buffos έγραψε:mpouJr έγραψε:
Λεει ο μπουφος για την αισιοδοξια η την απαισιοδοξια κ πως πρεπει να χειριστουμε εμεις τα πραγματα...δηλαδη ρε φιλε με το να πας στο γηπεδο κ να κραζεις οτι σε βολευει η οτι σου καθετε στραβο πως ακριβως βοηθας την ομαδα?δεν θα ηταν πιο ομορφο κ ευκολο να γινει μια ομαδα ανθρωπων να παει στον καινουριο προεδρο να εκφρασει τα παραπονα της κ στο γηπεδο να φωναζουμε με μοναδικο σκοπο να βοηθησουμε την ομαδα?
Προσωπικά ο μόνος τρόπος να διαμαρτυρηθώ είναι η αποχή. Εγώ έκανα το καθήκον μου. Πήρα το διαρκείας μου. Πήρα από την μπουτικ δυο καινούργιες φανέλες. Κινήθηκα με καλή πίστη. Το αποτέλεσμα είναι η κοροιδία. Η μόνη δική μου απάντηση είναι η αποχή. Άλλο τρόπο διαμαρτυρίας εγώ δεν έχω.
Και εγω διαφωνώ κάθετα με οποιαδήποτε διαμαρτυρία οποιαδήποτε μορφής την ωρα του αγώνα, το θεωρώ προδοσία απέναντι στην ομάδα. Στα φόρουμ, στα καφενεία και στα ραδιόφωνα ειναι ο καθένας ελεύθερος να λεει οτι θελει (αν και τωρα τελευταία βλέπω πολλούς να βγάζουν παλι παοκομετρα και να τίθεται και αυτο εν αμφιβόλω...), στην Τούμπα ομως υπάρχει μονο η ομάδα και τιποτα άλλο κατ'εμε...
Όσον αφορά την "αντίδραση" και τη διαμαρτυρία, εχει μα κανει και με τι θεωρείς τον εαυτό σου, οπαδό, πελάτη, οπαδό-πελάτη, πελάτη-οπαδό, "ιδιοκτήτη" (

) απο αυτο εξαρτάται σε μεγαλο βαθμό και ο τρόπος που θα αντιμετωπίσεις τα πραγματα... Αλλα αυτο ειναι μια μεγάλη και off topic συζήτηση οποτε δεν την ανοίγω...