Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από DimisK »

Έχει σκεφθεί άραγε κανείς μας ότι ακόμα και η αμυντική τακτική που ακολουθεί ο Σάντος είναι τακτική; Είναι ένα σύστημα που υπάρχει; ΄Εχει σκεφθεί κανένας μας μήπως οι παίκτες που έχουν δεν μπορούν να λειτουργήσουν με ένα επιθετικό σύστημα; Ξέρουμε εμείς καλύτερα από εκείνον τις δυνατότητες της ομάδας, την κατάσταση των παικτών, την ψυχολογία τους ή ότι άλλο; Γίναμε όλοι προπονητές και θέλουμε ο ΠΑΟΚ να προσφέρει θέαμα; Μήπως προσφέρει ο γαύρος που με τους σερίφηδες πονέσανε τα μάτια μας; Μήπως ο λαγός; Για να προσγειωθούμε λίγο.
Και για να προλάβω ορισμένους, δεν είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας. Αλίμονο! Είμαι πλήρως απογοητευμένος! Και ο Σάντος έχει ευθύνη, όπως και οι παίκτες. Αλλά το να κριτικάρεις είναι πολύ εύκολο, το να προτείνεις λύσεις είναι το δύσκολο! Να φύγει ο Σάντος; Και ποιος να έρθει; Μήπως ο Ντούμι που έφυγε από τον Πανθρακικό είναι ο κατάλληλος; Πείτε ονόματα να δούμε. Και να έρθει εν μέσω της σεζόν! Να κάνει τι; Να πάρουμε τον Χεν Κάτε, που λέει κι ο Gash αστειευόμενος; Τι να πω..

Δέχομαι την άλλη άποψη που λέει ότι να φύγει ο Σάντος τώρα που είναι νωρίς. Απλά πιστεύω ότι δεν θα αλλάξει κάτι ουσιαστικά και θα χάσουμε περισσότερα από όσα θα κερδίσουμε....

Σε κάθε περίπτωση, ας σκεφτόμαστε και λίγο με τη λογική και όχι μόνο με το συναίσθημα. Κι εγώ πονάω και αισθάνομαι ντροπιασμένος. Αλλά δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Και με το Σάντος αν μη τι άλλο κερδίσαμε κάτι που μας έλειπε πολλά χρόνια....ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Isaak the Greek έγραψε:Oσο ενοχοι ειναι αυτοι που εκφραζουν τη γνωμη τους για κατι που δεν τους αρεσει στο Σαντος , αλλο τοσο ενοχοι ειναι κι αυτοι που του κανουν τεμεναδες.

Κι επειδη καποιοι ειλικρινα σπατε καρυδια και δεν εχετε καν τη στοιχειωδη ικανοτητα επειχηρηματολογιας παρα μονο κλαιτε σαν γιαγιαδες "Ναι ναι κραζε εσυ , θες Παγωνη ε? θες Γουμενο ε?"

Το οτι θελω η ομαδα να εχει παθος σημαινει αυτοματα οτι γουσταρω τον Γουμενο?Γιατι?Μηπως η ομαδα με τον Γουμενο ειχε παθος?Τι σκατονοοτροποια ειναι αυτη?

Ποιος ειπε οτι θελουμε να φυγει ο Σαντος?(εκτος απο μερικους αθεραπευτους)...Να μεινει 100 χρονια αλλα οπως προσπαθουμε ολοι μας να προσαρμοστουμε με αυτον ας προσπαθησει κι αυτος να προσαρμοστει λιγο με μας.Προσπαθεια και κατανοηση μονο απο τη μια μερια δεν κανει καλη σχεση.

Επειδη ζητησαμε να δουμε και καμια τριπλα (το περισσοτερο) ή τουλαχιστον λιγο τσαμπουκα (το λιγοτερο) - πραγματα αυτονοητα στο ποδοσφαιρο(?) - ειμαστε υποσκαπτες του Ζαγορακη?

Συνελθετε....Απο ποτε ο φασισμος και η λογοκρισια ειναι ιδανικα του ΠΑΟΚ???????????
ποιος τα ειπε αυτα??????αλοιμονο αν οποιος κανει κριτικη αντιμετωπιζεται ετσι..
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

thrix έγραψε:Ισαακ συμφωνώ απόλυτα, αλλά όταν λέμε δεν θέλω τον Χαλκία π.χ. πρέπει για να έχει η κριτική μια αξία να πούμε ποιόν θέλουμε στη θέση του. Κι αν η απάντηση είναι ο Φαν ντερ Σαρ αρχίζει το γέλιο, αν η απάντηση είναι τον Μάλαρτζ το γέλιο συνεχίζεται, οπότε γίνεται προφανές ότι ο Χαλκιάς είναι ότι πρέπει για τα (οικονομικά) δεδομένα μας.

