10.Dimitar Berbatov

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Re: 10.Dimitar Berbatov

Δημοσίευση από hasio_john »

Aigle_Noir έγραψε:
logios έγραψε:Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι ο Τούντορας ακούει Μπερμπατοφ και του κόβεται η όρεξη, κυριολεκτώ !!!
Οι λόγοι διάφοροι και πολλοί, μπορεί να είναι, δίκαιοι ή άδικοι , το αποτέλεσμα όμως είναι αυτό και κάνει κακό στην ομάδα.
Πρέπει να το λύσει ο Άρνεσεν.
Και να ξέρετε ότι την ανορεξία του Ι.Τ. την γνωρίζουν όλοι, διοίκηση, και ο Ιβάν.
Αυτό από που προκύπτει;;; Είναι εκτίμησή σου ή κάτι άλλο; Γιατί, ναι, να δεχτώ ότι δείχνει να μην τον υπολογίζει όσο τον Κλάους (!), αλλά αυτό από το ότι του κόβεται η όρεξη στο όνομά του, απέχει έτη φωτός.
Όταν έχεις ΜΠΕΡΜΠΑ στην ομάδα και δεν τον ξεζουμίζεις στο χορτάρι, όταν έχεις έναν τέτοιον παιχταρά παγκόσμιας κλάσης και ΔΕΝ τον τιμάς για να τον έχεις στο χορτάρι όσο αυτός το θέλει και μπορεί, όταν έχεις έναν θρύλο των γηπέδων στον πάγκο και τον αναγκάζεις να βλέπει πέλκα, κλάους και κτλ να μην μπορούν να κοντρολάρουν .... όταν βλέπεις την πίκρα που βγάζει στην συνέντευξη, την απογοήτευση και την δίψα που είχε τόσο καιρό να μπει να προσφέρει, αλλά δεν .... ΕΕΕΕΕ ΤΟΤΕ ΝΑΙ, Ο ΤΟΥΝΤΟΡΑΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΜΠΕΡΜΠΑ! ΤΕΛΟΣ! ;) ;)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

eorptol έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
K_geo έγραψε:α μπα, εγω δεν εχω θεμα με το σαλπι. προσεφερε οσο μπορουσε, δεν μπορουσε πια και καλος εφυγε να ησυχάσουμε και εμεις και αυτος... αλλωστε έκλεισα το τοπικ του και οτι ήταν το είπα και τότε... 8-)

τα παλικαρια που φαγανε μπαν για παρτυ σου σκεφτομαι που τωρα θα διαβαζουν και θα σε βλεπουν να κραζεις οπως τοτε ελεγες οτι εκραζαν αυτοι... 8-)
Κραζω με επιχειρηματα. Δεν προσκυναω τουντορ τυφλα σαν εσενα
Εσύ προσκυνάς μπερμπα τυφλά

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ασε μας ρε πτολ, εσυ θυμηθηκες να κραξεις σαλπι ιανουαριο του 16 και μιλας για εμμονες?
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Οταν βγαίνει ο ίδιος ο Μπερμπάτοφ και αναιρεί τα "επιχειρήματα" μπούρδες που ορισμένοι αναπτύσεττε εδώ πέρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα παρά να σωπάσεις. Αλλά φυσικά και δεν θα γίνει αυτό. Συνεχίστε λοιπόν.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

K_geo έγραψε:οκ.

το είδα. ναι σε έβαλα 2 ημέρες ποινή ενώ είχα προτροπές για περισσότερες γιατί είπες...βρώμικες λέξεις. 8-)

