25.Robin Olsen
-
Re: 25.Robin Olsen
Εντωμεταξυ μιλαμε για περιουσιακο στοιχειο του ΠΑΟΚ ρε μπουφοι ΑΡΔ και αυτοι γραφουν λες και μιλανε για παιχτη του γαυρου. Ποσο βλακες. Εντωμεταξυ η φαση που βαλανε ειναι ξεκαθαρο φαουλ που την εχω δει να συμβαινει 1000αδες φορες και σε τερματοφυλακες οπως ο Μπουφον ή ο Νοιερ. Αυτοι εκει να βγαλουν με το ζορι γκαφα. Τοσο βλακες.
- john4serres
- painkiller4
Τωρα αργα ειναι
Δυστυχως με τη συμπεριφορά μας τους κανουμε να αισθάνονται ισχυροί
Δυστυχως με τη συμπεριφορά μας τους κανουμε να αισθάνονται ισχυροί
και γιατι το ΠΑΟΚμανια αναπαραγει τετοιες παπαριες?το ιδιο κανατε και με τον γκαρσια που τον ειχατε στους χειροτερους που επαιξαν στη ρεαλ,ας κοιταξουμε κ λιγο τον εαυτο μας τον καθρεφτη που ολο οι αλλοι φταινε.οχι φιλε μου εσυ φταις που αναπαραγεις εμετικα αρθρα.αυτοι κανουν τη δουλεια τους που ειναι το κακο κ η δοιχονια.εμεις τι κανουμε?τους βριζουμε αλλα τα κοτσαρουμε και στο σαιτ μας ντροπη
Τα πάντα μπαίνουν αδερφέ, δε γίνεται επιλεκτική επιλογή, αν και υπάρχουν blacklisted sites
ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ..ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ...ΣΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ..,ΠΩΣ ΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙΑ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΝΤΕΦΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΧΟΡΕΥΑΝ.
ΟΙ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΜΕΝΕΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
ΟΙ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΜΕΝΕΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
Besuch άλλαξε την υπογραφή σου,είναι έκτρωμα.Έχουμε κάνει παρατήρηση για λιγότερα,θα περιμένω για λίγο να το δεις,αλλιώς θα τα πούμε ξανά σε μια εβδομάδα.
-
Αυτά τα άρθρα δεν είναι μεμονομένα από κάποιους ανεγγέφαλους δημοσιογράφους , αλλά είναι μια ολόκληρη βιομηχανία παραγωγής λάσπης για συγκεκριμένα πρόσωπα μέσα στην ομάδα , και αφορά παίκτες ΤΔ προπονητικό τιμ γηπεδικές εγκαταστάσεις , όταν κάτι είναι αγκάθι στην ασχημη πορεία της ομάδας μας αυτοί το πολεμάνε με λύσα
λάσπη στο Νομπόα , λάσπη στο Περειρα λάσπη στον ΌΛΣΕΝ και βέβαια είναι υμνητές του μέτριου που είναι εγγ'υηση για μία μέτρια πορεια
λάσπη στο Νομπόα , λάσπη στο Περειρα λάσπη στον ΌΛΣΕΝ και βέβαια είναι υμνητές του μέτριου που είναι εγγ'υηση για μία μέτρια πορεια
Η υπογραφη σου ειναι πιο ηλιθια και ξεφτιλα ακομα και απο αλλοθρησκου. Οχι βδομαδα, μονιμο σουτ θα ετρωγεςBesuch 2 έγραψε:ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ..ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ...ΣΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ..,ΠΩΣ ΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙΑ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΝΤΕΦΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΧΟΡΕΥΑΝ.
Εμένα μου αρέσει η υπογραφή του Besuch.
Θεωρώ πως είναι εύστοχη και ειλικρινής.
Παράλληλα νομίζω οτι αποτελεί μια αυθεντική έκφραση ΠΑΟΚτσήδικης αντίδρασης, ακόμα και κόντρα στον ίδιο μας τον εαυτό (όπως συνήθως λειτουργούμε άλλωστε).
Βεβαίως, ακριβώς επειδή έχω αποστασιοποιηθεί τελείως απο τη λειτουργία και τη καθημερινότητα του site, η άποψη αυτή δεν αποτελεί τίποτα παραπάνω απο προσωπική αντίληψη.
Αν οι μοντς θεωρούν οτι δεν πρέπει να υπάρχει, κάτι θα ξέρουν.
Θεωρώ πως είναι εύστοχη και ειλικρινής.