Κάνε αναγωγή των παραπάνω σε προπονητή και θα δεις τι λέω.

Καταλαβαίνω ότι δεν το γράφεις για μένα, μην ανησυχείς, απλά η αφορμή είναι το πόστ σου.
επεισης συμφωνω απολυτα..πρεπει να κριτικαρουμε και να προτεινουμε..Αλλα παντα με σοβαροτητα
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Φιλε Dimisk συμφωνω μαζι σου . Ημαρτον ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ρε παιδια.
Κανω και μια προταση προς τους admin: Ξεκινηστε μια ψηφοφορια ποιον θελετε για προπονητη και ας πει ο καθενας την γνωμη του. Που ξερεις το site το παρακαλουθει και ο Ζαγορ και μπορει να το λαβει υποψη του το αποταλεσμα.
- Να υπενθυμισω μονο οτι και ο αλεφαντος ( καποτε περασε και απο εμας ) ειναι ελευθερος.
- ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ. ( Εχει ακομα δρομο ομως μπροστα του)
Υ.Γ. Για το ματς με την Μακαμπι δεν βλεπω τιποτα. Γιατι ???
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Το παιχνίδι δε χάθηκε στην τακτική. Ο Σάντος ασφαλώς έχει σημαντικό μερίδιο ευθύνης ως προπονητής της ομάδας αλλά επαναλαμβάνω, η ομάδα δεν αποκλείστηκε λόγω τακτικής. Αναποτελεσματικότητα ναι, αργοπορία αρκετές φορές ναι, τακτική ΟΧΙ.
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Αντί για ψηφοφορία για προπονητή μπορούμε να κάνουμε κατευθείαν ψηφοφορία για την 11άδα...δε θα χρειαζόμαστε καθόλου προπονητή και θα γλυτώσουμε και λεφτά :D
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

@D.A.A.T & Thrix

Ευτυχως καποιοι απο εμας ακομα θυμομαστε οτι ειμαστε ανθρωποι.Αυτο ενοουσα κι εγω...Να μη φυγει κανεις.....Και με τη γυναικα μου μαλωνω και δεν μου αρεσουν καποια πραγματα τα οποια μπορει να κανει.....

Δεν ζηταω κατευθειαν διαζυγιο ομως.

Τελος παντων.....Εγω αντεχω ακομα μια χρονια και μακαρι να εχω απο το υστερημα μου για να δωσω γιατι πιστευω οτι αυτοι οι ανθρωποι δεν με κοροιδευουνε.Του χρονου ομως ΠΡΕΠΕΙ να ειμαι σε ομιλους.

Γι αυτο κι ετσουξε πολυ αυτη η ηττα.Γιατι πρωταθλημα δεν θα επαιρνα ετσι κι αλλιως , κυπελλο τα ιδια.....Ο μονος υπαρκτος στοχος ηταν αυτος.

Ελπιζω ολοι να μπορεσουμε να αντεξουμε ακομη ενα χρονο.Και εννοειται οτι δεν ξεχναω το γεγονος οτι ο ΠΑΟΚ ουτε καν επρεπε να περασει απο αυτη τη διαδικασια προκριματικων για το Γιουροπα αλλα για το τσου λου αλλα ας οψονται οι αιτιοι που ελεγε κι ο Στελιος.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

shark4 έγραψε:Φιλε Dimisk συμφωνω μαζι σου . Ημαρτον ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ρε παιδια.
Κανω και μια προταση προς τους admin: Ξεκινηστε μια ψηφοφορια ποιον θελετε για προπονητη και ας πει ο καθενας την γνωμη του. Που ξερεις το site το παρακαλουθει και ο Ζαγορ και μπορει να το λαβει υποψη του το αποταλεσμα.
- Να υπενθυμισω μονο οτι και ο αλεφαντος ( καποτε περασε και απο εμας ) ειναι ελευθερος.
- ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ. ( Εχει ακομα δρομο ομως μπροστα του)
Υ.Γ. Για το ματς με την Μακαμπι δεν βλεπω τιποτα. Γιατι ???
γιατι τοτε μας ελεγαν οτι εξω ειναι μερα και ηταν μερα και οποιος καταλαβε καταλαβε.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

paokovia έγραψε:Αντί για ψηφοφορία για προπονητή μπορούμε να κάνουμε κατευθείαν ψηφοφορία για την 11άδα...δε θα χρειαζόμαστε καθόλου προπονητή και θα γλυτώσουμε και λεφτά :D

Ετσι........
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Ο Σάντος θα μείνει για πολύ ακόμη...με κάθε κόστος...

Ρε πάρτε το χαμπάρι ... ο επόμενος προπονητής στον ΠΑΟΚ θα είναι ο ΒΡΥΖΑΣ!

