Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από renegade »

icue έγραψε:
renegade έγραψε:Ψάχνεις να αγοράσεις σπίτι και βρίσκεις ένα έτσι ακριβώς όπως το θέλεις,σε πολύ καλή τιμή κτλ .
Το σπίτι ειναι ευκαιρία και εν τέλει συμφωνίες με τον ιδιοκτήτη ας πούμε σε ένα ποσό πχ 300.000.
Μια ημέρα πριν το ραντεβού στον συμβολαιογράφο σε παίρνει τηλέφωνο και σου λέει ότι για να σου το πουλήσει θα πρέπει να ξεχρεωσεις ένα υπόλοιπο στην τράπεζα περι των 100.000 ευρώ.
Εσύ τι κάνεις?
Επειδη μου εχει τυχει προσφατα κατι παρομοιο. Βρηκα αυτο που ηθελα που πιστευα οτι ηταν οτι καλυτερο υπηρχε, συμφωνησα προφορικα και λιγο πριν υπογραψουμε μου λεει ο δικηγορος του οτι εχει παρει προκαταβολη απο αλλου και αμα το θελω να δωσω παραπανω. Εγω φυσικα τον διαολοστειλα και αυτον και τους μαλακες και μετα απο εξι μηνες βρηκα παραδιπλα καλυτερο με τα λεφτα που ζητουσε στο τελος ο μ@λ@κ@ς.

Εγω βεβαια δεν ειμαι ομαδα. :mrgreen:
Πολλές φορές όμως ζητάμε από την ομάδα να κάνει τον μαλακα σε φάσεις που στην προσωπική μας ζωή δεν θα το κάναμε.
Και γω θέλω να πάει να δώσει ωτο ένα έλα παραπάνω σήμερα και να τελειώνει το σήριαλ και η αγωνία. Από την άλλη όμως κατανοώ αν δεν το κάνει
icue

Δημοσίευση από icue »

Για αυτο ειπα οτι εγω δεν ειμαι ομαδα. Η αποφαση μου θα επηρεαζε 2-3 ατομα. Στην ομαδα ειναι αλλιως.

Και οσο για την πιεση που ειπατε πιο πριν, την πιεση επρεπε πρωτα και κυρια να την βαζει ο Λουτσεσκου στην ομαδα. Ουτε οι Κολκες ουτε εμεις.
dev

Δημοσίευση από dev »

ηταν ολοφανερο οτι αυτο συμβαινει. οποτε κανενας περιεργος προεδρος της χεταφε. αποκλειστικα υπευθυνος ειναι ο ιβαν. το αγαπω τον ευχαριστω για ολα αλλα αυτη τη περιοδο ειτε δεν μπορει ειτε δεν θελει. μπορω να κανω υπομονη αν εχει προβληματα αρκει να πει την αληθεια στον κοσμο
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Να τον πάρει ο βάζελος ή καποιος άλλος λοιπόν τον Μαξίμοβιτς, να μας φύγει και μας το άγχος αν θα δοθεί το πράσινο φως από τον Ιβάν ή αν συμβαίνει κάτι άλλο ακόμα πιο περίεργο. Γιατί εκεί θα καταλήξει το πράγμα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ήταν ολοφάνερο ότι και την Τετάρτη θα έρθει στην Ελλάδα βάσει ρεπορτάζ κόλκα και σία.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Κλασσικός Σαββίδης των τελευταίων 3 ετών έχει βγάλει αμέτρητα από πωλήσεις και Ευρώπη και δεν έχει δώσει για ενίσχυση ούτε το 1/5. Το μπάτζετ πέφτει ασταμάτητα και κάθε χρόνο και περισσότερο, τα Πόκεμον ακριβώς το αντίθετο από εμάς ανεβάζουν το στάτους ασταμάτητα. Τώρα περιμένετε κανέναν γυρολόγο εξτρέμ για να ελαττώσουν τα μπινελικια που δεν θα φέρουν τον Μαξίμοβιτς
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Τζάμπα χαλιόμαστε εδώ 10,20, 100 νοματαίοι.
Με το άγχος αν ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ

Αντε από δω.
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Δηλαδή, από την Τετάρτη το βράδυ μας έλεγαν ότι ο ΠΑΟΚ έστειλε τελεσίγραφο στην Χετάφε για τον Μαξίμοβιτς, τελικά η Χετάφε ενέδωσε και τα βρήκαμε, ο Διαμαντόπουλος απέσπασε θετική συμφωνία και τώρα ο Σαββίδης (ο οποίος έστειλε το τελεσίγραφο) δεν προχωράει την γραπτή συμφωνία.. αν ισχύει αυτό είμαστε για γέλια και άξιοι της μοίρας μας.

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Σταματήστε να λέτε εξυπνάδες με ύφος καρδιναλίων ΟΤΙ και αν αφορούν.

Το τι ακριβώς συμβαίνει σε κάθε θέμα το ξέρουν μόνο οι εμπλεκόμενοι

Όλοι οι άλλοι απλά εικασίες κάνουμε

Οπότε ΞΕΚΑΒΑΛΗΣΤΕ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Leonardo10 έγραψε:Κλασσικός Σαββίδης των τελευταίων 3 ετών έχει βγάλει αμέτρητα από πωλήσεις και Ευρώπη και δεν έχει δώσει για ενίσχυση ούτε το 1/5. Το μπάτζετ πέφτει ασταμάτητα και κάθε χρόνο και περισσότερο, τα Πόκεμον ακριβώς το αντίθετο από εμάς ανεβάζουν το στάτους ασταμάτητα. Τώρα περιμένετε κανέναν γυρολόγο εξτρέμ για να ελαττώσουν τα μπινελικια που δεν θα φέρουν τον Μαξίμοβιτς
Ρε μεγάλε χαλάρωσε λιγάκι γιατί λες και είναι δικά σου και τα κάνεις μασουρια...

