Ζήσης Βρύζας
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Re: Ζήσης Βρύζας
1,5 € δεν παίρνει ο Zubizarreta στην Barcelona και θα τα πάρει Βρύζας από τον Βάζελο; οκ. Το διαβάσαμε και αυτό...Σταύρος Κόλκας έγραψε:Μετά, άρχισαν να πέφτουν τα νούμερα. Η πρόταση που έγινε στο μιλητό, ήταν 1,5 εκατ. ευρώ συν μπόνους πωλήσεων παικτών για τρία χρόνια. Τα λεφτά πολλά και στον Παναθηναϊκό σίγουροι πως δεν μπορεί να αρνηθεί.Κώδικας: Επιλογή όλων
http://blog.paok24.com/?p=1267
+2011obanebane έγραψε:Ακομα δεν εχουμε προπονητη και εσεις κρεμεσται απο την απαντηση του υπαλληλου της επο ημαρτον δηλαδη.
Αιντε ρε παλικάρι κλείσε στη ζελα να τελειώνουμε! Μας το παίζεις κ δύσκολος!
Ζαγορ απέσυρε τη πρόταση να τελειώνουμε!!!!!!!!!!!!
Ζαγορ απέσυρε τη πρόταση να τελειώνουμε!!!!!!!!!!!!
ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα της κουβεντας-προτασης και της αποφασης του κου Βρυζα, ο συγκεκριμενος κυριος μπηκε πλεον στο κλαμπ των επαγγελματιων παραγόντων, και μονο που συζητησε τη προταση του μιξοσιχαματος.
δεν ξερω αν " εξελειπαν οι λογοι της αποχωρησης του" ξερω οτι εξέλειπαν οι λογοι του σεβασμου μου απεναντι του.
καλη τυχη Τζοβενε επαγγελματια
εδω μονο ΠΑΟΚ
δεν ξερω αν " εξελειπαν οι λογοι της αποχωρησης του" ξερω οτι εξέλειπαν οι λογοι του σεβασμου μου απεναντι του.
καλη τυχη Τζοβενε επαγγελματια
εδω μονο ΠΑΟΚ
Λαϊκός ήρωας δε γίνεται με τίποτα πλέον.Τουμπιώτης έγραψε:.... Υπομονή λίγο ακόμη, πάντως θα πρέπει να ξέρει ότι ή θα γίνει λαϊκός ήρωας ή η περίπτωση φασούλα θα είναι ανέκδοτο μπροστά στη δικιά του.
Αυτή η περίπτωση δε παίζει.
Ακούω δεξιά και αριστερά από κάποιους άνετους να λένε:
"Όλοι ξέρουμε το λόγο για τον οποίο έφυγε ο Βρύζας"
Γιατί δεν τον λέτε και σε μας γιατί πραγματικά εγώ δεν ξέρω.
Εκείνο που ξέρω εγώ είναι ότι ο Βρύζας παράτησε ήδη τον ΠΑΟΚ και ετοιμάζεται να παρατήσει και την Εθνική...
"Όλοι ξέρουμε το λόγο για τον οποίο έφυγε ο Βρύζας"
Γιατί δεν τον λέτε και σε μας γιατί πραγματικά εγώ δεν ξέρω.
Εκείνο που ξέρω εγώ είναι ότι ο Βρύζας παράτησε ήδη τον ΠΑΟΚ και ετοιμάζεται να παρατήσει και την Εθνική...
- Τουμπιώτης
giapas έγραψε:Λαϊκός ήρωας δε γίνεται με τίποτα πλέον.Τουμπιώτης έγραψε:.... Υπομονή λίγο ακόμη, πάντως θα πρέπει να ξέρει ότι ή θα γίνει λαϊκός ήρωας ή η περίπτωση φασούλα θα είναι ανέκδοτο μπροστά στη δικιά του.
Αυτή η περίπτωση δε παίζει.
Μην παίρνεις και όρκο. Οι αντιδράσεις μας πάντα είναι υπερβολικές. Φαντάσου τώρα που αν γυρίσει θα έχουμε ρίξει ένα απίστευτα γερό επικοινωνιακό χαστούκι στον βάζελο. Η αλήθεια είναι όμως ότι αυτή η περίπτωση έχει αρχίσει να φέρνει λίγο σε επιστημονική φαντασία οπότε ας ετοιμαζόμαστε να "υποδεχτούμε" τον φασούλα του ποδοσφαιρικού τμήματος.
