6. Χάρης Τσιγγάρας
Re: 6. Χάρης Τσιγγάρας
Απόστολε, ναι, οκ, χθες φάνηκε περισσότερο, καλύτερος.
θα περίμενα να κάνει αυτό το κλικ, μετά από δύο σαιζόν.
να, πως με το που μπήκε ο θυμιάνης έδειξε φρέσκος, αποφασιστικός? ε, κάτι τέτοιο. και ο χρόνος που έχουν οι αθλητές για να το παρουσιάσουν δεν είναι πολύς.
θα περίμενα να κάνει αυτό το κλικ, μετά από δύο σαιζόν.
να, πως με το που μπήκε ο θυμιάνης έδειξε φρέσκος, αποφασιστικός? ε, κάτι τέτοιο. και ο χρόνος που έχουν οι αθλητές για να το παρουσιάσουν δεν είναι πολύς.
- ΑποστόληςΑ
- WeWillRockYou
Για τον Χάρη είναι δύσκολη συγκυρία.
Με έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο, ή θα πρέπει να πάει για ανανέωση ή για πώληση.
Στην ομάδα έχει θέση στο ρόστερ, αλλά ως τελευταία επιλογή στα χαφ. Δυστυχώς αν δεν βελτιώσει πράγματα στο παιχνίδι του, δεν μπορεί να έχει απαιτήσεις για περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
Φυσικά, αυτή η βελτίωση δεν θα φανεί στην προετοιμασία και στα πρώτα φιλικά. Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από το τέλος της σεζόν, δεν μπορεί να αλλάξει κάτι τόσο γρήγορα.
Το θέμα είναι τι διάθεση θα δείξει και ο ίδιος για το μέλλον του. Είτε θα πρέπει να πει επεκτείνω το συμβόλαιο μου, ξέρω ότι θα έχω περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, αλλά ζητάω βοήθεια από το προπονητικό τιμ για να βελτιώσω τις αδυναμίες μου και στρώνομαι στην δουλειά. Είτε να φέρει μια πρόταση στην ομάδα και να κυνηγήσει την τύχη του σε μια μικρομεσαία ομάδα του εξωτερικού, διεκδικώντας εκεί περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
Με έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο, ή θα πρέπει να πάει για ανανέωση ή για πώληση.
Στην ομάδα έχει θέση στο ρόστερ, αλλά ως τελευταία επιλογή στα χαφ. Δυστυχώς αν δεν βελτιώσει πράγματα στο παιχνίδι του, δεν μπορεί να έχει απαιτήσεις για περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
Φυσικά, αυτή η βελτίωση δεν θα φανεί στην προετοιμασία και στα πρώτα φιλικά. Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από το τέλος της σεζόν, δεν μπορεί να αλλάξει κάτι τόσο γρήγορα.
Το θέμα είναι τι διάθεση θα δείξει και ο ίδιος για το μέλλον του. Είτε θα πρέπει να πει επεκτείνω το συμβόλαιο μου, ξέρω ότι θα έχω περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, αλλά ζητάω βοήθεια από το προπονητικό τιμ για να βελτιώσω τις αδυναμίες μου και στρώνομαι στην δουλειά. Είτε να φέρει μια πρόταση στην ομάδα και να κυνηγήσει την τύχη του σε μια μικρομεσαία ομάδα του εξωτερικού, διεκδικώντας εκεί περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
- john4serres
Είναι σαφές ότι ο Χάρης Τσιγγάρας υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην εκκίνηση της νέας περιόδου και δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, όπως έγινε και την περσινή σεζόν όπου μαζί με τον Σβαμπ ήταν το δίδυμο στα χαφ που κουβάλησαν την ομάδα στα προκριματικά του Conference League.
Φάνηκε και από το φιλικό με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το παιχνίδι, που προσομοίαζε περισσότερο από κάθε άλλο με επίσημο και ο Χαλκιδικιώτης μέσος ήταν ο παρτενέρ του Σβαμπ.
