Pablo Gabriel García Pérez II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Pablo Gabriel García Pérez II

Δημοσίευση από Equalizer »

GINOLA έγραψε:Φοβάμαι να γράψω ότιδήποτε παιδιά, το φόρουμ είναι σε φάση, λες 1 και ο καθένας ερμηνεύει 200 για να στηρίξει την πραγματικότητα του.

Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τέτοιο μένος από κόσμο να παρουσιάσει τον Γκαρσία ως έναν εγωκεντρικό αδιάφορο επαγελματία που πέρασε από την ομάδα. Προχθές πήγε να του ανακοινωθεί ότι φεύγει και επειδή ένας τραχανάς δημοσιογράφος είπε ότι ισως είναι εκεί η λάουρα άρχισαν να κάνουν επίθεση στην γυναίκα του γκαρσία λες και επηρεάζει καμία κατάσταση η γυναίκα του οποιουδήποτε. Ούτε καταλαβαίνω το μένος να βγει τρελός και γραφικός. Δεν είναι

Πολλοί άνθρωποι μένουν σε αυτό που λέει ο Gika , και εγώ εκεί μένω ,δε μου αρέσει ο τρόπος. Δεχτείτε το,δε γίνεται να να αρέσει σε όλους η αντιμετώπιση του Πablo ως μιχαλίτσιου , είναι αστείες οι υπερβολές from both sides από εκεί και πέρα, δε έχουν νόημα.

Επίσης δε ξέρω από που ακούει οτιδήποτε ο καθένας, ο Γκαρσία δε ζήτησε κανένα πιο άπειρο τ.δ. Ο γκαρσία ζήτησε τ.δ. που να μπορεί να συνεργαστεί και όχι τύπο σαν τον Rebbe που ήταν από άλλο πλανήτη ( δε λέω πως ήταν κακός , λέω πως ήταν λες και τον έβαλε στον ΠΑΟΚ φωτοσοπ ,δε κολλούσε με τίποτα, δε καταλάβαινε τίποτα, υποτίμησε τρομερά το ελληνικό πρωτάθλημα και πίστευε πως μια ομάδα από την β αυστρίας εδώ θα έβγαινε άνετα δεύτερη ). Επίσης ο Γκαρσία εκνευρίστηκε που και τον στέλνανε και δε κρατήσανε στεγανά, ενώ είχαμε τελικό. Τέλος όχι, δε μπορει ο καθένας να μιλήσει με τον μεγαλομέτοχο, ούτε έχει το τηλέφωνο του ο βιερίνια και ο γκάρσια και μπορούν να τον πάρουν ανά πάσα στιγμή να που ότι θέλουν.

Τεσπα, εφόσος ο Γκαρσία δε μιλάει, που όπως είπα, αποκλείω να μιλήσει επιθετικά αφού του ξεκαθαρίστηκε πως αν το κάνει η πόρτα θα κλείσει, δε έχει νόημα μεγάλο η κουβέντα. σύντομα θα βγει να κάνει μια συνέντευξη εκεί που πρέπει, όχι σε δημοσιογράφους δηλαδή.Ελπίζω σύντομα εκεί να κάνει μια συνέντευξη και ο Μάκης ο Γκαγκάτσης. Θα είναι καλό για όλους και πρώτα από όλα για τον ΠΑΟΚ που μας ενδιαφέρει .
Ζινολα να με συμπαθας αλλά εδώ είσαι λάθος.

Το μένος υπήρξε και συνεχίζει να υπάρχει από όσους υποστήριζαν την πλευρά Γκαρσία (αν υπάρχει τέτοια). Κάποιοι που δεν ένιωσαν τόσο ελεεινή τη συμπεριφορά της ΠΑΕ, αντέδρασαν, σίγουρα με λεκτικές υπερβολές. Αλλά πρωτίστως από την πρώτη μεριά υπήρξε μένος απέναντι στη διοίκηση και όσους συμφωνούν με αυτή. Διαβάσαμε και διαβάζουμε για πρόβατα, γραμμές, στημενους, επεισόδιο με κυρκυρ στο γήπεδο, γαυροποιηση κλπ κλπ

Επίσης όχι, ο Γκαρσία δεν αντιμετωπίστηκε ως Μιχαλητσος. Αυτό είναι δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων. (Αν και δε ξέρω γιατί θα ήταν κακο κάτι τέτοιο. Έχω πει και επιμένω ότι δεν με έχει πείσει ΩΣ ΤΩΡΑ ότι θέλει να γίνει επαγγελματίας προπονητής σταθερής καριέρας).

Τέλος, το να πετάς μια σπόντα ότι του ξεκαθάρισαν ότι αν μιλήσει κλείνει η πόρτα, είναι πολύ άσχημο. Πρώτο γιατί ακούγεται λες και τον εκβίασαν, σχεδόν απείλησαν, κάτι που το βρίσκω υπερβολή.

Και δεύτερον γιατί αν του ζητησαν να μη τα κάνει όλα μπουρδέλο, το βρίσκω απόλυτα λογικό. Ποια εταιρεία χωρίζει με το Χ στέλεχος και του λέει "βγες μιλα σε όλους βγάλε τα εσωψυχα σου"; Σοβαροί να ειμαστε
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

να διευκρινίσω. Το τι θεωρεί τον καθένα ο γκαρσία δε σημαίνει ότι έχει δίκιο η άδικο. είναι η δικιά του αλήθεια

Το να του πει ο μεγαλομετοχος προφανώς να είναι προσεκτικός δημόσια αλλιώς δε μπορεί να είναι ανοιχτή η πόρτα δε το θεωρώ απειλή αλλά νορμάλ.

Μετά οκ, το πόσο ξέφυγε ο καθένας, είναι πως το βλέπει , εγώ βλέπω μια προσπάθεια να παρουσιαστεί ο Γκαρσία ως περαστικός πράγμα που δεν ισχύει. Δε μιλάω για τις προσβολές μεταξύ μελών ,εδώ εκατέρωθεν προφανώς υπήρχαν υπερβολές και θα έπρεπε να μη υπάρχουν

Εγώ θεωρώ ότι αντιμετωπίστηκε ως μιχαλήτσιος και περαστικός ,δε ξέρω αν έγινε με πρόθεση ,ίσως έγινε λόγω ανικανότητας . Για αυτό και απλά η δικιά μου η θέση είναι πως ο όποιος εισηγήθηκε να προβιβαστεί ο Γκαρσία, ειδικά αν είναι ο ιδιος με αυτον που εισηγήθηκε την απομακρυνση του , πρέπει να πάρει την ευθύνη και να απομακρυνθεί από το σύλλογο. δεν είναι θέμα ευκαιρίας, όταν ανέβαζαν τον γκαρσία υποτίθεται ότι είχαν τεστάρει τα πάντα για αυτον.Όχι τρομερά δύσκολο,ήταν προπονητής των ακαδημιων 6 χρόνια Τόσο απλό και δε μπορει κάποιος να μου το αλλάξει. Όπως είναι υπο κρίση οι παίκτες και ο προπονητης πρέπει να είναι και διοικητικά στελέχη
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Θεμιτά όσα λες, για μένα ούτως ή άλλως το θέμα έχει κλείσει, τη στιγμή που άνοιξε: Εφόσον ο ΠΑΟΚ αποφάσισε κάτι, χωρίς να είναι αναγκασμένος, σημαίνει οτι ζύγισε κάποια δεδομένα και προσδοκώντας κάποιο αγωνιστικό όφελος, άλλαξε προπονητή.

Προσωπικά αυτό μου αρκεί και στηρίζω τη νέα προσπάθεια ως οπαδός. Θεωρώ πολύ σημαντικό να δεχτεί να μείνει ο Γκαρσία γιατί θα είναι κέρδος για όλες τις πλευρές, πολύ σύντομα.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Ginola, το είπες και την άλλη φορά αυτό, υπάρχει κάποιο μέτρο που κρίνει πότε ένας προπονητής β' ομάδων είναι έτοιμος για παραπάνω;
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

φίλε, όταν ο Γκαρσία είναι 6 χρόνια στα πόδια τους ,πρέπει να γνωρίζουν πως προπονεί,τι φιλοσοφια έχει ,πως επικοινωνεί με παίκτες, αν έχει εξελιχθεί ,αν το ψάχνει, τι χρώμα βρακί φοράει κτλ.

