Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από Odi »

Όσον αφορά τον στόπερ,δεν τον ξέρω τον Κρέσπο.Αν κρίνω από αυτά που γράφετε,φέρνουμε τον δίδυμο αδελφό του Ινίγο Λόπεθ που χωρίστηκαν στην γέννα.Θα δείξει.

Όσον αφορά τον Βαρέλα,εγώ λέω να κοιτάμε πουθενά αλλού,γιατί με ανθρώπους σαν αυτόν τον Μπεκάλι άκρη δεν βγάζεις συνήθως.Μακάρι να υπογράψει,γιατί είναι πολύ καλή επιλογή ,αλλά ελπίζω να έχουμε και εξίσου καλή back up λύση.
Άβαταρ μέλους
koseco

Δημοσίευση από koseco »

"Ο Τζίτζι Μπεκάλι έχει πάρει… πατριωτικά το θέμα με τον ΠΑΟΚ και τον Φερνάντο Βαρέλα και δεν του αρέσει καθόλου που ο παίκτης πιέζει ώστε να γίνει η μεταγραφή. Έτσι τις τελευταίες ώρες βγήκε στην αντεπίθεση.

Σύμφωνα με πηγές μας στην Ρουμανία, ο Νπεκάλι είπε πριν δύο ημέρες στον ποδοσφαιριστή, πως θα τον αφήσει να πάει στον ΠΑΟΚ , γιατί υπάρχει αρχική συμφωνία. Έτσι ο Βαρέλα είπε στους απεσταλμένους δημοσιογράφους στην Σλοβενία όπου προετοιμάζεται η Στεάουα, πως τελικά θα γίνει η πολυπόθητη μεταγραφή. Αποτέλεσμα αυτού ήταν όλες οι εφημερίδες να γράψουν για τελειωμένη μεταγραφή κάτι που σας αποκαλύψαμε στο INPAOK.

Στην συνέχεια όμως ο Μπεκάλι, άλλαξε τακτική και θύμωσε με τα δημοσιεύματα. Έτσι κάλεσε τον Βαρέλα και τον απαγόρευσε να μιλάει για τον ΠΑΟΚ. «Aν μιλήσεις ξανά για τον ΠΑΟΚ δεν θα σε αφήσω να πας εκεί», είπε ο Μπεκάλι και φαίνεται πως ο έμπειρος αμυντικός αλλά και ο Δικέφαλος έχουν… μπλέξει με έναν από τους πιο περίεργους παράγοντες τους ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου."

Τι άλλο θα ακούσουμε...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Mingus, θύμισε μου σε παρακαλώ πολύ, το in-PAOK η Τατιάνα είπαμε ότι είναι ή η Λαμπίρη??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Oλα τα μεσα που ασχολουνται με την Αστον Βιλλα τον εχουν κλεισμενο τον Κρεσπο σε μας
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Η ισπανικη λεξη πφιφα που σημαινει γκελα μου μεταφερθηκε και γι αυτον οπως παλιοτερα και για τον ινιγο.

Παρακαλαω τις ανωτερες δυναμεις να ζητησει παραπανω χρηματα και να μην κλεισει :lol:
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

εγώ λέω να βρούμε δύο άλλα κανονικά στόπερ και να σταματήσουμε τις διαπραγματεύσεις με τον μπακάλη, ο καιρός περνάει και σύντομα η ομάδα πάει Ολλανδία. Αν έχουν τώρα στην ΠΑΕ τόσο μεγάλη καψούρα τον Βαρέλα, να τον κλείσουν από τώρα για του χρόνου, και να μην πάρει ούτε ευρώ ο μπακάλης
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ron-swanson έγραψε:Παντως για να τον ηθελε και ο Αρνεσεν περσι και να τον θελουν και οι Μιχελ-Ιβιτς φετος, κατι θα βλεπουν. Δεν γινεται να ειναι αμπαλοι και οι τρεις.
κι εγω τρομοκρατηθηκα με τον Κρεσπο με οσα βλεπω εδω μεσα.... αλλα απο την αλλη.. αυτο που λες.. συν του οτι ο παικτης παιζει στην Premier League... ξερω γω? Τον Σκορδοπουτσογλου δεν τον πηρε η Αστον Βιλλα, ουτε εμενα κι εσενα... αρα καποιες ικανοτητες θα τις εχει ο αθρωπας για να εφτασε να παιζει σε τετοιο επιπεδο...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

