Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από goran 64 »

Τεράστιο αυτογκόλ επειδή έγινε σήμερα, τώρα!!!

Ίγκορ Τούντορ καλή συνέχεια να έχεις όπου κι αν πας!!! Πιθανά δεν θα χαθείς κι εσύ...

Σε ευχαριστούμε για όσο προσπάθησες, μόχθησες και δούλεψες για τον Π.Α.Ο.Κ. μας!!! :pano: έγινες κι εσύ ακόμα... :nairepaok: ... αλλά... :oops: :oops: & :cry: :cry:
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

ABALAEA2 έγραψε:Για εμένα ο Τούντορ είναι ένα μεγάλο προπονητικό ταλέντο, που όμως για να κάνει καριέρα θα πρέπει να αλλάξει τα εξής δύο:

α. Να ελέγξει τα νεύρα του και
β. Να βάλει αυτοματισμούς στις ομάδες του

Αντίο και το μόνο που πιστεύω ότι όλοι θα συμφωνούν είναι ότι είναι ένας ωραίος τύπος που θα γούσταρες να πιεις ένα ποτό μαζί του...
+++
καλός κόουτς,φιλόδοξος και παθιασμένος με την ομάδα.
Δυστυχώς απέτυχαν στις μεταγραφές μαζί με τον Αρνεσεν.

ΥΓ Οποιοσδήποτε προπονητής με τέτοιο φτωχό ρόστερ,τα ίδια θα κάνει.

Πήραμε φτηνό προπονητή,πήραμε ακριβό προπονητή,πήραμε Ελληνα,πήραμε ξένο,πήραμε νέο και φιλόδοξο,πήραμε έμπειρο μεγαθήριο παγκοσμίως,τίποτα,τα ίδια.

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ ήταν είναι και θα είναι ΠΑΙΚΤΙΚΟ καθαρά.

Δεν νοείται ΠΑΟΚ με Ιβάν Σαββίδη να παίζει με αυτά τα χαφ εποχής.....Γούμενου.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Είναι ευνόητο ότι μεταξύ Τούντορ και Ιβιτς, προτιμώ τον Τούντορ.
Τουλάχιστον αυτός έχει προπονήσει και 1η ομάδα στην καριέρα του.
Θεωρώ λάθος την επιλογή της διοίκησης και κυρίως αυτό το "ως το τέλος της σαιζόν" με κάνει να φοβάμαι ακόμα περισσότερο.
Θεωρώ ότι η ομάδα έπρεπε να έχει συμφωνήσει με κανονικό προπονητή και μετά να ανακοινώσει την λύση με τον Τούντορ.
Η διοίκηση έκανε το ορθό ως προς τον Τούντορ, αλλά λογικό λάθος με τον Βλάνταν.
Το ότι επιλέγεται ένας προπονητής χωρίς παρουσία σε επαγγελματικό πρωτάθλημα, μάλλον δεν αποτελεί σοκ για τους παίκτες, αλλά δείγμα διάλυσης και παραίτησης από τους στόχους.
Ας ελπίσουμε ο Ιβιτς να αποτελέσει την εξαίρεση από τον λογικό κανόνα.

Καλή επιτυχία φίλε Βλάνταν
Καλή συνέχεια και πρόοδο Ιγκόρ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Περιπτερος την Τετ 09 Μαρ 2016, 16:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giannina4

Δημοσίευση από giannina4 »