Και ο Γ.Χ. στην θέση του Τεχνικού Διευθυντή!
:twisted:
makiz

Δημοσίευση από makiz »

paidia ligi prosoxi sto thema santos... na krithi o santos kai oi dioikisi meta to peras tis thitias tous....

alla kata tin diarkeia tis thitias tous min tous vagazoume axristous i teleious xoris na doume ta apotelesmata tous....

simfono oti o santos exei tis efthines tou gia ton xthesino apoklismo kai prepei na tou episimanthoun kai na ginoun "episimansis"....alla pros theou teleios i axristos gia ton paok akoma den kseroume an einai....

as ipothesoume oti to simvoleo tou teleione kanonika tou xronou ti apologismo tha kaname tora ? oti pire mia omada me to ena podi stin b ethniki kai tin anevase sti 2 thesi diekdikontas kai mia thesi sto ch.l. (den ta katafere), tin evgale evropi istera apo polla xronia alla apokleistike apo ena asteio goal apo mia omada pou pano kato tin eixe....

simperasma? nomizo i tha eprepe na tou dosoume mia efkeria akomi kai afto dioti otan irthe parelave kameni gi kai aftos i ton allazoume den ton ananeonoume kai fernoume enan poli poli kalitero tou....!

prosopika pistevo oti aftin tin stigmi (prin ton apokleismo alla kai meta) o santos einai oti kalitero iparxi diathesimo, gia ton paok kai afto giati.... einai o katalilos me tin doikisi mazi sto na proetoimasi to edafos episimano na proetoimasi to edafos gia to erxomo enos kaliterou proponiti,mias oikonomika kaliteris doiikisis... tha itan i katastrofi mas an pisogirisoume tora stin pio krisimi kampi tis omados mas... tha einai i katastrofi mas ean dosoume arnitiki energeia tora stin omada mas ston proponiti mas stin doikisi mas.....

paok eimaste as to katapioume kai afto to potiri,xathike mia efkeria ti na kanoume 83 xronia tora exoume xasei efkeries... as stiriksoume psihologika aftous pou kanan ta oneira mas ena duo vimata protou pragmatopoiithoun, se aftous pou tous dosame en lefko tin empistosini mas kai ta xrimata mas, kaneis den stenaxorethike perisotero i ligotero apo aftous....

kai to ksanaleo gia ola ftei o apokleismos tou lagogianni apo ta ertziana tis polis 2 meres prin to mats, xathike to feeling i thetiki energeia.... xaxaxaxa

koitame mprosta pame gia alla.......

:x
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Fantomas έγραψε:Ο Σάντος θα μείνει για πολύ ακόμη...με κάθε κόστος...

:twisted:
Πας στοίχημα ότι θα γίνει το αντίστροφο,δηλαδή ο Γ.Χ. πρπονητής της ΠΑΟΚάρας και ο Ζήσης θα παραμείνει στο πόστο του???
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

Ο Σάντος θα μείνει για πολύ ακόμη...με κάθε κόστος...
ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ θα είναι ο ΜΠΙΓΚΟΝ !!!
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

να φυγει ρε ο σαντος
και να παρει ο ΠΑΟΚ εμενα προπονητη και εγω θα παρω βοηθο τον ροναλδο που τωρα τελευταια οι αποψης του περι ποδοσφαιρου με αφίνουν αφωνο (αυτο με τα 3 αμυντικα χαφ ειναι ολα τα λεφτα)
αυτος ο ΑΠΟΚΛΗΣΜΟΣ ειναι αφιερωμενος σε ολους τους ξερολες προπονητες της κερκιδας που ακομη αν και εχουν πει χιλιαδες γνωμες για το πως επρεπε να παιζει ο ΠΑΟΚ εαν ηταν αυτοι προπονητες και ποιοι παικτες επρεπε να ερθουν εαν ηταν αυτοι ο Ζησης
η μιζερια και η γκατεμια σας τελειωμο δεν εχουν
συνεχιστε ετσι γερα και οταν κουνισουν το μαντιλι αυτοι που σε λιγο θα αρχισετε να τους μαγαριζετε ..γιατι με τον Σαντος δεν βγαζετε ακρη...ελατε να κανετε εσεις την διοικηση και φερτε για προπονητες τα φαντασματα (καλο ειναι μια φορα να μας πειτε για ποιο λογο πιστευετε οτι με αυτους τους παικτες τα φαντασματα κατω απο 3μπαλο δεν θα φιλοδωρουν κανενα)
ΑΥΤΑ και τα μιαλα στα καγκελα

αντε απο εδω ρε
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

Θα λες τα ίδια...και μετά το πιθανό πιπέτο με τον γαύρο bro ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”