ΣΥΜΦΩΝΩ giapas
Μας έχει ξενερώσει όλους η στάση του.
Τα αισθήματα του προφανώς δεν είναι αμοιβαία με τα δικά μας.
Εύκολα όμως γίνονται και τα δικά μας αμοιβαία με τα δικά του.
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ... ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ.
Μας έχει ξενερώσει όλους η στάση του.
Τα αισθήματα του προφανώς δεν είναι αμοιβαία με τα δικά μας.
Εύκολα όμως γίνονται και τα δικά μας αμοιβαία με τα δικά του.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ... ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ.
H εκτίμηση μου πως οτι και αν γίνει , ποτέ δε θα ξανακολλήσει το γυαλί στο βαθμό που ήταν παλιά , οφείλεται κυρίως σε αντιδράσεις που παρατηρώ μέσα απο το paokmaniα .
Ακόμα και άτομα που τον αποθέωναν για τις ικανότητές του και το τρόπο του, πλέον παραδέχονται ότι η όλη φάση κούρασε. Δυστυχώς ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος του Βρυζα αφού κάθε μέρα που περνάει δείχνει ότι βάζει -τουλάχιστον- στην ίδια ζυγαριά τη προοπτική του να πάει στο βάζελο με τη προοπτική του να έρθει σε εμάς. Και αυτό είναι κάτι που δε θα του συγχωρεθεί ποτέ, όσες εξηγήσεις και να δοθούν.
Ακόμα και άτομα που τον αποθέωναν για τις ικανότητές του και το τρόπο του, πλέον παραδέχονται ότι η όλη φάση κούρασε. Δυστυχώς ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος του Βρυζα αφού κάθε μέρα που περνάει δείχνει ότι βάζει -τουλάχιστον- στην ίδια ζυγαριά τη προοπτική του να πάει στο βάζελο με τη προοπτική του να έρθει σε εμάς. Και αυτό είναι κάτι που δε θα του συγχωρεθεί ποτέ, όσες εξηγήσεις και να δοθούν.
ολα συνηγορουν οτι ο Ζησης πάει στον βαζελο...
ετοιμη φανταζομαι και η δηλωση του στον τυπο...
"παρ ολη την αγαπη που εχω στην ομαδα της καρδιας μου, τον ΠΑΟΚ, επελεξα να συνεργαστω με μια αλλη μεγαλη ομαδα, τον παναθηναικο ο οποιος μου εδωσε ολες τις προυποθεσεις να εργαστω σε επαγγελματικα προτυπα, πραγμα που στον ΠΑΟΚ με τις παρουσες συνθηκες δεν θα μπορουσα να το κανω...
ευχομαι στον ΠΑΟΚ...καλη επιτυχια...ισως μια αλλη φορα κατω απο καποιες αλλες συνθηκες ξαναγυρισω"
"παρ ολη την αγαπη που εχω στην ομαδα της καρδιας μου, τον ΠΑΟΚ, επελεξα να συνεργαστω με μια αλλη μεγαλη ομαδα, τον παναθηναικο ο οποιος μου εδωσε ολες τις προυποθεσεις να εργαστω σε επαγγελματικα προτυπα, πραγμα που στον ΠΑΟΚ με τις παρουσες συνθηκες δεν θα μπορουσα να το κανω...
ευχομαι στον ΠΑΟΚ...καλη επιτυχια...ισως μια αλλη φορα κατω απο καποιες αλλες συνθηκες ξαναγυρισω"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athens την Δευ 06 Ιουν 2011, 10:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η δική μας δουλειά είναι να βρούμε πλέον το νέο ''Βρύζα'', το νέο ''Ζαγοράκη'', το νέο άτομο που θα μπορεί να μας συσπειρώσει στο μέλλον όπως ο Ζαγόρ αυτή την περίοδο.....
Δύσκολο πλέον όπως έχει γίνει το ''επαγγελματικό'' ποδόσφαιρο αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε...
Δύσκολο πλέον όπως έχει γίνει το ''επαγγελματικό'' ποδόσφαιρο αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε...
- kataramenos5
ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ... ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.Athens έγραψε:ολα συνηγορουν οτι ο Ζησης πάει στον βαζελο...