ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
- bersekeros
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Ο 36χρονος Ιμπίσεβιτς ούτε καν καταδέχτηκε να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Φάγαμε φέτα από αυτόν, λέει ο Τόσκι.
Φάγαμε φέτα από αυτόν, λέει ο Τόσκι.
Δεν μπορεί να παίξει σχήμα με Douglas Καντουρι 6-8 και τριάδα πίσω από το φορ Ζιβκοβιτς Ουαρντα Τζόλης σε παιχνίδι με ΑΕΚ ή Αρη?joshua έγραψε:
O Oυαρντα θα ειναι αναπληρωματικος του Τζολη και ισως να παιξει ελαχιστες φορες στο 10 σε θεωρητικα ευκολα παιχνιδια.Δεν μπορει να παιξει ο Αιγυπτιος στο 10 με σοβαρο αντιπαλο,ειδικα με τα χαφ που εχουμε στον αξονα.
- Sick Bastard
Εκτός κι αν είναι κέντρο διασκέδασης, πχ, Μούσες εν χορώ.ABOLEYTOI έγραψε:και εγώ αυτή την ένσταση έχω
με ποδοσφαιρικά κριτήρια η επιστροφή Λάμπρου και Ουάρντα έχει νόημα αν πωληθεί ο Τζόλης.
το λέω από τώρα ότι δε νομίζω να αποδώσει καλύτερα από Μουργκ (που ούτε εκείνος βολεύεται πολύ) ο Ουάρντα στο κέντρο.
- ΑποστόληςΑ
Ευτυχώς! Γλιτώσαμε από ένα ακόμη έγκλημα.Hermann έγραψε:Ο Τσακαλεας γράφει ότι δεν ισχύει για Μιχαηλίδη
Οχι!Ιάσονας έγραψε:Δεν μπορεί να παίξει σχήμα με Douglas Καντουρι 6-8 και τριάδα πίσω από το φορ Ζιβκοβιτς Ουαρντα Τζόλης σε παιχνίδι με ΑΕΚ ή Αρη?joshua έγραψε:
O Oυαρντα θα ειναι αναπληρωματικος του Τζολη και ισως να παιξει ελαχιστες φορες στο 10 σε θεωρητικα ευκολα παιχνιδια.Δεν μπορει να παιξει ο Αιγυπτιος στο 10 με σοβαρο αντιπαλο,ειδικα με τα χαφ που εχουμε στον αξονα.
Γιατί τόσο καιρό με καλύτερη σύνθεση παίζεις?joshua έγραψε:Οχι!Ιάσονας έγραψε:Δεν μπορεί να παίξει σχήμα με Douglas Καντουρι 6-8 και τριάδα πίσω από το φορ Ζιβκοβιτς Ουαρντα Τζόλης σε παιχνίδι με ΑΕΚ ή Αρη?joshua έγραψε:
κροβινοβιτς!!! παικταρα!!! τρεχει ασταματητα!! ουαρντα αριστερα και πισω απτον επιθετικο θα βγαλει ματια εκει και μπορει να εναλλασεται με τον σερβο σε φασεις , Δεν μπορει κανεις να σε κερδισει αν τραβηξουν οι 4 μεταγραφες μας , με τερμα τον ζιβκοβιτς φυσικα!!! ποιος πασχαλακης!!!!Ενταξει ευχαριστουμε πολυ αλλα ειναι επικινδυνος σε μεγαλα παιχνιδια!!!
Καλα σεντερ μπακ 20χρονων εξελιξιμο πας να πουλησεις? 3,5 και 30% μεταπωληση και καλα ειναι. Το θεμα ειναι να τον εξελιξεις εσυ τον παικτη σωστα. Καλως η κακως αυτην την στιγμη πουλας ενα στοιχημα. Ποσα να παρεις?
Εν πασει περιπτωσει εαν θελουν τωρα να τον δωσουν για μενα θα ειναι εγκλημα.
Εν πασει περιπτωσει εαν θελουν τωρα να τον δωσουν για μενα θα ειναι εγκλημα.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ο Κροβίνοβιτς αν έρθει υπολογίζεται για την θέση 8 σε μια τριάδα με Καντουρι δίπλα του και πιο πίσω τον Αουγκούστο. Σε διαφορετικό σχηματισμό με ένα 6αρι δίπλα του και τον Αμρ μπροστά. Από τον πάγκο θα έρχεται ο Σβαμπ. Έτσι υποθέτω ότι το σκέφτονται. Θα είναι πολύ καλή μεταγραφή αν γίνει. Επιβάλλεται να έρθει παίκτης του επιπέδου του αν όχι ο ίδιος. Επίσης στα πολύ θετικά η ηλικία του.