Παράλληλα νομίζω οτι αποτελεί μια αυθεντική έκφραση ΠΑΟΚτσήδικης αντίδρασης, ακόμα και κόντρα στον ίδιο μας τον εαυτό (όπως συνήθως λειτουργούμε άλλωστε).
Βεβαίως, ακριβώς επειδή έχω αποστασιοποιηθεί τελείως απο τη λειτουργία και τη καθημερινότητα του site, η άποψη αυτή δεν αποτελεί τίποτα παραπάνω απο προσωπική αντίληψη.
Αν οι μοντς θεωρούν οτι δεν πρέπει να υπάρχει, κάτι θα ξέρουν.
Διαφωνώ με τον @ rainmaker και συμφωνώ με τον @ Odi...
Το να χαρακτηρίζει κάποιος την έδρα του Π.Α.Ο.Κ. και μόνιμο τόπο κατοικίας των περισσότερων οπαδών του μιζερούπολη, σε μόνιμη μάλιστα βάση, βάζοντας το στην υπογραφή του ως μέλους ενός καθαρά Π.Α.Ο.Κ.τσίδικου οπαδικού site, προσβάλει τουλάχιστον την ομάδα μας, αλλά και την αισθητική όλων όσων διαμένουμε σε αυτήν!!!
Η προτροπή δε, για να μην πω προσταγή, σε κάποιους (ποιους άραγε αναρωτιέμαι) να "κάψουν καλά" το μεγαλύτερο κομμάτι της Θεσσαλονίκης είναι πραγματικά εκτρωματική και, αν όχι κάτι πολύ χειρότερο, τελείως άκαιρη και αναίτια, για "υπογραφή" μάλιστα ενός Π.Α.Ο.Κ.τσή οπαδού, όπου κι αν αυτός διαμένει μόνιμα!!!
Οι δε χαρακτηρισμοί "ανεγκέφαλοι και γίδια" για οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ., έστω κι αν υπάρχει ένα μικρό μέρος και τέτοιων, είναι πραγματικά αχαρακτήριστη και προκαλεί απροκάλυπτα το μεγαλύτερο μέρος των οπαδών μας που μόνο τέτοιοι δεν είμαστε!!!
Μόνο που την βλέπω κάθε φορά νιώθω αηδία, ντροπή και θλίψη!!!
Κάθε άλλου είδους εξήγηση δε, γι αυτό το αληθινό έκτρωμα της συγκεκριμένης "υπογραφής", την θεωρώ "ιστορίες για πράσινα άλογα και deep purple ακρωτήρια"!!!
Ζητάω λοιπόν με την σειρά μου απ τον συμφορουμίτη Besuch 2 να αλλάξει αυτήν την "υπογραφή" αμέσως!!!
Υ.Γ. Sorry απ όλους για το off topic...
Το να χαρακτηρίζει κάποιος την έδρα του Π.Α.Ο.Κ. και μόνιμο τόπο κατοικίας των περισσότερων οπαδών του μιζερούπολη, σε μόνιμη μάλιστα βάση, βάζοντας το στην υπογραφή του ως μέλους ενός καθαρά Π.Α.Ο.Κ.τσίδικου οπαδικού site, προσβάλει τουλάχιστον την ομάδα μας, αλλά και την αισθητική όλων όσων διαμένουμε σε αυτήν!!!
Η προτροπή δε, για να μην πω προσταγή, σε κάποιους (ποιους άραγε αναρωτιέμαι) να "κάψουν καλά" το μεγαλύτερο κομμάτι της Θεσσαλονίκης είναι πραγματικά εκτρωματική και, αν όχι κάτι πολύ χειρότερο, τελείως άκαιρη και αναίτια, για "υπογραφή" μάλιστα ενός Π.Α.Ο.Κ.τσή οπαδού, όπου κι αν αυτός διαμένει μόνιμα!!!
Οι δε χαρακτηρισμοί "ανεγκέφαλοι και γίδια" για οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ., έστω κι αν υπάρχει ένα μικρό μέρος και τέτοιων, είναι πραγματικά αχαρακτήριστη και προκαλεί απροκάλυπτα το μεγαλύτερο μέρος των οπαδών μας που μόνο τέτοιοι δεν είμαστε!!!
Μόνο που την βλέπω κάθε φορά νιώθω αηδία, ντροπή και θλίψη!!!
Κάθε άλλου είδους εξήγηση δε, γι αυτό το αληθινό έκτρωμα της συγκεκριμένης "υπογραφής", την θεωρώ "ιστορίες για πράσινα άλογα και deep purple ακρωτήρια"!!!
Ζητάω λοιπόν με την σειρά μου απ τον συμφορουμίτη Besuch 2 να αλλάξει αυτήν την "υπογραφή" αμέσως!!!