Δε είναι ένας προπονητής που ήρθε από το άγνωστο, η αξιολόγηση του για μένα αν είσαι σοβαρός σύλλογος έπρεπε να είχε γίνει και όχι να γίνεται αυτό το τετράμηνο.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Αφηστε ρε και καμια γνωση γι αυτους που ειναι η δουλεια τους.δε χρειαζεται να ειμαστε εμεις οι μυαλοπωληδες σε ολα.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

είναι η δουλειά τους...

Οκ, που πήραν λοιπόν τα χαρτιά που είναι και της μόδας και που δούλευαν πριν τον ΠΑΟΚ;

Προφανώς αν μιλάνε άνθρωποι του ποδοσφαίρου σταματάς και ακούς ώστε να καταλάβεις τι λένε.

Αν μιλάνε άνθρωποι που δε έχουν όμως σχέση με το ποδόσφαιρο η κριτική, ειδικότερα σε ένα φόρουμ , δε είναι ότι έκανε κανείς κατάληψη στα γραφεία,δεν είναι κακό φαινόμενο

Άλλωστε θέλουμε να ξανακούσουμε στο κοντινό μέλλον πως στα χαφ θα πάρουμε μόνο τον νινουά επειδή αρέσει σε κάποιον και δε μπορούμε άλλον επειδή έχουμε ffp ?

τεσπα, κοιτάμε μπροστά χωρίς όμως να ξεχνάμε την ιστορία μας και το τι έχει συμβεί.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Άποψή μου είναι ότι καλά έκαναν και του δώσαν την πρώτη ομάδα, εφόσον βέβαια το ήθελε και ο ίδιος. Ένας προπονητής δεν γίνεται να κάθεται τόσα χρόνια στις ακαδημίες, δεν θα εξελιχθεί - ο Ίβιτς πήρε την πρώτη ομάδα σε λιγότερα χρόνια (νομίζω).
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Συνέντευξη Garcia πριν καμία ώρα στο Punto Penal του Canal 10 της Ουρουγουάης...

Μιλάει κυρίως για παίκτες της Εθνικής από ότι είδα στα tweets.Εικόνα

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

Πάμπλο δώσ'το Σαββίδη καμία απάντηση ρε συ να τελειώσει το σήριαλ.
tzouvi

Δημοσίευση από tzouvi »

Mutasevic έγραψε:Πάμπλο δώσ'το Σαββίδη καμία απάντηση ρε συ να τελειώσει το σήριαλ.
Λογικά θα περιμένει να δει τι προτάσεις θα έχει...
Δεν ξέρω αν τελειώσει τόσο σύντομα..
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

«Δεν ξέρω αν με καλέσατε για να με συγχαρείτε ή να με... συλλυπηθείτε» Από τη στήλη των νέων στην αρχική.

Μάλλον δεν το πήρε καλά.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

έχει φοβερό χιούμορ , πέρα όμως απ αυτό βλέπω πως ο Πάμπλο μπορεί να στενοχωρήθηκε αλλά επειδή ειναι παλιά καραβάνα στο ποδόσφαιρο, ξέρει καλά ποιά είναι η μοίρα και η ζωή των προπονητών. Πόσο κοντά βρίσκεται η αποθέωση με την απόλυση..τουλάχιστον ακούσαμε κάτι απ αυτόν γιατί μετά τόσες μέρες είναι σαν να εξαφανίστηκε και πάλι απ τη ζωή μας. Μάλλον καλύτερα απο μας το πήρε..
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Ιβάν διώξε τον Γκαρσία κι από την Θεσσαλονίκη αν θες να πάει η ομάδα μπροστά.

Φτάνει, ξεφυγαμε από τον Αγγελο, δεν θέλουμε άλλον.

Ωπα!!

Ούτε ο κασιδιαρης με μιχαλολιακο τέτοιες πιθηκοκραυγες για απελασεις. Τι δουλειά έχουν ναζιστικες λογικές σε ΠΑΟΚτσηδικο φόρουμ;;
Παρενέργειες ???
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Shivaspace έγραψε:έλα ρε ΚΩΣΤΗτρόλ, όλες οι απαντήσεις και τα πόστ μισή γραμμή
10 σελίδες χωρίς να λες τίποτα ή μισή γραμμή που κάτι λέει ??
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”