Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
toumpiotis35

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

shark4 έγραψε:H Η λυση ειναι απλη . Σε απλο κοινο λογαριασμο της Εθνικης , για παραδειγμα ( με φυσικα προσωπα " υπερανω υποψιας ") ολος ο λαος βαζει 10 ευρω.... Οχι παραπανω .... Απευθυνεσαι σε ολα τα μηκη και τα πλατη της γης , τα αποδιδεις στην ΠΑΕ και τελειωνει τα θεμα ... Αν λεμε , οτι ειμαστε τοσοι ....

Χωρις δικαιολογιες και χωρις υπεκφυγες ... Ασχετως διαρκειας κλπ...

Φιλε με καθε σεβασμο νομιζω πως αυτη την στιγμη σκεψεις σαν τις δικιες σου αποπροσανατολιζουν
Δεν αποτελει λυση αυτη την στιγμη ο ερανος για πολλους λογους
Κυριως γιατι δεν υπαρχει σχεδιο
Επισης γιατι οι αυξησεις εχουν αποτυχει ολες παταγωδως.
Ακομη γιατι οσα χρηματα και να μπουν απο μια τετοια φαση δεν ειναι αρκετα
Θα ειναι καλο να ειπωθει η αληθεια.
Με τα χρεη ρυθμισμενα σε δοσεις και πλεον καμια δυνατοτητα διαπραγματευσης για τις προσαυξησεις και λογω πιεσης χρονου και λογω εξελιξεων με την τροικα ο ΠΑΟΚ μπορει να ειναι βιωσιμος μονο με ετησια μπατζετ κατω των 3 εκατομμυριων ευρω.
Αυτο σημαινει και ομαδα που θα χαροπαλευει για την παραμονη της
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΚΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ξανά μπήκα απλά για να θυμίσω κάτι από μία συνέντευξη:

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/article349644.ece?service=print
Δημοσίευση: 09 Σεπ. 2009 14:27
O Ζαγοράκης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα οικονομικά της ομάδας, τους στόχους για την φετινή σεζόν, ενώ αποκάλυψε ότι απομένουν τα τυπικά για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σάντος.

Αναφορά έγιναν και σε θέματα όπως την συνεργασία με τον Βασίλη Γκαγκάτση, τις μεταγραφές, τα κρούσματα απειθαρχίας της ομάδας, αλλά και την περίπτωση του Κουτσιανικούλη

"Από μικρός έχω σαν αρχή να μην υπάρχει γκρίνια, γιατί αυτό μεταφέρεται στην ομάδα. Μόλις τελείωσε το παιχνίδι με την Χέρενφεϊν όλοι ήμασταν σε άσχημη κατάσταση. Σίγουρα ήταν ένα δυνατό χαστούκι, και οικονομικό και ψυχολογικό, όμως να ξέρετε ότι η ομάδα δεν θα μείνει πίσω.

Η ομάδα από την ημέρα που αναλάβαμε έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο. Αυτό θα εξακολουθεί να στηρίζει. Παραδεχόμαστε τα λάθη μας και θα συνεχίσουμε να κάνουμε σαν άνθρωποι. Όμως ελπίζουμε να μην στοιχίσει στην ομάδα μας. Κάθε έξι μήνες θα γίνεται οικονομικός απολογισμός, έτσι ώστε να ξέρει ο κόσμος που δίνει τα χρήματα του. Κάναμε μια μικρή υπέρβαση φέτος όσο αφορά το μπάτζετ. Δεν πρέπει να ανησυχεί ο κόσμος όμως, καθώς όλα γίνονται με ένα σωστό νοικοκυριό", ήταν τα πρώτα λόγια του Ζαγοράκη.
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Οσον αφορα τα 320 χιλιαρικα χωρις παραστατικα μεσα στον ορυμαγδο δημοσιευματων, επεσε το ματι μου και σε αυτο http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=16781&t=1 απο το οποιο παραθετω
Οι φωνές αυξήθηκαν στην αίθουσα και αρκετοί ήθελαν περεταίρω εξηγήσεις, ενώ άλλοι πίεζαν τον Ζήση Βρύζα να επιρρίψει ευθύνες στον Θόδωρο Ζαγοράκη: «Οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν χρήματα που ξοδεύονται και δεν δικαιολογούνται. Για κάποια πράγματα δεν μπορεί να υπάρχουν παραστατικά. Δεν γίνεται να αναφερθούν…»

Νέες αντιδράσεις στην αίθουσα… Απαντάει και πάλι ο Βρύζας ανεβάζοντας αρκετά τον τόνο της φωνής του:

«Δεν καλύπτω κανέναν εγώ. Δεν παίζω και με την ψυχή κάποιων. Το πιστεύω ότι αυτά τα χρήματα πήγαν για λόγους που αφορούν τον ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι τα λεφτά έφυγαν χωρίς παραστατικά. Ξέρω και που πήγαν κάποια, όπως ξέρουν και άλλοι εδώ μέσα…».

