Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
gpaok

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από gpaok »

Εγώ ενα πράγμα δεν καταλαβαίνω...γιατί δεν μπορεί μια φορά να συμβαδίσει το υλικό της ομάδας με το συστημα που θέλει να παίξει ο προπονητης. Πέρυσι χωρίς εξτρέμ θέλαμε ντε και σωνει να παίξουμε 442. Φέτος... έχουμε μια χαρά εξτρεμακια και κεντρο που μπορεί να κανει διάφορους συνδυασμούς και έπρεπε να φτασει...νοεμβρης για να το παίξουμε πρωτη φορα.

Οσο για εσενα ρε ιγκορ....τι να πω;; με μπερδευεις. Πας παντα ρε αδερφε να κανεις νομιζω το... δυσκολο, το τραβηγμενο. Αφου απο τον αυγουστο βλεπεις οτι με αυτη την αμυνα δεν...ΔΕΝ παιζεται το ρημαδι το 352, γιατι επιμενεις;; θες φουλ μπακ με αντερα...δεν γίνεται να βαφτίσεις φουλ μπακ τα...κλασσικά μπακ ή τα εξτρέμ.
γνωμη μου οτι πρεπει να γυρισουμε στην τετραδα πισω στην αμυνα οπωσδηποτε. Απο εκει και μπροστα... οτι γουσταρεις. 433;; 442;; 4321;; 4231;;
Ολα αυτα καλυτερα μου μοιαζουν. Και το σημαντικοτερο... εχεις ακραία μπακ, εχεις εξτρέμ, εχεις αμυντικά χαφ, στα επιτελικά χαφ πασχουμε αλλά...οκ. μέχρι το Δεκέμβρη θα πας όπως όπως.

Το σημερινο ναυάγιο δεν το υπολογιζω καν. Δεν εινσι κριτηριο για το συστημα. Αυτα φιλε ιγκορ... μακαρι να εισαι εδω να ανταλλαξοτμε και ευχες τα χριστουγεννα, τι να πω;;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

desperando έγραψε:goran 64

μπορείς να το κάνεις ταλαρα αυτό που αναφερεις?
μπορείς να μιλήσεις με ονόματα για να καταλάβουμε τι θες ναπεις
Ρομπέρτο Κάρλος, Ντανιέλ Πασσαρέλα και καναδυό φίλους τους!!! Και πολλά είπα συνοπαδέ desperando!!! Όποιος κατάλαβε κατάλαβε!!! Μεγάλα παιδιά είμαστε και τα περισσότερα είναι μηνύσιμα!!!

Από απόψε στηρίζω Ιγκόρ Τούντορ και χωρίς επιτυχή αποτελέσματα μέχρι την λήξη του συμβολαίου του!!! :opaokara:

:pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

DC έγραψε:Η πλάκα είναι ότι θα βγαίνουν τώρα πολλοί και θα λένε <<να, άλλαξε σύστημα και τί κερδίσαμε; >> ....
Πάμε άλλη μια : οι Μακ και Ροντριγκεζ ΔΕΝ είναι φορ. Οι Σαμπο και Γκολασα ΔΕΝ είναι εξτρεμ.
Τα γράφω για την περίπτωση που τα μπερδεύει και δούμε κανέναν Κλάους στο τέρμα.
Δεν πειράζει. Έτσι κι αλλιώς, η Ευρώπη δεν ήταν στις προταιρεοτητες μας. Όπως έχει πει.
Για την ιστορία, οποία χρησιμότητα είχε το σχήμα που παρεταξε, πήγε περίπατο μετά το 1ο γκολ, όταν και έκλεισαν οι όποιοι χώροι περίμενε ότι θα βρουν οι φουνταριστοι μας. Εκεί έπρεπε να τους αλλάξει θέση, και να ξεχάσει την κόντρα.
Υπομονή.
ετσι ακριβως :!: .Αλλαξε το συστημα μονο για να το αλλαξει απ'οτι φαινεται.

Εβαλε τα εξτρεμ για φορ και τους κεντρικους στα ακρα.Δεν ξερω αν γινονται πουθενα αλλου αυτα.