che4 έγραψε:
Mīngus έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:Winter is here.Μην ξεχνιεστε ;)
Δεν το είδα ακόμη το επεισόδιο. Έχω μείνει πίσω.
πλακα κανεις ετσι....κλεισε τωρα απο χειρουργεια ,αιθουσα διδασκαλιας ,τιμονι ,μαγαζια ασε δουλειες δεν ξερω και με τι ασχοεισαι και τρεχα να δεις το επεισοδιο τωρα
Έχει καθιερωθεί ΔΥΣΤΥΧΩΣ η Πέμπτη ως ημέρα προβολής εδώ και χρόνια (αλήθεια δεν ξέρω γιατί) και η γυναίκα δε θέλει να το αλλάξουμε, παρότι τα spoilers καραδοκούν και μας μαμιέται λίγο η ψυχολογία μέχρι να το δούμε.
goran 64 έγραψε:Mingus, θύμισε μου σε παρακαλώ πολύ, το in-PAOK η Τατιάνα είπαμε ότι είναι ή η Λαμπίρη??? :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

η περιπτωση κρεσπο ειναι ενα σκληρο μαθημα της παε για οσους υποβαθμιζουν το εμψυχο υλικο της ομαδος...σου λεει

"παρακαλουσατε να φυγει ο βιτορ παρτε τωρα κρεσπο να γουσταρετε...την επομενη φορα που θα παρακαλατε να φυγει ο τζιολης προσεξτε γιατι θα σας φερουμε τον κλωνο του ζωγραφακη" :twisted:

περα απο την πλακα δεν ξερω αν δεν πιστευω οτι θα γινει η κινηση ή απλα δε θελω να το πιστεψω...προς το παρων μαλλον καταληγω στο πρωτο καθως μου φαινεται απιθανο η παε να μην προχωρησε σε ανανεωση του βιτορ για να παρει με μεταγραφη τον κρεσπο...

αναμενουμε και κρινουμε :ugeek:
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Να μην γίνει στο τέλος στόπερ ο Τζιόλης, δίδυμο με Τζαβέλα :D :D :D :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

sic-4 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Μεταξύ Fac και Jairo προτιμώ σαφώς τον πρώτο.
Θα προτιμουσα Jairo γιατι νομιζω οτι το ταβανι του Φανουρη το ειδαμε ενω του Jairo οχι.
Στην πρώτη του χρονιά έκανε 13 γκολ και 5 ασίστ. Για βάλε τα νούμερα του Jairo.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

goran 64 έγραψε:Να διαχωρίσω την θέση μου κάπου εδώ για τα στόπερ...

Έχω γράψει πριν το τέλος των play off ότι χρειαζόμαστε ΔΥΟ στόπερς...Τόσο με κόβει, τόσο λέω...

Ονειρεύομαι ένα δίδυμο Douglas-Kana Biyik or Douglas-Varela μεν, αλλά γιατί απλά θεωρώ ότι δεν μπορώ να βασίζομαι σε μία δεύτερη πολύ καλή χρονιά του Τζαβέλλα, γιατί το παλικάρι τα καλύτερα του παιχνίδια τα έκανε όταν η ομάδα έπαιζε με 3 στόπερς και γιατί, όπως και να το κάνουμε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΠΕΡ!!!