καταλαβατε τωρα γιατι ειμαστε εκει που ειμαστε?
πηγε ο ιβαν λεγαν καποιοι χτες και τους ξεμπροστιασε.
και δειτε τωρα ο 'ημιτρελος' οπως τον παρουσιασαν καποια αρθρα κυρ-σαββας πως με μια ατακα μας ξεγυμνωσε σε δυο σημεια:
1ον, εδειξε οτι εχει εσωτερικη πληροφορηση.η ομαδα δεν εχει στεγανα.μαθαινουν στον πειραια πληροφοριες που ζητημα να τις ξερουν 10 ατομα.
2ον, εδειξε τι σημαινει επικοινωνιακη πολιτικη.η φραση του ηταν 'win/win'.προφανως ηξερε οτι ηταν ειλημμενη αποφαση η απολυση και ειτε α) θα ισχυε αυτο που ειπε οποτε θα δικαιωνοταν, ειτε β) ο ιβαν θα εκανε πισω στην απολυση για να μην φανει στον κοσμο οτι ο σαββας εχει ρουφιανους και θα μεναμε αμανατι με εναν προπονητη που επι της παροντος δεν κανει για τον ΠΑΟΚ, με αρνητικα αγωνιστικα αποτελεσματα.
η ομαδα δεν λειτουργει ως εταιρεια, μπαζει απο παντου.εγω αυτο εχω να πω και το μονο που κραταω απο την απολυση ειναι οτι στην ομαδα υπαρχει ρουφιανος.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Τρομερη γκελα λογω χρονου και...λογω κυρ Σαββα....
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ειχε δειξει θετικα σημαδια ειναι η αληθεια

αλλα δεν το βουλωνε!
εριχνε παντα τις ευθυνες στους αλλους,στην διοικηση που δεν τον εφερε δεκαρι,στον πελκα που δεν ειναι fallτουνης(!)
στον μπερμπατοφ που δεν κανει για φορ(!!)
και μιλαμε για ομαδα που την εφερε παρεα με τον πανιωνιο! να την γλενταει και ο πανθρακικος!
οι δηλωσεις του για fallτουνη ιντεγε ηταν απαραδεκτες
απορω γιατι ποτε δεν προεβαλε το μεγαλυτερο μειον της χρονιας που ηταν οι θλασεις
μηπως γιατι ειχε και αυτος μια καποια ευθυνη;

που λογικα δεν ειχε διοτι και αλλες χρονιες στην μεσημβρια τα ιδια βλεπαμε

αν μου λεγαν πες τρεις λεξεις για τον τουντορ θα ελεγα
καλος αλλα ανωριμος
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Νέος "θεσμός" μας προέκυψε ... αίφνης κιόλας ...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

προσωπικα πιστευω οτι ο τουντορ επιδιωκε την απολυση,δεν πιστευω οτι ειναι τοσο χαζος ωστε να κανει τετοιες δηλωσεις μετα απ οσα γιναν στο ματς με τον γαυρο.
επρεπε ομως να μεινει εως το τελςο της σεζον(τουλαχιστον) ουτως ωστε να κριθει ολοκληρωτικα και να μην υπαρχουν οι οποιες δικαιολογιες θα ακουστουν σημερα

οσο για τον βλανταν...καλο κουραγιο
τουλαχιστον χειροτερα αποκλειεται να τα παει απο τον κροατη.
επιπλεον ο ανθρωπος νιωθει τι εστι ΠΑΟΚ.
θα τον ηθελα και του χρονου στον παγκο του ΠΑΟΚ αλλα διπλα σε εναν εκ των πορτογαλων
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

ιβιτς με βοηθο Γκαρσια ; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Το ρόστερ της ομάδας είναι πολύ καλό.
Δηλαδή οι άλλοι τι να πουν ?

Ελπίζω ο Ιβιτς να μην είναι της σχολής, μπείτε - παίξτε και ό,τι βγει.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Παρα το οτι ειμαι ενας απο τους μεγαλυτερους υποστηρικτες του,για καποιον αγνωστο λογο(προς το παρον) δεν μπορω να πω οτι στεναχωρηθηκα που εφυγε.Ισως με προσεβαλαν οι αστοχες και προκλητικες δηλωσεις του μετα το τελος του παιχνιδιου με τον Πανθραξ
+1
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Ιβιτς, με βοηθό Ζήση (ταιριάζει)

