Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

seaman έγραψε:ΧΑΦιέ

Γάλλος να μην είναι και όλα τα άλλα δε μας νοιαζουν
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

laska4 έγραψε:
rainmaker έγραψε:
Jeremy4 έγραψε:Μακάρι και ο χαφ να λέγεται Ολιβέιρα 8-)
Οχι
rain για το χαφ γνωριζουμε αν ερθει συντομα και αυτος ή θα κλεισει αφου φυγουμε για ολλανδια ;;
Διαπραγματεύσεις. Τουτεστιν δεν μπορείς να κρίνεις πότε θα απαντήσει οριστικά ο άλλος.

Λεπτές ισορροπίες, καλύτερα να μη το κουράζω το θέμα.

Προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πάμε στο βασικό στάδιο προετοιμασίας αρκετά πλήρεις. Όχι εντελώς, αλλά σαφώς καλύτερα από τώρα.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Μ' αρέσει που εγγράφηκα στο Paokmania για να αποφύγω την μανούρα των κολλητών μου.

Εγώ πιστεύω ότι ούτε ο Πρόεδρος είναι ανόητος, ούτε αυτός ο Προπονητής είναι αφελής, ούτε κανένας που αγαπά πραγματικά τον Π.Α.Ο.Κ. θα πράξει σκοπίμως ώστε να βλάψει την Ομάδα. Από άγνοια ή αμέλεια ίσως.

Τέλος πάντων, είναι ανώφελο να "λογομαχούμε" για θέματα που δεν μπορούμε να προβλέψουμε. Λέμε όλοι ότι καθρέφτης της Ομάδας είναι ο αγωνιστικός χώρος, αλλά δεν ξέρω τι εννοούμε. Επίσης το να κρίνουμε τον Προπονητή και την Διοίκηση πριν δούμε κάτι, δεν ξέρω τι νόημα έχει.

Υπήρξα πέρυσι τον Οκτώβριο σκληρός κριτής του Προέδρου και ιδιαίτερα της Διοίκησης. Τότε που είχε χαθεί κάθε έννοια ισορροπίας. Ποια ; Τα γνωρίζετε καλύτερα από εμένα και περισσότερα από εμένα.

Μανουριάρηδες είστε αλλά σας συνήθισα ρε γμτ.

Επίσης Αδέλφια μου το να μιλάμε με γρίφους επιδεινώνει το πρόβλημα, καλύτερα μην λέμε τίποτα. Το να χρησιμοποιούμε φράσεις όπως το "κουτί", "ξύνει τον ασβέστη", box to box, κ.λπ. δεν μας προσθέτει, ούτε φαινομενικά, καλύτερη γνώση του ποδοσφαίρου. Κάποιοι από εμάς δεν καταλαβαίνουν. Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια.

Αλλά 900000ε πολλά χρήματα ρε Παιδιά. Πολλά ρε Παιδιά. Πω Πω !!! Πάρα πολλά. Κάθε χρόνο. Χρόνος μπαίνει, χρόνος βγαίνει. Πολλά !!!
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

thanks!!!
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

sn0ufel4 έγραψε:
seaman έγραψε:ΧΑΦιέ

Γάλλος να μην είναι και όλα τα άλλα δε μας νοιαζουν
Πάντως εκείνο το γαλλικό πολυεργαλείο που είχαμε κάποτε, τον Ολιβιέ Σορλέν, τον θυμάμαι ακόμα και σήμερα με νοσταλγία.

Αν και σήμερα νομίζω, ότι αυτό που χρειαζόμαστε στα χαφ, είναι κάτι πολύ πιο ταχυδυναμικό και από τους ήδη υπάρχοντες χαφ.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Μακριά από Ντσαμ. Μακάρι να καταλήξει στην κούλα.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ο Ντσαμ που θυμάμαι ήταν παιχταρα.
Γιατί ξεπεσε έτσι όμως;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

rain οταν λες πληρεις για ποια αλλη η αλλες θεσεις κανεις λογο πλην του χαφ? Αριστερο μπακ ? Κατι επιπλεον ?
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Θα ρωτήσω κι εγώ για το χαφ.