Έβγαλε από 5 πωλήσεις και έχει βάλει 150.

Παπαρια έβγαλε δηλαδή.

Το τώρα "περιμένετε κανένα γυρολόγο.." σε ποιους το λες;; γιατι "περιμένετε";

Εσύ δεν περιμένεις; είσαι κάτι άλλο ή μας μιλάς από άλλο επίπεδο ή στρατόπεδο;

Ότι θέλει και μπορεί διαθέτει και εμείς θα στηρίξουμε τον ΠΑΟΚ!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Θα ζητησω εδω την πληρη επιεικεια και ανοχη των μοντς για το παρακατω χιουμοριστικο μου σχολιο. Ειναι 100% σατυρικο και δεν εχω ουδεμια διαθεση να προσβαλλω κανεναν και φυσικα πολυ περισσοτερο τον ηγετη μας Ιβαν Σαββιδη.

Η ολη ιστορια ή το παραμυθι του κολκα μου εφερε στο μυαλο την εξης εικονα.
Ειναι σαν να κυνηγαει καποιος μια κουκλαρα ενα φωτομοντελο που του αρεσει σαν τρελος και καιγεται γι αυτην, ξοδευει απειρο χρονο και κοπο για να την κατακτησει, κι οταν αυτη μετα απο πολυ καιρο επιτελους πεφτει και του δινεται ολοκληρωτικα, τοτε αυτος της λεει, σορυ αλλα τωρα δεν μπορω, δεν μου σηκωνεται.......
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Συγγνώμη δηλαδή ασχολούνται με την περίπτωση εδώ και 1.5 μηνα καταφέρνουν να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια ο παίκτης θέλει να έρθει σαν τρελός, έχεις προφορική συμφωνία και αρχίζεις τότε τις αμφιβολίες. Τζάμπα ασχολούμαστε ρε μάγκες, τελικά θα πάρουμε τον ρόλο του βαζελου του 2018/2019 και αυτοί του ΠΑΟΚ του 2018/2019. Η μόνοι που μπορείς να πουλήσεις αυτήν την στιγμή είναι ο Κοταρσκι ο Ντελιας και Κουλιερακης. Όταν πουληθούν και αυτοί, η κατάσταση θα είναι πολύ χειρότερη καθώς πλέον η τακτική του ΠΑΟΚ στις μεταγραφές είναι να βγάλω για να διατηρήσω ζωντανό τον οργανισμό και οι αντικαταστάτες κάτω του μετρίου. Δεν είναι μιρλα ούτε γκρίνια αλλά η αλήθεια, Την περσινή χρονιά θα δούμε, ίσως και χειρότερη, με διαφορετικούς παίκτες
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τώρα να πω ότι ο Κολκας πλέον λέει αυτο που είπα η μας βολεύει μόνο όταν μετέφεραν δήθεν πρόβλημα με το ποσοστό;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Leonardo10 έγραψε:Συγγνώμη δηλαδή ασχολούνται με την περίπτωση εδώ και 1.5 μηνα καταφέρνουν να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια ο παίκτης θέλει να έρθει σαν τρελός, έχεις προφορική συμφωνία και αρχίζεις τότε τις αμφιβολίες. Τζάμπα ασχολούμαστε ρε μάγκες, τελικά θα πάρουμε τον ρόλο του βαζελου του 2018/2019 και αυτοί του ΠΑΟΚ του 2018/2019. Η μόνοι που μπορείς να πουλήσεις αυτήν την στιγμή είναι ο Κοταρσκι ο Ντελιας και Κουλιερακης. Όταν πουληθούν και αυτοί, η κατάσταση θα είναι πολύ χειρότερη καθώς πλέον η τακτική του ΠΑΟΚ στις μεταγραφές είναι να βγάλω για να διατηρήσω ζωντανό τον οργανισμό και οι αντικαταστάτες κάτω του μετρίου. Δεν είναι μιρλα ούτε γκρίνια αλλά η αλήθεια, Την περσινή χρονιά θα δούμε, ίσως και χειρότερη, με διαφορετικούς παίκτες
Ο Σαματα ειναι καλυτερος του Ολιβειρα αλλα οι αντικαταστατες ειναι κατω του μετριου; Μηπως και ο Μπαμπα ειναι χειροτερος του Τσαουση; [FACE WITH TEARS OF JOY]
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Ρε άντε από εδώ με το κάθε στημένο μαλακομπούκωμα, κάθε χρόνο τσέπη βάζουμε και κάθε χρόνο θέλουμε 5-10 εκατομμύρια ΑΜΚ για να κλείσει η χρονιά την ίδια στιγμή που και οι μισές χορηγίες είναι οι άλλες εταιρείες του Προέδρου.

Είπαμε να κάνουμε υπομονή κατανοώ και τον όποιο μεταγραφικό εκνευρισμό, αλλά λίγο έλεος με τους στημένους που γεμίσαμε εδώ μέσα.

Θα παρακαλέσω και τους Αντμίν να μην είναι τόσο large και να καθαρίσουν λίγο το φόρουμ, γιατί γεμίσαμε βρωμιάρηδες.

Και καμία συγνώμη για το ύφος και το λεξιλόγιο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”