Κάπως έτσι έκλεισε αυτό το λεπτό ζήτημα, το οποίο εν μέρει διαφώτισε αργά μετά τα μεσάνυχτα, ο σύμβουλος Δημήτρης Ζιγκερίδης που μίλησε στον Libero 107,4: «Έχω ακούσει για παράδειγμα ότι μερικά από αυτά τα λεφτά πήγαν για μετακινήσεις οπαδών στο Ηράκλειο ή στην Ιταλία για τον αγώνα με την Λάτσιο. Κάπως έτσι μπορεί να δόθηκαν αυτά τα χρήματα».
Και επειδη δεν ειναι να εμπιστευεσε κανεναν πλεον υπαρχει καποιος που να μπορει να επιβεβαιωσει τα λεγομενα στη ΓΣ. Επισης υπαρχει καποιος που να εχει γνωση τι ακριβως εννοει ο Ζιγκεριδης και ποιοι μετακινηθηκαν με χρηματα της ΠΑΕ (ηταν οπαδοι? ηταν χορηγοι? ηταν εξωγηινοι? ηταν δικαιολογημενη η μετακινηση?).

Παντως το θεμα ειναι ησσονος σημασιας μπροστα στα υπολοιπα.
Και τα υπολοιπα ειναι οτι υπαρχει αναγκη για 5 μυρια μεχρι 30/6 .
Ειτε λες οτι τα χρεη ειναι γενικα 20,5 αλλα τα ληξιπροθεσμα ειναι 5 και τα υπολοιπα πανε για μετα τις 1/7,
ειτε λες οτι τα χρεη μεχρι 30/6 ειναι 9 και με μειωσεις και πωλησεις πεφτουν στα 5,
το νουμερο ειναι ενα και παραμενει ιδιο : 5 μυρια μεχρι 30/6

Κι εγω δεν ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι τα λεφτα κλαπηκαν η φαγωθηκαν. Τουλαχιστον οχι σε τετοιο βαθμο που να προκαλεσαν τετοιες πραξεις προβλημα βιωσιμοτητας.

Το μεγαλο προβλημα και ολεθριο σφαλμα ηταν οι προυπολογισμοι. Υπεγραφε η ΠΑΕ διετη και τριετη κλειστα συμβολαια χωρις να ξερει τα εσοδα της επομενης χρονιας και χωρις να υπολογιζει εκτακτα εξοδα ή διαφυγοντα κερδη. Οι ζημιες της μιας χρονιας μετακυλουνταν στην επομενη, παικτες αντι να φευγουν ερχονταν και τελικα η ζημια πηρε μορφη χιονοστιβαδας ετοιμης να μας πλακωσει καλοκαιριατικα.

Και το ερωτημα παραμενει:
Που θα βρεθουν τα 5?
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

συσπειρωση μαγκες δε βγανει κατι με το να λεμε τι εγινε .....ο ΠΑΟΚ ειναι λαβωμενος και θελει φροντιδα ολοι μαζι πρεπει να τον βοηθησουμε να μην αποκλειστουμε απο την ευρωπη ........
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

χαζέτα έγραψε:Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας ξεχωρίζει η συζήτηση για την χορηγία του ΟΠΑΠ. Ο οργανισμός έχει κάνει πρόταση που είναι κατά μειωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, καθώς μέχρι πέρσι έδινε περίπου 17 με 18 εκάτ. ευρώ στις ομάδες της Σούπερ Λίγκας, ενώ φέτος η πρόταση είναι 5,5 εκάτ. ευρώ και για του χρόνου 8,5 εκάτ. ευρώ.
[youtube]8xNqjVLaTls[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GI4NNEN4 την Τρί 06 Μαρ 2012, 14:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

PARASANDALOS έγραψε:συσπειρωση μαγκες δε βγανει κατι με το να λεμε τι εγινε .....ο ΠΑΟΚ ειναι λαβωμενος και θελει φροντιδα ολοι μαζι πρεπει να τον βοηθησουμε να μην αποκλειστουμε απο την ευρωπη ........
+++++Απειρο ομορφάντρα
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

συμφωνω και εγω απλα η συσπειρωση δεν ειναι απλα μια λεξη.

