Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
αγγελοκαρδε τα ιδια λεει και στο αρενα οτι η επο πρεπει να λαβει δραση κατα των οπαδων του ΠΑΟΚ διαβασε το τελευταια ερωτηση
http://arenafm.gr/arenafm/football/gree ... θλημα.html
Για τα γεγονότα στον ημιτελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: “Είναι ωραία ατμόσφαιρα να ζεις. Αλλά όταν πέφτουν μπουκάλια, παγάκια, ψάρια, φωτοβολίδες… δεν έχω ξαναζήσει ένα περιβάλλον τόσο επιθετικό. Νομίζω η Ελληνική ΟΜοσπονδία πρέπει να αναλάβει δράση“.
Το βλέπω
Angelheart
http://arenafm.gr/arenafm/football/gree ... θλημα.html
Για τα γεγονότα στον ημιτελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: “Είναι ωραία ατμόσφαιρα να ζεις. Αλλά όταν πέφτουν μπουκάλια, παγάκια, ψάρια, φωτοβολίδες… δεν έχω ξαναζήσει ένα περιβάλλον τόσο επιθετικό. Νομίζω η Ελληνική ΟΜοσπονδία πρέπει να αναλάβει δράση“.
Το βλέπω
Angelheart
- Μπαρκαρούτσος
Demir έγραψε:Κάντε καμία μεταγραφή ρε!!! Δεν αντέχει ο λαός... Εδώ στο βολλευ σκάνε μπαμ μπούμ... Βλέπω χθες ´´μπαμ με γκομεζ´´ και πετάγομαι λέω ποιος να ναι ο Γκόμεζ.??? κ μέρα τρώω μια απίστευτη ξενερα ...
Ας αρχίσουμε να πηγαίνουμε στο volley τότε...
Ρε Demir και Che, πάντε στο topic του Lucas, ζαλίζομαι με τον χαμό που γίνεται στα topics..
Άσχετο αλλα με αυτά που έκανε ο Ιτάνζ χθες ούτε πληρωμένο δεν το πέρνει ομαδα... Χάλιαααα!!!
- Ekatnetworkltd
Πρός PAOK FC:
Αρχίστε ανακοινώσεις γιατί θα αρχίσουμε τα χάπια και στη χειρότερη θα καταλήξουμε στα ναρκωτικά!
Αρχίστε ανακοινώσεις γιατί θα αρχίσουμε τα χάπια και στη χειρότερη θα καταλήξουμε στα ναρκωτικά!
Συγνωμη φιλος αλλα με την εικονα που παρουσιαζει η ομαδα του δεν μπορεις να τον κατηγορησεις. Μακραν οι πιο αδιαφοροι του μουντιαλ. Μεχρι και μεταξυ τους πλακωθηκαν χθες. Οι τυποι, στην πλειοψηφεια τους, πηγαν εκει για διακοπες.Demir έγραψε:Άσχετο αλλα με αυτά που έκανε ο Ιτάνζ χθες ούτε πληρωμένο δεν το πέρνει ομαδα... Χάλιαααα!!!
- sourmenetes
- Moderator
Όσο δε βγαίνει ψωμί για τα αρδ τοσο θα προσπαθουν να παίρνουν κλικ με πολλούς τρόπους,είτε παραποιωντας συνεντευξεις συνεντεύξεις βγάζοντας παλιές ανακοινώσεις στο προσκήνιο..δεν ξερω ακριβως τι είπε ο λουκας αλλά σιγουρα δεν τα είπε όλα έτσι...
Μην τσιμπατε...
Και αν τα έχει πει όλα αυτά σιγουρα υπάρχει κάποιος που θα τον ρωτήσει πολλά πριν έρθει για προετοιμασία...

Μην τσιμπατε...
Και αν τα έχει πει όλα αυτά σιγουρα υπάρχει κάποιος που θα τον ρωτήσει πολλά πριν έρθει για προετοιμασία...
- PaokPatraG4
Φαίνεται σαν να αργεί λιγάκι η ΠΑΕ στις ανακοινώσεις της οσον αφορά τα μεταγραφικά....δεν ξέρω εαν είναι για καλό ή οχι πάντως σε λίγο καιρό ξεκινάει η προετοιμασία και καλό θα ήταν να εχούν κλείσει τα περισσότερα μεταγραφικά μέτωπα.Ελπίζω οτι ο Άγγελος θα τα έχει κανονίσει αυτά όταν υπέγραφε το συμβόλαιο!!!!!
- Black&White
Αγαπητέ Λούκας, ωραίο είναι να κάνουμε όνειρα .
Θα πρότεινα όμως να τα ιεραρχήσεις. Δηλαδή , πρώτα θα πρέπει να ονειρευτείς πως θα μάθεις κάποτε να κάνεις κοντρόλ.
Μετά να ονειρευτείς πως θα καθιερωθείς στον ΠΑΟΚ γιατί δε σε βλέπω ενδεκαδάτο του χρόνου.
Κάνε αυτά και μετά ονειρέψου και τη χρυσή μπάλα.
Θα πρότεινα όμως να τα ιεραρχήσεις. Δηλαδή , πρώτα θα πρέπει να ονειρευτείς πως θα μάθεις κάποτε να κάνεις κοντρόλ.
Μετά να ονειρευτείς πως θα καθιερωθείς στον ΠΑΟΚ γιατί δε σε βλέπω ενδεκαδάτο του χρόνου.
Κάνε αυτά και μετά ονειρέψου και τη χρυσή μπάλα.
- ace79grpaok
Δεν θελω να γκρινιαξω αλλά αν δεν το καταλαβατε την αλλη βδομάδα αρχιζςι προετοιμασία και εμείς δεν έχουμε διώξει κανέναν δεν έχουμε πάρει κανέναν εκτός απο μια προφορική συμφωνία ,αλλη μια χαμένη χρονια
-
Armagedonas
έλεος ρε φίλε,ξεπέρασες κι εμένα!!!!ace79grpaok έγραψε:αλλη μια χαμένη χρονια
Φέτος ο πρώτος αγώνας ειναι 19 Αυγούστου... Προετοιμασία θα κάνουμε 2!!! Μήνες σχεδόν....τι χαμένη χρόνια κ τέτοια... Ας γίνουν ΣΩΣΤΕΣ κινήσεις κ ας ολοκληρωθούν σε 2-3 βδομάδες ... Δεν χάθηκε τιποτα...
- desperando
- Επικοινωνία:
Armagedonas έγραψε:έλεος ρε φίλε,ξεπέρασες κι εμένα!!!!ace79grpaok έγραψε:αλλη μια χαμένη χρονια
- abc_o_ karpouzas
Armagedonas έγραψε:έλεος ρε φίλε,ξεπέρασες κι εμένα!!!!ace79grpaok έγραψε:αλλη μια χαμένη χρονια
αρμαγεδωνα εισαι.....θεος
- efthimis_paok
Πάρτε και ένα παπά χωρις ονοματεπώνυμο. Έφτασε στα αυτιά μου μια ντεμεκ inside ινφορμεσιο που φυσικα δεν μπορω να επαληθευσω την εγκυρότητα της, για όνομα που δεν εχει ακουστεί μεχρι τωρα. Ευτυχώς που δεν υπάρχουν πμ και έχουμε σε επανάληψη το "θρίλερ" καρυπιδη.