Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
- cristiano4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Ο Ίβιτς δεν έπαιζε στον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου. Άλλος ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας τότε και άλλος τώρα.icue έγραψε:Ο Ιβιτς ηταν πιο γρηγορος απο τον Οζντοεφ;
Το γράφω με βάση τα θέλω του προπονητή, όχι γενικά.
Ξέρεις πόσα παιχνίδια έχει στο δέκα ο μπίσεσβαρ επί λουτσέσκου?
Αυτός πίεζε?
Βέβαια το να συζητάμε λύσεις όπως του οζντοεφ ή του Αντώνη... ακόμα ακόμα του Φελίπε στο δέκα δείχνει το τραγικό της κατάστασης.
14/09-5/10 έχουμε έξι παιχνίδια εκ των οποίων τα δύο ντέρμπι,δύο ευρωπαϊκά και ένα στους παγουραδες. Άντε να δω που θα βγάλουν οι αλχημείες παλι
Αυτός πίεζε?
Βέβαια το να συζητάμε λύσεις όπως του οζντοεφ ή του Αντώνη... ακόμα ακόμα του Φελίπε στο δέκα δείχνει το τραγικό της κατάστασης.
14/09-5/10 έχουμε έξι παιχνίδια εκ των οποίων τα δύο ντέρμπι,δύο ευρωπαϊκά και ένα στους παγουραδες. Άντε να δω που θα βγάλουν οι αλχημείες παλι
γενικά ο πρώτος γύρος, μαζί με ομίλους είναι φωτιά και δεν πιστεύω ότι δεν το βλέπουν. Aσε που ήδη φάνηκε το πρόβλημα στην Κρήτη.
-
Πάλι γκρίνια ,ρε παιδιά; Δεσπότη σας έφεραν και ικανοποιημένοι δεν ειστε...Θέλετε και αρχιεπίσκοπο!
Να παίξουν και τα αετόπουλα αφού...Κανέναν ελεύθερο καντηλανάφτη ίσως.
Να παίξουν και τα αετόπουλα αφού...Κανέναν ελεύθερο καντηλανάφτη ίσως.
rainmaker έγραψε:Ζινολα μην παρεξηγείς αυτό που είπα.
Δεν εννοώ ούτε υπονοω ότι "ο καλός Σαββίδης δεν έχει πρόβλημα να χώσει αλλά οι άλλοι τον παρασέρνουν".
Απλά αναρωτιέμαι μήπως γενικά από το ποδοσφαιρικό τμήμα, τον γιωργη και δε ξέρω γω ποιον άλλο βγαίνει μια αίσθηση ότι "είναι πολυθεσιτης ο Ντεσπο, έχουμε και νεαρούς, δεν υπάρχει λόγος να φέρουμε απλά για να φέρουμε".
Κάτι το οποίο είναι μεγάλο ρίσκο αλλά δεν είναι και απίθανο να τους δικαιωσει
Οχι οχι καμία παρεξήγηση.προσπαθω να καταλάβω.
Από τον προπονητή,ο οποίος προφανώς έχει λόγο, έχει γίνει γνωστό ότι θέλει άλλον έναν.
Τώρα αν ο γιωργης πει,τι είναι αυτά που λες , έχεις μουργκ και σμυρλη άλλο θέμα.
Αλλά ο προπονητής δεν πρέπει να είναι ο κύριος υπεύθυνος σε αυτο;
Είναι εντελώς παράλογο ότι σφυρίζουν αδιάφορα για την τελευταία κινηση και πάνε να περάσουν ένα " ε τώρα που να βρεις κάτι εξαιρετικό;" γιατί αυτή είναι η αφήγηση. Ναι μεν θέλουμε,αλλά δεν υπάρχουνε παίκτες που αξίζει να πάρουμε το ρίσκο οπότε άστο
Πάντως όσο συνεχίζουν να μένουν ελεύθεροι Ελ Γκάζι και Ιντρισσι (και αφού τελειώνει η μεταγραφική περίοδος της Σ. Αραβίας στις 8 Σεπτεμβρίου και οι μεγάλες της Τουρκίας πλέον είναι φουλ γεμάτες μεσοεπιθετικα) εγώ θα έχω μια κρυφή, απόκρυφη ελπίδα (μη γελιομαστε, οι πιθανότητες είναι ελάχιστες).
Εκτός αν τέτοιοι παίκτες περιμένουν μέχρι τον Γενάρη για να βρουν ομάδα
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εκτός αν τέτοιοι παίκτες περιμένουν μέχρι τον Γενάρη για να βρουν ομάδα
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βρε ας του φέρουν τον λημνιό... κωλοτουμπες θα κάνει.
Ούτε ρίσκο ούτε εξαιρετικη περίπτωση
Ούτε ρίσκο ούτε εξαιρετικη περίπτωση
Εσεις τωρα πιαστηκατε απο αυτους που ελεγαν δε θα ερθει κανενας γιατι δεν υπαρχει ουτε 1€ στο ταμειο, και ξαφνικα τωρα προσπαθουν να πείσουν οτι παλι δε θελει ο μεγαλος να δωσει.
Δε λέω καλα κανουν, δεν τους βγηκαν τα παραμυθια ολο το καλοκαιρι, εσεις γιατί τα τρώτε?
Δε λέω καλα κανουν, δεν τους βγηκαν τα παραμυθια ολο το καλοκαιρι, εσεις γιατί τα τρώτε?
-
Εγω δεν πιστεύω ότι δεν έχουν λίστα με παίκτες και απλά περιμένουν ΑΝ κλείσουν με τα λεφτά που έχουμε πει εμείς ,όπως έγινε με όλες τις περιπτώσεις.
- navigator11
Δεν ασπάζομαι το ποστ για να μιλήσω με συγκεκριμένα ονόματα εδώ μέσα. Την πραγματικότητα πάντως υπενθυμίζει και σε αυτήν στέκομαι. Καθημερινός πόλεμος πως δεν επρόκειτο να έρθει ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΣ, πετσέτες, τραπεζομάντιλα, αυτοεκπληρούμενες προφητείες κλπ. Μήπως να περιμένουμε πάλι να δούμε τι μέλλει γενέσθαι;Parolos έγραψε:Εσεις τωρα πιαστηκατε απο αυτους που ελεγαν δε θα ερθει κανενας γιατι δεν υπαρχει ουτε 1€ στο ταμειο, και ξαφνικα τωρα προσπαθουν να πείσουν οτι παλι δε θελει ο μεγαλος να δωσει.
Συγνώμη αλλά βλέπεις κανέναν να επικαλείται ρεπορτάζ ή ρεπόρτερ της ομάδας;
Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τετ 06 Σεπ 2023, 22:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.