ο άλλος είχε βοηθό τα Θεία ...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω παλυ πιστευω πως εχουν βρει προπονητη ηδη και συγκεριμενα τον εχει βρει ο Μιχελς,απλα δεν θεωρουν σωστο το timing με οσα γινονται εντος και εκτος ομαδας για να τον ανακοινωσουν.Ειναι γνωστη η καψουρα μου για λατινοαμερικανικο μοντελο αλλα πιστευω οτι ο Σλοβακος θα στραφει σε βορειοευρωπαικη λυση η και αυτο ειναι το ασχημο σεναριο σε πρωην ανατολικο μπλοκ.Ιδωμεν...

Υ.Γ Συμφωνω με τον Ντεσπε πως ο Κροατης τον τελευταιο καιρο επεδιωκε την απολυση του.(πολυ συμφωνω με αυτον τον τελευταιο καιρο,θα το ψαξω)
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Αντίο.
Πήρες πολλές ευκαιρίες αλλά εφαγες το κεφάλι σου.
Προπονητικά μέτριος.
-Προσπάθησε να ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ εναν τρόπο παιχνιδιού τον οποίο οι περισσότεροι παικτες δεν μπορούσαν να αφομιώσουν.
-Δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τα χαρακτηριστικά των παικτών που είχε, κυρίως στην επίθεση (Κλάους->γκολ με μια επαφή, Μπερμπάτωφ->τεχνική εντός περιοχής)
-Αφησε αδικαιολόγητα παικτες εκτός ομάδας, ενώ δεν στηριξε όσο έπρεπε άλλους (Μαλεζάς, Κατσε, Μπερμπάτωφ, Γλύκος στην αρχή, Σαμπο μετά το Γενάρη).
-Είχε εμμονές με παίκτες που δεν εβγαιναν απο την 11αδα ουτε με πατερίτσες με αποτελεσμα να τους "σκάσει" ή να τους εκθέσει (Τζιόλη, Κωνσταντινίδη, Ολσεν, Κοστα, Βιτορ, Μακ, Γκαρυ).
-Προβλημα στην διαχείριση των σωματικών αντοχών των παικτών. Εδώ υπάρχει η αποψη οτι η φυσική κατασταση φέτος είναι "καλή". Αλλά ας μου πει κάποιος πώς γίνεται να εχουμε 500 θλάσεις σε 50 ματς οταν στην Αγγλία ή την Ισπανία που παιζουν 80 δεν έχουν ούτε 10 την χρονιά. Οταν η ομάδα προπονούνταν στα χωράφια του Λόλα είχαμε 5-10 ανα έτος. Ο Πανθραξ και ο ΠΑΣ που προπονούνται στα χωράφια το ίδιο. Ε ρε πουστη τί σκατά έχει η Μεσήμβρια; Μήπως τελικά φταίνε οι προπονητές;

Αυτά και τέλος.
Στηριξη στον Βλάντο. Ανεξαρτητα απο αποτελεσματα εγώ τον θέλω και του χρόνου.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

εξαιρετικα ενδιαφερουσα παντως τωρα η επιλογη ιβιτς και σε εξαιρετικο σημειο,κανεις δεν εχει απαιτησεις
ειναι ενας εξυπνος ανθρωπος,επαιζε εξυπνα μπαλα,χωρις να εχει τα τρομερα προσοντα
ειμαι πραγματικα περιεργος να δω τι θα βγαλει!

εγω θα ηθελα και γκαρσια διπλα του οπως στην Κ

επισης θεωρω ιδιως αν μπει play offs(πραγμα δυσκολο γιατι αν δεν κατεβουμε πειραια,θεωρω οπως ειπα εδω και μερες πολυ πιθανον να γινει το ματς του κυπελου,ειμαστε κατω καια πο την τριπολη και με δυσκολο προγραμμα)επαρκη τον χρονο για να δειξει πραγματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τετ 09 Μαρ 2016, 16:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”