Τι να κάνουμε Ντίνο, δεν μπορούν να έχουν όλοι τα ζυγωματικά και τους κοιλιακούς μας!
Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- Sick Bastard
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Σε το είπα εγώ, ότι μας ζηλεύει, είναι ολοφάνερο.
Τι να κάνουμε Ντίνο, δεν μπορούν να έχουν όλοι τα ζυγωματικά και τους κοιλιακούς μας!

-
Μπαρκαρούτσος
Συνωνόματε, κι εγώ trollάρω συχνά, αλλά δε με λες κάτι για αυτό..
Οκ, σε μερικά σχόλια όντως το montelo λίγο "ξεφεύγει", αλλά ακόμα δεν έχει δώσει κανένα σοβαρό δικαίωμα για ΕΠΙΠΛΗΞΗ (για απλή παρατήρηση, ναι)..
Οκ, σε μερικά σχόλια όντως το montelo λίγο "ξεφεύγει", αλλά ακόμα δεν έχει δώσει κανένα σοβαρό δικαίωμα για ΕΠΙΠΛΗΞΗ (για απλή παρατήρηση, ναι)..
Re: Απ: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Να μεχρι και ο πολανσκι συμφωνει μαζι μου!RoMaN έγραψε:Συνωνόματε, κι εγώ trollάρω συχνά, αλλά δε με λες κάτι για αυτό..
ψηλα το κεφαλι zoolander.montelo έγραψε:Ενταξει δε το συνεχιζω αλλο απλα να ξερεις η σταση σου με στεναχωρησε πραγματικα και πιστευω ειναι πληγμα για το χωρο του μοντελινγκ...
- Dinos_Liverpool
Με δουλεύει... δεν με δουλεύει... με δουλεύει... δεν με δουλεύει...montelo έγραψε:Ενταξει δε το συνεχιζω αλλο απλα να ξερεις η σταση σου με στεναχωρησε πραγματικα και πιστευω ειναι πληγμα για το χωρο του μοντελινγκ...
Άντε βρε, που σε δουλεύει! Χιούμορ κάνει, απλώς δεν ξέρει να βάζει φατσούλες το παιδί! Τέρας ευφυΐας ο φίλος μας!
ΥΓ1. Λίγη υπομονή ακόμα την έχω, ο αθεόφοβος!
ΥΓ2. Δεν είναι καλύτερα να σε στεναχωρήσω λίγο τώρα, αλλά να καταφέρω να μείνεις στην παρέα μας;
Ντινο μην το παιρνεις προσωπικα ρε.κ ας σε δουλευει.τρολαρει.αν πει καμια χοντραδα μονο κ μονο για να τα κανει πουταν@ θα φανει.ως τοτε dont feed the troll.αν το πηγαινει καπου εν καιρω θα φανει.
(Υγ κ εγω δε βαζω φατσουλες).
(Υγ κ εγω δε βαζω φατσουλες).
-
Μπαρκαρούτσος
Αυτή η αλληλεγγύη και ομόνοια των trolls του PAOKmania, με τρελαίνει!
- navigator11
Καλό θα'ταν να μας δωθεί η δυνατότητα αυτή.Τεχνικοί ή όχι μόνον οι αιτίες καθυστέρησης;lefis έγραψε:επειδή θέλω να γνωρίσω κανα 2 άτομα απο δω μέσα να δούμε κανα μάτς παρέα να μιλησουμε ΠΑΟΚτσήδικα υπάρχει πλάνο να επιστρέψουν τα pm?
Τρολλ στο Paokmania.gr?
Συκοφαντιες.
Φημες.
Να κατατεθει μυνηση κατ'αγνωστου παρακαλω.
Στην επιμαχη φαση παντως το "μοντελο" οντως ειναι λιγο οτι να'ναι χωρις αυτο να ειναι απαραιτητα κακο βγαζει κ γελιο αν δεν το παρεις στραβα
Sick εναν κοιλιακο δεν εχεις?
Συκοφαντιες.
Φημες.
Να κατατεθει μυνηση κατ'αγνωστου παρακαλω.