Δεν παμε εκει στην Γραναδα να σπρωξουμε με κανα 3αρι τον Αουγκουστο να φερουμε μια σταθερα εκει? Εναν παικτη του ενος μυριου σε καλη ηλικια να τελειωνουμε?
Γιαμενα Ινγκι, Γιαννουλης, Μιχαηλιδης, Τσιγγαρας (οχι για βασικος), Περειρα, Ζιφκο, Τζολης ειναι ο κορμος της ομαδας που ονειρευομαι. Σε δυο χρονια αυτοι δεν θα παιζονται αν πλαισιωθουν με καλους πραγματικα καλους ομως παικτες. Και ερχονται κιαλλα παιδια απο τις ακαδημιες. Αν μπουνε και 2-3 (Κουτσιας, Κωνσταντελιας ισως) σε κανα χρονο στο ροτεισον, δεν θα παιζομαστε.
Δεν ξερω γιατι ο Περειρα μου βγαζει κατι πολυ θετικο για το μελλον.
Υ.Γ. Εναν Πριγιο ρε παιδια!!!
Γιαμενα Ινγκι, Γιαννουλης, Μιχαηλιδης, Τσιγγαρας (οχι για βασικος), Περειρα, Ζιφκο, Τζολης ειναι ο κορμος της ομαδας που ονειρευομαι. Σε δυο χρονια αυτοι δεν θα παιζονται αν πλαισιωθουν με καλους πραγματικα καλους ομως παικτες. Και ερχονται κιαλλα παιδια απο τις ακαδημιες. Αν μπουνε και 2-3 (Κουτσιας, Κωνσταντελιας ισως) σε κανα χρονο στο ροτεισον, δεν θα παιζομαστε.
Δεν ξερω γιατι ο Περειρα μου βγαζει κατι πολυ θετικο για το μελλον.
Υ.Γ. Εναν Πριγιο ρε παιδια!!!
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Θα μας κλέψουν αν τον πάρουν με 3. Ο Αουγκούστο αξίζει περισσότερα ή τουλάχιστον έχει την προοπτική να αξίζει. Εκτός αυτού νομίζω ότι πρέπει να κοιτάμε πως οι παίκτες θα φέρουν τίτλους στον ΠΑΟΚ. Τα οικονομικά ας τα κοιτάξουν άλλοι.
Γιατι νιωθω οτι αυτος ο Κροβινοβιτς, αν ισχυει, ερχεται ως αντικαταστατης του Καντουρι αν δεν υπογραψει ανανεωση...?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από αύριο πάντως ο ουρουγουανος παικταράς της Ριβέρ, De la Cruz δεκάρι 23, μπορει να υπογράψει όπου θέλει για το καλοκαίρι.
Όλα εξαρτώνται από το σχηματισμό που θέλει ο Πάμπλο στο κέντρο. Αυτός είναι ο γρίφος.
Δεν ξέρουμε αν θέλει στη τριάδα πιο αμυντικό χαφ, η καθαρό επιθετικό χαφ η 3 παίκτες με κοινά στοιχεία.
Πάντως αυτή στιγμή ο μοναδικός παίκτης που μπορεί να σταθεί σε κάθε σχηματισμό είναι ο Καντουρι. Κ είναι κρίμα το καλοκαίρι που θα μπουν οι πραγματικές βάσεις για ξεκάθαρο στοχο το πρωτάθλημα να μην έχεις μια σταθερά.
Δεν ξέρουμε αν θέλει στη τριάδα πιο αμυντικό χαφ, η καθαρό επιθετικό χαφ η 3 παίκτες με κοινά στοιχεία.
Πάντως αυτή στιγμή ο μοναδικός παίκτης που μπορεί να σταθεί σε κάθε σχηματισμό είναι ο Καντουρι. Κ είναι κρίμα το καλοκαίρι που θα μπουν οι πραγματικές βάσεις για ξεκάθαρο στοχο το πρωτάθλημα να μην έχεις μια σταθερά.