Ζινολα να με συμπαθας αλλά εδώ είσαι λάθος.GINOLA έγραψε:Φοβάμαι να γράψω ότιδήποτε παιδιά, το φόρουμ είναι σε φάση, λες 1 και ο καθένας ερμηνεύει 200 για να στηρίξει την πραγματικότητα του.
Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τέτοιο μένος από κόσμο να παρουσιάσει τον Γκαρσία ως έναν εγωκεντρικό αδιάφορο επαγελματία που πέρασε από την ομάδα. Προχθές πήγε να του ανακοινωθεί ότι φεύγει και επειδή ένας τραχανάς δημοσιογράφος είπε ότι ισως είναι εκεί η λάουρα άρχισαν να κάνουν επίθεση στην γυναίκα του γκαρσία λες και επηρεάζει καμία κατάσταση η γυναίκα του οποιουδήποτε. Ούτε καταλαβαίνω το μένος να βγει τρελός και γραφικός. Δεν είναι
Πολλοί άνθρωποι μένουν σε αυτό που λέει ο Gika , και εγώ εκεί μένω ,δε μου αρέσει ο τρόπος. Δεχτείτε το,δε γίνεται να να αρέσει σε όλους η αντιμετώπιση του Πablo ως μιχαλίτσιου , είναι αστείες οι υπερβολές from both sides από εκεί και πέρα, δε έχουν νόημα.
Επίσης δε ξέρω από που ακούει οτιδήποτε ο καθένας, ο Γκαρσία δε ζήτησε κανένα πιο άπειρο τ.δ. Ο γκαρσία ζήτησε τ.δ. που να μπορεί να συνεργαστεί και όχι τύπο σαν τον Rebbe που ήταν από άλλο πλανήτη ( δε λέω πως ήταν κακός , λέω πως ήταν λες και τον έβαλε στον ΠΑΟΚ φωτοσοπ ,δε κολλούσε με τίποτα, δε καταλάβαινε τίποτα, υποτίμησε τρομερά το ελληνικό πρωτάθλημα και πίστευε πως μια ομάδα από την β αυστρίας εδώ θα έβγαινε άνετα δεύτερη ). Επίσης ο Γκαρσία εκνευρίστηκε που και τον στέλνανε και δε κρατήσανε στεγανά, ενώ είχαμε τελικό. Τέλος όχι, δε μπορει ο καθένας να μιλήσει με τον μεγαλομέτοχο, ούτε έχει το τηλέφωνο του ο βιερίνια και ο γκάρσια και μπορούν να τον πάρουν ανά πάσα στιγμή να που ότι θέλουν.
Τεσπα, εφόσος ο Γκαρσία δε μιλάει, που όπως είπα, αποκλείω να μιλήσει επιθετικά αφού του ξεκαθαρίστηκε πως αν το κάνει η πόρτα θα κλείσει, δε έχει νόημα μεγάλο η κουβέντα. σύντομα θα βγει να κάνει μια συνέντευξη εκεί που πρέπει, όχι σε δημοσιογράφους δηλαδή.Ελπίζω σύντομα εκεί να κάνει μια συνέντευξη και ο Μάκης ο Γκαγκάτσης. Θα είναι καλό για όλους και πρώτα από όλα για τον ΠΑΟΚ που μας ενδιαφέρει .
Το μένος υπήρξε και συνεχίζει να υπάρχει από όσους υποστήριζαν την πλευρά Γκαρσία (αν υπάρχει τέτοια). Κάποιοι που δεν ένιωσαν τόσο ελεεινή τη συμπεριφορά της ΠΑΕ, αντέδρασαν, σίγουρα με λεκτικές υπερβολές. Αλλά πρωτίστως από την πρώτη μεριά υπήρξε μένος απέναντι στη διοίκηση και όσους συμφωνούν με αυτή. Διαβάσαμε και διαβάζουμε για πρόβατα, γραμμές, στημενους, επεισόδιο με κυρκυρ στο γήπεδο, γαυροποιηση κλπ κλπ
Επίσης όχι, ο Γκαρσία δεν αντιμετωπίστηκε ως Μιχαλητσος. Αυτό είναι δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων. (Αν και δε ξέρω γιατί θα ήταν κακο κάτι τέτοιο. Έχω πει και επιμένω ότι δεν με έχει πείσει ΩΣ ΤΩΡΑ ότι θέλει να γίνει επαγγελματίας προπονητής σταθερής καριέρας).
Τέλος, το να πετάς μια σπόντα ότι του ξεκαθάρισαν ότι αν μιλήσει κλείνει η πόρτα, είναι πολύ άσχημο. Πρώτο γιατί ακούγεται λες και τον εκβίασαν, σχεδόν απείλησαν, κάτι που το βρίσκω υπερβολή.
Και δεύτερον γιατί αν του ζητησαν να μη τα κάνει όλα μπουρδέλο, το βρίσκω απόλυτα λογικό. Ποια εταιρεία χωρίζει με το Χ στέλεχος και του λέει "βγες μιλα σε όλους βγάλε τα εσωψυχα σου"; Σοβαροί να ειμαστε