Πολλές φορές όμως ζητάμε από την ομάδα να κάνει τον μαλακα σε φάσεις που στην προσωπική μας ζωή δεν θα το κάναμε.icue έγραψε:Επειδη μου εχει τυχει προσφατα κατι παρομοιο. Βρηκα αυτο που ηθελα που πιστευα οτι ηταν οτι καλυτερο υπηρχε, συμφωνησα προφορικα και λιγο πριν υπογραψουμε μου λεει ο δικηγορος του οτι εχει παρει προκαταβολη απο αλλου και αμα το θελω να δωσω παραπανω. Εγω φυσικα τον διαολοστειλα και αυτον και τους μαλακες και μετα απο εξι μηνες βρηκα παραδιπλα καλυτερο με τα λεφτα που ζητουσε στο τελος ο μ@λ@κ@ς.renegade έγραψε:Ψάχνεις να αγοράσεις σπίτι και βρίσκεις ένα έτσι ακριβώς όπως το θέλεις,σε πολύ καλή τιμή κτλ .
Το σπίτι ειναι ευκαιρία και εν τέλει συμφωνίες με τον ιδιοκτήτη ας πούμε σε ένα ποσό πχ 300.000.
Μια ημέρα πριν το ραντεβού στον συμβολαιογράφο σε παίρνει τηλέφωνο και σου λέει ότι για να σου το πουλήσει θα πρέπει να ξεχρεωσεις ένα υπόλοιπο στην τράπεζα περι των 100.000 ευρώ.
Εσύ τι κάνεις?
Εγω βεβαια δεν ειμαι ομαδα.
Και γω θέλω να πάει να δώσει ωτο ένα έλα παραπάνω σήμερα και να τελειώνει το σήριαλ και η αγωνία. Από την άλλη όμως κατανοώ αν δεν το κάνει