Sladjan Spasić έγραψε:danirifle έγραψε:που είσαι κομανέντσι να θαυμάσεις σπασίματα και λυγίσματα...
και περιμένουμε ακόμα περισσότερα
γιατί τόσο καιρό ακούγονται λέξεις όπως αλήτες, μπερδεμένα, μπαχαλάκια, οι σύνδεσμοι φταίνε για όλα κτλ κτλ...
τελικά σήμερα κάποιοι ανακάλυψαν την αμερική. λες και έπρεπε να ακούσουμε από το ζήση για τη κακοδιαχείριση των τελευταίων ετών
και εγώ που νόμιζα ότι οι σύνδεσμοι ήταν οι καταστροφείς του τακτοποιημένου ΠΑΟΚ...
ελπίζω να βάλουμε μυαλό επιτέλους και να μην είμαστε "σήκω-σήκω, κάτσε-κάτσε" σε κανέναν
όλοι να δέχονται κριτική, ακόμα κι αν αυτή φαντάζει (προς στιγμήν) ακραία
Αυτή η τάση που έχετε ορισμένοι(στους οποίους από ότι βλέπω ανήκεις και εσύ),να τοποθετείτε ομάδες ατόμων και απόψεις τους,κατά το πως σας βολεύει(δηλαδή για λόγους ισχυροποίησης της ''επιχειρηματολογίας'' σας),πραγματικά με εξοργίζει.Π.χ.ο Π.Α.Ο.Κ.τσής που κάνει εκδρομές,δεν είναι απαραίτητα συνδεσμίτης,τα άτομα που συμμετείχαν στην κατάληψη δεν ήταν απαραίτητα συνδεσμίτες,τα άτομα που έκαναν κριτική στον Ζαγοράκη,δεν είναι απαραίτητα συνδεσμίτες,τα άτομα που δεν ασκούσαν κριτική στον Ζαγοράκη δεν είναι απαραίτητα μη συνδεσμίτες,όλοι όσοι αποδοκίμαζαν τα συνθήματα κατά Ζαγοράκη,δεν ήταν απαραίτητα μη συνδεσμίτες,όλοι όσοι αποδοκίμαζαν τον Ζαγοράκη,δεν ήταν απαραίτητα συνδεσμίτες κ.τ.λ..
Επίσης έχεις μία συνήθεια να ταυτίζεις τα μέλη των συνδέσμων,με αυτούς που πετάνε πυρσούς,μπουκάλια και κάνουν ντου(αν θες κάποιο παράδειγμα,θα σου αναφέρω).Δεν καταλαβαίνω γιατί.Γιατί,από όσα βλέπουν τα μάτια μου και από όσα ακούν τα αυτιά μου,αυτοί χαρακτηρίζονται κατά κανόνα αλήτες,μπερδεμένα,μπαχαλάκια κ.τ.λ..Αν βέβαια εσύ διαφωνείς και με τον χαρακτηρισμό αυτών,(που δεν το πιστεύω),τι να πω?
Αυτή τη γελοιότητα του τύπου ''οι σύνδεσμοι φταίνε για όλα'',δεν την εκφράζει σχεδόν κανείς.Μην κάνεις την εξαίρεση,κανόνα.
Όσον αφορά την τελευταία σου πρόταση, ακραία θα χαρακτηριστεί μία κριτική από εμένα,μόνο αν αυτή στερείται επιχειρημάτων και στηρίζεται σε αναπόδεικτες παρασκηνιακές παπαριές,κουτσομπολίστικης υφής,που δυστυχώς περιβάλλουν την ομάδα μας(με ευθύνη διοικούντων-(ορισμένων)συνδέσμων) διαχρονικά.Γιατί ορισμένοι πρώην και νυν διοικούντες και σύνδεσμοι,έχουν καταντήσει τον Π.Α.Ο.Κ.κλειστό club επίλεκτων οπαδών.Λες και μόνο εκείνοι έχουν το δικαίωμα,να γνωρίζουν τι συμβαίνει στην ομάδα μας.
Τέλος,όταν οι δημοσιοκάφροι είτε δε γνωρίζουν είτε δε θέλουν να μας κάνουν γνωστή την αλήθεια(για λόγους συμφέροντος,δημοσίων σχέσεων κ.τ.λ.),και κυρίως όταν κάποιοι σύνδεσμοι κρατούν την ''αλήθεια'' για την πάρτη τους(παράδειγμα ανακοίνωσης Νεάπολης και αναφορά σε Βρύζα),λες και ο Π.Α.Ο.Κ. είναι ιδιοκτησία του καθενός,και την εμφανίζουν όποτε γουστάρουν,ας μην απαιτούν από τον ''άσχετο'' με τα τεκταινόμενα κόσμο,να έχει την σωστή κατά την άποψή τους κρίση,γιατί είναι συνυπεύθυνοι για την διαμορφωθείσα γνώμη,μεγάλης μερίδας του λαού του Π.Α.Ο.Κ..