Αν και υπήρχε ανοιχτή συζήτηση για να έρθει κάποια από ομάδα του εξωτερικού, προς το παρόν έχουν παγώσει τα πάντα, ειδικά από την στιγμή που δεν έχει καλυφθεί ακόμη το κενό του Σουαλιό Μεϊτέ. Αυτός είναι και ο λόγος, που δεν προχώρησε το ενδιαφέρον που δεδομένα υπάρχει από ομάδα της κεντρικής Ευρώπης, με τις πληροφορίες του SFINA.GR να κάνουν λόγο για ομάδα από την Γερμανία και δεν πρόκειται να γίνει το οτιδήποτε όσο τα δεδομένα με τους μέσους του ΠΑΟΚ είναι τα τωρινά.
- ΑποστόληςΑ
Δηλαδή περιμένουμε να μας βάλει ο Τσιγγαρας τσουλου για να έρθουν οι παιχταραδες μετά από Σεπτέμβρη;
- ΑποστόληςΑ
Δεν θα αναλύσω περαιτέρω τις απόψεις ενός ΑΡΔ. Είπα να γράψω κάτι εύθυμο, αλλά μέχρις εκεί.
Κλασικα ετσι γινεται τα τελευταία καλοκαίρια.Patron έγραψε:Δηλαδή περιμένουμε να μας βάλει ο Τσιγγαρας τσουλου για να έρθουν οι παιχταραδες μετά από Σεπτέμβρη;
- BlackMagicPAOK
Thessports.
"Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Χάρη Τσιγγάρα στον Ατρόμητο!
Ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ εδώ και καιρό βρίσκονταν στη μεταγραφική λίστα της ομάδας του Περιστερίου και πλέον φαίνεται πως βρέθηκε η «χρυσή» τομή για την ολοκλήρωση μίας ακόμα σπουδαίας μεταγραφής για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.
Σαφώς και οι σχέσεις που έχει ο Πάμπλο Γκαρσία με τον ποδοσφαιριστή έπαιξαν τον ρόλο τους με τον Ατρόμητο να προσθέτει στο ρόστερ του έναν ακόμα έμπειρο και ποδοσφαιριστή.
Να σημειώσουμε πως ο Δικέφαλος διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης σε πιθανή μελλοντική μεταγραφή του 24χρονου αμυντικού μέσου."
"Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Χάρη Τσιγγάρα στον Ατρόμητο!
Ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ εδώ και καιρό βρίσκονταν στη μεταγραφική λίστα της ομάδας του Περιστερίου και πλέον φαίνεται πως βρέθηκε η «χρυσή» τομή για την ολοκλήρωση μίας ακόμα σπουδαίας μεταγραφής για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.
Σαφώς και οι σχέσεις που έχει ο Πάμπλο Γκαρσία με τον ποδοσφαιριστή έπαιξαν τον ρόλο τους με τον Ατρόμητο να προσθέτει στο ρόστερ του έναν ακόμα έμπειρο και ποδοσφαιριστή.
Να σημειώσουμε πως ο Δικέφαλος διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης σε πιθανή μελλοντική μεταγραφή του 24χρονου αμυντικού μέσου."
Κουβα πηγε το ρεπορταρδjohn4serres έγραψε:Είναι σαφές ότι ο Χάρης Τσιγγάρας υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην εκκίνηση της νέας περιόδου και δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, όπως έγινε και την περσινή σεζόν όπου μαζί με τον Σβαμπ ήταν το δίδυμο στα χαφ που κουβάλησαν την ομάδα στα προκριματικά του Conference League.
Φάνηκε και από το φιλικό με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το παιχνίδι, που προσομοίαζε περισσότερο από κάθε άλλο με επίσημο και ο Χαλκιδικιώτης μέσος ήταν ο παρτενέρ του Σβαμπ.
