Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Θα καλύψει κάποια σημαντικά κενά, αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει ένα μύριο το χρόνο (ούτε και ο Μάουρο βέβαια...), ούτε και πρόκειται να τα δώσει ποτέ ο ΠΑΟΚ.
Τώρα αν περιμένουμε μέχρι την Πέμπτη την βάψαμε...θα βγαίνουν μάνατζερ να λένε δεν έκλεισε , δίπλα από Τουρκία να λένε ενδιαφέρεται η Μπεσίκτας γαλατα Φενέρ κλασσικά , αυτός να λέει δεν έχω πάρει απόφαση ακόμα κλπ...μακάρι να έχει συμφωνήσει και να μην αγχωνόμαστε πάλι
Θέλω γερμανοτραφεις παίκτες που να είναι αμίλητοι και όχι φαντεζι.
Αλλά όταν έρχεται η μπάλα πάνω τους να ξέρουν να κάνουν σοβαρό κοντρόλ και να μη κοντρολαρουν με την κοιλιά και το καλάμι
Γίνεται;
Αλλά όταν έρχεται η μπάλα πάνω τους να ξέρουν να κάνουν σοβαρό κοντρόλ και να μη κοντρολαρουν με την κοιλιά και το καλάμι
Γίνεται;
Αυτην την στιγμη εχεις Αουγκουστο Εσιτι Καντουρι.joshua έγραψε:Αυτη τη στιγμη εχω στα χαφ Εσιτι,Αγκουστο,Μισιτς φυσικα με τους 2 τραυματιες, αλλα καποια στιγμη αυτη η τριαδα θα ειναι διαθεσιμη.Ε περιμενα κατι καλυτερο για ενισχυση στη γραμμη..Ας ελπισουμε οτι ο Αυστριακος θα ειναι μια πρωτη κινηση μπαλωμα και θα ερθει κατι ακομα στα χαφ πιο ενδιαφερον αργοτερα.
Ο Μισιτς εχει επιστρέψει στην σπορτινγκ και μέχρι να επαναποκτηθει δεν θεωρειται παιχτης μας.
Ο Εσιτι θεωρω δεν υπολογίζεται ως αξιοπιστη λυση σε δυσκολα ματς.
Αρα εχουμε κατ ουσίαν μονο Καντουρι...
Με αυτα τα δεδομενα εγω θα επαιρνα ρναν παιχτη τυπου Σβαμπ και ταυτοχρονα θα εψαχνα να πουλησω καπου εσιτι για να τον αντικαταστησω με καποιον καλυτερο.
Αλλα ΠΑΟΚ εισαι, εδω δεν εχουμε καταφερει να διωξουμε ακομη Βερμπλουμ, τι να λεμε?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε συ dani,γράφεις λες και είσαι κανένας πρωταρης.danirifle έγραψε:τον παίχτη δεν τον ξέρω, αλλά συγκρίνοντας τα στατιστικά του fm με τον fransergio, είναι παρόμοιοι, με ελάχιστο προβάδισμα στον βραζιλιάνο
οπότε, δε μπορεί τον έναν να τον λέμε "παιχταρά" και τον άλλον "μέτριο"
από την άλλη, τα στατιστικά δε λένε πάντα την αλήθεια, καθώς ο μουλέν είχε καλύτερα στατιστικά από μίσιτς πχ
Δηλαδή ίδια αξία έχουν τα στατιστικά κάποιου στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με κάποιου στο Αυστριακό;
- invincible
Κοίτα αν κρίνω από τις προτάσεις σε παίχτες από αυτά που βγάζουν οι μανατζερ στην φόρα δηλαδή στα ΑΡΔ κινούμασταν για νεαρούς ή νεαρούς δανεικούς στην θέση 6 και έναν πολύ καλό στο 8 ως αντιΜαουρίτσιο αλλά δεν αποκλείω να κλείσουν και τον Μαουρίσιο και να δώσουν δανεικό τον Εσιτι... Θα δούμε αλλά αυτή η πληροφορία δεν βγήκε από ΜΜΕ Αυστρίας...βγήκε μέσα από την ΠΑΕ ως πληροφορία σε όλα τα σαιτς... που σημαίνει ότι ή την βγάλανε γιατί έχει κλείσει ή γιατί θέλουν να πιέσουν Μαουρίτσιο ή μπορεί να μην έχει σχέση με Μαουρισιο αλλά θέλαν έναν παιχταρά στο 8 και τον έκλεισε ο Ρέμπε. Θα μάθουμε σύντομα και αν έρθει θα μάθουμε και για το συμβόλαιο... 

