Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Όσον αφορά τον στόπερ,δεν τον ξέρω τον Κρέσπο.Αν κρίνω από αυτά που γράφετε,φέρνουμε τον δίδυμο αδελφό του Ινίγο Λόπεθ που χωρίστηκαν στην γέννα.Θα δείξει.
Όσον αφορά τον Βαρέλα,εγώ λέω να κοιτάμε πουθενά αλλού,γιατί με ανθρώπους σαν αυτόν τον Μπεκάλι άκρη δεν βγάζεις συνήθως.Μακάρι να υπογράψει,γιατί είναι πολύ καλή επιλογή ,αλλά ελπίζω να έχουμε και εξίσου καλή back up λύση.
Όσον αφορά τον Βαρέλα,εγώ λέω να κοιτάμε πουθενά αλλού,γιατί με ανθρώπους σαν αυτόν τον Μπεκάλι άκρη δεν βγάζεις συνήθως.Μακάρι να υπογράψει,γιατί είναι πολύ καλή επιλογή ,αλλά ελπίζω να έχουμε και εξίσου καλή back up λύση.
"Ο Τζίτζι Μπεκάλι έχει πάρει… πατριωτικά το θέμα με τον ΠΑΟΚ και τον Φερνάντο Βαρέλα και δεν του αρέσει καθόλου που ο παίκτης πιέζει ώστε να γίνει η μεταγραφή. Έτσι τις τελευταίες ώρες βγήκε στην αντεπίθεση.
Σύμφωνα με πηγές μας στην Ρουμανία, ο Νπεκάλι είπε πριν δύο ημέρες στον ποδοσφαιριστή, πως θα τον αφήσει να πάει στον ΠΑΟΚ , γιατί υπάρχει αρχική συμφωνία. Έτσι ο Βαρέλα είπε στους απεσταλμένους δημοσιογράφους στην Σλοβενία όπου προετοιμάζεται η Στεάουα, πως τελικά θα γίνει η πολυπόθητη μεταγραφή. Αποτέλεσμα αυτού ήταν όλες οι εφημερίδες να γράψουν για τελειωμένη μεταγραφή κάτι που σας αποκαλύψαμε στο INPAOK.
Στην συνέχεια όμως ο Μπεκάλι, άλλαξε τακτική και θύμωσε με τα δημοσιεύματα. Έτσι κάλεσε τον Βαρέλα και τον απαγόρευσε να μιλάει για τον ΠΑΟΚ. «Aν μιλήσεις ξανά για τον ΠΑΟΚ δεν θα σε αφήσω να πας εκεί», είπε ο Μπεκάλι και φαίνεται πως ο έμπειρος αμυντικός αλλά και ο Δικέφαλος έχουν… μπλέξει με έναν από τους πιο περίεργους παράγοντες τους ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου."
Τι άλλο θα ακούσουμε...
Σύμφωνα με πηγές μας στην Ρουμανία, ο Νπεκάλι είπε πριν δύο ημέρες στον ποδοσφαιριστή, πως θα τον αφήσει να πάει στον ΠΑΟΚ , γιατί υπάρχει αρχική συμφωνία. Έτσι ο Βαρέλα είπε στους απεσταλμένους δημοσιογράφους στην Σλοβενία όπου προετοιμάζεται η Στεάουα, πως τελικά θα γίνει η πολυπόθητη μεταγραφή. Αποτέλεσμα αυτού ήταν όλες οι εφημερίδες να γράψουν για τελειωμένη μεταγραφή κάτι που σας αποκαλύψαμε στο INPAOK.
Στην συνέχεια όμως ο Μπεκάλι, άλλαξε τακτική και θύμωσε με τα δημοσιεύματα. Έτσι κάλεσε τον Βαρέλα και τον απαγόρευσε να μιλάει για τον ΠΑΟΚ. «Aν μιλήσεις ξανά για τον ΠΑΟΚ δεν θα σε αφήσω να πας εκεί», είπε ο Μπεκάλι και φαίνεται πως ο έμπειρος αμυντικός αλλά και ο Δικέφαλος έχουν… μπλέξει με έναν από τους πιο περίεργους παράγοντες τους ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου."
Τι άλλο θα ακούσουμε...
Mingus, θύμισε μου σε παρακαλώ πολύ, το in-PAOK η Τατιάνα είπαμε ότι είναι ή η Λαμπίρη???

- Kostas_Peraia4
Oλα τα μεσα που ασχολουνται με την Αστον Βιλλα τον εχουν κλεισμενο τον Κρεσπο σε μας
- buffalobill4
Η ισπανικη λεξη πφιφα που σημαινει γκελα μου μεταφερθηκε και γι αυτον οπως παλιοτερα και για τον ινιγο.
Παρακαλαω τις ανωτερες δυναμεις να ζητησει παραπανω χρηματα και να μην κλεισει
Παρακαλαω τις ανωτερες δυναμεις να ζητησει παραπανω χρηματα και να μην κλεισει

εγώ λέω να βρούμε δύο άλλα κανονικά στόπερ και να σταματήσουμε τις διαπραγματεύσεις με τον μπακάλη, ο καιρός περνάει και σύντομα η ομάδα πάει Ολλανδία. Αν έχουν τώρα στην ΠΑΕ τόσο μεγάλη καψούρα τον Βαρέλα, να τον κλείσουν από τώρα για του χρόνου, και να μην πάρει ούτε ευρώ ο μπακάλης
κι εγω τρομοκρατηθηκα με τον Κρεσπο με οσα βλεπω εδω μεσα.... αλλα απο την αλλη.. αυτο που λες.. συν του οτι ο παικτης παιζει στην Premier League... ξερω γω? Τον Σκορδοπουτσογλου δεν τον πηρε η Αστον Βιλλα, ουτε εμενα κι εσενα... αρα καποιες ικανοτητες θα τις εχει ο αθρωπας για να εφτασε να παιζει σε τετοιο επιπεδο...ron-swanson έγραψε:Παντως για να τον ηθελε και ο Αρνεσεν περσι και να τον θελουν και οι Μιχελ-Ιβιτς φετος, κατι θα βλεπουν. Δεν γινεται να ειναι αμπαλοι και οι τρεις.
Έχει καθιερωθεί ΔΥΣΤΥΧΩΣ η Πέμπτη ως ημέρα προβολής εδώ και χρόνια (αλήθεια δεν ξέρω γιατί) και η γυναίκα δε θέλει να το αλλάξουμε, παρότι τα spoilers καραδοκούν και μας μαμιέται λίγο η ψυχολογία μέχρι να το δούμε.che4 έγραψε:πλακα κανεις ετσι....κλεισε τωρα απο χειρουργεια ,αιθουσα διδασκαλιας ,τιμονι ,μαγαζια ασε δουλειες δεν ξερω και με τι ασχοεισαι και τρεχα να δεις το επεισοδιο τωραMīngus έγραψε:Δεν το είδα ακόμη το επεισόδιο. Έχω μείνει πίσω.Kostas_Peraia4 έγραψε:Winter is here.Μην ξεχνιεστε
goran 64 έγραψε:Mingus, θύμισε μου σε παρακαλώ πολύ, το in-PAOK η Τατιάνα είπαμε ότι είναι ή η Λαμπίρη???![]()
![]()
![]()

η περιπτωση κρεσπο ειναι ενα σκληρο μαθημα της παε για οσους υποβαθμιζουν το εμψυχο υλικο της ομαδος...σου λεει
"παρακαλουσατε να φυγει ο βιτορ παρτε τωρα κρεσπο να γουσταρετε...την επομενη φορα που θα παρακαλατε να φυγει ο τζιολης προσεξτε γιατι θα σας φερουμε τον κλωνο του ζωγραφακη"
περα απο την πλακα δεν ξερω αν δεν πιστευω οτι θα γινει η κινηση ή απλα δε θελω να το πιστεψω...προς το παρων μαλλον καταληγω στο πρωτο καθως μου φαινεται απιθανο η παε να μην προχωρησε σε ανανεωση του βιτορ για να παρει με μεταγραφη τον κρεσπο...
αναμενουμε και κρινουμε :ugeek:
"παρακαλουσατε να φυγει ο βιτορ παρτε τωρα κρεσπο να γουσταρετε...την επομενη φορα που θα παρακαλατε να φυγει ο τζιολης προσεξτε γιατι θα σας φερουμε τον κλωνο του ζωγραφακη"

