Παύλος Δερμιτζάκης

Άβαταρ μέλους
Bono

Re: Παύλος Δερμιτζάκης

Δημοσίευση από Bono »

Οποιος δεν παίζει στο ματς,είναι ο καλύτερος....
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

obanebane έγραψε:
jibbie έγραψε:ετσι ειναι, να προσθεσω ομως οτι δεν τα κανε μανταρα ο Ζησης, απο κοινου με τον Τεο το καναν μπουρδελο το ζητημα, γιατι δεν μπορουσαν ν αποφασισουν ποιος την εχει πιο μεγαλη.

Να δεχτω οτι τα εκαναν μανταρα απο κοινου για το μονο λογο οτι ο ζαγορακης αφησε την επιλογη προπονητη εν λευκο στον βρυζα κανω λαθος σε αυτο?
Δε νομιζω να ειχε συμμετοχη σε κανεναν απο τους προπονητες που ηταν υποψηφιοι πλην του Δερμιτζακη, οσο για τους υπερασπιστες του βρυζα και του σαντος ποσες φορες πρεπει να γραφτει οτι δεν τους εδιωξε ο ζαγορακης? ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΙΛΑΒΙΟΥ

διχως να φερει ουδεμια ευθυνη ο προεδρος!φταινε αποκλειστικα εκεινοι και ο ρουφιανος πιλαβιος!μη σου πω κι ο τσινιαρης ...

εκ των υποψηφιων προπονητων,που λες,νομιζω οτι αυτη τη στιγμη προπονητης του ΠΑΟΚ ειναι ο δερμιτζακης,ο εκλεκτος του προεδρου!

παντως,μπραβο στον δερμι για τη βαρβατιλα,που εβγαλε στη συνεντευξη.μασαει σιδερα.τουλαχιστον καποιος στην ομαδα ας μασαει σιδερα.αν και τωρα,που οι παιχτες δοθηκαν στεγνα ως οι μονοι φταιχτες για το μαυρο χαλι της ομαδας και με το,ανεξαρτητως ευθυνης,ΙΔΙΟ χρηματικο προστιμο,που θα κληθουν να πληρωσουν ολοι τους,για να μαθουν τα μπασταρδα,απο την επομενη κυριακη κι επειτα θα γαμουν και θα δερνουν σε καθε εδρα ...!οποτε,κι ο δερμι δε θα νοιωθει ... μοναξια!

ο ζησης σερα δεν ειπε απολυτως τιποτα.ειπε μια μουφα και σηκωθηκε εφυγε.λιγες μερες μετα παντως στη συναντηση με τα ... φιλαρακια τους συνδεσμιτες,ο ζαγορ ειχε πει οτι τον ηθελε στην ομαδα αλλά προ καιρου ειχε εκδηλωσει ... τασεις φυγης!δε χρειαζεται να τοποθετηθει επισημα.εχει ηδη τοποθετηθει ανεπισημα,μην αυταπατωμαστε.το δικο του μηνυμα το εστειλε και δη ... αναιμακτα!
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Βασικά εμένα δεν με χαλάει το ότι είμαστε μπουρδέλο ότι υπάρχει γκρίνια κλπ αυτά μια ζωή υπήρχαν και θα υπάρχουν σε όλες τις ομάδες του κόσμου. Με χαλάει όμως το ότι η έκρηξη έγινε μετά από μία ήταν από τον συμπολίτη τον οποίον ντεμέκ δεν υπολογίζουμε. Τα σημάδια αυτά της κάμψης ήταν έκδηλα από καιρό (από την προετοιμασία) αλλά όσες φωνές τα καταδείκνυαν αντιμετωπιζόταν ως μάγισσες που έπρεπε να ριχθούν στην πυρά. Γιατί αρνιόμαστε να το πούμε. Δεν μας χάλασε που δεν παίζουμε μπάλα δεν μας χαλάνε οι επιλογές τα διοίκησης και του προπονητή , δεν μας χαλάει τίποτε, παρά το ότι χάσαμε από τον συμπολίτη και τρώμε καζούρα. Αυτό είναι που κάνει τον ΠΑΟΚ μικρό κι όχι η γκρίνια και η κριτική anytime. Προσωπικά εμένα στα @ρχίδια μου το λικισκού θέλω κύπελο, όπως και πέρυσι όπως και πάντα. Ναι ρε θέλω τίτλους. Μπορεί να μην γίναμε εμείς από αυτό ΠΑΟΚ, αλλά θέλω να γίνονται από αυτούς οι επόμενες γενιές
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ο δερμιτζακης καλως ή κακως ειναι ο προπονητης αυτη τη στιγμη δεν πα να πανηγυριζουμε ή να κλαιγομαστε....τι να λεμε τωρα... :mrgreen: :mrgreen:

