Ταινίες - σειρές
Re: Ταινίες - σειρές
Και εγώ προτιμώ Βρετανικές. Επίσης μ αρέσουν οι σειρές που είναι 6-10 episodes/season, βαριέμαι να το "τραβάνε".
Sherlock (BBC)
Broadchurch (iTV)
Luther (BBC One)
Peaky Blinders(BBC two/one),
Fleabag (BBC),
Downtown Abbey (iTV) - μην κοροιδευεται μ αρεσουν οι σαπουνοπερες, πολύ βάθος ειναι ρομαντικός άνθρωπος
Poldark (BBC one)
The Hour (BBC)
Endeavour (iTV)
Bodyguard (BBC)
Sherlock (BBC)
Broadchurch (iTV)
Luther (BBC One)
Fleabag (BBC),
Downtown Abbey (iTV) - μην κοροιδευεται μ αρεσουν οι σαπουνοπερες, πολύ βάθος ειναι ρομαντικός άνθρωπος
Poldark (BBC one)
The Hour (BBC)
Endeavour (iTV)
Bodyguard (BBC)
- Kabamaru11
Στο διαβολο,βγαινουν πολλες σειρες που θα καταβροχθισω....Castlevania,Loki,The Continental,εχω στην λιστα μου και το Peaky Blinders,μου εμειναν αλλες 4 σεζον Brooklyn 99.....
Καλα που αναρρωνω για αλλη μια βδομαδα,θα τα δω,ολα,ΟΛΑ!
Θα τις μελετησω γιατι περα απο σερλοκ πικι και μποντιγκαρντ, τις αλλες δεν τις ξερωAngelosMerkelidis91 έγραψε:Και εγώ προτιμώ Βρετανικές. Επίσης μ αρέσουν οι σειρές που είναι 6-10 episodes/season, βαριέμαι να το "τραβάνε".
Sherlock (BBC)
Broadchurch (iTV)
Luther (BBC One)
Fleabag (BBC),
Poldark (BBC one)
The Hour (BBC)
Endeavour (iTV)
Bodyguard (BBC)
Το καστλβανια το αφησα στην δευτερη σεζον και θελω να το τελειωσω σε καποια φαση.Kabamaru11 έγραψε:Στο διαβολο,βγαινουν πολλες σειρες που θα καταβροχθισω....Castlevania,Loki,The Continental,εχω στην λιστα μου και το Peaky Blinders,μου εμειναν αλλες 4 σεζον Brooklyn 99.....
Μια συμβουλη. Το Μπρουκλιν βλεπε το σιγα σιγα. Αν τελειωσει ξενερωνεις [FACE WITH TEARS OF JOY]
- Kabamaru11
Σιγα σιγα το βλεπω,μονο 6-8 επεισοδια την ημερα
Το Castlevania που λες το τελειωσα (εκει ναι,στεναχωρεθηκα),βγηκε συνεχεια με αλλους χαρακτηρες ομως,νομιζω μεταγενεστερους.

Το Castlevania που λες το τελειωσα (εκει ναι,στεναχωρεθηκα),βγηκε συνεχεια με αλλους χαρακτηρες ομως,νομιζω μεταγενεστερους.
- Mutasevic
Το continental το παρατησα στα μισά του πρωτου επισοδειου... η βρετανική τηλεόραση είναι άλλο επίπεδο οι κουφαλες σε σενάριο ηθοποιία. Gospi ανέφερες banshee, πολύ καρβουνιασμα, το the boys ωραία καφρίλαKabamaru11 έγραψε:Στο διαβολο,βγαινουν πολλες σειρες που θα καταβροχθισω....Castlevania,Loki,The Continental,εχω στην λιστα μου και το Peaky Blinders,μου εμειναν αλλες 4 σεζον Brooklyn 99.....
Στάλθηκε από το SM-A236B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το banshee ειναι γνησια καφριλα κατ εμε. Το the boys Μετα την δευτερη σεζον με κουρασε. Το παρατησα στα μισα της 3ης και θα το δω σιγα σιγα εν καιρω
Εγω στα βρετανικα λατρευω και την ποιοτητα του χιουμορ, και την γαμημενη προφορα τους που τα σπάει και τον ρεαλισμο τους.
Ειχε βγει μια αγγλικη αστυνομικη σειρα ενα φεγγαρι, το new blood το οποιο μ αρεσε ιδιαιτερα, αλλα δεν βγαλαν τελικα δευτερη σεζον.
Τωρα μου διαφευγει και μια αλλη βρετανικη σειρα που ειχε να κανει με διαφθορα στην αστυνομία, πολυ καλη κι αυτη...
Εγω στα βρετανικα λατρευω και την ποιοτητα του χιουμορ, και την γαμημενη προφορα τους που τα σπάει και τον ρεαλισμο τους.
Ειχε βγει μια αγγλικη αστυνομικη σειρα ενα φεγγαρι, το new blood το οποιο μ αρεσε ιδιαιτερα, αλλα δεν βγαλαν τελικα δευτερη σεζον.
Τωρα μου διαφευγει και μια αλλη βρετανικη σειρα που ειχε να κανει με διαφθορα στην αστυνομία, πολυ καλη κι αυτη...
- Kabamaru11
The Boys ρε φιλε.....η τελειοτητα,βγηκε κ spin off,το Gen V.....διαβολε,διαβολε....ειναι τοσα πολλα κ ο χρονος τοσο λιγος.....
Gospi,το the boys,ειδικα στην τελευταια σεζον,απλως τα σπαει,βεβαια εξαρταται αν σου αρεσει αυτο το στυλ,δηλαδη σπλατερ καφριλα με χιουμορ.