Εντωμεταξυ τοσα χρονια λεμε να παιξουμε Ευρωπη να χαμογελασει λιγο το χειλακι μας γιατι το πρωταθλημα το χουνε στημενο οπως λεει και το γνωστο γηπεδικο συνθημα και ξαφνικα μαθαινουμε πριν 2 βδομαδες οτι ριχνουμε το βαρος στο πρωταθλημα,οπου παρεπιμπτοντως παμε χαλια.Ειναι δυνατον?

Και αντε να δεχτω οτι ειχαμε δυσκολα ματς πρωταθληματος,αλλα δεν ειναι τα αποτελεσματα τα οποια δεν ηρθαν και γκρινιαζουμε αλλα οι εμφανισεις που δεν δικαιολογουνται για ευρωπαικη ομαδα.

Εγω παντως ο Τουντορ θελω να μεινει μεχρι το τελος της χρονιας οση κριτικη και να του κανω,για να καταλαβουν μεχρι και οι τελευταιοι πλεον τι συμβαινει σε αυτη την ομαδα και ποιοι φταινε

Το οτι ο Αναστασιαδης που περσι πληρωσε το μαρμαρο του β' γυρου(και δικαιως απομακρυνθηκε) ηταν τσομπανης αλλα ο Τουντορ αν κανει κατι παρομοιο χτιζει ομαδα ,ειναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ.Τα λεμε για να ξηγουμαστε
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Με μια χρονια και στηριξη μεσοβεζικη ή θα στηνεις τα μισα ματς για να εισαι ψηλα ή ολοι θα ειναι τσομπανηδες...

Ας το καταλαβουμε...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ευτυχώς αυτοί που έχουν την ευθύνη, δεν ξέρουν ούτε να διαβάζουν, ούτε να ακούν ελληνικά.

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Alastor έγραψε:
Εγω παντως ο Τουντορ θελω να μεινει μεχρι το τελος της χρονιας οση κριτικη και να του κανω,για να καταλαβουν μεχρι και οι τελευταιοι πλεον τι συμβαινει σε αυτη την ομαδα και ποιοι φταινε
Και για πες να μάθουμε και μεις και να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτη την ομαδα και ποιοι φταινε?
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Τελικά μάλλον δεν φταίει το 4231,352, 3422, 18888.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

desperando έγραψε:
Alastor έγραψε:
Και για πες να μάθουμε και μεις και να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτη την ομαδα και ποιοι φταινε?
Έφυγε ρε γμτ και ο βρυζας με το σαλπιγγιδη που τους ειχαμε " έτοιμους"....
Άβαταρ μέλους
ZamanFou

Δημοσίευση από ZamanFou »

