Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'
- paokmaniak
Re: Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'
μεγας μπορει να ειναι αλλα δε νομιζω να θελουν οι Ισπανοι 3 τουρκικες στους ομιλους
- paokmaniak
ως πρωταθλητρια σλοβενιαςpalok έγραψε:η ολύμπια λιουμπλιάνας έχει εγγυημένο?
- paokmaniak
http://basketnet.gr/main/2/euroleague/a ... eurol.html'
Kαι επισης η μια wild card πηγε ηδη Γαλλια, ισως σφιξει ο Αρης
Kαι επισης η μια wild card πηγε ηδη Γαλλια, ισως σφιξει ο Αρης
- paokmaniak
palok έγραψε:η krka το πήρε
α δε το ξερα. Ε τοτε παει ΚΡΚΑ ομιλους η Ολιμπια δεν εχει εγγυημενο
το γεγονος (το ΜΟΝΟ γεγονος..) ειναι οτι εμεις εδω κανουμε εικασιες κ υποθεσεις,για τον
τροπο καταρτισμου των ομιλων κ των προκριματικων..τα ιδια κανουν κ στην ULEB..ειμαι
πεπεισμενος,πως σημερα που μιλαμε δεν εχουν την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ιδεα για το πως θα γινουν
οι προκριματικοι,κ ποιες ομαδες θα συμμετεχουν σε αυτους..εμεις τα βαζουμε κατω,βασει
λογικης,η οποια ομως ας μην ξεχναμε,απουσιαζει παντελως απο τους ουλεμπαιους..
παντως,εχω μια μικρη ελπιδα,πως αν σε κανα μηνα απο τωρα,παρουσιασουμε ενα
σοβαρο διοικητικο σχημα,με σημαντικες προσωπικοτητες μεσα,κ φανει οτι υπαρχει ενα
ξεκαθαρο πλανο πληρωμων-φερεγγυοτητας κ πχ προοπτικες για 5000 διαρκειας,θα την
παρουμε τη θεση..λεω'γω τωρα...
τροπο καταρτισμου των ομιλων κ των προκριματικων..τα ιδια κανουν κ στην ULEB..ειμαι
πεπεισμενος,πως σημερα που μιλαμε δεν εχουν την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ιδεα για το πως θα γινουν
οι προκριματικοι,κ ποιες ομαδες θα συμμετεχουν σε αυτους..εμεις τα βαζουμε κατω,βασει
λογικης,η οποια ομως ας μην ξεχναμε,απουσιαζει παντελως απο τους ουλεμπαιους..
παντως,εχω μια μικρη ελπιδα,πως αν σε κανα μηνα απο τωρα,παρουσιασουμε ενα
σοβαρο διοικητικο σχημα,με σημαντικες προσωπικοτητες μεσα,κ φανει οτι υπαρχει ενα
ξεκαθαρο πλανο πληρωμων-φερεγγυοτητας κ πχ προοπτικες για 5000 διαρκειας,θα την
παρουμε τη θεση..λεω'γω τωρα...
οπότε υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι για τις wild cards των προκριματικών. δεν βλέπω πώς θα μπεί ο συμπολίτης...
PS: nninik νομίζω 7 ιούλη θα έχουμε τα νέα. σε ένα μήνα βράσε όρυζα...
PS2: υπάρχει και το σενάριο να γίνουν 32 οι ομάδες...
PS: nninik νομίζω 7 ιούλη θα έχουμε τα νέα. σε ένα μήνα βράσε όρυζα...
PS2: υπάρχει και το σενάριο να γίνουν 32 οι ομάδες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος palok την Τετ 15 Ιουν 2011, 14:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paokmaniak
Aν και τωρα π το σκεφτομαι και περυσι η ΚΡΚΑ δεν το πηρε στη Σλοβενια?? Η Ολυμπια ομως επαιξε ομιλους

ναι η krka το πήρε αλλά νομίζω έληξε (κάτι τέτοιο) φέτος το εγγυημένο της olumpia. 
+ gravelines και villeurbanne σίγουρα σύμφωνα με το link που πόσταρε ο paokmaniak. αλλά δεν καταλαβαίνω πώς διάολο θα χωρέσουν κάποια εκ των cedevita, cibona, liublijana, lokomotiv kuban, άρης? μήπως πάμε για διεύρυνση και των ομάδων των προκριματικών?palok έγραψε:αν τελικά δεν πάμε στους ομίλους (δε δίνω πάνω από 20%) θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε (και αν πάνε οι Lietuvos-Khimki τελικά): Bilbao, Galatasaray, Milano, Βenetton, Cholet, Λέιντεν, Νίμπουργκ, Σαρλερουά, Μπουντιβέλνικ, Μπουντούτσνοστ, Χάποελ Γκιλμπόα, Άλμπα ή Μπάμπεργκ, Χέμοφαρμ + 2 wild cards (Villeurbanne, συμπολίτης).