Το έχουμε μελετήσει το όνομα του χαφ εδώ μέσα, πολλές φορές ή όχι, πέρσι περισσότερο ή και φέτος;
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

μπρε ποιος ολιβειρα μπρε :(
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

joshua έγραψε:rain οταν λες πληρεις για ποια αλλη η αλλες θεσεις κανεις λογο πλην του χαφ? Αριστερο μπακ ? Κατι επιπλεον ?
Ε εντάξει τα σοβαρά κενα μας είναι γνωστά σε όλους. Αριστερό μπακ, κεντρικό χαφ η ομάδα είναι γνωστό ότι θέλει.

Εγώ λέω χρειαζόμαστε οπωσδήποτε και ένα μη πω και δύο εξτρέμ. Έκρηξη και τριπλα θέλω να δω.

Οπότε λέω πως πιστεύω ότι κάποιες από αυτές τις θέσεις θα καλυφθούν συντομα. Θα φανεί ποιες και πότε.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

Napoli4 έγραψε:Μακριά από Ντσαμ. Μακάρι να καταλήξει στην κούλα.
μαζι σου...καταρχην τωρα που τον ειχα δει ξανα σε βιντεακια οταν το συζητουσαμε εδω μεσα οτι θα πηγαινε στη χαρτινη δεν τον ειδα γρηγορο και στα στατιστικα δεν τον δινει πολυ γρηγορο σε καποια που κοιταξα
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Ο Ντσαμ που θυμάμαι ήταν παιχταρα.
Γιατί ξεπεσε έτσι όμως;
Κι εγώ θυμόμουν έναν φουλ δυνατό και καλό τεχνικά χαφ, αλλά από αυτά που διάβασα δεν αξίζει να ασχοληθεί σοβαρό κλαμπ.
Οι κέλτες λένε για έλλειψη επαγγελματισμού και για παίκτη που κάνει ένα καλό ματς και στα επόμενα 10 δεν βλέπεται. Το περιέγραψαν σαν "Samaras' syndrome" που 3 ματς την σεζόν είναι ο καλύτερος, και στα υπόλοιπα 40 ο χειρότερος.

Είναι στυλ παίκτη που θα χαθεί πριν πατήσει τα 30 εκτός αν βρει ομάδα και προπονητή να τον αναγεννήσει. Ο ΠΑΟΚ του πρωταθλητισμού δεν έχει χώρο για τέτοιους παίκτες.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

rainmaker έγραψε:
joshua έγραψε:rain οταν λες πληρεις για ποια αλλη η αλλες θεσεις κανεις λογο πλην του χαφ? Αριστερο μπακ ? Κατι επιπλεον ?
Ε εντάξει τα σοβαρά κενα μας είναι γνωστά σε όλους. Αριστερό μπακ, κεντρικό χαφ η ομάδα είναι γνωστό ότι θέλει.

Εγώ λέω χρειαζόμαστε οπωσδήποτε και ένα μη πω και δύο εξτρέμ. Έκρηξη και τριπλα θέλω να δω.

Οπότε λέω πως πιστεύω ότι κάποιες από αυτές τις θέσεις θα καλυφθούν συντομα. Θα φανεί ποιες και πότε.
Aυτη τη στιγμη να αποκτηθει εξτρεμ ειναι σχεδον απιθανο.Στις θεσεις πισω απο τον επιθετικο εχουμε Τζολη,Ζιφκοβιτς,Καγκαβα,Ουαρντα,Μουργκ,Μπισεσβαρ και Ελ Καντουρι που ο Λουτσεσκου χρησιμοποιει συχνα πυκνα στη θεση.Εφτα παικτες για 3 θεσεις, αρα οποιαδηποτε κινηση εκει θα αργησει και θα συνδιαστει με αποχωρηση-αποχωρησεις.Πιο πιθανη θεωρω αποκτηση δευτερου χαφ,αναλογα το τι σκεφτονται και για τον Αγκουστο.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

950 για Nelson
Μάλιστα, σκληρές διαπραγματεύσεις εκ μέρους μας.

Καταφέραμε και ρίξαμε 50 χιλιάδες από το κασέ του, ενός παίκτη που ήταν ΕΚΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑΣ από την πρώτη εβδομάδα του Μαίου.
Οι τελευταίες του συμμετοχές, όχι ενθαρρυντικές, ήταν μέσα στον Απρίλιο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”