.......

Falegkos έγραψε:αποκλειετε αυτοι που βγενουν και να λενε "θελω τον χαβο" να ΜΗΝ ειναι βαλτοι...
απιστευτα πραγματα στην πολη
Δεν είχαμε ποτέ τέτοιο προπονητή φίλε μου,μην το ψάχνεις...προπονητάρα είναι.Απλά είναι περίεργος και έχουμε και αφραγκιές...Αν φύγει πάντως θα έχουμε πράγματα άσχημα.trelopaoki444 έγραψε:Δεν ξερω τι σκεφτεται ο Λασλο, δεν ξερω τι σκεφτεται η διοικηση, δεν ξερω τι θελει ο λαος. Εγω ενα θα πω. Ε
δω και κανα διμηνο βλεπω να βγαζουμε καποια πραγματα στο γηπεδο που ουτε επι Μπαγεβιτς δεν τα ειδα απο την ομαδα. Οχι απλα αναπτυξη απο τα ακρα αλλα, αυτοματισμους που μου θυμιζουν τη μεγαλυτερη ομαδα στον πλανητη αυτη τη στιγμη (δε θα πω ονομα για να αποφυγω το κραξιμο).
Βλεπω τον Ετο που καποιοι εκραζαν πριν λιγους μηνες να θυμιζει Λινο απο δεξια, τον Φωτακη να βγαινει 2ος κυνηγος, τον Γεωργιαδη αν και εξω απο τα νερα του στα αριστερα να ειναι γεματος θρασος και να κανει τη φαση του αγωνα, τον Αριας να θυμιζει κανονικο 8αρι, τον Ιβιτς να μαρκαρει μεχρι τη γραμμη του αουτ, το Βιερι που πολλοι κραζαμε εδω μεσα να αρχιζει να κανει παιχνιδι και οχι μονο ατομικες ενεργειες.
Δεν ξερω αν θα μεινει, αλλα πραγματικα θα ειναι κριμα για αυτο που αρχιζει να δειχνει η ομαδα.
danirifle έγραψε:μετά το βιτόλο το φραγκοφονιά, πήγαμε στον κοντρέρας τον αδιάφορο, στον αρίας τον προδότη, και πάμε τώρα στο μπολόνι τον ανακόλουθο και τον ίβιτς το φιλοχρήματο κτλ κτλ κτλ...
όπως είπε ο αργοναύτης, αν δεν κάνω λάθος, "μεγάλα διοικητικά κενά"