας χαρίσει το 50% των οφειλών του συμβολαίου!![]()
κοιτάξτε να χάσετε αυτόν τον παίκτη που είναι πολυτέλεια για την ομάδα μας!
Τρί Μάιος 31, 2011 1:46 pm τότε το είχα γράψει και κάποιοι κορόιδευαν,το πάμπλο και τα ματια σας!