6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Φυσικά και δεν υπάρχει σύγκριση.Παράδειγμα έδωσα με τα δυο χρόνια,δεν ξέρω μέχρι πότε έχει συμβόλαιο ο Τζιόλης.
Αλλά όχι οτι φταίει ο κακός ΠΑΟΚ και όχι ο καλός επαγγελματίας Τζιόλης.Έλεος.
Αλλά όχι οτι φταίει ο κακός ΠΑΟΚ και όχι ο καλός επαγγελματίας Τζιόλης.Έλεος.
Αν δεν κανω λαθος το καλοκαιρι ανανεωθηκε αυτοματα το συμβολαιο του για ενα χρονο δλδ ιουνιο 2017. Υπηρχε σχετικος ορος στο συμβολαιο του αν εκανε 30 συμμετοχες περισυ
- The_Stalker
Odi,
νομίζω ότι υπερβάλλεις.
Πρώτα απ' όλα, είχε επέκταση συμβολαίου 1 χρόνο βάσει συμμετοχών και την κέρδισε με το σπαθί του. Έστω και ελλείψει καλύτερου, αλλά δεν φταίει ο Τζιόλης σ' αυτό.
Δεύτερον, όσο καιρό έπαιζε στον ΠΑΟΚ ότι μπορούσε το έκανε. Σε καμιά περίπτωση δεν ήταν αδιάφορος, οπότε "αργόμισθο" δεν θα τον χαρακτήριζα με τίποτα. Άλλο αν σήμερα δεν μας κάνει γιατί η ομάδα έχει προχωρήσει μπροστά και τον έχει ξεπεράσει.
Και τρίτον, τι ακριβώς έγινε το καλοκαίρι και τέθηκε εκτός, δεν το ξέρουμε. Γιατί λίγο πριν τεθεί εκτός, έπαιζε βασικός. Δεν θεωρώ πάντως ότι είναι χαρακτήρας που δημιουργεί κλίκες και προβλήματα στα αποδυτήρια σε καμιά περίπτωση, για να πω ότι για τέτοιου είδους λόγους τέθηκε εκτός.
Και στην τελική μιλάμε για ένα εξάμηνο ακόμα. Τι συμβόλαιο έχει φέτος ο Τζιόλης; Δεν νομίζω να είναι από τα υψηλά. Επομένως δώσε μια αποζημίωση και άστον ελεύθερο να αδειάσει θέση στο ρόστερ.
νομίζω ότι υπερβάλλεις.
Πρώτα απ' όλα, είχε επέκταση συμβολαίου 1 χρόνο βάσει συμμετοχών και την κέρδισε με το σπαθί του. Έστω και ελλείψει καλύτερου, αλλά δεν φταίει ο Τζιόλης σ' αυτό.
Δεύτερον, όσο καιρό έπαιζε στον ΠΑΟΚ ότι μπορούσε το έκανε. Σε καμιά περίπτωση δεν ήταν αδιάφορος, οπότε "αργόμισθο" δεν θα τον χαρακτήριζα με τίποτα. Άλλο αν σήμερα δεν μας κάνει γιατί η ομάδα έχει προχωρήσει μπροστά και τον έχει ξεπεράσει.
Και τρίτον, τι ακριβώς έγινε το καλοκαίρι και τέθηκε εκτός, δεν το ξέρουμε. Γιατί λίγο πριν τεθεί εκτός, έπαιζε βασικός. Δεν θεωρώ πάντως ότι είναι χαρακτήρας που δημιουργεί κλίκες και προβλήματα στα αποδυτήρια σε καμιά περίπτωση, για να πω ότι για τέτοιου είδους λόγους τέθηκε εκτός.
Και στην τελική μιλάμε για ένα εξάμηνο ακόμα. Τι συμβόλαιο έχει φέτος ο Τζιόλης; Δεν νομίζω να είναι από τα υψηλά. Επομένως δώσε μια αποζημίωση και άστον ελεύθερο να αδειάσει θέση στο ρόστερ.
- john4serres
Το ξενοδοχειο ειναι μια ευγενικη χορηγεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
19 Γενάρη και ακομα στην αυτοβελτιωση...
19 Γενάρη και ακομα στην αυτοβελτιωση...
Τον Paul...Μέχρι να του βρει ομάδα μετά την παρατεταμένη αυτοβελτίωση, με κάνα 150άρι/έτος το πολύ όμως...
Για καμιά κούλα τον κόβω το μέγιστο, αν όχι για τον νιόνιο, όπως είχα προβλέψει από πέρυσι αρχές Ιουνίου...
Για καμιά κούλα τον κόβω το μέγιστο, αν όχι για τον νιόνιο, όπως είχα προβλέψει από πέρυσι αρχές Ιουνίου...
- ramolimendo
μηπως το οτι το παιχνιδι του ειναι μονιμα την μπαλλα πισω το ειδε και ο Ιβιτς ( σιγα το δυσκολο..) και θεωρησε οτι δεν του κανει ? μεχρι τοτε δεν ειχε αλλες λυσειςThe_Stalker έγραψε:Odi,
Και τρίτον, τι ακριβώς έγινε το καλοκαίρι και τέθηκε εκτός, δεν το ξέρουμε..
- The_Stalker
Συμφωνώ, αλλά στο (3) εννοώ μη αγωνιστικούς λόγους. Δεν ξέρω ποιοί μπορεί να είναι αυτοί.
- Petros1988
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
Αντε ρε Αλεξανδρε, φυγαν οι μισοι φιλοι σου, με ποιον θα αυτοβελτιωνεσαι τωρα?
Πρεπει να κανουμε εξαιρετικές ατομικές προπονήσεις παντως για να θυσιάζουν να μην παιΟυν αλλου
- navigator11
Προσωπικά, για τον Τζιολη ειδικά έχω άλλη άποψη από των περισσότερων. Μη ειρωνική, εννοώ. Εκτιμώντας και την αγωνιστική του προσφορά όλα αυτά τα χρόνια αλλά και το ότι ουδέποτε ακούστηκε, γράφτηκε ή έστω υπονοήθηκε το παραμικρό για λογαριασμό του.