Εξ άλλου με μία μοναδική καλή χρονιά, δεν μπορεί κάποιος να αποτελεί την μία από τις δύο "σταθερές" σου, σε θέση μάλιστα που είναι τελείως νευραλγική και η ομάδα μας πονάει χρόνια τώρα με μεσοβέζικες λύσεις!!!

Τα όνειρα μου μπορεί να μην γίνουν πραγματικότητα τελικά, αυτά όμως που επισημαίνω παραπάνω, είμαι σίγουρος ότι ο Βλάντο τα ξέρει πολύ καλύτερα από μένα σαν προπονητής, ενισχύοντας την άποψη μου το ότι δεν είναι ξένος-νεόφερτος στην ομάδα μας, οπότε όποιος και να έρθει, εφ όσον είναι επιλογή του Βλάντο, πιστεύω ακράδαντα ότι θα έρθει και θα αναβαθμίσει σίγουρα το "πονεμένο" κέντρο άμυνας μας!!!!

Τα υπόλοιπα τα ακούω-διαβάζω βερεσέ και για να περνάω την ώρα μου με Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Αυτιά... ;)
Συμφωνω στο θεμα του Τζαβελα και απορω πως θεωρειται τοσο de facto ως σταθερα στα στοπερ... Συμφωνω επισης και περι Ιβιτς.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Θεωρω οτι ο Κρεσπο,ειναι καθαρα,μια μορφη πιεσης προς τον Βαρελα και τον Μπεκαλι.Δεν νομιζω να απασχολει οντως
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

[

Από inpaok.com: Ο Τζίτζι Μπεκάλι έχει πάρει... πατριωτικά το θέμα με τον ΠΑΟΚ και τον Φερνάντο Βαρέλα :D και δεν του αρέσει καθόλου που ο παίκτης πιέζει ώστε να γίνει η μεταγραφή :D :D . Έτσι τις τελευταίες ώρες βγήκε στην αντεπίθεση. :D :D :D

Σύμφωνα με πηγές μας στην Ρουμανία, :o :o :o :o ο Νπεκάλι είπε πριν δύο ημέρες στον ποδοσφαιριστή, πως θα τον αφήσει να πάει στον ΠΑΟΚ , γιατί υπάρχει αρχική συμφωνία. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Έτσι ο Βαρέλα είπε στους απεσταλμένους δημοσιογράφους στην Σλοβενία όπου προετοιμάζεται η Στεάουα, πως τελικά θα γίνει η πολυπόθητη μεταγραφή. Αποτέλεσμα αυτού ήταν όλες οι εφημερίδες να γράψουν για τελειωμένη μεταγραφή κάτι που σας αποκαλύψαμε στο INPAOK. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Στην συνέχεια όμως ο Μπεκάλι, άλλαξε τακτική και θύμωσε :lol: με τα δημοσιεύματα. Έτσι κάλεσε τον Βαρέλα και τον απαγόρευσε να μιλάει για τον ΠΑΟΚ. :lol: :lol:

«Aν μιλήσεις ξανά για τον ΠΑΟΚ δεν θα σε αφήσω να πας εκεί :lol: :lol: :lol: », είπε ο Μπεκάλι και φαίνεται πως ο έμπειρος αμυντικός αλλά και ο Δικέφαλος έχουν... μπλέξει με έναν από τους πιο περίεργους παράγοντες τους ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. :lol: :lol: :lol: :lol:
*]

Για γελια και για κλαματα ,εχουμε την πληροφορηση που μας αξιζει.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Μεταξύ Fac και Jairo προτιμώ σαφώς τον πρώτο.
Αν τίθεται θέμα επιλογής αυτό εννοειται.

Πρέπει όμως και ο Ζάιρο να πάρει ευκαιρίες. Ξέρει μπαλιτσα αλλά πρέπει τα στοιχεία του να τα βγάζει στο γηπεδο και πρωτα από ολα να βελτιωθεί τακτικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”