Razvan Lucescu VI

marsantos

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από marsantos »

Andrew R έγραψε: Τρί 24 Φεβ 2026, 13:35 ...
...ότι πρέπει να μπορείς να κερδίζεις κι κάποιο ματς χωρίς να είσαι απαραίτητα τόσο καλύτερος είναι κομβικής σημασίας . Δεν χρειάζεται δηλαδή να γράφεις οκτώ κι εννέα κάθε φορά αλλά να μπορείς να περνάς κι με ένα τίμιο εξαρακι το μάθημα. Παρόλα αυτά νιώθω δίπλα υποχρεωμένος σε μια στιγμή με τέτοιο πρόγραμμα λαιμητόμο και την απίστευτη κέντα στους τραυματισμούς να σταθώ δίπλα στην ομάδα με ότι δυνάμεις έχω . Άντε καλή Σαρακοστή σε όλους !
Καλησπέρα φιλαράκι Andrew. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και ανταποδίδω για την καθαρότητα της σκέψης σου.
Σε όλους μας ανεβαίνει η ένταση κάποιες φορές. Ειδικα λίγο μετά τη λήξη των αγώνων. Αποφεύγω να πιάσω πληκτρολόγιο και περιμένω να πέσουν οι σφυγμοί. Σε γενικές γραμμές όμως επειδή γουστάρω πολύ αυτόν τον διαδικτυακό χώρο, απολαμβάνω την ποδοσφαιροκουβέντα και αποφευγω την τοξικότητα.
Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος του σχολίου σου.
Βεβαίως μια ομάδα πρέπει να έχει τη δεξιοτητα να παίρνει αυτό που θελει όταν δεν είναι τόσο καλά.
Δε μπορώ να πω με βεβαιότητα πως δεν την έχουμε.
Την πρόκριση με τους Αυστριακούς την πήραμε με μέτρια απόδοση.
Τη Λάρισα την κερδίσαμε με σβηστή εμφάνιση.
Τον Ατρόμητο τον κερδίσαμε χωρίς να σκοράρουμε 8 και 9.
Την Κηφισιά την κερδίσαμε με αρκετά μέτρια απόδοση.
Τον Λεβαδειακο τον κερδίσαμε όντας χειρότεροι από αυτόν.
Έχουμε πάρει λοιπόν σημαντικό αριθμό παιχνιδιών χωρίς να είμαστε καλοί.
These users thanked the author marsantos for the post:
Andrew R
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Ολοι εσεις που κραζετε για γραψτε πως πρεπει να κατεβουμε την Πεμπτη, μη γινεστε μετα Χριστον προφητες..
Γραψτε την αποψη σας πριν το ματς.
Διαβαζω σχολια για τον μετριο και κουρασμενο Μπαμπα και σε οποιο ματς βαζει τον Τειλορ οι ιδιοι ακριβως κραζετε που δεν ξεκινησε ο Μπαμπα...
These users thanked the author George Best4 for the post (total 3):
ΚΩΣΤΑΣ2019, gk.box16, Andrew R
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

marsantos έγραψε: Δευ 23 Φεβ 2026, 00:59
Το μόνο πράγμα που είναι προς συζήτηση είναι ο Μπιάνκο. Όμως για να μην ρωτά κανένας τον προπονητή υπάρχει κάτι άλλο το οποίο δεν θα είναι κοινοποιησιμο.
Προφανώς και με τόσες απουσίες δεν πολυέχει νόημα η συζήτηση, παρόλααυτά θα πω και εγώ την εξυπνάδα μου.
Προς συζήτηση είναι και ο Μυθου είτε στο σύστημα με δύο επιθετικούς (παραείναι βαριά κορμιά οι Γερεμέγιεφ Γιακουμάκης για να παίζουν μαζί) είτε ως δεκάρι που έπαιζε και στις ακαδημίες. Το λέω αυτό γιατί μιλάμε για παίκτη που είχε ενεργοποιηθεί στο ροτέισον,
These users thanked the author Ιάσονας for the post:
aivas19
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε
black death