και στο προκείμενο, ούτε κανέναν προσκυνώ ούτε τπτ παλίκαρε. αν έχω κατι να το πω το λέω για όλους είτε τον λενε μπερμπατοφ είτε τουντορ είτε ολσεν είτε κοστα. αλλά όταν το αξίζουν, όχι γιατί πρέπει κάπου να βγάλω το μένος μου και ακόμα και αυτό αν γίνει κοιτάω να διορθώσω το λάθος μου.
Διαβασε τι μπινελικια εχουν γραφτει για τουντορ και πες μου αν επρεπε να ριξεις μπαν σε μενα που τον ειπα...μαθητευομενο
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Το κομπλεξ κατωτεροτητας που διακατεχει καποιους απεναντι στον μεγαλυτρο φορ που ηρθε ποτε ειναι απιστευτο. Ρε παιξτε με καναν σαλμον και αφηστε τους παγκοσμιους σταρ να τελειωνουν σωστα την καριερα τους καπου που θα τους σεβαστουν.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Παίδες, εντελώς φιλικά. Αφήστε το...
Έγινε κάτι, ξεχάστε το, Ο ΠΑΟΚ πάνω από τέτοια πράγματα που λύνονται αν υπάρχει καλή διάθεση.

Αυτήν την καλή διάθεση, πρέπει να δείξει πρώτα ο Τούντορ, ώστε να δείξει πραγματικά ότι θέλει να κάνει μεγάλη καριέρα ως προπονητής, να πάει και να μιλήσει παρουσία Φρανκ με τον Μπερμπατοφ, να τα βρούνε και να τελειώσει το παραμύθι.

SM-G920F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τρί 26 Ιαν 2016, 15:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ο Βουλγαρος παντως την αναρτηση την εκανε για να ηρεμησουμε ολοι μας. Και αυτος μαζι. Οχι για να σηκωσουμε μπαιρακι
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Πολυ σωστα! Αυτο που ηθελε να κανει ο Μπερμπα ειναι να χαλαρωσουμε ολοι και να καταλαβουμε οτι στα ματια του ολοι ειναι ΑΡΔ (Εκτος απο τον εαυτο του) :twisted:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Black_White_Heart την Τρί 26 Ιαν 2016, 15:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

1. δεν σου εριξα εκεινο το μπαν εγω, ισα ισα στο μειωσα, αν και το ειχες πει καμια 80 φορες.
2. δεν εχεις κανένα δικαίωμα, μετά απο όλα όσα εχεις κλαψουριστεί στο τόπικ του σαλπι, όσα προβλήματα δημιούργησες και αναγκαζόμασταν να σε προστατέψουμε μπανάροντας σοβαρά παιδιά που προσέφεραν εδω μέσα παρόλες τις αντιρρήσεις μας, όσες υποβολές και αναφορές σε πολύ μικρότερα απο όσα κάνεις τώρα, να έρχεσαι και να μας κουνάς το δάχτυλο. κανένα απολύτως δικαίωμα.
3. τελος αυτή η ιστορία εδω γιατί ξαναλέω το έχουμε παραξεφτυλίσσει στα οφ τοπικ.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

buffalobill4 έγραψε:Ο Βουλγαρος παντως την αναρτηση την εκανε για να ηρεμησουμε ολοι μας. Και αυτος μαζι. Οχι για να σηκωσουμε μπαιρακι
Παρολα αυτα η αισθηση ειναι πως επισημως πλεον, ηρεμια τελος...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Gimnistis έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Ο Βουλγαρος παντως την αναρτηση την εκανε για να ηρεμησουμε ολοι μας. Και αυτος μαζι. Οχι για να σηκωσουμε μπαιρακι
Παρολα αυτα η αισθηση ειναι πως επισημως πλεον, ηρεμια τελος...

Δεν νομιζω αδερφε. Αν ηθελε να τα κανει τανάπου, θα εγραφε κατι ξεκαθαρο για τον Τουντορ.
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

@hasio_john.

Τέλος; Δηλαδή έκλεισε η κουβέντα, οκ; Χαχαχα

Παλίκαρε, ναι, να δεχτώ ότι σε αρκετά από αυτά που λες έχεις δίκιο, δε μπορώ όμως να δεχτώ ότι είναι σε σημείο να του κόβεται η όρεξη και μόνο στο άκουσμα του ονόματός του, που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω! Κι αν όντως ίσχυε κάτι τέτοιο, και μάλιστα ήταν γνωστό σε όλους ακόμα και στον Ιβάν, εσύ δεν πιστεύεις ότι θα είχε φάει ήδη σουτ ο Τούντορας; Ο Ιβάν τον χρυσοπλήρωσε, τον θέλει και για την επόμενη σεζόν και θα κρατούσε προπονητή που ΓΝΩΡΙΖΕΙ ότι είναι αλλεργικός στο όνομα του Μπερμπάτοφ;;;; Μάλλον κάπου χάσκει το σκεπτικό...