πες τον λαο τι εγινε,ποιος τα πηρε και γιατι τα πηρε,φερτα πισω και ξανα και ξανα αυτος ο λαος θα δωσει.

τωρα να λεμε καθε φορα που μπαινουμε μεσα εκατομμυρια να δωσει ο λαος γιατι αλλιως δεν γινεται και μην την ψαχνετε και πολυ, ειναι ομοιο του μαζι τα φαγαμε του χοντρου.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Συμφωνώ ρε city αλλα άν σου πει οτι τα φράγκα πήγαν σε Μπερέτες ,Δερμητζάκηδες και παίκτες στυλ Κούτσια τί θα φέρουν πίσω?Πιστεύεις οτι τα 12 μύρια πήγαν αλλού?
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

city_boy έγραψε:συμφωνω και εγω απλα η συσπειρωση δεν ειναι απλα μια λεξη.

πες τον λαο τι εγινε,ποιος τα πηρε και γιατι τα πηρε,φερτα πισω και ξανα και ξανα αυτος ο λαος θα δωσει.

τωρα να λεμε καθε φορα που μπαινουμε μεσα εκατομμυρια να δωσει ο λαος γιατι αλλιως δεν γινεται και μην την ψαχνετε και πολυ, ειναι ομοιο του μαζι τα φαγαμε του χοντρου.
ετσι ακριβως....αλλιως δεν ειναι συσπειρωση νοημων ανθρωπων,αλλα προβατων τα οποια τα σφυριζει ο βοσκος και μαζευονται

για μενα ο λαος του παοκ στηριξε την προηγουμενη δοιηκηση οσο δεν εχει στηριχθει αλλη ποτε και η συγκεκριμενη τον κρεμασε.Τωρα ειναι ωρα να την κρεμασει αυτος.
Ειναι ωρα αποδοσης ευθυνων :redcard:

@kataramenos5
ξερουμε ολοι οτι πηγαν σε Μπερετες και Δεμηρτζακιδες και Κουτσιανικουλιδες στα χαρτια....οπως ξερουμε και πρακτικα σε ποιους κατεληξαν και για ποιο λογο ;)
Άβαταρ μέλους
city_boy

πιστευω απλα οτι οι αριθμοι δεν βγαινουν.

επειδη ομως δεν εχω αποψη για ολα,δεν λεω πολλα.

επειδη λογικα πλεον ολος ο λαος του ΠΑΟΚ πιστευει οτι οι αριθμοι δεν βγαινουν,και οτι τοσο καιρο ακουγαμε ψεμματα,ας ξεκαθαριστουν ολα αυτα και μετα ζηταμε και απο τον κοσμο και την ψυχη του.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Πείτε το ρε μάγκες να μάθουμε κι εμείς .Κυρίως το πώς.
CIty δυστυχως ο χρόνος πιέζει .Δε προλαβαίνουμε.Η βάζουμε όλοι πλάτη ΤΩΡΑ ή μπάι μπάι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τρί 06 Μαρ 2012, 14:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Σορρυ δεν σε πιανω..πως θα ξεκαθαρισουν τα πραματα?
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Sladjan Spasić έγραψε:
danirifle έγραψε:που είσαι κομανέντσι να θαυμάσεις σπασίματα και λυγίσματα...
και περιμένουμε ακόμα περισσότερα

γιατί τόσο καιρό ακούγονται λέξεις όπως αλήτες, μπερδεμένα, μπαχαλάκια, οι σύνδεσμοι φταίνε για όλα κτλ κτλ...

τελικά σήμερα κάποιοι ανακάλυψαν την αμερική. λες και έπρεπε να ακούσουμε από το ζήση για τη κακοδιαχείριση των τελευταίων ετών

και εγώ που νόμιζα ότι οι σύνδεσμοι ήταν οι καταστροφείς του τακτοποιημένου ΠΑΟΚ...

ελπίζω να βάλουμε μυαλό επιτέλους και να μην είμαστε "σήκω-σήκω, κάτσε-κάτσε" σε κανέναν
όλοι να δέχονται κριτική, ακόμα κι αν αυτή φαντάζει (προς στιγμήν) ακραία
Αυτή η τάση που έχετε ορισμένοι(στους οποίους από ότι βλέπω ανήκεις και εσύ),να τοποθετείτε ομάδες ατόμων και απόψεις τους,κατά το πως σας βολεύει(δηλαδή για λόγους ισχυροποίησης της ''επιχειρηματολογίας'' σας),πραγματικά με εξοργίζει.Π.χ.ο Π.Α.Ο.Κ.τσής που κάνει εκδρομές,δεν είναι απαραίτητα συνδεσμίτης,τα άτομα που συμμετείχαν στην κατάληψη δεν ήταν απαραίτητα συνδεσμίτες,τα άτομα που έκαναν κριτική στον Ζαγοράκη,δεν είναι απαραίτητα συνδεσμίτες,τα άτομα που δεν ασκούσαν κριτική στον Ζαγοράκη δεν είναι απαραίτητα μη συνδεσμίτες,όλοι όσοι αποδοκίμαζαν τα συνθήματα κατά Ζαγοράκη,δεν ήταν απαραίτητα μη συνδεσμίτες,όλοι όσοι αποδοκίμαζαν τον Ζαγοράκη,δεν ήταν απαραίτητα συνδεσμίτες κ.τ.λ..

