Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα καλύψει κάποια σημαντικά κενά, αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει ένα μύριο το χρόνο (ούτε και ο Μάουρο βέβαια...), ούτε και πρόκειται να τα δώσει ποτέ ο ΠΑΟΚ.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Τώρα αν περιμένουμε μέχρι την Πέμπτη την βάψαμε...θα βγαίνουν μάνατζερ να λένε δεν έκλεισε , δίπλα από Τουρκία να λένε ενδιαφέρεται η Μπεσίκτας γαλατα Φενέρ κλασσικά , αυτός να λέει δεν έχω πάρει απόφαση ακόμα κλπ...μακάρι να έχει συμφωνήσει και να μην αγχωνόμαστε πάλι
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Θέλω γερμανοτραφεις παίκτες που να είναι αμίλητοι και όχι φαντεζι.

Αλλά όταν έρχεται η μπάλα πάνω τους να ξέρουν να κάνουν σοβαρό κοντρόλ και να μη κοντρολαρουν με την κοιλιά και το καλάμι

Γίνεται;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

joshua έγραψε:Αυτη τη στιγμη εχω στα χαφ Εσιτι,Αγκουστο,Μισιτς φυσικα με τους 2 τραυματιες, αλλα καποια στιγμη αυτη η τριαδα θα ειναι διαθεσιμη.Ε περιμενα κατι καλυτερο για ενισχυση στη γραμμη..Ας ελπισουμε οτι ο Αυστριακος θα ειναι μια πρωτη κινηση μπαλωμα και θα ερθει κατι ακομα στα χαφ πιο ενδιαφερον αργοτερα.
Αυτην την στιγμη εχεις Αουγκουστο Εσιτι Καντουρι.
Ο Μισιτς εχει επιστρέψει στην σπορτινγκ και μέχρι να επαναποκτηθει δεν θεωρειται παιχτης μας.
Ο Εσιτι θεωρω δεν υπολογίζεται ως αξιοπιστη λυση σε δυσκολα ματς.
Αρα εχουμε κατ ουσίαν μονο Καντουρι...
Με αυτα τα δεδομενα εγω θα επαιρνα ρναν παιχτη τυπου Σβαμπ και ταυτοχρονα θα εψαχνα να πουλησω καπου εσιτι για να τον αντικαταστησω με καποιον καλυτερο.
Αλλα ΠΑΟΚ εισαι, εδω δεν εχουμε καταφερει να διωξουμε ακομη Βερμπλουμ, τι να λεμε?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

danirifle έγραψε:τον παίχτη δεν τον ξέρω, αλλά συγκρίνοντας τα στατιστικά του fm με τον fransergio, είναι παρόμοιοι, με ελάχιστο προβάδισμα στον βραζιλιάνο

οπότε, δε μπορεί τον έναν να τον λέμε "παιχταρά" και τον άλλον "μέτριο"

από την άλλη, τα στατιστικά δε λένε πάντα την αλήθεια, καθώς ο μουλέν είχε καλύτερα στατιστικά από μίσιτς πχ
Ρε συ dani,γράφεις λες και είσαι κανένας πρωταρης.
Δηλαδή ίδια αξία έχουν τα στατιστικά κάποιου στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με κάποιου στο Αυστριακό;
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Κοίτα αν κρίνω από τις προτάσεις σε παίχτες από αυτά που βγάζουν οι μανατζερ στην φόρα δηλαδή στα ΑΡΔ κινούμασταν για νεαρούς ή νεαρούς δανεικούς στην θέση 6 και έναν πολύ καλό στο 8 ως αντιΜαουρίτσιο αλλά δεν αποκλείω να κλείσουν και τον Μαουρίσιο και να δώσουν δανεικό τον Εσιτι... Θα δούμε αλλά αυτή η πληροφορία δεν βγήκε από ΜΜΕ Αυστρίας...βγήκε μέσα από την ΠΑΕ ως πληροφορία σε όλα τα σαιτς... που σημαίνει ότι ή την βγάλανε γιατί έχει κλείσει ή γιατί θέλουν να πιέσουν Μαουρίτσιο ή μπορεί να μην έχει σχέση με Μαουρισιο αλλά θέλαν έναν παιχταρά στο 8 και τον έκλεισε ο Ρέμπε. Θα μάθουμε σύντομα και αν έρθει θα μάθουμε και για το συμβόλαιο... ;)
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

obanebane έγραψε:
danirifle έγραψε:τον παίχτη δεν τον ξέρω, αλλά συγκρίνοντας τα στατιστικά του fm με τον fransergio, είναι παρόμοιοι, με ελάχιστο προβάδισμα στον βραζιλιάνο