Δημοσίευση από black death »

George Best4 έγραψε: Τρί 24 Φεβ 2026, 16:12 Ολοι εσεις που κραζετε για γραψτε πως πρεπει να κατεβουμε την Πεμπτη, μη γινεστε μετα Χριστον προφητες..
Γραψτε την αποψη σας πριν το ματς.
Διαβαζω σχολια για τον μετριο και κουρασμενο Μπαμπα και σε οποιο ματς βαζει τον Τειλορ οι ιδιοι ακριβως κραζετε που δεν ξεκινησε ο Μπαμπα...
Ο μπαμπα κι ένα μηνα ξεκούραση να του δωσεις, ιδιος θα ναι πλεον.
Βεβαια ο κοουτς ακόμα τον λατρεύει για κάποιο λογο, αριστερο μπακ που σερνει τα ποδια στο σπριντ.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Τώρα είναι αργά , αγάπη μου γλυκειά.

Και για να συνεχίσω να τη λέω στο φίλο μου το Μαρσαντο , καμάρωσε διαχείριση Ταισον φέτος

Σεζόν Συμμετοχές Συνολικά λεπτά Μέσος όρος λεπτών/αγώνα
2024-25 42 2 856′ ~68′/αγώνα
2025-26 37 2 364′ ~64′/αγώνα

Πόσα ματς έχει ακόμα η σεζον είπαμε?
Θα σπάσουμε κάθε ρεκορ και είμαστε Φλεβάρη ακόμα.
Και είναι και ένα χρόνο μεγαλύτερος.

Να δούμε και για τους υπολοίπους μήπως;

O Loutsos είναι και γαμώ τους προπονητές για να στήσει μια ομάδα και να παίξει όμορφα αλλά φέτος πήρε κάτω από τη βάση στη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού του.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Να διαστρεβλώσω κι άλλο τη πραγματικότητα όπως λέει και ο γιγαντας φίλος μου andrew?

Ορίστε και ο Ζιβκοβιτς. Ήδη έχει παίξει περισσότερο από ότι πέρυσι.

Συνοπτικά:

Τη σεζόν 2024-25 ο Ζίβκοβιτς συμμετείχε σε 42 επίσημους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με 2 898 λεπτά συμμετοχής.

Τη σεζόν 2025-26 μέχρι τώρα έχει περίπου 38-39 συμμετοχές και περίπου 3 000′ συνολικών λεπτών συμμετοχής.

Αυτός έχει γλυτώσει για την ώρα

Ελπίζω να μη με έχει κρεμάσει το chatgpt για του Ζιβκοβιτς στο transfermarkt τον έχει με 36 ματς φέτος και 2854 λεπτά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Επίσης ο Μειτε έχει παίξει φέτος τα ίδια λεπτά που έπαιξε και στη χρονιά που πήραμε τη κούπα. Και η σεζον έχει 2 μήνες που παίζονται όλα για ολα.

Κατά τα άλλα , μας φταίει η συναστρία των τραυματισμών.

Λες και δε φωνάζαμε από το Νοέμβρη ότι κακώς δεν ανοίγει το rotation.
These users thanked the author giapas for the post:
Amsterdamer_87
black death

Δημοσίευση από black death »

Να βλεπετε και τα θετικα, σε λιγο θα δουμε και μπαλντε, μπερδο, ντουνγκα. Την τριπολη στην τουμπα την κερδιζεις και με αυτους.
Αλλιως και χωρις κανονισμο κυπελλου θα τους ψαχναμε στα χωραφια της β εθνικης.
Η ευρωπη καηκε, οταν γυρισουν ολοι θα τους περασουμε απο πανω.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Στα σοβαρά, μακάρι να μπει και δεύτερος υποχρεωτικός μικρός στους αγώνες του κυπέλλου, μας συμφέρει από πολλές απόψεις.
These users thanked the author Miles for the post (total 2):
giapas, black death
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

marsantos....

