Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Karelias

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από Karelias »

desperando έγραψε: Εικόνα

Εικόνα
Διαφωνώ ότι η δεύτερη 11αδα είναι καλύτερη γιατί 1: δεν έχει κανονικό κεντρικό αμυντικό, 2: δεν έχει κανονικό αριστερό εξτρέμ. Ξέροντας βέβαια, ότι ξέρουμε τώρα, δεν απέχουν πολύ σε συνολική ποιότητα.

Υπάρχουν όμως μερικά δεδομένα που δεν μπορούν να αγνοηθούν.
1: Δεν είμαστε έτοιμοι για επίσημο αγώνα.
2: Λείπουν παίχτες σε νευραλγικά σημεία της 11αδας

Αρχίζω και πιστεύω ότι δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφές. :cry:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

buffos έγραψε:Φέτος το ματς γίνετε την ίδια χρονική περίοδο που έγινε το ματς με την Σάλκε.
Αν τώρα περιμένουν να γίνει η κλήρωση , να βγει κάποιο τελείως λιμό και μετά να "επενδύσουν τα χρήματα" από τους ομίλους είναι για κλάματα.
Στο τέλος το ταμείο θα είναι μείον σε σχέση με πέρσι. Το μαγαζί πρώτα το γεμίζεις με εμπόρευμα και μετά έρχεται ο πελάτης.
Εδώ συμφωνούμε απόλυτα!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

stephanos έγραψε: Κάποιες παρατηρήσεις. Τη Δευτέρα δηλώνεται το ρόστερ 25 παικτών (δεν συμπεριλαμβάνονται οι κάτω των 21) που θα παίξει τα δύο ματς στα πλέι οφ του Europa League. Την Παρασκευή γίνεται η κλήρωση και θα ξέρουμε τον αντίπαλό μας. Νωρίτερα, κάποιες ομάδες θα έχουν αλλάξει στόχους, όπως π.χ. η Φέγενορντ ή η Ντνίπρο που αποχαιρέτησαν την ελπίδα για τους ομίλους του ch.l. Οι μεταγραφικές κινήσεις (πωλήσεις-αγορές-αποδεσμεύσεις-προτάσεις) κάθε ομάδας επηρεάζουν πολλές άλλες. Και το θέμα δεν είναι μόνο τί θέλουμε εμείς, παίζει ρόλο τί θέλουν και οι παίκτες.
Και μία λεπτομέρεια. Δεν χρειάζεται να κλείσουν τρεις παίκτες μέχρι τη Δευτέρα, μου φτάνουν και δύο. Γιατί διατηρούμε την δυνατότητα να προσθέσουμε άλλον ένα μέχρι και μία μέρα πριν από το πρώτο ματς.
Απόλυτα σωστός.
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Αυτή η σύγκριση με τις 2 ενδεκάδες περςινης-φετινής δεν καταλαβαίνω που αποσκοπεί...θα το καταλάβαινα αν η περσινή ήταν σωστά σχεδιασμένη ώστε να την εχουμε σα μετρο σύγκρισης αλλα και πέρσι κατεβήκαμε να παίξουμε με βαςικους τον Γεωργιάδη και τον Λουκας που είχε να παίξει Μπαλα 7-8 μηνες και εναλλακτικές λύσεις τον νεσιντ και τον Νίνη που είχαν να ακουμπήσουν και αυτοί Μπαλα κανα χρόνο.. Γι αυτο γραψαμε και ενα καθαρότατο 0-2..
Και φέτος τα πραγματα ειναι μια απο τα ίδια η ομάδα θα ξεκινήσει με κραχτες αδυναμίες και το αγαπημενο μας σλόγκαν-ελπιδα τα τελευταία χρόνια "αν περάσουμε στους ομίλους θα έρθουν οι παικταράδες".
Οι σοβαρές ομάδες ομως δεν χτίζονται με ζαριες αλλα με σωστό σχεδιασμό ο οποίος κατα την προσωπική μου άποψη μας τελείωσε τη χρονια που είχαν ερθει ο γκαρσια ο Κοντρέρας ο Βιεϊρίνια κτλ..πραγματικά όλες οι επόμενες χρονιές μεταγραφικά πανε απο το κακό στο χειρότερο.. Και αν προ του ιβαν μπορούσες να πεις ότι "όπου φτωχός και η μοίρα του πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω ποιος διάολο ευθύνεται και εχουμε φτασει σημερα 2 βδομάδες πριν απο επίσημο παιχνιδι που ολοι ξέρουμε με το που τελείωσε το πρωτάθλημα σε ποιες θέσεις πονάμε να γευματιζουμε κάποιον 22 χρόνο που κανεις δεν ξερει αν εχει παίξει ποτε του μπαλα επαγγελματικα..
Όπως είπα λοιπόν δεν ξερω ποιος ευθύνεται ούτε με ενδιαφέρει να μάθω.. Ελπιζω ότι ιςως με την ελευςη αγγελιδη με κάποιο τροπο να γίνει ενα "reset" και η ομάδα να ξαναρχίσει να λειτουργεί με σωστή ποδοσφαιρική νοοτροπία
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Η δική μου εκτίμηση είναι ότι ο πιο απαραίτητος αυτή τη στιγμή είναι ο αριστερός εξτρέμ και όχι το cb. Τον τελευταίο μπορώ να τον μπαλώσω στα play-off με τον Τζαβέλλα που πέρυσι έκανε αξιοπρεπείς εμφανίσεις ως αριστερό στόπερ. Αριστερό μεσοεπιθετικό όμως, μπουκαδόρο, δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ, οπότε τη θέση αυτή δεν μπορώ να την μπαλώσω για την ώρα.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γυρεύουμε τους αντικαταστάτες των τριών πιο ποιοτικών παικτών που μας έφυγαν (Νατχο, Στοχ, Ινσα). Τους γυρεύουμε και τους τρεις. Απλά, επειδή ο χρόνος κυλάει αντίστροφα, ο πρώτος που πρέπει να ενσωματωθει στην ομάδα,κατά την άποψή μου, είναι ο αριστερός εξτρέμ.
Άβαταρ μέλους
Ζοραν

