Και οχι μονο ο Εσιτι...αν εχεις παρατηρησει την κομπινα στα τελειωματα ο Λουτσος με τις κινησεις των επιθετικων βγαζει σε θεση βολης τα χαφNapoli4 έγραψε:Επίσης ο Εσίτι σκοράρει κατά ριπάςpsykoman έγραψε:και ετσι φαινονται ολοι...οχι μονο ο καγκαβα...στα βιντεακια κανεναν δεν βλεπω να λουφαρει...αντιθετα βλεπω πολυ ορεξη...αντε να δουμε τι θα βγει.laska4 έγραψε:εγω γουστάρω πολυ που βλεπω τον καγκαβα φτιαγμενο ...
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Να πουμε, αν και γραφτηκε και στα αρθρα που ανεβηκαν, οτι περσι η Γουλβς εδινε περιπου 4.5 μυρια για τον Ολιβειρα, με τον παικτη προφανως να ψηνεται να παει στο νησι αλλα την κουλα να μην τον δινει.
Laska το θέμα Γκαγκαβα το έχουμε ψιλο αφήσει στη άκρη όλοι και κακός.laska4 έγραψε:εγω γουστάρω πολυ που βλεπω τον καγκαβα φτιαγμενο ...
Αν ο παίχτης νιώσει ότι έχει κίνητρο τότε θα μιλάμε για μεταγραφή ολκής.
Μην τον ξεγραφετε τον συμπατριώτη του Καμπαμαρου!!!
- bersekeros
Αφού ο Λουτσέσκου είπε ότι τον θέλει τον Ολιβέιρα, τα λόγια περιττεύουν.
Δεν πέφτει εύκολα έξω ο Λούτσος στις επιλογές του.
Είναι πανέξυπνος και τα έχει ζυγίσει όλα 100 φορές, πριν αποφασίσει.
Με το καλό να έλθει και να είναι υγιής ο αυταράς.
Δεν πέφτει εύκολα έξω ο Λούτσος στις επιλογές του.
Είναι πανέξυπνος και τα έχει ζυγίσει όλα 100 φορές, πριν αποφασίσει.
Με το καλό να έλθει και να είναι υγιής ο αυταράς.
έτσι είναι όπως το λεςNapoli4 έγραψε:ούτε εγώ είμαι φαν του Σβιντέρσκι, αλλά με το τελευταίο 6μηνο και το euro που έκανε, νομίζω πως θα ξεκινήσει ως πρώτος στην ιεραρχία.danirifle έγραψε:δεν πετάω τη σκούφια μου με ολιβέιρα, αλλά και μόνο που δε θα βλέπω σβιντέρσκι βασικό, εμένα με ικανοποιεί
δες το και αλλιώς...αν φύγει ο σβιντέρσκι, βασικό δεν θα θέλουμε;
στον αντίποδα, το ότι είναι επιλογή του λούτσου και το ύψος του συμβολαίου του, είναι ενδείξεις βασικού παίχτη
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- Shivaspace
άπατο θα πάει το πρώτο βιβλίο, όλα τα λεφτά το δεύτεροIsi4 έγραψε:Laska το θέμα Γκαγκαβα το έχουμε ψιλο αφήσει στη άκρη όλοι και κακός.laska4 έγραψε:εγω γουστάρω πολυ που βλεπω τον καγκαβα φτιαγμενο ...
Αν ο παίχτης νιώσει ότι έχει κίνητρο τότε θα μιλάμε για μεταγραφή ολκής.
Μην τον ξεγραφετε τον συμπατριώτη του Καμπαμαρου!!!
-
makispaspartou
Oliveira όχι αλλά Olivier???rainmaker έγραψε:ΟχιJeremy4 έγραψε:Μακάρι και ο χαφ να λέγεται Ολιβέιρα
-
makispaspartou
-
kosths BXL
δεν νομιζω να πηγαινουμε για τον ντσαμmakispaspartou έγραψε:Oliveira όχι αλλά Olivier???rainmaker έγραψε:ΟχιJeremy4 έγραψε:Μακάρι και ο χαφ να λέγεται Ολιβέιρα![]()
![]()
rain για το χαφ γνωριζουμε αν ερθει συντομα και αυτος ή θα κλεισει αφου φυγουμε για ολλανδια ;;rainmaker έγραψε:ΟχιJeremy4 έγραψε:Μακάρι και ο χαφ να λέγεται Ολιβέιρα