Να βγει η ΠΑΕ και να τους "αδειάσει".milhouse777 έγραψε:Έχω την αίσθηση πως πλέον κανένας δημοσιογράφος δεν έχει ειδήσεις και ενημέρωση από το τι γίνεται στην ομάδα. Και θα τα μάθουν και αυτοί μαζί με εμάς όταν κάτι θα είναι ολοκληρωμένο.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- john4serres
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Εμείς όμως είμαστε σίγουροι ότι "κάτι γίνεται στην ομάδα"?milhouse777 έγραψε:Έχω την αίσθηση πως πλέον κανένας δημοσιογράφος δεν έχει ειδήσεις και ενημέρωση από το τι γίνεται στην ομάδα. Και θα τα μάθουν και αυτοί μαζί με εμάς όταν κάτι θα είναι ολοκληρωμένο.
Η Θύρα 4 τα έγραψε όλα. Αυτά που έγραψε συνεχίζουν να συμβαίνουν. Πήραμε πρπονητή και ακόμη δεν ξέρουμε που θα πάμε να κάνουμε προετοιμασία και δεν έχουμε ΤΔ. Ασόβαρα αν μη τι άλλο πράγματα για ποδοσφαιρικό club που θέλει να λέγεται μεγάλο.

Στο θέμα του ΤΔ είναι απίστευτη η καθυστέρηση. Ο Ρεμπε έχει τελειώσει εδώ και πόσους μήνες.
Στο θέμα της προετοιμασίας δεν φταίει η ομαδα αλλα η εταιρεία που συνεργαζόμαστε και η αλλαγη με τον προκριματικο που κερδίσαμε. Δύσκολη κατάσταση, και τώρα με κοβιντ δεν γινεται να "στριμωχτουν" πολλές ομαδες μαζί.
Στο θέμα της προετοιμασίας δεν φταίει η ομαδα αλλα η εταιρεία που συνεργαζόμαστε και η αλλαγη με τον προκριματικο που κερδίσαμε. Δύσκολη κατάσταση, και τώρα με κοβιντ δεν γινεται να "στριμωχτουν" πολλές ομαδες μαζί.
Σκετη παραπληροφορηση εισαι.η ομαδα εχει κλεισει κεντρο προετοιμασιας.αλλαζει κεντρο γιατι θα παξει 15 μερες αργοτερα.δεν ειχε τη νεα ημερομηνια διαθεσιμη το ξενοδοχειο και εκλεισαν αλλου.αυτο εσυ το ονομαζεις οπως το ονομαζεις.
Το χαζετα λέει για λημνιο και μια δύσκολη περίπτωση που αν γίνει θα προκαλέσει αίσθηση στη θέση τιου αριστερου μπακ.....
Πώς σωζεις το άρθρο στο τέλος Ε???
- milhouse777
Νομίζω πως δεν ασχολούνται πλέον,και καλά κάνουν. Αν είναι να ασχολείται με καθε tabloid θα ήταν βλακεία. Σκέψου αν υπάρχει έστω μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα που κάθεται να ασχολείται με φήμες. Και επειδή σε αυτό το μότο θέλουν να πορεύονται δεν θα έπρεπε να μας παραξενευει.john4serres έγραψε:Να βγει η ΠΑΕ και να τους "αδειάσει".milhouse777 έγραψε:Έχω την αίσθηση πως πλέον κανένας δημοσιογράφος δεν έχει ειδήσεις και ενημέρωση από το τι γίνεται στην ομάδα. Και θα τα μάθουν και αυτοί μαζί με εμάς όταν κάτι θα είναι ολοκληρωμένο.
Όσο για τον τεχνικό διευθυντή,δεν είναι βασική προϋπόθεση για να γίνουν μεταγραφές. Πολλές ομάδες δουλεύουν χωρίς. Ειδικά όσες έχουν προπονητές που δεν δέχονται πολλές απόψεις γύρω τους.
- sourmenetes
- Moderator
Ισχύει,Napoli4 έγραψε:Πάντως με Σβαμπ-Καντουρί περάσαμε Μπεσίκτας και Μπενφίκα.
Η ομάδα θέλει σίγουρα ταχυδύναμη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αυτοί δεν κάνουν. Μια χαρά παίκτες είναι.
ΑΛΛΑ
ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΈΡΘΕΙ ΒΑΣΙΚΌΤΑΤΟ ΧΑΦ ΥΨΗΛΟΎ ΕΠΙΠΈΔΟΥ!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ας μας φερει ο Ραμαντανι τον Γιοβετιτς, και του κανουμε την εξυπηρετηση με Λημνιο. Ετσι πανε αυτα.
- Salvador Allende
Εγώ πάντως τον Λουτσέσκου λυπάμαι αν έρθουν τα ονόματα που ακούγονται.
Για τον Λημνιό γράφτηκε ότι εξετάζουν την περίπτωση του, όχι ότι γίνονται επαφές.
Λογικό θα πω, να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, πόσο μάλλον όταν ο Λημνιός έχει να παίξει κάνα χρόνο μπάλα (τελευταίες 3 συμμετοχές κάπου μεταξύ Γενάρη-Φλεβάρη ως αλλαγή μετά το '80). Ότι λέμε εμείς για Μουργκ θα λένε αυτοί για Λημνιό.
Επίσης ο Λημνιός έχασε το 1vs1 άρα δεν νομίζω ότι μπορεί να θεωρείται εξτρέμ. Το τι θέση παίζει δε μπορούμε να το ξέρουμε με σιγουριά γιατί έχει να παίξει κανονική μπάλα πολύ καιρό.
Μια υποσημείωση μόνο, για να αλλάξει ένας ποδοσφαιριστής θέση, π.χ. από εξτρέμ να γίνει μπακ-χαφ δε θέλει μόνο σωματικά προσόντα αλλά και τακτικά. Μπορεί ο Λημνιός να έχασε την επιθετική ευελιξία αλλά αυτό δεν τον κάνει αυτομάτως κατάλληλο για δεξί μπακ ή μπακ-χαφ
Για τον Λημνιό γράφτηκε ότι εξετάζουν την περίπτωση του, όχι ότι γίνονται επαφές.
Λογικό θα πω, να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, πόσο μάλλον όταν ο Λημνιός έχει να παίξει κάνα χρόνο μπάλα (τελευταίες 3 συμμετοχές κάπου μεταξύ Γενάρη-Φλεβάρη ως αλλαγή μετά το '80). Ότι λέμε εμείς για Μουργκ θα λένε αυτοί για Λημνιό.
Επίσης ο Λημνιός έχασε το 1vs1 άρα δεν νομίζω ότι μπορεί να θεωρείται εξτρέμ. Το τι θέση παίζει δε μπορούμε να το ξέρουμε με σιγουριά γιατί έχει να παίξει κανονική μπάλα πολύ καιρό.
Μια υποσημείωση μόνο, για να αλλάξει ένας ποδοσφαιριστής θέση, π.χ. από εξτρέμ να γίνει μπακ-χαφ δε θέλει μόνο σωματικά προσόντα αλλά και τακτικά. Μπορεί ο Λημνιός να έχασε την επιθετική ευελιξία αλλά αυτό δεν τον κάνει αυτομάτως κατάλληλο για δεξί μπακ ή μπακ-χαφ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ειλικρινά γιατί τον Λημνιο;;
Βρήκαμε κορόιδα που δώσανε 3 μύρια και τώρα θα τον πάρουμε πίσω;;
Btw το αριστερό μπακ μάλλον είναι ο Κολασινατς που μένει ελεύθερος.
Βρήκαμε κορόιδα που δώσανε 3 μύρια και τώρα θα τον πάρουμε πίσω;;
Btw το αριστερό μπακ μάλλον είναι ο Κολασινατς που μένει ελεύθερος.
- kataramenos5
μηπως ο τσιμικας θελει επιτελους να παιξει στην ομαδα της καρδιας του?laska4 έγραψε:Το χαζετα λέει για λημνιο και μια δύσκολη περίπτωση που αν γίνει θα προκαλέσει αίσθηση στη θέση τιου αριστερου μπακ.....

κριμα το παιδι μια χρονια ειναι σαν να μην υπαρχει
Δηλαδή έφερε προπονητή Λουτσεσκου με 1.8 και φέρνεις εξτρέμ Λημνιό?Αν ισχύει θα γελάσει ο κάθε πικραμένος κι εμείς θα κλαίμε