Δεν μπορω να σας καταλαβω μερικους..!!
Και εδω μεσα και γενικοτερα στο γηπεδο,στα καφε κτλ κτλ..
Τοσο καιρο παιζει η ομαδα 3-5-2 εχει βρει την ταυτοτητα της η ομαδα μεσα στον αγωνιστικο χωρο και οι περισσοτερες ομαδες αλλαζουν τα συστηματα τους για να προσαρμοστουν στο δικο μας να μπορεσουν να μας αντιμετωπισουν και κραζετε ανελεητα να αλλαξει το συστημα..
Αλλαζει λοιπον το συστημα ο τουντορ και κραζετε ξαναμανα γιατι λεει αλλαξε το συστημα σε ενα το σημαντικο παιχνιδι(μιας και καθε χρονια φταναμε ημιτελικο europa),οτι παλι κανει πειραματα και θα χαθει η χρονια ξερω γω..Μηπως επρεπε να κανει κανα γκαλοπ η παε να σας ρωτησει ποτε και σε ποιο παιχνιδι πρεπει ο coach να αλλαξει την διαταξη της ομαδας..?
4-4-2 λεει επαιζε η ομαδα και εβαλε εξτρεμ τον σαμπο με τον γκολασα..!Ποιος σας τα λεει αυτα ρε παιδια..?
Η ομαδα σημερα επαιζε με 4 χαφ στο κεντρο πολυ κλειστα στην μεσαια γραμμη για να πιεσει ψηλα τον αντιπαλο και να κλεβει μπαλιες να τροφοδοτει τους πολυ γρηγορους επιθετικους μακ,γκαρυ..Και σε αυτο τον ρολο του το κεντρο τα πηγε πολυ καλα οσον αφορα τα κοψιματα για οποιον δεν μπορει να το δει..
Το οτι ηταν αδεια η περιοχη οταν η μπαλα πηγαινε πλαγια στην περιοχη λογο της ελλειψης ψηλου φορ ειναι ενα γεγονος..Αλλα για να κερδισεις σε ταχυτητα μπροστα πρεπει να θυσιασεις κατι αλλο μιας και δεν εχουμε τον ροστερ της ρεαλ και ο κλαους δεν μπορουσε να παιξει τον ρολο ειτε του μακ,ειτε του γκαρυ..
Τακτικα η ομαδα τα πηγε πολυ καλα και το συστημα ηταν "κουτι" για αυτο που ηθελε να παιξει ο τουντορ στην ρωσια..Να πας δηλαδη και να κλεψεις το ματσ..Το οτι δεν του βγηκε νομιζω ειναι δεδομενο..Και ο λογος ειναι απλος και κατανοητος απο καθε νοημων ανθρωπο..Μεσα στο γηπεδο δεν παιζεις μονο σου αλλα παιζει και ο αντιπαλος προπονητης με τους 11 παιχτες του..Και εφοσον γινεται ενα ματσ αναμεσα σε 2 σχεδον ισαξιες ομαδες τοτε αν μια απο τις 2 πιασει καλυτερη αποδοση απο την αλλη και κυριως στο επιθετικο κομματι του παιχνιδιου τοτε θα σε κερδισει φιλε μου..!Οχι παντα αλλα σχεδον παντα..Τοσο απλο ειναι το ποδοσφαιρο..!!
Εγω με το φτωχο μου το μυαλο αυτο καταλαβαινω και αυτο ειδαν τα ματακια μου..Κανεναν τουντορ δεν μπορω να κατηγορησω διοτι ο ανθρωπος δουλευει και μαλιστα πολυ σκληρα και αργα ή γρηγορα θα του "βγει"..Το θελετε ή οχι..Ειναι διψασμενος για επιτυχιες και διακρισεις οσο και εσεις που καθεστε στους καναπεδες σας και μουρμουρατε..Αυτος ίσως το θελει και πιο πολυ απο εσας..
Γι αυτο λοιπον απο το να χαλιεστε και να μιζεριαζετε τραβατε πιεστε κανα ποτακι να κοζαρετε κανα γκομενακι ή αν ειστε παντρεμενοι τραβατε στην κυρα να της δειξετε πως "αγαπαει" ο ΠΑΟΚ και αφηστε τους επαγγελματιες του ειδους που εχει η ομαδα να δουλεψουν για αυτη..
Στο τελος ολοι θα χαμογελατε..Παρτε το χαμπαρι..ΝΙΩΣΤΕ ΠΑΟΚ!!!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

desperando έγραψε:
Alastor έγραψε:

Δεν εφυγε η καθαριστρια και οι παικτες που τρυπησαν τον ΑΑ, τι να καταλαβεις ρε despe, φως φαναρι :lol:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Αυτό που πρέπει να γίνει σίγουρα είναι να υπάρχει κριτική,αλλά και στήριξη ταυτόχρονα.

Για εμένα λάθος η αλλαγή του συστήματος.Αλλά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω πως γίνεται δουλειά και μάλιστα όταν σε υπερασπίζονται τόσο εμφανώς δύο παίκτες της ομάδας.

Δεν θέλω απλά να βλέπω ηλίθιες νοοτροπίες και επαναλαμβανόμενα λάθη.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Το "τσομπάνης" για τον πρώην μάλλον θίγει τους τσομπάνηδες..
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Δεν ιδρώνει το αυτί σου κύριε τουντορ.
Κολλημένο μυαλό, αλλά με βασικούς τον τζαβελλα και τον γλυκο δεν έχω απαιτήσεις.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Odi έγραψε:Αυτό που πρέπει να γίνει σίγουρα είναι να υπάρχει κριτική,αλλά και στήριξη ταυτόχρονα.

Για εμένα λάθος η αλλαγή του συστήματος.Αλλά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω πως γίνεται δουλειά και μάλιστα όταν σε υπερασπίζονται τόσο εμφανώς δύο παίκτες της ομάδας.

Δεν θέλω απλά να βλέπω ηλίθιες νοοτροπίες και επαναλαμβανόμενα λάθη και αδουλευτες-τραβηγμενες επιλογες σε σημαντικα ματς να προσθεσω επισης
Σωστος
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Τον έχετε πνίξει με τοση στήριξη!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”