Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Ο λαός περιμένει στη Μαρφίν να πάρει τα λεφτά του πίσω...
Ούτε εγω αλλα τον βλεπω στα φόρουμ και στα ράδιαmpafos4 έγραψε:Ο Σαββιδης,αυτη τη στιγμη που μιλαμε,ειναι κατω απο τα τεσσερα ιερα γραμματα ΑΛΛΑ πανω απο τον λαο!
Ο οποιος λαος,κατα την αποψη μου,οφειλει ,πρωτα να τον σεβαστει για τα 10 εκ που εβαλε και εσωσε την ομαδα και δευτερον να τον στηριξει!
Ειναι η πρωτη φορα που εχουμε στο τιμονι της ομαδας εναν ανθρωπο που ΕΒΑΛΕ λεφτα ΔΙΚΑ του,στην ομαδα!Και απο οτι φαινεται εχει σκοπο να βαλει και αλλα.
Ο λαος που ειναι?????!!!!Γιατι εγω δεν τον βλεπω στο γηπεδο........
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Επειδη και γω ειμαι ενα κομματι αυτου του λαου,δεν περιμενω να παρω τιποτα πισω παρα μονο χαρές...teod1980 έγραψε:Ο λαός περιμένει στη Μαρφίν να πάρει τα λεφτά του πίσω...
- Μπαρκαρούτσος
Κορυφαίο. Post της εβδομάδας κι ας είναι Δευτέρα!eleos έγραψε:Ο Λαός
δεν ξεχνά
τι σημαίνει καναπές.
Nαι φίλε, δεν το είπα κυριολεκτικά.mpafos4 έγραψε:Επειδη και γω ειμαι ενα κομματι αυτου του λαου,δεν περιμενω να παρω τιποτα πισω παρα μονο χαρές...teod1980 έγραψε:Ο λαός περιμένει στη Μαρφίν να πάρει τα λεφτά του πίσω...
Απλά στα δύσκολα ήταν εκεί ο κόσμος, μην το αμφισβητούμε κι αυτό.
Ωπα...δεν θελω να παρεξηγηθω!Μην τρελαθουμε κιολας!....
Υπαρχουν ανθρωποι που εχουν δωσει την ζωη τους για τον ΠΑΟΚ!!!!!!!!!!!
Απλα,στην συγκεκριμενη φαση αυτος που αποφασιζει και εχει το αποκλειστικο δικαιωμα να το κανει ειναι ο Σαββιδης,ειτε μας αρεσει ειτε οχι!
Υπαρχουν ανθρωποι που εχουν δωσει την ζωη τους για τον ΠΑΟΚ!!!!!!!!!!!
Απλα,στην συγκεκριμενη φαση αυτος που αποφασιζει και εχει το αποκλειστικο δικαιωμα να το κανει ειναι ο Σαββιδης,ειτε μας αρεσει ειτε οχι!
Άλλο αυτό και άλλο να κραζουμε τον κοσμο επειδη δεν ειναι στο γηπεδο.
Λιγο κραξιμο για το συγκεκριμενο θεμα,πιστευω πως μας αξιζει.Και λεω λιγο γιατι υπαρχουν πολλα ελαφρυντικα για την φετινη απουσια απο το γηπεδο.
Να κραζουμε αυτούς που μπορούν και δεν πανε αλλα παρουσία τους ειναι μόνο στο Ίντερνετteod1980 έγραψε:Άλλο αυτό και άλλο να κραζουμε τον κοσμο επειδη δεν ειναι στο γηπεδο.
Ιντερνετικός δικαστής ο φίλος...
Θα τους δικάσουμε τους γνωστούς άγνωστους έχοντες...
Ετσι. Η μερκελ φταιει και η οικονομικη κριση, ολα τα αλλα λειτουργουν ρολοι.mpafos4 έγραψε:Λιγο κραξιμο για το συγκεκριμενο θεμα,πιστευω πως μας αξιζει.Και λεω λιγο γιατι υπαρχουν πολλα ελαφρυντικα για την φετινη απουσια απο το γηπεδο.
Τα εχουν πει και οι αρδ απο την αρχη της σεζον αλλωστε, ειτε με αρθραρες για phd ειτε με δημοσκοπησεις της κακιας ωρας.
Με την διαφορα ότι εγω πάω στο γήπεδο και ας μην ειναι η τούμπα διπλα απο το σπιτι μουteod1980 έγραψε:Ιντερνετικός δικαστής ο φίλος...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Δευ 04 Φεβ 2013, 15:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ampalaeos έγραψε:Ετσι. Η μερκελ φταιει και η οικονομικη κριση, ολα τα αλλα λειτουργουν ρολοι.mpafos4 έγραψε:Λιγο κραξιμο για το συγκεκριμενο θεμα,πιστευω πως μας αξιζει.Και λεω λιγο γιατι υπαρχουν πολλα ελαφρυντικα για την φετινη απουσια απο το γηπεδο.
Τα εχουν πει και οι αρδ απο την αρχη της σεζον αλλωστε, ειτε με αρθραρες για phd ειτε με δημοσκοπησεις της κακιας ωρας.
Τι αναρωτιεσαι?
Εσυ βλεπεις ελαφρυντικα για να λειπει ο κοσμος απο το γηπεδο.
Εγω δεν βλεπω ελαφρυντικα, αλλα λόγους ξεκαθαρους..
Και ναι, δεν φταιει η κριση.
Εσυ βλεπεις ελαφρυντικα για να λειπει ο κοσμος απο το γηπεδο.
Εγω δεν βλεπω ελαφρυντικα, αλλα λόγους ξεκαθαρους..
Και ναι, δεν φταιει η κριση.