Στην επιμαχη φαση παντως το "μοντελο" οντως ειναι λιγο οτι να'ναι χωρις αυτο να ειναι απαραιτητα κακο βγαζει κ γελιο αν δεν το παρεις στραβα
Sick εναν κοιλιακο δεν εχεις?
- Dinos_Liverpool
Έχω μπλέξει με πολλούς "αλητάμπουρες", εδώ μέσα.
ΥΓ. Navi, υπάρχουν λόγοι οι οποίοι δεν είναι μόνο τεχνικοί. Είναι στα υπ' όψην μας, όμως, να βρούμε λύση και να δούμε πως το χειριστούμε το θέμα. Δεν γνωρίζω το πότε, αλλά θα το θέσω ως θέμα στους αρμόδιους, καθώς και τη λύση που προτείνω εγώ.
ΥΓ. Navi, υπάρχουν λόγοι οι οποίοι δεν είναι μόνο τεχνικοί. Είναι στα υπ' όψην μας, όμως, να βρούμε λύση και να δούμε πως το χειριστούμε το θέμα. Δεν γνωρίζω το πότε, αλλά θα το θέσω ως θέμα στους αρμόδιους, καθώς και τη λύση που προτείνω εγώ.
λευτερια στα μπαναρισμένα τρολλ.
επίσης,
μπορεί να γίνει πμ αλλά χωρίς να δίνονται άλλες πληροφορίες; πχ ι-μειλ κτλ..;;;;;
επίσης,
μπορεί να γίνει πμ αλλά χωρίς να δίνονται άλλες πληροφορίες; πχ ι-μειλ κτλ..;;;;;
-
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
'''ρε συ Ντινο,να ρωτησω ρε γκαρντασι....
εγω που εχω μια αδυναμια
..τι αδυναμια δηλαδης...μια αγαπη ρε αδελφε
....
...καψουρα ρε ..πως να το πω....με τον Βιερινια...ξερεις να μην τα ξαναλεμε.......μπορω δηλαδης να πουμε....να γραψω ενα ραπορτο...
που να γραφω μεσα για το ''καψουριληκι'' μου....και ποσο πολυ θελω να γυρισει,και ποσο θα μας βοηθησει
και ποσο θα παρει τα πανω η ομαδα ..και....τα ρεστα να πουμε;
και να σας το στειλω,να το ανεβασετε στην κεντρικη;...
γιααα... πες με; μπορω;..
''
στο γραψα πριν 2-3 μερες,και απαντηση καμια ...που λεει και το τραγουδι να ουμε
τωρα που σε πετυχα ρε Ντινο,τι λεει...
να το στειλω ρε το ''ραβασακι.....να πω τον πονο μου...

εγω που εχω μια αδυναμια
...καψουρα ρε ..πως να το πω....με τον Βιερινια...ξερεις να μην τα ξαναλεμε.......μπορω δηλαδης να πουμε....να γραψω ενα ραπορτο...
που να γραφω μεσα για το ''καψουριληκι'' μου....και ποσο πολυ θελω να γυρισει,και ποσο θα μας βοηθησει
και ποσο θα παρει τα πανω η ομαδα ..και....τα ρεστα να πουμε;
και να σας το στειλω,να το ανεβασετε στην κεντρικη;...
γιααα... πες με; μπορω;..
στο γραψα πριν 2-3 μερες,και απαντηση καμια ...που λεει και το τραγουδι να ουμε
τωρα που σε πετυχα ρε Ντινο,τι λεει...
να το στειλω ρε το ''ραβασακι.....να πω τον πονο μου...
- Dinos_Liverpool
Μην ξύνεις πληγές, Τάσο! Σάμπως δεν είναι και δική μου καψούρα ο Adelino;
Γράψε και στείλε ό,τι θέλεις, αρκεί να είναι κείμενο και όχι ... γκούχου, γκούχου. Τα έχουμε ξαναπεί!
Γράψε και στείλε ό,τι θέλεις, αρκεί να είναι κείμενο και όχι ... γκούχου, γκούχου. Τα έχουμε ξαναπεί!