Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Εγω να θυμισω οτι φετος θα εχουμε 5 αλλαγες στο πρωταθλημα. Αυτο γενικα θα μας δυσκολευει με μικρες ομαδες αλλα θα δωσει και χρονο σε πολλα απο τα νεα παιδια μας.
Στην Ευρωπη ισχυει το 3 αλλαγες για να μην δυσκολευονται τα φαβορι.
Στην Ευρωπη ισχυει το 3 αλλαγες για να μην δυσκολευονται τα φαβορι.
-
- Επικοινωνία:
Αν του διαρρήξουν το σπίτι 2-3 φορές μέσα στην εβδομάδα λες να "ζεσταθεί" ;bersekeros έγραψε:Δεν θέλει να φύγει...
δεν είναι ζεστός...
λένε τα ραδια ο Εσίτι!!!!
Θέλει παραπάνω ετήσιο μισθό!
- black_star_ninja
Μη γίνεσαι γαύρος ρε!!boogeyman77 έγραψε:Αν του διαρρήξουν το σπίτι 2-3 φορές μέσα στην εβδομάδα λες να "ζεσταθεί" ;bersekeros έγραψε:Δεν θέλει να φύγει...
δεν είναι ζεστός...

- anekfrastos
Εγώ πάλι θα έχω γιατί το οικονομικό είναι για μένα δευτερεύον. Πρωτεύον είναι το αγωνιστικό. Θα έχω παράπονο γιατί στη θέση του θα μπορούσαμε να έχουμε έναν καλύτερο παίκτη και να μην είχαμε βγάλει όλη τη χρονιά χωρίς αξιόλογο αμυντικό χαφ. Αν δοθεί και πάρουμε και χρήματα, αυτό θα είναι damage control, δε θα είναι κέρδος.zarathustra79 έγραψε:Κ αν εγώ σου πω οτι τον πήραμε ακριβά και βαλαμε και ποσοστο μεταπώλησης και ήταν και κακός, αλλα παρολαυτα θα βγάλουμε και κερδος... Πάλι θα έχεις παράπονο?????
Είδαν οι Κινέζοι πως κατάπινε αμασητα τα παιδάκια του βαζελου και λένε αυτός είναι ότι πρέπει και για τις δικές μας μισοριξιες.
Στρατηγική νίκη της ΠΑΕ η επιλογή αντιπάλου για το φιλικό. Μεγάλε Ρέμπε τι εχεις φτιάξει!!

Στρατηγική νίκη της ΠΑΕ η επιλογή αντιπάλου για το φιλικό. Μεγάλε Ρέμπε τι εχεις φτιάξει!!

- bersekeros
Όχι , να βάλουμε το air conditioning στο ζεστό!!!!boogeyman77 έγραψε:Αν του διαρρήξουν το σπίτι 2-3 φορές μέσα στην εβδομάδα λες να "ζεσταθεί" ;bersekeros έγραψε:Δεν θέλει να φύγει...
δεν είναι ζεστός...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Τετ 09 Σεπ 2020, 16:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
joshua έγραψε:Ποσες πιθανοτητες δινετε να ισχυει κατι που εγραψε μονο το gazzetta?
Δεν ξέρω αν ισχύει το δημοσίευμα,αυτό που πιστεύω με σιγουριά είναι ότι ο ΠΑΟΚ ότι ώρα θέλει,στη χειρότερη περίπτωση μπορεί να μην πληρώσει το συμβόλαιο του παίχτη,δανείζοντας τον σε ομάδα που μπορεί να πληρώσει όλο το ποσό που προβλέπει αυτο.
Σίγουρα όμως θα προτιμούσε να πάρει πίσω τα λεφτά που ξόδεψε γι'αυτόν.
Γι'αυτό ίσως και να πιέζει τον μάνατζερ του προς αυτή την κατεύθυνση και αν εξαντληθούν οι πιθανότητες για πώληση, τότε να οδηγηθούμε στον δανεισμό.
Το θέμα είναι να έχουν πάρει απόφαση ότι ο παίχτης δεν τους κάνει,δεν ειμαι σίγουρος γι'αυτό όμως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τετ 09 Σεπ 2020, 16:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
binge watching τα περσινα μας παιχνιδια ξανα και ξανα μεχρι να πει ημαρτονboogeyman77 έγραψε: Αν του διαρρήξουν το σπίτι 2-3 φορές μέσα στην εβδομάδα λες να "ζεσταθεί" ;
- zarathustra79
Ναι αλλα αυτη τη στιγμη συζηταμε το ενδεχομενο να φυγει ο παικτης!! Απο τη στιγμη που ο παικτης θεωρειται ως αποτυχημενη μεταγραφη, το να ερθει μια προταση που σου δινει το περιθωριο να διορθωσεις το λαθος αλλα ταυτοχρονα να βγεις και οικονομικα κερδισμενος, νομιζω οτι το ειναι λαθος να κανεις κριτικη γιατι δεν εγινε μια ακομη καλυτερη συμφωνια περσι. Το κερδος δεν ειναι μονο οικονομικο, αλλα και αγωνιστικο!!
- anekfrastos
ότι και να μου πεις τώρα, εγώ ένα παράπονο θα το έχω, να ξέρειςzarathustra79 έγραψε:Ναι αλλα αυτη τη στιγμη συζηταμε το ενδεχομενο να φυγει ο παικτης!! Απο τη στιγμη που ο παικτης θεωρειται ως αποτυχημενη μεταγραφη, το να ερθει μια προταση που σου δινει το περιθωριο να διορθωσεις το λαθος αλλα ταυτοχρονα να βγεις και οικονομικα κερδισμενος, νομιζω οτι το ειναι λαθος να κανεις κριτικη γιατι δεν εγινε μια ακομη καλυτερη συμφωνια περσι. Το κερδος δεν ειναι μονο οικονομικο, αλλα και αγωνιστικο!!
[youtube]WynENSfGbdA[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος anekfrastos την Τετ 09 Σεπ 2020, 16:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Από τα καλά και με potential φορ που είχαν βγει προς πώληση στην αγορά ο 25χρονος Steve Mounié
https://www.transfermarkt.com/steve-mou ... ler/238639, με 5 εκ. αποκτήθηκε από την Brest.
Ακριβώς με το minimum που γραφόταν ότι θα του έβαζαν την κορδέλα, λόγω οικονομικών προβλημάτων οι Εγγλέζοι του Ρέμπε.
https://www.transfermarkt.com/steve-mou ... ler/238639, με 5 εκ. αποκτήθηκε από την Brest.
Ακριβώς με το minimum που γραφόταν ότι θα του έβαζαν την κορδέλα, λόγω οικονομικών προβλημάτων οι Εγγλέζοι του Ρέμπε.
Μα τι γινεται? Οποιος παικτης δειξει κατι τον στελνουμε? Εδειξε κατι ο Εσιτι σχεδον παει και αυτος:)

- sourmenetes
- Moderator
Ναι τώρα θα έχουμε αυτό το προβλημα...
Πριν είχαμε πρόβλημα πως δεν έρχεται καμία πρόταση τώρα λέμε οποίος φέρνει πρόταση θα φεύγει;;;
Ακόμα δεν έχει πωληθεί ούτε ένας!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πριν είχαμε πρόβλημα πως δεν έρχεται καμία πρόταση τώρα λέμε οποίος φέρνει πρόταση θα φεύγει;;;
Ακόμα δεν έχει πωληθεί ούτε ένας!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος prist64 την Τετ 09 Σεπ 2020, 16:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Έχει ανοίξει