seaman έγραψε:ΧΑΦιέ
Γάλλος να μην είναι και όλα τα άλλα δε μας νοιαζουν
seaman έγραψε:ΧΑΦιέ
Διαπραγματεύσεις. Τουτεστιν δεν μπορείς να κρίνεις πότε θα απαντήσει οριστικά ο άλλος.laska4 έγραψε:rain για το χαφ γνωριζουμε αν ερθει συντομα και αυτος ή θα κλεισει αφου φυγουμε για ολλανδια ;;rainmaker έγραψε:ΟχιJeremy4 έγραψε:Μακάρι και ο χαφ να λέγεται Ολιβέιρα
Πάντως εκείνο το γαλλικό πολυεργαλείο που είχαμε κάποτε, τον Ολιβιέ Σορλέν, τον θυμάμαι ακόμα και σήμερα με νοσταλγία.sn0ufel4 έγραψε:seaman έγραψε:ΧΑΦιέ
Γάλλος να μην είναι και όλα τα άλλα δε μας νοιαζουν
Ε εντάξει τα σοβαρά κενα μας είναι γνωστά σε όλους. Αριστερό μπακ, κεντρικό χαφ η ομάδα είναι γνωστό ότι θέλει.joshua έγραψε:rain οταν λες πληρεις για ποια αλλη η αλλες θεσεις κανεις λογο πλην του χαφ? Αριστερο μπακ ? Κατι επιπλεον ?
μαζι σου...καταρχην τωρα που τον ειχα δει ξανα σε βιντεακια οταν το συζητουσαμε εδω μεσα οτι θα πηγαινε στη χαρτινη δεν τον ειδα γρηγορο και στα στατιστικα δεν τον δινει πολυ γρηγορο σε καποια που κοιταξαNapoli4 έγραψε:Μακριά από Ντσαμ. Μακάρι να καταλήξει στην κούλα.
Κι εγώ θυμόμουν έναν φουλ δυνατό και καλό τεχνικά χαφ, αλλά από αυτά που διάβασα δεν αξίζει να ασχοληθεί σοβαρό κλαμπ.Mitsospaoki4 έγραψε:Ο Ντσαμ που θυμάμαι ήταν παιχταρα.
Γιατί ξεπεσε έτσι όμως;
Aυτη τη στιγμη να αποκτηθει εξτρεμ ειναι σχεδον απιθανο.Στις θεσεις πισω απο τον επιθετικο εχουμε Τζολη,Ζιφκοβιτς,Καγκαβα,Ουαρντα,Μουργκ,Μπισεσβαρ και Ελ Καντουρι που ο Λουτσεσκου χρησιμοποιει συχνα πυκνα στη θεση.Εφτα παικτες για 3 θεσεις, αρα οποιαδηποτε κινηση εκει θα αργησει και θα συνδιαστει με αποχωρηση-αποχωρησεις.Πιο πιθανη θεωρω αποκτηση δευτερου χαφ,αναλογα το τι σκεφτονται και για τον Αγκουστο.rainmaker έγραψε:Ε εντάξει τα σοβαρά κενα μας είναι γνωστά σε όλους. Αριστερό μπακ, κεντρικό χαφ η ομάδα είναι γνωστό ότι θέλει.joshua έγραψε:rain οταν λες πληρεις για ποια αλλη η αλλες θεσεις κανεις λογο πλην του χαφ? Αριστερο μπακ ? Κατι επιπλεον ?
Εγώ λέω χρειαζόμαστε οπωσδήποτε και ένα μη πω και δύο εξτρέμ. Έκρηξη και τριπλα θέλω να δω.
Οπότε λέω πως πιστεύω ότι κάποιες από αυτές τις θέσεις θα καλυφθούν συντομα. Θα φανεί ποιες και πότε.