Δημοσίευση από Ζοραν »

Πάντως όπως το βλέπω το πραγμα μεταγραφές(αν τελικά κανουμε) πριν την αυριανή κλήρωση δύσκολα θα γίνουν.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

paokovios1974 έγραψε:
arisk έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:Μεταγραφες θα γινουν και θα ειναι και καλες οι λογοι εχουν εξηγηθει απο οσους ακομα κραταμε την ψυχραιμια μας,στα προκριματικα του europa θα κατεβει μια ενδεκαδα η οποια ειναι καλυτερη απο την περσινη με μεταλιστ...ψαξτε το λιγο αν αμφιβαλετε.
Μια επανάληψη της εξήγησης και για μένα φίλε γιατί δεν παρακολούθησα τη συζήτηση please... ;)
Ασε φιλε δε μασαω
Μας δουλεύεις ρε φιλε; Λες οτι "ξέρουμε οτι οι μεταγραφές που θα γίνουν θα ειναι καλές και οι λόγοι έχουν εξηγηθεί" και (αφού έλειπα και ειναι αδύνατον να ψάξω 150 σελίδες για να βρω ενα post που εξηγεί αυτο) σε ρωτάω πως ξέρουμε οτι θα ειναι καλές... Και μου λες "ασε φιλε δε μασάω"...;
Αφήνω τους υπόλοιπους να κρίνουν... Άλλωστε όλοι μας εχουμε την ιστορια μας και στο φόρουμ και στην Τούμπα και παντου... ;)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Εάν έχουν γίνει οι απαραίτητες συζητήσεις δεν είναι δύσκολο να έρθει ο παίκτης σύντομα, ακόμη και μέσα στο ΣΚ, να περάσει ιατρικές εξετάσεις και τη Δευτέρα αν υπογράψει και να δηλωθεί.
buffos

Δημοσίευση από buffos »

mpouJr έγραψε: Λεει ο μπουφος για την αισιοδοξια η την απαισιοδοξια κ πως πρεπει να χειριστουμε εμεις τα πραγματα...δηλαδη ρε φιλε με το να πας στο γηπεδο κ να κραζεις οτι σε βολευει η οτι σου καθετε στραβο πως ακριβως βοηθας την ομαδα?δεν θα ηταν πιο ομορφο κ ευκολο να γινει μια ομαδα ανθρωπων να παει στον καινουριο προεδρο να εκφρασει τα παραπονα της κ στο γηπεδο να φωναζουμε με μοναδικο σκοπο να βοηθησουμε την ομαδα?