το αν θα μεινει στην ιστορια για καλο ή για κακο ο καιρος θα το δειξει...
nyxteridas έγραψε: Με χαλάει όμως το ότι η έκρηξη έγινε μετά από μία ήταν από τον συμπολίτη τον οποίον ντεμέκ δεν υπολογίζουμε.
μεγαλη αληθεια...αυτο ακριβως και εμενα με χαλασε γιατι ετσι τους δινουμε μεγαλυτερη αξια....δλδ με την ιδια μπαλα αν ερχοταν κανενα 1-0 ουτε γατα ουτε ζημια το 99% θα πανηγυριζε και θα εκανε ακομα καζουρα...
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Δεν ειναι ακριβως ετσι οπως τα λεει ο Νυχτεριδας κατα τη γνωμη μου......Με την κατασταση που διαμορφωθηκε,οποιαδηποτε εντος εδρας ηττα απο αντιπαλο με τον οποιο υπαρχει κοντρα(οι τρεις της Αθηνας και οι δυο της Θεσσαλονικης) τα ιδια αποτελεσματα θα εφερνε......Οσο για το Δερμιτζακη,δεν τον πιστευω καθολου αλλα αφου θα μεινει τελικα μεχρι το τελος της χρονιας καλειται να δειξει αν μπορει να σταθει σε αυτο το επιπεδο.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Makis4444 την Τετ 06 Οκτ 2010, 19:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καλα μην παιρνεις και ορκο οτι θα μεινει ως το τελος της χρονιας.Υπαρχουν και ορια στην αγωνιστικη κατρακυλα που μπορουμε να αντεξουμε (ελπιζω).
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Φίλε (λέμε τώρα) Παύλο,

1. Με το να χτυπάς το χέρι στο τραπέζι το μόνο που μπορείς να καταφέρεις είναι ή να σπάσεις το τραπέζι ή το χέρι σου. Ο ηγέτης μιλά με σταθερή και σίγουρη φωνή και δε φωνάζει. Αυτά είναι συμπτώματα ανθρώπου που πασχίζει να ακουστεί.
2. Κατανοώ πως έγιναν λάθη στο στήσιμο της ομάδας και πως γι αυτά δεν έχεις ευθύνη. Κατανοώ ότι πριν από σένα ήταν ο Μπερέτα τον οποίον έφερε ο Βρύζας. Κατανοώ ότι και ο Βρύζας ψιλομαθητευόμενος ήταν στη θέση του μια και δεν το είχε ξανακάνει το σπορ του τεχνικού διευθυντή με αποτέλεσμα να κάνει μαζί με ένα κάρο σωστά και ένα κάρο λάθη. Κατανοώ όλα σου τα άλλοθι. Έχω κατανόηση περισσότερη απ όση νομίζεις αλλά...