από την άλλη, τα στατιστικά δε λένε πάντα την αλήθεια, καθώς ο μουλέν είχε καλύτερα στατιστικά από μίσιτς πχ
Δηλαδή ίδια αξία έχουν τα στατιστικά κάποιου στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με κάποιου στο Αυστριακό;
Στατιστικά στο fm λέει ,όχι στις σεζόν

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Fuck ο τύπος έχει 50 σελίδες στο φόρουμ της ραπίντ μόνο μέσα στον Ιουλίου
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

karlat85 έγραψε:1 εκατομμύριο συμβόλαιο είχε ο αυστριακός

Με την καμμία όμως!Μιλάμε για έναν 30αρη που έχει γίνει 1 ολόκληρη φορα διεθνης στην εθνική Αυστρίας!!! Δηλαδή ο Φούντας τι συμβόλαιο έχει με διπλάσια χρηματιστηριακή αξία και ενώ έχει κάνει παπάδες;Από την άλλη βέβαια πρέπει να προβληματιστούμε για το τι επίπεδο έχει ένα πρωτάθλημα που έχει τέτοια στατιστικά παίκτης που με το ζόρι στεκόταν στον Πανιώνιο!!!!
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Το αυστριακό πρωτάθλημα έχει ανέβει, σίγουρα δεν είναι πορτογαλικό αλλά έχει αναδειξει προπονητές κ παίκτες που πρωταγωνιστουν στην Μπουντεσλιγκα (κυρίως η Σαλτσμπουργκ) . Δεν νομίζω να έχει να ζηλέψει αυτή τη στιγμή τίποτα απ το ελληνικό. Κ η εθνική τους ανεβαινει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Τρί 28 Ιούλ 2020, 11:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

karlat85 έγραψε:
obanebane έγραψε:

Στατιστικά στο fm λέει ,όχι στις σεζόν

Α μάλιστα,σορυ από τον dani τότε, κατάλαβα λάθος.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

obanebane έγραψε:

ίσως δεν το έγραψα σωστά bane
είδα έναν υπερενθουσιασμό στο όνομα του fransergio και μία ψιλοξενέρα στο όνομα του schwab
δεν ξέρω αν όντως υπάρχει τόση διαφορά μεταξύ τους, γιατί δεν τους έχω δει live. (προσωπικά την αμφισβητώ)
παρατηρώ το πόση διαφορά κάνει η περιρέουσα ατμόσφαιρα στο "γκελ" που κάνει ένας παίχτης στα αυτιά του κόσμου

τώρα για τα στατιστικά των αγώνων, είναι πολύ σχετικά
φυσικά και πρέπει να υπάρχει η ανάγνωσή τους ανάλογα με το πρωτάθλημα που αγωνίζονται, όπως και ανάλογα τις ειδικές συνθήκες (πχ είδα να χτυπάει τα πέναλτι σε βιντεάκι)
kos

Δημοσίευση από kos »

Sekeris έγραψε:Πιεζουμε Μαουριτσιο με τον αυστριακο :lol:
Πρόβλεψη.
Αν έρθει ο αυστριακός, θα μείνει ο Μάου και μετά το ευρωπαϊκό θα πουληθεί ο καντουρι.
Θα πας Ευρώπη με χαφ εσιτι, μαου, αυστριακός και Ομάρ.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

renegade έγραψε:Στο πρόσωπο του αυστριακού βλέπουν αυτόν που θα δώσει τα νούμερα που χάνουμε απο την απουσία μίσους.
Ειδικά σε ένα πρωτάθλημα που η μπάλα σηκώνεται πολύ συχνά και σε μια ομάδα που επιτίθεται κατά βάση από πλάγια με σέντρες ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής μπορεί να είναι αρκετά χρήσιμος
Ύψους ήθελες να γράψεις και έφαγες autocorrect; :mrgreen:

Ή όντως εννοείς ότι είναι "άγριος"; :D
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Βεβαια στο fm ο Μαουρισιο εχει καλυτερα στατιστικά και απο τους δυο...
Ολα ειναι σχετικα.
Μεγαλο ρολο παίζει η αντιληψη του ποδοσφαιριστη περα απο τα τεχνικα του χαρακτηριστικα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”