Προσωπικά ο μόνος τρόπος να διαμαρτυρηθώ είναι η αποχή. Εγώ έκανα το καθήκον μου. Πήρα το διαρκείας μου. Πήρα από την μπουτικ δυο καινούργιες φανέλες. Κινήθηκα με καλή πίστη. Το αποτέλεσμα είναι η κοροιδία. Η μόνη δική μου απάντηση είναι η αποχή. Άλλο τρόπο διαμαρτυρίας εγώ δεν έχω.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Ειναι προφανές οτι ο Σαββίδης φέτος θελει ισοσκελισμένο προϋπολογισμό. Επίσης απο τον τροπο προετοιμασίας του Αγγελου που δεν ειναι προσανατολισμένος στα δυο πρώτα παιχνίδια του Γιουρόπα, φαινεται οτι πιστεύει οτι με την ποιότητα που εχουμε ως ομάδα (την οποία ποιότητα τελοσπαντων εχουμε πολυ ή λιγη) μπορουμε να περάσουμε "σβηστοι" στους ομίλους, χωρις μα χρειάζεται να ειμαστε φορμαρισμενοι ή ιδιαίτερα ενισχυμένοι μεταγραφικά. Οποτε αν όντως πανε ολα καλα και περάσουμε στους ομίλους ή κληρωθεί θεμα με εντελως βατό αντίπαλο, εξασφαλίζοντας τα λεφτα των ομίλων θα παμε για πιο ακριβές προσθήκες. Αν (χτυπά ξύλο) παει κατι στραβά και αποκλειστούμε, θα παμε για πιο low budget προσθήκες. Κατι ανάλογο εκανε και ο Παναθηναϊκός (του οποίου το μοντέλο ακολουθούμε φέτος), πήγε χωρις πολλές-πολλές προσθήκες στα προκριματικά και αν προκρινοταν ειχε έτοιμες καλές μεταγραφές, αν αποκλειόταν plan b απο το δεύτερο ράφι. ;)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

To ολαπαοκ πάντως υποστηρίζει ότι ενόψει του επίσημου αγώνα στο E.L. θα γίνει μόνο μία μεταγραφή, αυτή του στόπερ. Αργότερα ίσως και στη θέση του τερματοφύλακα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Η συνήθης, λανθασμένη νονοτροπία των ανίκανων: Πάω με μέτριο ρόστερ και ΑΝ περάσω θα κάνω μεταγραφές. Μα αν είναι να περάσεις στους ομίλους (όπου θα πάρεις κάποια μύρια) με μέτριο ρόστερ γιατί να κάνεις μεταγραφές μετά; Για να μπεις στους 32; ή τους 16; Έχει τέτοιο στόχο; Γιατί αν τον έχεις δεν περιμένεις να δεις ΑΝ θα προκριθείς στους ομίλους, προκειμένου να κάνεις μεταγραφές.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

buffos έγραψε:
mpouJr έγραψε: Λεει ο μπουφος για την αισιοδοξια η την απαισιοδοξια κ πως πρεπει να χειριστουμε εμεις τα πραγματα...δηλαδη ρε φιλε με το να πας στο γηπεδο κ να κραζεις οτι σε βολευει η οτι σου καθετε στραβο πως ακριβως βοηθας την ομαδα?δεν θα ηταν πιο ομορφο κ ευκολο να γινει μια ομαδα ανθρωπων να παει στον καινουριο προεδρο να εκφρασει τα παραπονα της κ στο γηπεδο να φωναζουμε με μοναδικο σκοπο να βοηθησουμε την ομαδα?