3. Φανταζόμουν ότι θέλησες να μας μιλήσεις όχι για να μας πεις σε τι δεν έφταιξες αλλά για το που έκανες λάθος και πως θα διορθωθεί.
4. Προσπάθησες αλλά δε σου βγήκε. Αυτό μπορεί να έχει δύο αιτίες.
α) Είσαι αγράμματος και δεν ξέρεις να εκφραστείς. Αν είναι αυτό δεν έχω κανένα πρόβλημα, δε σε πήραμε για να κάνεις διαλέξεις στο ΑΠΘ, για προπονητή σε πήραμε.
β) Δεν θεωρείς ότι έκανες κανένα βασικό λάθος. Ουπς. Εδώ υπάρχει ψιλοπρόβλημα...
5. Αν όπως φαντάζομαι θεωρείς το "β" θα σε παρακαλούσα να ξανακούσεις αυτά που είπες και να σκεφτείς.

Σε κάποια αποστροφή του λόγου σου έκανες ένα μεγαλοπρεπές ρητορικό ερώτημα. "Δεν μπορεί ο Σαλπιγγίδης να μην ξέρει να σκοράρει ή ο Μουσλίμοβιτς ή ο Βιεϊρίνια?"
Απάντηση σε αυτό το δικό σου ερώτημα δεν ακολούθησε! Εγώ μπάλα δεν ξέρω και άρα περιμένω από εσένα να μου εξηγήσεις γιατί συμβαίνει αυτό. Σε δικαιολογώ στο ότι δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς τα ρητορικά ερωτήματα στο λόγο σου, αλλά θα ήθελα μια απάντηση μια και προσωπικά μπάλα δεν ξέρω.

Με άφησες με την απορία και αναρωτιέμαι όλο το βράδυ.
- μήπως φταίει το φεγγάρι?
- μήπως ο ανάστροφος (πως τον λεν δεν ξέρω) Ερμής?
- μήπως να φταίει η κακή μας η μοίρα?
- μήπως που είμαι ΠΑΟΚτσής?

Όχι μόνο μπάλα δεν ξέρω αλλά είμαι και λίγο χαζούλης. Δεν τα παρατάω όμως. Θα στύψω το μυαλό μου και θα το βρω. Στο υπόσχομαι πως θα το βρω.
Μα θα πάρει έναν ακόμα αγώνα, μα δύο μα έστω στη χειρότερη τρεις. Θα το βρώ όμως το ρημάδι το γιατί δεν βάζουν πλεόν γκολ αυτοί που ανέφερες.

Αυτά φίλτατε (ξαναλέμε τώρα) Παύλε!
lakisscorpio

Δημοσίευση από lakisscorpio »

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΥΛΟΥ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΣΤΙΣ 6-10-10{3 μερες μετα απο ηττα αρη μες στην Τουμπα)

ΜΕΡΟΣ 1ο
[youtube]zBntyYFioAM[/youtube]

MEPOS 2o
[youtube]ZnEb5bsWzks[/youtube]

MEPOS 3o
[youtube]7cCwZt-aFCc[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