Gospi,το the boys,ειδικα στην τελευταια σεζον,απλως τα σπαει,βεβαια εξαρταται αν σου αρεσει αυτο το στυλ,δηλαδη σπλατερ καφριλα με χιουμορ.
Βρε καλη η σπλατερ καφριλα με το χιουμορ, απλα στην τριτη σεζον μ φανηκε οτι κανει κοιλια σεναριακα. Αν οντως αξιζει η τεταρτη σεζον να πιεστω να το ξεκινησω για να το τελειωσω
Βεβαια δεν ειμαι φαν του horror.
Εχω διαπιστωσει πως πλεον αυτο π με αποφορτιζει εγκεφαλικα (γιατι αυτο ψαχνω πια απο τις σειρες και τις ταινιες, την χαλαρωση και την αποφορτιση) ειναι η έξυπνες κωμωδίες και οι σειρες μυστηριου με χιουμοριστικα στοιχεια.
Γ αυτο και λατρευω ιδιαιτερα το shakespeare and Hathaway που οι περισσότεροι θα το βρισκαν σαχλο ή ελαφρυ
Βεβαια δεν ειμαι φαν του horror.
Εχω διαπιστωσει πως πλεον αυτο π με αποφορτιζει εγκεφαλικα (γιατι αυτο ψαχνω πια απο τις σειρες και τις ταινιες, την χαλαρωση και την αποφορτιση) ειναι η έξυπνες κωμωδίες και οι σειρες μυστηριου με χιουμοριστικα στοιχεια.
Γ αυτο και λατρευω ιδιαιτερα το shakespeare and Hathaway που οι περισσότεροι θα το βρισκαν σαχλο ή ελαφρυ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Σάβ 07 Οκτ 2023, 14:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mutasevic
Brand new cherry flavor δες ιπταμενε μακαρονοφαγε νιντζα , μουρλα πληρης
Καλούτσικο το gen v πιο ήπιο αλλά βλέπεται ευχάριστα.
American horror story η σεζον 2 με το μοναστήρι/άσυλο/τρελαδικο ήταν αντε γειά
Καλούτσικο το gen v πιο ήπιο αλλά βλέπεται ευχάριστα.
American horror story η σεζον 2 με το μοναστήρι/άσυλο/τρελαδικο ήταν αντε γειά
Επίσης, τα τελευταία χρόνια, έχω ξεκινήσει και βλέπω σειρες από Σκανδιναβίκες χώρες. Μου αρέσει αυτή η ρεαλιστικοτητα με την οποία παρουσιάζουν τις κοινωνίες τους. Που έχουν ως βιτρίνα την τελεια κοινωνία δομημένη, αλλά υπάρχουν πολλά προβλήματα μέσα στα σπίτια των κατοίκων. Η Φιλανδία έχει βγάλει κάποιες καλές σειρές π.χ Deadwind (2018), Reindeer Mafia (2023).
Μια ακόμη εξαιρετική σειρά, για όποιον του αρεσουν τα "πολιτικά", είναι η Δανέζικη Borgen. Παρουσιάζει ρεαλιστικά πως δουλεύει το σύστημα στην Δανία. Οι πρώτες σεζον βγήκαν το 2010-2015, αλλά πέρσι 2022, βγήκε ακόμα νια σεζον.
Η τελευταία αμερικανική σειρά που μου άρεσε είναι το The Night Of (2016) από HBO. Ειναι 8 episodes.
Αν κάποιος μιλάει κινέζικα (ή βρει υπότιτλους), έχουν και αυτοί καποιες καλες σειρες, αλλα γενικά είναι πολύ του sci-fi etc. όπως οι Ιάπωνες και δεν με τρελένουν. Οι ΝοτιοΚορεατες βγάζουν καλές drama\mystery σειρές.
Μια ακόμη εξαιρετική σειρά, για όποιον του αρεσουν τα "πολιτικά", είναι η Δανέζικη Borgen. Παρουσιάζει ρεαλιστικά πως δουλεύει το σύστημα στην Δανία. Οι πρώτες σεζον βγήκαν το 2010-2015, αλλά πέρσι 2022, βγήκε ακόμα νια σεζον.
Η τελευταία αμερικανική σειρά που μου άρεσε είναι το The Night Of (2016) από HBO. Ειναι 8 episodes.
Αν κάποιος μιλάει κινέζικα (ή βρει υπότιτλους), έχουν και αυτοί καποιες καλες σειρες, αλλα γενικά είναι πολύ του sci-fi etc. όπως οι Ιάπωνες και δεν με τρελένουν. Οι ΝοτιοΚορεατες βγάζουν καλές drama\mystery σειρές.
- Kabamaru11
Mutasevic το εχω δει εννοειται,ευχαριστη σειρουλα.Gospi για βρετανικο χιουμορ,αν και αρχαια σειρα,η Μαυρη Οχια (Blackadder) ειναι οτι καλυτερο,αν και σιγουρα θα το εχεις δει.
- Mutasevic
Το trapped ηταν πολύ καλό ισλανδικό , μαυρίλα χιόνια τοπία φόνοι
Blackadder πολλαααα χρόνια πίσω ναουμε
Blackadder πολλαααα χρόνια πίσω ναουμε
Ε καλα αυτο ειναι απο τα μαστ και εχει ειδωθει δυο φορες τουλαχιστον!Kabamaru11 έγραψε:Mutasevic το εχω δει εννοειται,ευχαριστη σειρουλα.Gospi για βρετανικο χιουμορ,αν και αρχαια σειρα,η Μαυρη Οχια (Blackadder) ειναι οτι καλυτερο,αν και σιγουρα θα το εχεις δει.
Ποιά δεκαετία έχετε γεννηθεί όλοι σε αυτό το forum?
έχω άρχισει και πιστεύω ότι όλοι είστε 60+