Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
ΚΩΣΤΑΣ2019

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

bersekeros έγραψε:Δεν ξέρω τι σκ@τά λέει ο Λαγογιάννης πλέον στο ράδιο.

Κάποτε πριν πολλά χρόνια, τον άκουγα συνέχεια κι αυτόν και τον αείμνηστο Νικολάου και μου άρεσε το τραγουδάκι με το άσπρο και μαύρο άλογο που είχε και έχει σαν σήμα.

Δεν αναφέρομαι καν σε Τιτάνες που άκουγα επίσης, όπως ήταν οι αείμνηστοι, Παρασίδης ή ο Ιστορικός Ηγέτης των Μακεδόνων, ο Ζοζέ.

Διαβάζω στη Forza αυτού του Σαββάτου από τον Λαγογιάννη.
Ενωμένοι με θετική ενέργεια.

Θα έχει επιτυχία η ομάδα, αν έχει διάρκεια στην υπομονή της, αν έχει την τύχη με το μέρος της, αλλά κυρίως αν τη διακατέχει η θετική σκέψη και η θετική ενέργεια που θα προσφέρει σε αυτήν ο κόσμος της.

Στον ΠΑΟΚ ιστορικά η θετική ενέργεια του κόσμου μπορεί να μετατρέψει μια πολύ καλή ομάδα και να την κάνει κυρίαρχη απέναντι σε όλες τις άλλες, όταν θα υπάρχει ισονομία και δικαιοσύνη.

Τώρα είναι επιτακτική ανάγκη η θετική αύρα να επιβληθεί με οποιοδήποτε τρόπο της μιζέριας, και της γκρίνιας και κυρίως της απαξίωσης.

Έχουμε την καλύτερη ομάδα, έχουμε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές, τον καλύτερο προπονητή, τον καλύτερο πρόεδρο και τους καλύτερους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο.

Είμαστε οι καλύτεροι σε όλα από όλους και η ενότητα και η θετική σκέψη θα κυριαρχήσει σε όποιο εμπόδιο βρεθεί μπροστά μας.

Είναι υποχρέωση του κόσμου του ΠΑΟΚ να βάλει στην άκρη τα δικά του θέλω και να αφοσιωθεί με θρησκευτική ευλάβεια και μόνο με θετικό έρεισμα να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Αυτά έγραφε το Σάββατο.

Δεν ξέρω τι λέει για την Υγεία του Ιβάν ή τι όνειρο είδε και του ήρθε να πει αυτά που εσείς μεταφέρετε ότι είπε (εγώ δεν τα άκουσα με τα αυτιά μου).

Μια γενική προτροπή θα ήταν γενικώς, σε κάποιους μπερδεμένους, να είναι σταθεροί στις απόψεις τους.

Να αφήσουν την ροπή προς το λαϊκισμό και να κάνουν πράξη τη Ενότητα και τη Θετική Ενέργεια.

Να μην λένε παπ@ριές για την Υγεία του Ιβάν και να μη μιλάνε για παρατημένες ομάδες.

Ας αλλάξουν Ρότα.
Αυτά που έγραψε στην εφημερίδα δεν έχουν καμία σχέση μ αυτά που λέει κάθε μερα στο ράδιο.
Μα καμία.
Εντελώς σε αντίθετο κλίμα
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Ο οπαδος λογω αγαπης,αγωνιας,ανασφαλειας,εκνευρισμου,μπορει να πει κατι παραπανω πανω σε θεματα που αφορουν -αμεσα η εμμεσα-την ομαδα.

Δημοσιογραφοι-παραγωγοι που ειναι οπαδοι του ΠΑΟΚ και εχουν υποτιθεται καλυτερη πληροφορηση απο τον μεσο οπαδο ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μην σεβονται καποιους στοιχειωδεις κανονες.

Το ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ειναι κατι που πρεπει να σεβεται ο καθε επαγγελματιας δημοσιογραφος-παραγωγος,πολυ περισσοτερο οταν ειναι και φιλος του ΠΑΟΚ.