Υ.Γ. Sorry απ όλους για το off topic...
Αν το πρόβλημα είναι ότι διανέμετε σε αυτήν πάντως, τι να πω για όσα ακούω για την Αθήνα;
Η για τους Αθηναίους, και ας μην θεωρώ τον εαυτό μου τέτοιον;
Αντιλαμβάνομαι επίσης γιατί κάποιοι ενοχλούνται, και σωστά ζητάει αλλαγή ο odi, αλλά εμένα δε με ενοχλεί προσωπικά... Μιζέρια μόνιμα βγάζει αυτή η πόλη στο οπαδικο...

Αντιλαμβάνομαι επίσης γιατί κάποιοι ενοχλούνται, και σωστά ζητάει αλλαγή ο odi, αλλά εμένα δε με ενοχλεί προσωπικά... Μιζέρια μόνιμα βγάζει αυτή η πόλη στο οπαδικο...
Πέτρο, το λέμε πολλές φορές κι εμείς αυτό με την οπαδική μιζέρια της πόλης μας, αλλά όχι κι έτσι αδερφέ!!! ΄
Άλλο δηλαδή αυτό κι άλλο το να το έχεις κοτσαρισμένο σε μόνιμη βάση στην "υπογραφή" σου, ως μέλος μάλιστα σε Π.Α.Ο.Κ.τσίδικο site!!! Αυτό αποτελεί τουλάχιστον ντροπή για όλους τους Π.Α.Ο.Κ.τσήδες οπαδούς εδώ μέσα, όπως εκτιμώ προσωπικά!!! Αν εσύ δεν το βλέπεις ακριβώς έτσι, διαφωνούμε μεν, λυπάμαι, πολύ μάλιστα, δε!!!
Εξ άλλου εμείς ξέρουμε καλά ότι στην μιζέρια μας οδήγησε η απαξίωση, η κλοπή, η αδικία και η υποβάθμιση του Π.Α.Ο.Κ. απ όλα τα αθηνοπειραιοκεντρικά ποδοσφαιρικά καθεστώτα, στοχευμένα μάλιστα, δεκαετίες τώρα!!!
Τα συνθήματα για Αθήνα-Πειραιά και τους κατοίκους τους λέγονται από αγανάκτηση και οργή, εντελώς αιτιολογημένη απ όσα γράφω παραπάνω, ακούγονται όμως σε στιγμές θυμού και μετά...περνάνε, σταματούν κάποια στιγμή!!!
Η συγκεκριμένη "υπογραφή" είναι γραπτή, μόνιμη και ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ Π.Α.Ο.Κ.ΤΣΗΔΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ, ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ-ΕΔΡΑ ΤΗΣ !!! Γι αυτό παρακαλώ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΙΟΛΑΣ!!!
Ελπίζω να έγινα κατανοητός πλέον...
Άλλο δηλαδή αυτό κι άλλο το να το έχεις κοτσαρισμένο σε μόνιμη βάση στην "υπογραφή" σου, ως μέλος μάλιστα σε Π.Α.Ο.Κ.τσίδικο site!!! Αυτό αποτελεί τουλάχιστον ντροπή για όλους τους Π.Α.Ο.Κ.τσήδες οπαδούς εδώ μέσα, όπως εκτιμώ προσωπικά!!! Αν εσύ δεν το βλέπεις ακριβώς έτσι, διαφωνούμε μεν, λυπάμαι, πολύ μάλιστα, δε!!!
Εξ άλλου εμείς ξέρουμε καλά ότι στην μιζέρια μας οδήγησε η απαξίωση, η κλοπή, η αδικία και η υποβάθμιση του Π.Α.Ο.Κ. απ όλα τα αθηνοπειραιοκεντρικά ποδοσφαιρικά καθεστώτα, στοχευμένα μάλιστα, δεκαετίες τώρα!!!
Τα συνθήματα για Αθήνα-Πειραιά και τους κατοίκους τους λέγονται από αγανάκτηση και οργή, εντελώς αιτιολογημένη απ όσα γράφω παραπάνω, ακούγονται όμως σε στιγμές θυμού και μετά...περνάνε, σταματούν κάποια στιγμή!!!
Η συγκεκριμένη "υπογραφή" είναι γραπτή, μόνιμη και ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ Π.Α.Ο.Κ.ΤΣΗΔΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ, ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ-ΕΔΡΑ ΤΗΣ !!! Γι αυτό παρακαλώ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΙΟΛΑΣ!!!
Ελπίζω να έγινα κατανοητός πλέον...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 07 Απρ 2016, 11:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.