μάλιστα, τώρα καταστρέψαμε το μισό μας ρόστερ. Ποιός από αυτούς που κατηγόρησε ο προπονητής μας σήμερα θα ξαναπαίξει μπάλα; ποιός θα πληρώσει για την ηθική αλλά και υλική μείωση των περιουσιακών στοιχείων της ομάδας;Μπορεί ο χ παίκτης που έχει φάει το τσάμπιονς λιγκ με το κουτάλι να ακούει τον προπονητή του να λέει διάφορα στους δημοσιογράφους για την πάρτυ του; Αν είναι έτσι όπως τα λέει ο Παύλος ,οφείλει να βρει λύση , την καλύτερη για τον ΠΑΟΚ , και όχι να παραπονιέται σε συνεντεύξεις τύπου.Λέω εγώ τώρα , αν δεν μας κάνει ένας παίκτης , είναι καλύτερο να τον απαξιώνουμε και να τον δίνουμε στα θηρία, ή να τον πουλήσουμε έστω και με λίγα λεφτά το Γενάρη; Περίπτωση Βασιλάκη, η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου. Ο προπονητής οφείλει ή να εκμεταλευτεί την παρουσία του , ή , αν κρίνει οτί φάγαμε παπά, να φροντίσει μή απαξιώνοντάς τον , να πουληθεί για να βγει μέρος της χασούρας. Γι'αυτό πληρώνεται ένας προπονητής και όχι για να κλαίγεται στα κανάλια.Γι'αυτό ο ένας παίρνει τόσα λεφτά το χρόνο , κι'εγώ μαμιέμαι για 1000 ευρώ το μήνα. Με τον Δερμιτζάκη δεν είχα τίποτα , ακόμα και μετά την ήττα απ'το ερπετό, αλλά αυτή η συνέντευξη με χάλασε...
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Δεν με χαλάει να παρεξηγηθεί ο Σαββίνι, ο Τσιρίλο και κάποιοι άλλοι.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Α! και κάτι ακόμα Παύλε φίλε μου, δεν έχει φυσικά σχέση (φαινομενικά τουλαχιστον) με αυτά που συζητάμε αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ και θα στο πω.
Το κομποσκοίνι και οι 3 ώρες μπροστά στον καθρέφτη για να ναι το τσουλούφι τέλειο δεν πάνε μαζί.

Το πραγματικό κομποσκοίνι το έχουμε μέσα μας και δεν το βγάζουμε πρώτη μούρη στις κάμερες να μας δουν όλοι.
Κι αν πραγματικά έχουμε μέσα μας κομποσκοίνι τότε το τσουλούφι γλυμμένο από βοιδόγλωσσα απλά δεν υπάρχει.

Σόρυ κι όλας για το τραγικό οφ τόπικ αλλά ή τσουλούφι 3ωρό στον καθρέφτη και 5 κιλά τζελ ή κομποσκοίνι, και τα δύο μαζί είναι άλλη μια ένδειξη τραγικής τρικυμίας (εντός κρανίου)
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Thrix και Χωρικέ πολλα + στα posts σας και απο μενα! Ο προπονητης του ΠΑΟΚ πρεπει να εμπνεει σεβασμο στους παντες, απο τους παιχτες μεχρι τους δημοσιογραφους και τον τελευταιο οπαδο!
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Π.χ Σαντος ...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

thrix έγραψε:Α! και κάτι ακόμα Παύλε φίλε μου, δεν έχει φυσικά σχέση (φαινομενικά τουλαχιστον) με αυτά που συζητάμε αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ και θα στο πω.
Το κομποσκοίνι και οι 3 ώρες μπροστά στον καθρέφτη για να ναι το τσουλούφι τέλειο δεν πάνε μαζί.

Το πραγματικό κομποσκοίνι το έχουμε μέσα μας και δεν το βγάζουμε πρώτη μούρη στις κάμερες να μας δουν όλοι.
Κι αν πραγματικά έχουμε μέσα μας κομποσκοίνι τότε το τσουλούφι γλυμμένο από βοιδόγλωσσα απλά δεν υπάρχει.

Σόρυ κι όλας για το τραγικό οφ τόπικ αλλά ή τσουλούφι 3ωρό στον καθρέφτη και 5 κιλά τζελ ή κομποσκοίνι, και τα δύο μαζί είναι άλλη μια ένδειξη τραγικής τρικυμίας (εντός κρανίου)
πολύ σωστή παρατήρηση thrix! όσο μου την έδιναν τα χαϊμαλιά του μπερέτα άλλο τόσο μου τη δίνει το κομποσκοίνι και το σινιέ λουκ του Δερμιτζάκη. δίνει την εντύπωση ότι το προσπαθεί για Αναστασιάδης Νο2.
Δεν σου βγαίνει ρε Παύλε. Με φορμίτσα και τζινάκι στο γήπεδο, και πέτα όλες τις χτένες και τα τζελ.
και μαύρους κύκλους στα μάτια. ο ύπνος είναι κάτι που θα πρέπει να αγνοείς.