Επίσης έχεις μία συνήθεια να ταυτίζεις τα μέλη των συνδέσμων,με αυτούς που πετάνε πυρσούς,μπουκάλια και κάνουν ντου(αν θες κάποιο παράδειγμα,θα σου αναφέρω).Δεν καταλαβαίνω γιατί.Γιατί,από όσα βλέπουν τα μάτια μου και από όσα ακούν τα αυτιά μου,αυτοί χαρακτηρίζονται κατά κανόνα αλήτες,μπερδεμένα,μπαχαλάκια κ.τ.λ..Αν βέβαια εσύ διαφωνείς και με τον χαρακτηρισμό αυτών,(που δεν το πιστεύω),τι να πω?

Αυτή τη γελοιότητα του τύπου ''οι σύνδεσμοι φταίνε για όλα'',δεν την εκφράζει σχεδόν κανείς.Μην κάνεις την εξαίρεση,κανόνα.

Όσον αφορά την τελευταία σου πρόταση, ακραία θα χαρακτηριστεί μία κριτική από εμένα,μόνο αν αυτή στερείται επιχειρημάτων και στηρίζεται σε αναπόδεικτες παρασκηνιακές παπαριές,κουτσομπολίστικης υφής,που δυστυχώς περιβάλλουν την ομάδα μας(με ευθύνη διοικούντων-(ορισμένων)συνδέσμων) διαχρονικά.Γιατί ορισμένοι πρώην και νυν διοικούντες και σύνδεσμοι,έχουν καταντήσει τον Π.Α.Ο.Κ.κλειστό club επίλεκτων οπαδών.Λες και μόνο εκείνοι έχουν το δικαίωμα,να γνωρίζουν τι συμβαίνει στην ομάδα μας.

Τέλος,όταν οι δημοσιοκάφροι είτε δε γνωρίζουν είτε δε θέλουν να μας κάνουν γνωστή την αλήθεια(για λόγους συμφέροντος,δημοσίων σχέσεων κ.τ.λ.),και κυρίως όταν κάποιοι σύνδεσμοι κρατούν την ''αλήθεια'' για την πάρτη τους(παράδειγμα ανακοίνωσης Νεάπολης και αναφορά σε Βρύζα),λες και ο Π.Α.Ο.Κ. είναι ιδιοκτησία του καθενός,και την εμφανίζουν όποτε γουστάρουν,ας μην απαιτούν από τον ''άσχετο'' με τα τεκταινόμενα κόσμο,να έχει την σωστή κατά την άποψή τους κρίση,γιατί είναι συνυπεύθυνοι για την διαμορφωθείσα γνώμη,μεγάλης μερίδας του λαού του Π.Α.Ο.Κ..
φίλε σπάσιτς θα σου απαντήσω και θα σου πω, ότι χρησιμοποιώ τους όρους και τις ομαδοποιήσεις και κατηγοριοποιήσεις που έχουν χρησιμοποιήσει άλλοι για να προσάψουν τα κακώς κείμενα στους συνδεσμίτες. όχι, εγώ προσωπικά δεν ενστερνίζομαι αυτές τις ομαδοποιήσεις, απλώς τις χρησιμοποιώ για να καταδείξω ακριβώς αυτό το λάθος σκεπτικό, και όχι για να ισχυροποιήσω τη γνώμη μου.

άλλωστε η γνώμη μου έχει το εξής αντιφατικό: ότι είναι υπέρ των συνδέσμων, αν και βγαίνει από έναν πρώην συνδεσμίτη!

απλά όταν μία μάζα τσουβαλοποιείται για να ακούσει κατακραυγή, εγώ τώρα την τσουβαλοποιώ για πω ότι είχε δίκιο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Για τα 5 μύρια λέω.Το ξεκαθάρισμα είναι στο χέρι της διοίκησης
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Τρί 06 Μαρ 2012, 14:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”