Προσωπικά ο μόνος τρόπος να διαμαρτυρηθώ είναι η αποχή. Εγώ έκανα το καθήκον μου. Πήρα το διαρκείας μου. Πήρα από την μπουτικ δυο καινούργιες φανέλες. Κινήθηκα με καλή πίστη. Το αποτέλεσμα είναι η κοροιδία. Η μόνη δική μου απάντηση είναι η αποχή. Άλλο τρόπο διαμαρτυρίας εγώ δεν έχω.
Και εγω διαφωνώ κάθετα με οποιαδήποτε διαμαρτυρία οποιαδήποτε μορφής την ωρα του αγώνα, το θεωρώ προδοσία απέναντι στην ομάδα. Στα φόρουμ, στα καφενεία και στα ραδιόφωνα ειναι ο καθένας ελεύθερος να λεει οτι θελει (αν και τωρα τελευταία βλέπω πολλούς να βγάζουν παλι παοκομετρα και να τίθεται και αυτο εν αμφιβόλω...), στην Τούμπα ομως υπάρχει μονο η ομάδα και τιποτα άλλο κατ'εμε...

Όσον αφορά την "αντίδραση" και τη διαμαρτυρία, εχει μα κανει και με τι θεωρείς τον εαυτό σου, οπαδό, πελάτη, οπαδό-πελάτη, πελάτη-οπαδό, "ιδιοκτήτη" ( :lol: ) απο αυτο εξαρτάται σε μεγαλο βαθμό και ο τρόπος που θα αντιμετωπίσεις τα πραγματα... Αλλα αυτο ειναι μια μεγάλη και off topic συζήτηση οποτε δεν την ανοίγω... :D
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Η συνήθης, λανθασμένη νονοτροπία των ανίκανων: Πάω με μέτριο ρόστερ και ΑΝ περάσω θα κάνω μεταγραφές. Μα αν είναι να περάσεις στους ομίλους (όπου θα πάρεις κάποια μύρια) με μέτριο ρόστερ γιατί να κάνεις μεταγραφές μετά; Για να μπεις στους 32; ή τους 16; Έχει τέτοιο στόχο; Γιατί αν τον έχεις δεν περιμένεις να δεις ΑΝ θα προκριθείς στους ομίλους, προκειμένου να κάνεις μεταγραφές.
Προσωπικά συμφωνω μαζι σου, δε μου αρέσει αυτη η τακτική, αλλα ειναι συνηθισμένη και θεμιτή, ειδικά εφόσον ο στόχος ειναι ο ισοσκελισμένος προϋπολογισμός. Και ο στόχος δεν ειναι το Europa οποτε δεν ειναι ετσι ακριβώς οπως λες αφού θεωρούν οτι κουτσά στραβά θα μπούμε στους ομίλους, οποτε οι προσθήκες δεν γίνονται για το Europa, ο στόχος ειναι 1ον ο ισοσκελισμένος προϋπολογισμός (αν οχι κερδοφόρος), δεύτερον η 2η θέση που οδηγεί στο CL και τρίτον ενας τίτλος τύπου κύπελλο (και αν προκύψει μια καλή πορεία στο Europa)...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

arisk έγραψε: Αφήνω τους υπόλοιπους να κρίνουν... Άλλωστε όλοι μας εχουμε την ιστορια μας και στο φόρουμ και στην Τούμπα και παντου... ;)

To φορουμ είναι σαν αλυσίδα, αν χάσεις την αρχή....

Γράφε συχνότερα όσο μπορείς ρε...

Ον τόπικ 3 μεταγραφές θα ήθελα όπως τις έχετε γράψει οι περισσότεροι.

Κυρίως όμως αριστερό εξτρέμ γιατί βλέπω ότι θα πηγαίνουμε μονόπατα αλλιώς.

Σέντερ μπακ για αρχή με τζαβελα και βιτορ στα πλευ οφ του Γιουρόπα θα βρούμε τις λύσεις
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”