Για την συνέντευξη δεν έχω να πω κάτι γιατί είναι μόνο λόγια και από αυτά έχουμε μπουχτίσει. Μερικά πράγματα δεν χρειαζόταν να τα πει με τόση λεπτομέρεια. Θα περιμένω τα έργα. Από το παιχνίδι με το βάζελο και μετά θα δούμε αν μπορεί να εφαρμόσει αυτά που δήλωσε.
Άβαταρ μέλους
paulst

Δημοσίευση από paulst »

Εγώ ξέρω ένα πράγμα: καθετί που συμβαίνει έχει πάντα δύο όψεις, είτε μπορείς να το δεις και να το σχολιάσεις καλοπροαίρετα, είτε να το πάρεις στραβά και να του γ...σεις τα μάτια!!!
Ευτυχώς, έχω μάθει στη ζωή μου να προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα και από τις 2 πλευρές για να είμαι όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικός και αληθινός γίνεται...

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και στην περίπτωση μας. Μετά λοιπόν και την σημερινή συνέντευξη (απολογιστική θα την έλεγα εγώ) κάποιοι βγήκαν σε χρόνο dt να επιβεβαιώσουν 'οτι ο Δερμιτζάκης είναι λίγος και κάποιοι άλλοι (σαφώς λιγότεροι) να τον υπερασπιστούν... Αφού διάβασα όλες τις γνώμες ας καταθέσω και τη δική μου...

Γι' αυτό που κατηγορήθηκε πιο πολύ, ήταν όταν αναφέρθηκε στο ρόστερ κι ότι δεν ήταν δική του επιλογή η δόμησή του. Όπως το εθεσε το θέμα, εγώ κατάλαβα ότι δεν εννοούσε ότι έχει άχρηστο ρόστερ, απλά έχει παίκτες που για την οικονομική κατάσταση της ομάδας, είναι άδικο να μένουν εκτός αποστολής και να διαμαρτύρονται γιατι δεν παίζουν έχοντας από τα πιο υψηλά συμβόλαια (απολύτως ορθή παρατήρηση θα συμπληρώσω). Οπότε, φωτογράφισε εμμέσως πλην σαφώς τον Σαβίνι και τον Τσιρίλο, οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα μας κουνάνε μαντηλι σύντομα...

Παραδέχτηκε ότι το κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι και το καλύτερο και αυτό που κρατάω είναι η φράση του: "Από 'δω και πέρα επειδή έχω αναπροσαρμόσει πολλά πράγματα μέσα μου, μπαίνω σε άλλη βάση γιατί ξέρω πως παίζω το κεφάλι μου στον Π.Α.Ο.Κ.. Και θέλω να παίξω το κεφάλι μου για μένα και για κανέναν άλλον". Εϊναι αυτό που περιμένω από τον Παύλο και αυτό που έλεγα σε προηγούμενα ποστ, πρεπει να αλλάξει την συμπεριφορά του, για να ξανακερδίσει τα αποδυτήρια. Μένω στην υπόσχεσή του ότι θα το πράξει και περιμένω να δω αποτελέσματα συντομότατα!!!!

Τέλος, φυσικά και δεν μου άρεσαν ούτε εμένα τα "δεν είναι δική μου ομάδα, δεν φταίω κτλ", αλλά, τον δικαιολογώ γιατί βρίσκεται υπό πλήρη αμφισβήτηση κι έπρεπε κάπως να προστατέψει τον εαυτό του, δεν θα τον καταδικάσω από αυτό κι ούτε είναι κάτι το οποίο με πολυαπασχολεί να σας πω την αλήθεια. Αυτόπου με καίει, είναι να αλλάξει την στάση του και να ξανακερδίσει τους παίκτες για να έρθουν ξανά τα αποτελέσματα και η ομάδα να πάρει επιτέλους μπρος... Τον πιστεύω ότι έχει τις δυνατότητες και περιμένω να μας το αποδείξει λίαν συντόμως αυτό...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”