Μη πιστεύετε σε forums και μαλακίες. Περιμένουμε και βλέπουμε. Εγώ μπορώ να λέω ότι θέλω, θα με ακούσει ο Bertomeu; Δεν είναι χαζός ο άνθρωπος... Η Ελλάδα δικαιωματικά πρέπει να έχει 3 ομάδες στους ομίλους. Όπως και η Ρωσία τουλάχιστον 2.
Επειδή ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι οι καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, δίνουμε την εικόνα ενός πιο αδύναμου πρωταθλήματος. Αν ο ΠΑΟΚ ή ο Άρης παίζανε στην Ιταλία, στην Γαλλία, στην Τουρκία κλπ μπορεί να παίρνανε και πρωτάθλημα...
Ξέρουν στην ULEB την δυναμική και την ιστορία μας και πιστεύω πως κάτι καλό θα έρθει.
Επειδή ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι οι καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, δίνουμε την εικόνα ενός πιο αδύναμου πρωταθλήματος. Αν ο ΠΑΟΚ ή ο Άρης παίζανε στην Ιταλία, στην Γαλλία, στην Τουρκία κλπ μπορεί να παίρνανε και πρωτάθλημα...
Ξέρουν στην ULEB την δυναμική και την ιστορία μας και πιστεύω πως κάτι καλό θα έρθει.
Καλαμπόκη μέσω... Ικάρου θέλει το Περιστέρι!
Το Περιστέρι θα πάει με σφικτή οικονομική πολιτική τη νέα σεζόν, ώστε να καλύψει και τα χρέη που υπάρχουν από το παρελθόν. Ως εκ τούτου, η περίπτωση του Γιάννη Καλαμπόκη θα ήταν απαγορευτική. Όχι όμως και αν ο παίκτης πάρει ένα ποσό ως αποζημίωση από τον Ίκαρο, με τον οποίο είχε συμβόλαιο και για φέτος. Στο Περιστέρι αισιοδοξούν ότι μπορούν να δελεάσουν τον παίκτη με τη δυναμική του συλλόγου και να αποσπάσουν την υπογραφή του... συμπληρώνοντας το ποσό της αποζημίωσης από την πρώην ομάδα του, ώστε να καλυφθεί το κασέ του έμπειρου γκαρντ.
Κατά τ'άλλα κόσμος πάει κι έρχεται στις προπονήσεις. Μετά τον Νώντα Παπαντωνίου που "παίζει" δυνατά για μια θέση και στο ρόστερ, υπό τις οδηγίες του Αργύρη Πεδουλάκη έχουν τεθεί οι Γιάννης Μπόγρης, Βασίλης Ξανθόπουλος αλλά και δύο ταλαντούχοι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού, που έχουν προκαλέσει την προσοχή του "Άρτζι".
http://basketnet.gr/main/1/a1/articles/ ... steri.html
...

Το Περιστέρι θα πάει με σφικτή οικονομική πολιτική τη νέα σεζόν, ώστε να καλύψει και τα χρέη που υπάρχουν από το παρελθόν. Ως εκ τούτου, η περίπτωση του Γιάννη Καλαμπόκη θα ήταν απαγορευτική. Όχι όμως και αν ο παίκτης πάρει ένα ποσό ως αποζημίωση από τον Ίκαρο, με τον οποίο είχε συμβόλαιο και για φέτος. Στο Περιστέρι αισιοδοξούν ότι μπορούν να δελεάσουν τον παίκτη με τη δυναμική του συλλόγου και να αποσπάσουν την υπογραφή του... συμπληρώνοντας το ποσό της αποζημίωσης από την πρώην ομάδα του, ώστε να καλυφθεί το κασέ του έμπειρου γκαρντ.
Κατά τ'άλλα κόσμος πάει κι έρχεται στις προπονήσεις. Μετά τον Νώντα Παπαντωνίου που "παίζει" δυνατά για μια θέση και στο ρόστερ, υπό τις οδηγίες του Αργύρη Πεδουλάκη έχουν τεθεί οι Γιάννης Μπόγρης, Βασίλης Ξανθόπουλος αλλά και δύο ταλαντούχοι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού, που έχουν προκαλέσει την προσοχή του "Άρτζι".
http://basketnet.gr/main/1/a1/articles/ ... steri.html
...
- paokmaniak
kondoras έγραψε:Μη πιστεύετε σε forums και μαλακίες. Περιμένουμε και βλέπουμε. Εγώ μπορώ να λέω ότι θέλω, θα με ακούσει ο Bertomeu; Δεν είναι χαζός ο άνθρωπος... Η Ελλάδα δικαιωματικά πρέπει να έχει 3 ομάδες στους ομίλους. Όπως και η Ρωσία τουλάχιστον 2.
Mε 15 μυρια μπατζετ η τριτη της Τουρκιας δυσκολααααααααα