Στατιστικά στο fm λέει ,όχι στις σεζόνobanebane έγραψε:Ρε συ dani,γράφεις λες και είσαι κανένας πρωταρης.danirifle έγραψε:τον παίχτη δεν τον ξέρω, αλλά συγκρίνοντας τα στατιστικά του fm με τον fransergio, είναι παρόμοιοι, με ελάχιστο προβάδισμα στον βραζιλιάνο
από την άλλη, τα στατιστικά δε λένε πάντα την αλήθεια, καθώς ο μουλέν είχε καλύτερα στατιστικά από μίσιτς πχ
Δηλαδή ίδια αξία έχουν τα στατιστικά κάποιου στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με κάποιου στο Αυστριακό;
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Fuck ο τύπος έχει 50 σελίδες στο φόρουμ της ραπίντ μόνο μέσα στον Ιουλίου
-
- Επικοινωνία:
Με την καμμία όμως!Μιλάμε για έναν 30αρη που έχει γίνει 1 ολόκληρη φορα διεθνης στην εθνική Αυστρίας!!! Δηλαδή ο Φούντας τι συμβόλαιο έχει με διπλάσια χρηματιστηριακή αξία και ενώ έχει κάνει παπάδες;Από την άλλη βέβαια πρέπει να προβληματιστούμε για το τι επίπεδο έχει ένα πρωτάθλημα που έχει τέτοια στατιστικά παίκτης που με το ζόρι στεκόταν στον Πανιώνιο!!!!karlat85 έγραψε:1 εκατομμύριο συμβόλαιο είχε ο αυστριακός
-
Το αυστριακό πρωτάθλημα έχει ανέβει, σίγουρα δεν είναι πορτογαλικό αλλά έχει αναδειξει προπονητές κ παίκτες που πρωταγωνιστουν στην Μπουντεσλιγκα (κυρίως η Σαλτσμπουργκ) . Δεν νομίζω να έχει να ζηλέψει αυτή τη στιγμή τίποτα απ το ελληνικό. Κ η εθνική τους ανεβαινει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Τρί 28 Ιούλ 2020, 11:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
karlat85 έγραψε:Στατιστικά στο fm λέει ,όχι στις σεζόνobanebane έγραψε:Ρε συ dani,γράφεις λες και είσαι κανένας πρωταρης.danirifle έγραψε:τον παίχτη δεν τον ξέρω, αλλά συγκρίνοντας τα στατιστικά του fm με τον fransergio, είναι παρόμοιοι, με ελάχιστο προβάδισμα στον βραζιλιάνο
Α μάλιστα,σορυ από τον dani τότε, κατάλαβα λάθος.
ίσως δεν το έγραψα σωστά baneobanebane έγραψε:Ρε συ dani,γράφεις λες και είσαι κανένας πρωταρης.danirifle έγραψε:τον παίχτη δεν τον ξέρω, αλλά συγκρίνοντας τα στατιστικά του fm με τον fransergio, είναι παρόμοιοι, με ελάχιστο προβάδισμα στον βραζιλιάνο
είδα έναν υπερενθουσιασμό στο όνομα του fransergio και μία ψιλοξενέρα στο όνομα του schwab
δεν ξέρω αν όντως υπάρχει τόση διαφορά μεταξύ τους, γιατί δεν τους έχω δει live. (προσωπικά την αμφισβητώ)
παρατηρώ το πόση διαφορά κάνει η περιρέουσα ατμόσφαιρα στο "γκελ" που κάνει ένας παίχτης στα αυτιά του κόσμου
τώρα για τα στατιστικά των αγώνων, είναι πολύ σχετικά
φυσικά και πρέπει να υπάρχει η ανάγνωσή τους ανάλογα με το πρωτάθλημα που αγωνίζονται, όπως και ανάλογα τις ειδικές συνθήκες (πχ είδα να χτυπάει τα πέναλτι σε βιντεάκι)
Πρόβλεψη.Sekeris έγραψε:Πιεζουμε Μαουριτσιο με τον αυστριακο
Αν έρθει ο αυστριακός, θα μείνει ο Μάου και μετά το ευρωπαϊκό θα πουληθεί ο καντουρι.
Θα πας Ευρώπη με χαφ εσιτι, μαου, αυστριακός και Ομάρ.
- bersekeros
Ύψους ήθελες να γράψεις και έφαγες autocorrect;renegade έγραψε:Στο πρόσωπο του αυστριακού βλέπουν αυτόν που θα δώσει τα νούμερα που χάνουμε απο την απουσία μίσους.
Ειδικά σε ένα πρωτάθλημα που η μπάλα σηκώνεται πολύ συχνά και σε μια ομάδα που επιτίθεται κατά βάση από πλάγια με σέντρες ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής μπορεί να είναι αρκετά χρήσιμος

Ή όντως εννοείς ότι είναι "άγριος";

Βεβαια στο fm ο Μαουρισιο εχει καλυτερα στατιστικά και απο τους δυο...
Ολα ειναι σχετικα.
Μεγαλο ρολο παίζει η αντιληψη του ποδοσφαιριστη περα απο τα τεχνικα του χαρακτηριστικα...
Ολα ειναι σχετικα.
Μεγαλο ρολο παίζει η αντιληψη του ποδοσφαιριστη περα απο τα τεχνικα του χαρακτηριστικα...