Χωρις να μπαινω στην ουσια των οσων ειπε ο κουνελογιωργος,ρωταω τον συγκεκριμενο αρδ.

Που στο διαολο βοηθαει την ομαδα μια συζητηση που εχει να κανει με την υγεια του ΙΒΑΝ.

Δυστυχως για τους περι του ΠΑΟΚ συχναζοντες αρδ ισχυει το αρχαιο ρητο,ΠΕΛΕΘΟΣ ΑΡΤΙΩΣ ΚΕΧΕΣΜΕΝΟΣ.
:redcard:
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ιch bin stolz auf dich!

Ρε τον Düsseldorf,
κρυφό ταλέντο.

Έχεις απόλυτο δίκιο όμως.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

αδερφε..paok düsseldorf

πολλες φορες σου την λεω γιατι αυτα που λες ειναι για....φαπες....

αλλα επιδη ΠΑΟΚ ειμαστε τα καλα πρεπει να τα ...τονιζουμε....

ετσι οπως τα λες ειναι .......με τα λαμογια ....αλλα...

:lol: :lol:
...κουνελογιωργος..... κουνελογιωργος

ρε θυριο..... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ρε εβαλα να ακουσω λιμπερο τωρα που το ραδιο πριμο ειναι διακοπες

Ο ενας λεει οτι ο Ιβαν παιρνει λεφτα απο τον Τζολη και τα βαζει στο Οπεν (!)

Ο αλλος λεει οτι ακουει ραδιο απο την εποχη του Παρασιδη και ξερει οτι η ομαδα εχει τρυπηθει απο γαυρους (!!)

Ο αλλος παιρνει και λεει ειναι τιμη του Ιβαν που ειναι προεδρος του ΠΑΟΚ και οτι πρεπει να βαλει και αλλα λεφτα η να φυγει (!!!)

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ

ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΑΖΕΜΕΝΟΥΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εσείς καραγκιόζη δες που για να πάρετε 2 κλικ παραπάνω και να βγάλετε 5 ακροατές παραπανω

ΕΊΣΤΕ ΓΕΛΟΊΟΙ

ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΠΙΠΕΣ ΛΈΤΕ!!

ΝΤΡΟΠΉ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!

Όταν είστε όμως μέσα στα πράγματα γλειφετε για κανένα κόκκαλο!

Λερες!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
aivas19

Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από aivas19 »

sourmenetes έγραψε:Εσείς καραγκιόζη δες που για να πάρετε 2 κλικ παραπάνω και να βγάλετε 5 ακροατές παραπανω

ΕΊΣΤΕ ΓΕΛΟΊΟΙ

ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΠΙΠΕΣ ΛΈΤΕ!!

ΝΤΡΟΠΉ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!

Λερες!!

Σουρμε ειναι αδιανοητο αυτο που γινεται. Οπως τα λες ραγιαδες κανονικοι, βριζουν κουτσομπολευουν για να παρουν κανενα χαρτζιλικι. Σιχαματα
icue

Δημοσίευση από icue »

Εχω σταματησει να ακουω ραδιοφωνο εδω και 20 χρονια περιπου. Οποτε μιλαω με κανα γνωστο μπορω να διακρινω αν οι μαλακιες που μου λεει ειναι απο αυτα που ακουσε εκει. Εννια στις δεκα φορες πεφτω μεσα. Αυτο σημαινει οτι εδω και 20 χρονια δεν εχουν αλλαξει ουτε κομμα απο αυτα που λενε.

Οταν 20+ χρονια με τον ιδιο τροπο καταφερνουν να κανουν ανεγκεφαλους να τους πιστευουν και να τσιμπανε ωστε να παιρνουν τηλεφωνα και να τους φευγουν τα σαλια απο την τρεμουρα να κραξουν και να εχουν ακροαματικοτητα, καλα κανουν. Ειναι επαγγελματιες λερες και αυτος ειναι ο τροπος τους να ταιζουν τα παιδια τους.

