Abel Fernando Moreira Ferreira
- kataramenos5
- denyparxeisalio
- navigator11
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Θα χορτάσουμε τόπι φέτος. Δεν ξέρω για τρόπαια, δεν εξαφανίζονται οι κομινοσιδηροπουσταίοι έτσι απλά. Θα συνεχίσουν ακάθεκτες οι ντόπιες διαιτητολέρες να αλλοιώνουν τη βαθμολογία. Αλλά σε επίπεδο αγωνιστικό το ξεβράκωμα προηγούμενο δε θα έχει.
- buffalobill4
433 ή στάχτη κ μπουλμπερη Άμπελ.
Ειδικά τώρα που είδες κ είδαμε ότι μπορούμε να κεντησουμε μην το ξαναλλαξεις. Έχουμε και πολλά και ποιοτικά χαφ και λίγα και ντεφορμέ εξτρεμ και δεκαρια
Ειδικά τώρα που είδες κ είδαμε ότι μπορούμε να κεντησουμε μην το ξαναλλαξεις. Έχουμε και πολλά και ποιοτικά χαφ και λίγα και ντεφορμέ εξτρεμ και δεκαρια
-
kostas.doumpis
που το ειδες το 4-3-3 φιλε?buffalobill4 έγραψε:433 ή στάχτη κ μπουλμπερη Άμπελ.
- Mauricio-8-
Θέλω να δω ένα σύστημα με 3 5 2 με Ινγανσον Βαρελα Κρεσπο μπροστά Μαουρισιο Μισιτς Μπισεβαρ στα πλάγια Βιερηνια Ματος και μπροστά Σβιντερσκι με Τσουμπα.
- buffalobill4
Αντε πάλι τα ίδια.kostas.doumpis έγραψε:που το ειδες το 4-3-3 φιλε?buffalobill4 έγραψε:433 ή στάχτη κ μπουλμπερη Άμπελ.
Σύστημα με 4 πίσω. Σε φάση επίθεσης το ένα μπακ δεν έμενε στόπερ όπως ως τώρα αλλά ήταν καθαρό μπακ.
3 στο κέντρο με ένα χαφ σε ρόλο 6αριου και δύο καθαρά 8αρια που μάλιστα το ένα ήταν δεξιά (μισιτς) το άλλο αριστερά (καντουρι).
2 εξτρεμ. Το ένα γραμμή καθαρά (Λημνιός) το άλλο συνεκλινε για να δώσει κ χώρο στον Γιαννουλη (μπισε).
Σέντερ φορ.
Δηλαδή ρε παιδιά εσείς είδατε τον ίδιο σχηματισμό με τα προηγούμενα ματς η μήπως τον σχηματισμό του περσινού ΠΑΟΚ?
Εγώ είδα κάτι εντελώς διαφορετικό και από φέτος κ από περσι
Ας παίξει ότι θέλει ο Πορτογάλλος Σούλης Παπαδόπουλος , αρκεί να πάρει το τριποντο.
Συμφωνώ...εγώ ο Αμπαλος θέλω να κερδίσω και ας μην ξέρω τι έπαιξε ο Αμπελ..
Να κερδίζω με 11 μαχητές αυτό...
Να κερδίζω με 11 μαχητές αυτό...
- ΑποστόληςΑ
Δεν παει ετσι. Πρεπει να παιζουμε συμφωνα με τους νομους της τεχνης και της επιστημης...
-
Dimg4
Ρε τρελε σε παω με χιλια αλλα δεν γινεται να μη βλεπουμε τι μπορει να κανει σε ματς ο λαμπρου... βαλτον ενα μισαωρο στην τριπολιτσα
- navigator11
Εδώ θα συμφωνήσω!giapas έγραψε:Ας παίξει ότι θέλει ο Πορτογάλλος Σούλης Παπαδόπουλος , αρκεί να πάρει το τριποντο.
-
kostas.doumpis
Αντε πάλι τα ίδια.buffalobill4 έγραψε:kostas.doumpis έγραψε:που το ειδες το 4-3-3 φιλε?buffalobill4 έγραψε:433 ή στάχτη κ μπουλμπερη Άμπελ.
Σύστημα με 4 πίσω. Σε φάση επίθεσης το ένα μπακ δεν έμενε στόπερ όπως ως τώρα αλλά ήταν καθαρό μπακ.
3 στο κέντρο με ένα χαφ σε ρόλο 6αριου και δύο καθαρά 8αρια που μάλιστα το ένα ήταν δεξιά (μισιτς) το άλλο αριστερά (καντουρι).
2 εξτρεμ. Το ένα γραμμή καθαρά (Λημνιός) το άλλο συνεκλινε για να δώσει κ χώρο στον Γιαννουλη (μπισε).
Σέντερ φορ.
Δηλαδή ρε παιδιά εσείς είδατε τον ίδιο σχηματισμό με τα προηγούμενα ματς η μήπως τον σχηματισμό του περσινού ΠΑΟΚ?
Εγώ είδα κάτι εντελώς διαφορετικό και από φέτος κ από περσι[/quo
φιλε χωρις παρεξηγηση!δες τι φαση του τικι τακα που δειχνουν απο χθες οι πορτογαλοι!3 πισω 1 χαφ μπροστα τους 4 σχεδον στην ιδια ευθεια δλδ καντουρι μισιτς λημνιος και γιαννουλης μπροστα τους ο μπισε και πιο μπροστα ο σφι!ειναι ολοφανερο!
- Μπαρκαρούτσος
νον πείπερ βγάζουν από το βοθρολίμανο για πιθανή απόλυση μάρτινς θα είναι η ευλογία αν συμβεί.
ο δρόμος είναι ένας και οι σαβίδηδες τον έχουν καταλάβει. στήριξη στον προπονητή και οι απανωτές φούτσες θα έρθουν.
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΝΤΑΜΠΛ.
ο δρόμος είναι ένας και οι σαβίδηδες τον έχουν καταλάβει. στήριξη στον προπονητή και οι απανωτές φούτσες θα έρθουν.
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΝΤΑΜΠΛ.