Αυτά που έγραψε στην εφημερίδα δεν έχουν καμία σχέση μ αυτά που λέει κάθε μερα στο ράδιο.bersekeros έγραψε:Δεν ξέρω τι σκ@τά λέει ο Λαγογιάννης πλέον στο ράδιο.
Κάποτε πριν πολλά χρόνια, τον άκουγα συνέχεια κι αυτόν και τον αείμνηστο Νικολάου και μου άρεσε το τραγουδάκι με το άσπρο και μαύρο άλογο που είχε και έχει σαν σήμα.
Δεν αναφέρομαι καν σε Τιτάνες που άκουγα επίσης, όπως ήταν οι αείμνηστοι, Παρασίδης ή ο Ιστορικός Ηγέτης των Μακεδόνων, ο Ζοζέ.
Διαβάζω στη Forza αυτού του Σαββάτου από τον Λαγογιάννη.
Ενωμένοι με θετική ενέργεια.
Θα έχει επιτυχία η ομάδα, αν έχει διάρκεια στην υπομονή της, αν έχει την τύχη με το μέρος της, αλλά κυρίως αν τη διακατέχει η θετική σκέψη και η θετική ενέργεια που θα προσφέρει σε αυτήν ο κόσμος της.
Στον ΠΑΟΚ ιστορικά η θετική ενέργεια του κόσμου μπορεί να μετατρέψει μια πολύ καλή ομάδα και να την κάνει κυρίαρχη απέναντι σε όλες τις άλλες, όταν θα υπάρχει ισονομία και δικαιοσύνη.
Τώρα είναι επιτακτική ανάγκη η θετική αύρα να επιβληθεί με οποιοδήποτε τρόπο της μιζέριας, και της γκρίνιας και κυρίως της απαξίωσης.
Έχουμε την καλύτερη ομάδα, έχουμε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές, τον καλύτερο προπονητή, τον καλύτερο πρόεδρο και τους καλύτερους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο.
Είμαστε οι καλύτεροι σε όλα από όλους και η ενότητα και η θετική σκέψη θα κυριαρχήσει σε όποιο εμπόδιο βρεθεί μπροστά μας.
Είναι υποχρέωση του κόσμου του ΠΑΟΚ να βάλει στην άκρη τα δικά του θέλω και να αφοσιωθεί με θρησκευτική ευλάβεια και μόνο με θετικό έρεισμα να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.
Αυτά έγραφε το Σάββατο.
Δεν ξέρω τι λέει για την Υγεία του Ιβάν ή τι όνειρο είδε και του ήρθε να πει αυτά που εσείς μεταφέρετε ότι είπε (εγώ δεν τα άκουσα με τα αυτιά μου).
Μια γενική προτροπή θα ήταν γενικώς, σε κάποιους μπερδεμένους, να είναι σταθεροί στις απόψεις τους.
Να αφήσουν την ροπή προς το λαϊκισμό και να κάνουν πράξη τη Ενότητα και τη Θετική Ενέργεια.
Να μην λένε παπ@ριές για την Υγεία του Ιβάν και να μη μιλάνε για παρατημένες ομάδες.
Ας αλλάξουν Ρότα.
Μα καμία.
Εντελώς σε αντίθετο κλίμα