περα απο την πλακα δεν ξερω αν δεν πιστευω οτι θα γινει η κινηση ή απλα δε θελω να το πιστεψω...προς το παρων μαλλον καταληγω στο πρωτο καθως μου φαινεται απιθανο η παε να μην προχωρησε σε ανανεωση του βιτορ για να παρει με μεταγραφη τον κρεσπο...
αναμενουμε και κρινουμε :ugeek:
- ΑποστόληςΑ
Στην πρώτη του χρονιά έκανε 13 γκολ και 5 ασίστ. Για βάλε τα νούμερα του Jairo.sic-4 έγραψε:Θα προτιμουσα Jairo γιατι νομιζω οτι το ταβανι του Φανουρη το ειδαμε ενω του Jairo οχι.ΑποστόληςΑ έγραψε:Μεταξύ Fac και Jairo προτιμώ σαφώς τον πρώτο.
Συμφωνω στο θεμα του Τζαβελα και απορω πως θεωρειται τοσο de facto ως σταθερα στα στοπερ... Συμφωνω επισης και περι Ιβιτς.goran 64 έγραψε:Να διαχωρίσω την θέση μου κάπου εδώ για τα στόπερ...
Έχω γράψει πριν το τέλος των play off ότι χρειαζόμαστε ΔΥΟ στόπερς...Τόσο με κόβει, τόσο λέω...
Ονειρεύομαι ένα δίδυμο Douglas-Kana Biyik or Douglas-Varela μεν, αλλά γιατί απλά θεωρώ ότι δεν μπορώ να βασίζομαι σε μία δεύτερη πολύ καλή χρονιά του Τζαβέλλα, γιατί το παλικάρι τα καλύτερα του παιχνίδια τα έκανε όταν η ομάδα έπαιζε με 3 στόπερς και γιατί, όπως και να το κάνουμε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΠΕΡ!!!
Εξ άλλου με μία μοναδική καλή χρονιά, δεν μπορεί κάποιος να αποτελεί την μία από τις δύο "σταθερές" σου, σε θέση μάλιστα που είναι τελείως νευραλγική και η ομάδα μας πονάει χρόνια τώρα με μεσοβέζικες λύσεις!!!
Τα όνειρα μου μπορεί να μην γίνουν πραγματικότητα τελικά, αυτά όμως που επισημαίνω παραπάνω, είμαι σίγουρος ότι ο Βλάντο τα ξέρει πολύ καλύτερα από μένα σαν προπονητής, ενισχύοντας την άποψη μου το ότι δεν είναι ξένος-νεόφερτος στην ομάδα μας, οπότε όποιος και να έρθει, εφ όσον είναι επιλογή του Βλάντο, πιστεύω ακράδαντα ότι θα έρθει και θα αναβαθμίσει σίγουρα το "πονεμένο" κέντρο άμυνας μας!!!!
Τα υπόλοιπα τα ακούω-διαβάζω βερεσέ και για να περνάω την ώρα μου με Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Αυτιά...
- Kostas_Peraia4
Θεωρω οτι ο Κρεσπο,ειναι καθαρα,μια μορφη πιεσης προς τον Βαρελα και τον Μπεκαλι.Δεν νομιζω να απασχολει οντως
- paokovios1974
[
Από inpaok.com: Ο Τζίτζι Μπεκάλι έχει πάρει... πατριωτικά το θέμα με τον ΠΑΟΚ και τον Φερνάντο Βαρέλα
και δεν του αρέσει καθόλου που ο παίκτης πιέζει ώστε να γίνει η μεταγραφή
. Έτσι τις τελευταίες ώρες βγήκε στην αντεπίθεση.
Σύμφωνα με πηγές μας στην Ρουμανία,
ο Νπεκάλι είπε πριν δύο ημέρες στον ποδοσφαιριστή, πως θα τον αφήσει να πάει στον ΠΑΟΚ , γιατί υπάρχει αρχική συμφωνία.
Έτσι ο Βαρέλα είπε στους απεσταλμένους δημοσιογράφους στην Σλοβενία όπου προετοιμάζεται η Στεάουα, πως τελικά θα γίνει η πολυπόθητη μεταγραφή. Αποτέλεσμα αυτού ήταν όλες οι εφημερίδες να γράψουν για τελειωμένη μεταγραφή κάτι που σας αποκαλύψαμε στο INPAOK.
Στην συνέχεια όμως ο Μπεκάλι, άλλαξε τακτική και θύμωσε
με τα δημοσιεύματα. Έτσι κάλεσε τον Βαρέλα και τον απαγόρευσε να μιλάει για τον ΠΑΟΚ.
«Aν μιλήσεις ξανά για τον ΠΑΟΚ δεν θα σε αφήσω να πας εκεί
», είπε ο Μπεκάλι και φαίνεται πως ο έμπειρος αμυντικός αλλά και ο Δικέφαλος έχουν... μπλέξει με έναν από τους πιο περίεργους παράγοντες τους ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
*]
Για γελια και για κλαματα ,εχουμε την πληροφορηση που μας αξιζει.
Από inpaok.com: Ο Τζίτζι Μπεκάλι έχει πάρει... πατριωτικά το θέμα με τον ΠΑΟΚ και τον Φερνάντο Βαρέλα

Σύμφωνα με πηγές μας στην Ρουμανία,

Έτσι ο Βαρέλα είπε στους απεσταλμένους δημοσιογράφους στην Σλοβενία όπου προετοιμάζεται η Στεάουα, πως τελικά θα γίνει η πολυπόθητη μεταγραφή. Αποτέλεσμα αυτού ήταν όλες οι εφημερίδες να γράψουν για τελειωμένη μεταγραφή κάτι που σας αποκαλύψαμε στο INPAOK.

Στην συνέχεια όμως ο Μπεκάλι, άλλαξε τακτική και θύμωσε

«Aν μιλήσεις ξανά για τον ΠΑΟΚ δεν θα σε αφήσω να πας εκεί

*]
Για γελια και για κλαματα ,εχουμε την πληροφορηση που μας αξιζει.
Αν τίθεται θέμα επιλογής αυτό εννοειται.ΑποστόληςΑ έγραψε:Μεταξύ Fac και Jairo προτιμώ σαφώς τον πρώτο.
Πρέπει όμως και ο Ζάιρο να πάρει ευκαιρίες. Ξέρει μπαλιτσα αλλά πρέπει τα στοιχεία του να τα βγάζει στο γηπεδο και πρωτα από ολα να βελτιωθεί τακτικά.