υπαρχει περίπτωση να ανέβεις θεσσαλονικη??
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Giapas, με λίγα λόγια μας είπες ότι γνωρίζεις καλύτερα από το προπονητικό staff του ΠΑΟΚ
α) το αντικείμενο της προπονητικής γενικότερα,
β) τα εργομετρικά και την κατάσταση του κάθε παίκτη ειδικότερα (της διάθεσης και της ψυχολογίας συμπεριλαμβανομένων).
Χρειάζονται περισσότερα επιχειρήματα για να το ισχυριστείς αυτό.
Εγώ νομίζω ότι τους είδα όλους στο rotation. Ίσως να μην είδαμε το Bianco όσο θέλαμε. Να θυμήσω ότι είχαμε τραυματισμούς σε όλη τη χρονιά, όχι μόνο τώρα. Επίσης το rotation πρέπει να κρατάει μια ισορροπία. Δεν παίζουν όλοι. Παίζουν όσοι προσπαθούν. Η ομοιογένεια έχει για εχθρό το rotation. Οι βαθμοί έχουν για εχθρό το rotation. Και ο Λουτσέσκου είναι από τους προπονητές που κάνουν rotation περισσότερο από πολλούς.
Λείπουν οι 6 καλύτεροι από τους 7 ακραίους επιθετικούς σου. Αυτό δεν οφείλεται στον προπονητή. Αυτό οφείλεται σε κάποιο βουντού.
These users thanked the author nkoss for the post:
Kostas_FI
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Τρί 24 Φεβ 2026, 18:26 marsantos....

Παιχτη θα ειμαι μετα τις 7 στο Καφε με Σαντατ και Γκαζα..
Αμα θες ελα..
Ντοκος..
These users thanked the author Amsterdamer_87 for the post:
abc_o_ karpouzas
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Amsterdamer_87 έγραψε: Τρί 24 Φεβ 2026, 18:41
abc_o_ karpouzas έγραψε: Τρί 24 Φεβ 2026, 18:26 marsantos....

Παιχτη θα ειμαι μετα τις 7 στο Καφε με Σαντατ και Γκαζα..
Αμα θες ελα..
Ντοκος..
ωρα? η μαρτιου??
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Αν είναι όπως τα λέει ο giapas που δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω, όντως η διαχείριση τριών πολύ κομβικών παικτών δεν είναι η καλύτερη. Να προσθέσω ίσως και τον Πέλκα, αλλά ρε φίλε πολύ καντουρίζει. Βέβαια σε ότι αφορά τον Τάισον, η κύρια ευθύνη είναι της διοίκησης που δεν πήρε ένα παίκτη στην θέση του για να του δίνει ανάσες, που είναι και ένα χρόνο μεγαλύτερος πλέον.
Με αυτό που εξακολουθώ να απορώ είναι ο παραγκωνισμός του Μπιάνκο, με την εικόνα μάλιστα που έδειξε σε όσα ματς χρησιμοποιήθηκε.
Φυσικά παίζουν ρόλο και τα εργομετρικά του κάθε παίκτη.
Όσο για την άποψη που είδα, βάσει της οποίας έπρεπε να πάρουμε 5 παίκτες τον Γενάρη, κατά την άποψή μου είναι ανεδαφική. Πότε θα έρχονταν, πότε θα προσαρμόζονταν στην ομάδα και κύρια στα θέλω του Λουτσέσκου και πότε θα έπαιζαν. Προσωπικά θα ήθελα άλλο φορ αντί του Γερεμέγιεφ που δεν μου γεμίζει το μάτι, ούτε και φαίνεται να ταιριάζει στο στυλ της ομάδας και μακάρι να πέφτω έξω και όπως προανέφερα, αριστερό winger.
Από αυτά που είδα μετά την ανασκόπηση της σημερινής προπόνησης, Ντέλιας, Πέλκας και Ντεσπότωφ μπορεί να είναι διαθέσιμοι και να πάρουν λεπτά με την Κηφισιά, ενώ ο Μεϊτέ και ο Λόβρεν ίσως δύσκολα για το ματς ακόμα και με τον γαύρο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”