Δεν μπορεις να κανεις κατι για αυτο. Δυστυχως. Αυριο αν με καποιο τροπο κλεισουν ολα, θα βγουν και θα πουν οριστε τα κλεισανε γιατι μας ανοιγαν τα ματια. Οταν ο μ@λ@κ@ς θελει να παραμεινει μ@λ@κ@ς, δεν υπαρχει τιποτα σε αυτο το συμπαν που να τον εμποδισει.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Εγώ απορώ με το ποιος ακούει ραδιόφωνο εν έτη 2021.
Είναι σαν να στέλνεις μήνυμα με το πόνι εξπρές, ξερωγω.

Το να οδηγάς και να παίζει ο ΠΑΟΚ και να ακούς το ματς, το καταλαβαίνω.
Το να οδηγάς και να θες να ακούσεις τις απόψεις, πάνω σε οποιοδήποτε θέμα, κάποιων αόριστων αοράτων ανθρώπων με τεράστια διαστήματα ενοχλητικών διαφημίσεων είναι κάτι που δεν κατανοώ.

Βάλε το κινητό σου στο aux και άκου μουσικουλα να γουστάρεις.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ή κάποιο ωραίο Ποντ καστ σε οτιδήποτε σε ενδιαφέρει...αλλά όχι αυτά τα σιχαματα
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ΠΑΟΚ ΡΕ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΟ....
https://www.facebook.com/10005609652475 ... 723377598/
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

aivas19 έγραψε:Οπως τα λες ραγιαδες κανονικοι, βριζουν κουτσομπολευουν για να παρουν κανενα χαρτζιλικι. Σιχαματα
Οι Σύνδεσμοι που είναι να κάνουν παρέμβαση;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

aivas19 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Εσείς καραγκιόζη δες που για να πάρετε 2 κλικ παραπάνω και να βγάλετε 5 ακροατές παραπανω

ΕΊΣΤΕ ΓΕΛΟΊΟΙ

ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΠΙΠΕΣ ΛΈΤΕ!!

ΝΤΡΟΠΉ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!

Λερες!!

Σουρμε ειναι αδιανοητο αυτο που γινεται. Οπως τα λες ραγιαδες κανονικοι, βριζουν κουτσομπολευουν για να παρουν κανενα χαρτζιλικι. Σιχαματα
Οποιος τους ακούει, να βγει να τους βρίσει!
Καραγιοζηδες!

Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Αυτό με τον αχρείο Λαγογιάννη έχει παρατραβήξει.
Επιβάλλεται η ΠΑΕ να αντιδράσει και μάλιστα νομικά και σκληρά.
Μέχρι να πει τον Δεσπότη Παναγιώτη
αντως εμενα με εβρισε στο facebook .....
χαχαχα με εστειλε μυνημα ο επαγγελματιας οπαδος φυσικα βριζοντας .......
Εισαι μεγαλος πανιβλακας
Giannis
Giannis Lagogiannis
Μ ακους ομως ηλιθιε καθε πρωι
.......... εχει μεγαλη ιδεα για τον εαυτο του συνεχισε αυριο τι σε ειπε ο συμπεθερος ο κιτσος ο μητσος κλπ. φυσικα τρως χ απο μενα τον μεγαλο Νικολαου δεν τον φτανεις ουτε στο δαχτυλακι του.......
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Επειδή πολλοί από αυτούς τους ΑΡΔ βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία,.οπως ο αριανος καραφλοκόρακας, με σκοπό να σπείρουν διχόνοια ανάμεσα μας μια παράκληση προς τους συμφορμίτες πού ακόμη τους παρακολουθούν, να μη μεταφέρουν τα λεγόμενα τους εδώ μέσα, μόνο κακό κάνουν.
Και μια ακόμη παράκληση προς τους διαχειριστές να διαγράφουν μηνύματα που αναφέρονται σε λεγόμενα και φήμες που εκπορεύονται από αυτά τα παράσιτα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”