Απλά πάνω στην απογοήτευση ορισμένων, φτιάχνουνε σενάρια για να φτιάχνονται ακόμα περισσότερο. Λίγη ψυχραιμία. Και όπως είπαν τα παλικάρια πιο πάνω, ο ίδιος ο Μπερμπάτοφ έδωσε συνέντευξη (στον εαυτό του!) προκειμένου να ηρεμήσει τον κόσμο. Θα το έκανε αν ήξερε ότι ο προπονητής του έχει σοβαρό θέμα μαζί του;;;
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Μακαρι buffalo! Μακαρι να το βλεπω λαθος.

Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

K_geo έγραψε:1. δεν σου εριξα εκεινο το μπαν εγω, ισα ισα στο μειωσα, αν και το ειχες πει καμια 80 φορες.
2. δεν εχεις κανένα δικαίωμα, μετά απο όλα όσα εχεις κλαψουριστεί στο τόπικ του σαλπι, όσα προβλήματα δημιούργησες και αναγκαζόμασταν να σε προστατέψουμε μπανάροντας σοβαρά παιδιά που προσέφεραν εδω μέσα παρόλες τις αντιρρήσεις μας, όσες υποβολές και αναφορές σε πολύ μικρότερα απο όσα κάνεις τώρα, να έρχεσαι και να μας κουνάς το δάχτυλο. κανένα απολύτως δικαίωμα.
3. τελος αυτή η ιστορία εδω γιατί ξαναλέω το έχουμε παραξεφτυλίσσει στα οφ τοπικ.
Το τι δικαιωμα εχω να λεω την γνωμη μου δεν θα μου το πεις εσυ, αν θες να πασαρεις χουντικους τροπους πες το να τελειωνουμε. Δε βριζω και λεω την γνωμη μου. Αν εσυ θες να λεω αυτο που θες, εισαι αλλου. Δες απο προχθες ποσοι κανουν προσπαθεια να σου ανοιξουν τα ματια και εσυ εχεις τυφλωθει με τον Μπερμπατοφ
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

spyretto έγραψε:Οταν βγαίνει ο ίδιος ο Μπερμπάτοφ και αναιρεί τα "επιχειρήματα" μπούρδες που ορισμένοι αναπτύσεττε εδώ πέρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα παρά να σωπάσεις. Αλλά φυσικά και δεν θα γίνει αυτό. Συνεχίστε λοιπόν.
Ρε συ spyretto ..., πλάκα μας κάνεις ρε αδερφέ?
Τι δεν κατάλαβες ακριβώς από αυτά που είπε?
Παίζεις με την νοημοσύνη μας ή την δικιά σου!
Τελείως φιλικά στο λέω, ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ μπουρδολογία βλέπεις?
ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΠΕΡΜΠΑ ΣΕ 10 ΓΡΑΜΜΕΣ , εμείς τα λέμε εδώ και 100 σελίδες! Τι δεν καταλαβαίνεις?

-Για ποιο λόγο ήσουν τόσο εκνευρισμένος και θυμωμένος;

-Εξαιτίας του γεγονότος ότι παρακολουθούσα το παιχνίδι και παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν ήταν καλύτερη, κατάφερε να σκοράρει. Επειδή δεν έπαιζα και δεν μπορούσα να κάνω κάτι για να βοηθήσω. Ήταν ένα ντέρμπι και ο λόγος που ήρθα ήταν ακριβώς για αυτά τα παιχνίδια, στα οποία με την ποιότητα και την εμπειρία μου μπορώ να βοηθήσω την ομάδα, όχι για να μένω στον πάγκο χωρίς να κάνω κάτι. Συνέβη , όμως, το αντίθετο.

-Και φυσικά είσαι απογοητευμένος γι' αυτό;

-Ναι. Όταν δεν παίζω, δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”