Αν και υπήρχε ανοιχτή συζήτηση για να έρθει κάποια από ομάδα του εξωτερικού, προς το παρόν έχουν παγώσει τα πάντα, ειδικά από την στιγμή που δεν έχει καλυφθεί ακόμη το κενό του Σουαλιό Μεϊτέ. Αυτός είναι και ο λόγος, που δεν προχώρησε το ενδιαφέρον που δεδομένα υπάρχει από ομάδα της κεντρικής Ευρώπης, με τις πληροφορίες του SFINA.GR να κάνουν λόγο για ομάδα από την Γερμανία και δεν πρόκειται να γίνει το οτιδήποτε όσο τα δεδομένα με τους μέσους του ΠΑΟΚ είναι τα τωρινά.
- Μπαρκαρούτσος
Ε ποια σφήνα τώρα, σοβαρολογούμε;
"Είναι σαφές" λέει. Εξυπνάδα από τον αέρα, από το τίποτα.
Αν γράψεις στα σχόλια "Από πού είναι σαφές;" θα αρχίσουν τα "εεεε, αααα"... Την ίδια μέρα έγινε άλλο φιλικό.
Ο άμπαλος που έγραψε το άρθρο, δεν είδε ότι ο προπονητής ανεμείγνυε τις ενδεκάδες;;
Ρε πούστη μου από τον κώλο βγάζουν τα άρθρα; Γαμώ την πουτάνα μου, τι άτομα πάτε και τους δίνετε δουλειά ρε πούστη...
"Είναι σαφές" λέει. Εξυπνάδα από τον αέρα, από το τίποτα.
Αν γράψεις στα σχόλια "Από πού είναι σαφές;" θα αρχίσουν τα "εεεε, αααα"... Την ίδια μέρα έγινε άλλο φιλικό.
Ο άμπαλος που έγραψε το άρθρο, δεν είδε ότι ο προπονητής ανεμείγνυε τις ενδεκάδες;;
Ρε πούστη μου από τον κώλο βγάζουν τα άρθρα; Γαμώ την πουτάνα μου, τι άτομα πάτε και τους δίνετε δουλειά ρε πούστη...
- kataramenos5
Εντωμεταξυ η μιση Θεσσαλονίκη ξερει απο περσι οτι ο Χαρης ηθελε να φυγει. Σε γυαλα ζουνε οι ατιμοι?
Τελειώνει του Τσιγγάρα
Βρίσκεται πλέον μία… ανάσα από τον Ατρόμητο και την “μετακόμισή” του στην Αθήνα, αποχωρώντας από την Τούμπα.
Ο Ατρόμητος άσκησε όλο το τελευταίο διάστημα έντονο pressing και στον ΠΑΟΚ, πήραν τελικά -όπως φαίνεται- την απόφαση για τον Χάρη Τσιγγάρα παρά το γεγονός ότι στη μεσαία γραμμή υπάρχει δεδομένο θέμα σε αυτή τη φάση.
Ο 24χρονος χαφ βρίσκεται στην Αθήνα από το Σάββατο και σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24 δεν αποκλείεται να υπάρξει άμεσα -ακόμη και τις επόμενες ώρες- οριστική εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα.paok24
- WeWillRockYou
Thank you, #TheEqualizer
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πώληση του Χάρη Τσιγγάρα στον Ατρόμητο. Ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη.
26.08.2024
Ήρθε στον ΠΑΟΚ το μακρινό 2010, 10 χρονών παιδί και 14 χρόνια μετά φεύγει άντρας, πρωταθλητής, Κυπελλούχος και διεθνής. Ο Χάρης Τσιγγάρας πέρασε όλη την εκπαιδευτική διαδικασία του PAOK Academy, κέρδισε πρωταθλήματα με τις Κ15, Κ17 και Κ19, πήρε την προαγωγή στην πρώτη ομάδα, κέρδισε δύο Κύπελλα Ελλάδας, ήταν μέλος των The Incredibles που κατέκτησαν το πρωτάθλημα της σεζόν 2023-24 και το φετινό καλοκαίρι έφτασε μέχρι την Εθνική Ελλάδας.
Συνολικά με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ έπαιξε σε 81 αγώνες, ενώ σκόραρε δύο γκολ κι έδωσε μία ασίστ.
Χάρη σ’ ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά σου στην ομάδα και σου ευχόμαστε ότι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας σου!